jahapp

Asså varför får jag aldrig veta?Det är inte ibland heller... det kan ta en månad eller så innan jag får veta då det redan är försent...

gahh.. you make me crazy..


säär

Jag la ut en text som en tjej från bilddagboken har skrivit och fick då denna komentar av säret Nicklas Rodhin:

naaw, eller skulle jag känna mej träffad är du kopierat från en annan eller hur va det?
Den dag jag säger att dom är pinsamma så kommer det väl ett snitt på handleden igen på någon ute i världen, för det ÄR väldigt många som gillar dom.. jag har haft en sån person nära mej men inte fattat varför man gör sånt, visst man mår dåligt, men hur fan ska man lyckas trösta sej genom att skära i sin kropp?

Och sen så JA, jag tycker Bill ser ut som en bög och i mina ögon och måga andras blir sånna ganska lätt bögar för de visar en stark femenin sida.. men alla har olika synvinklar på sånt..

Vad jag gör på dagarna som inte dom gör.. KANSKE går i skolan, lär mej saker istället för att bara vara innom en branch, musiken för dom..
När jag inte är i skolan så är jag djävligt ofta ute i garaget och håller på med min lätt mc eller min cross, jag vet inte alltid hur man ska göra men testar mej fram tack vare mitt intresse...

Sen så måste jag fråga, Tycker du att du är cool för att du tog en text av någon annan och försöker håna mej?

Jag kan vara ärlig mot dej, jag satt och skrattade när jag läste det sista.. även fast "blacksunshine" kanske hade skrivit det, " Nicklas Känn dej träffad!"


Det kommer response kan jag säga!

RSS 2.0