Netlog

Netlog e fett me bra! Jag är mycket gladare nu efter en timmas netlog än vad jag var en timme innan netlog!:P
Jag ska vara med maria sen och vad vi ska göra är det ingen som vet!:P

VÄNNER?

Jag är sur och dagen sög hårt! De kanske hänger ihop! Jag borde ta och skaffa mig lite vänner kanske! Idag har jag kommit fram till att livet suger och att jag inte alls känner flr något valborgsfirande längre! även om det är roliga människor! Men jag ångrar mig nog efteråt!

Konstigt nog så får han mig att må bättre, även fast jag hatar honom!

Förlåt

Jag vill bara be om ursäkt för att jag är så jävla självisk hela tiden! Förlåt till alla som jag har sårat och till alla som hatar mig! Ni bryr er inte om jag hatar er men jag bryr mig om ni hatar mig! konstigt? Nej eftersom det ända jag gör är att bry mig om vad andra tycker! jag bryr mig knappt om vad jag själv tycker. Därför tar jag allt folk säger om mig så hårt, därför är jag så jävla osäker på allt! ´Därför kan jag aldrig ta åt mig när nån säfer att jag är fine eller att dom älskar mig! Jag tror att alla hatar mig och jag är när jag inte är med så snackas det en jävla massa skit!
ville bara säga förlåt!

två ord räcker: Livet SUGER

Tack Calle... precis vad jag behövde! Så jag är inte en i gänget? Så det är bara ni som ska ha kul? Fast varför är jag förvånad, jag visste att det på något sätt skulle sluta såhär!
Är livet verkligen värt att leva??

hur lågt kan man sjunka??

Kan man vara så jävla feg? När man har gjort fel så får man väl göra någonting åt de! Vad har jag gjort lixom, nämn en grej? Du är så feg!  Och du förstår inte hur mycket du sårar mig när du håller på! Jag kommer inte krypandes tillbaka ska du veta jag kan leva utan dig!

mitt liv som hon...

"Jag är speciell" mumlade hon för sig själv. Hon som hatade sig själv. Det förvånade henne att hon sa de eftersom det är tvärt emot vad hon brukade säga till sig själv. Men hon kände det innerst inne att hon var speciell på något sätt, att just hennes drömmar skulle gå i uppfyllelse.

det som en gång funnist kommer någon gång att försvinna

fan då... men asså jag har ju sett fram imot de här länge och se ba...  "cancelled" lixm! Allt blev bajs nu! Stackars m&g vinnarna lixm!
Men det blir väl av om ett år eller så får man ju hoppas på! Men asså vem ska man prata med? Det finns ingen...


image32

vem är jag------ den är jag 
vad är jag ------ det är jag
hur är jag ------så är jag
varför är jag-----därför är jag


käck

ja.. I'll keep it simple, idag har jag:
- Varit blöt                                                    :(
- Ätit kebab och strips(grr..)                     :(
- Tränat på crosstrainern 45 min             :)
- Lärt mig spela 1.25 sånger på pianot  :)
-
Gjort min engelska läxa                         :/


Jag hade tänkt att jag skulle dra till da sityy med mawlinn imorn vi får se om hon e me på de! Jag måste köpa en sladd och en bok!

Puss och kram, skum banan!



mm... självklart!

Dagen började segt .. men villken dag gör inte de? aja jag tog mig upp och sedan kom sara och vi cyklade!Det hade regnat och min cykel stog ute så gissa vad som hände... mhmm jag blev blöt i rumpan! Inte kul kan jag säga så jag har gått runt med jacka hela dan'! Man ba DAGEN I-LANSPROBLEM! Aja man är fortfarande depp efter att konserten blev inställd men jag har hört från säkra källor att operationen gick bra men nu måste han hålla käft i 10 dagar sen blir de röstträning i 3 veckor! jippi..
aja livet suger!!!


RSS 2.0