slakmöra


31.10.11

Krossa alla fönster, slå in hans dörr. Och låt honom veta att inget är som förr.

Då var man hemma i storstan efter en weekend i Kalmarkrokarna. Efter en åtta timmars bussresa sitter jag nu utanför Katalin och väntar på min mami som ska hämta mig.
Helgen har varit intressant. Väldigt rolig och oförutsägbar. En av de roligaste stunderna måste nog ha varit när Tom skulle köra hem mig och Emilia från kalmar( ca 4 mil). Han körde in på dom minsta vägarna och började räkna hus och gupp. Han sa aldrig var vi var, sista skylten jag såg var "Slakmöra". Det är svårt att förklara vad det var som var så roligt. Man måste kanske känna Tom. Inte nog med att vi hade askul så var det asfin solnedgång! Jaja, back to verkligheten nu då!
pis


28.10.11

Obesvarad kärlek är det bästa kärleken... ?

Nu sitter jag ochEmilia på bussen till KALMAR! Det kommer bli väldans roligt.
Igår blev det, efter massor av vuxensysslor en sväng till bolandcity och en del shopping. Blev bl a ett par röda höga jeans. Sen lite tillbehör till min pippioutfit inhandlades också! Jag kommer vara en asbra pippi!
Efter kören, och många om och men så åkte jag och emilia hem till mig för att packa det sista, eller ja, packa över huvud taget. Är lite av en sista minuten packare...
Nu ska jag ta och sova i alla fall tre timmar!
puss


27.10.11

I bet I'd miss you even if we'd never met. I'd get more time on my own instead. Jag är vuxen. Jag betalade min första räkning nyss. Men jag skjuter på en av dom. SÅ jag har lite mer cash att leva med denna månad. Igår åt jag och mina fina brudar middag på Svenssons Taverna. Det var super mysigt och jag är så glad att jag har mina vänner. Alla kommer ifrån olika håll och bara matchar liksom. Fina. Jag jobbade även igår. Först lite förbutik sen lite självscanning, oerehört hektiskt. Sen vanlig kassa resten av passet. När jag slutatde skyndade jag till bussen för att åka hem och göra mig i ordning. Jag hade det lite stressigt då jag är tvungen att rensa nr mitt badrum innan jag åker imorgon. Det ska ju börja renoveras på måndag. Nä nu ska jag göra lite mer nytta. Mer än att vika kläder och betala räktningar och rensa ur badrummet.

26.10.11

Knas med Emilia igår. Tog en sväng till Ö&B, helt random.
fagra damer:)


25.10.11

Va besviken jag blev när jag kollade kontot. Det hade satts in lön men inte så mycket som jag trodde. Jag fick bara lön för det jag jobbade i september. Oktoberlönen kommer i November... Jag som hade räknat md denna lön. Jaja.. den kommer ju sen och jag har ju pengar men dom ville jag ju spara. Men jag får ta ett lån av mig själv. Utan ränta. Snart åker jag och Emilia till Kalmar! Det kommer bli så roligt! Igår inhandlade vi Emilias och Toms halloweenkostymer. Haha.. Vi får se hur Tom reagerar när har ser sin. Tog en sväng till Lager 157 men Anna och Emilia igår, det var helt okej faktiskt. Jag shoppade tre baslinnen ett par raggsockor och en topp för 280kr. Sen köpte jag och Emilia min drömskjorta! Den röd och svartrutiga! Sen åkte jag och Emilia ut till IKEA och fikade innan vi åkte hem till henne. Sen drog vi till Norrlands och drack öl! Fabulous day. Förutom jävla snorungarna på bussen till stan. Shit va jag hatar barn ibland! Nu ska jag möta Emilia i stan och åka till ÖB! Puss

23.10.11

I'm bulletproof, nothing to loose. Fire away, fire away. Shit tiden går fort. Det är 23e Oktober idag, två månader till julen, mindre än en vecka till Kalmar och halloween. Tiden går fort när man har roligt. Igår hade jag en asbra kväll på Saluhallen men några av mina finastekvällen slutade aningens kaotiskt och det gjordes vissa snesteg under kvällen, inte bara av mig. För at sammanfatta: Föris hos mig med vodka redbull, fjortissup på toan, stora bollar, små bollar, gå till bussen, gå tillbaka till salu, liten fanta och trevligt sällskap på Donken och tillsist delad taxi med två främlingar. Men kvällen var najs. Kom hem klockan fem. Sen upp och jobba vid elva. Lång och seg dag. Men jag får lön på tisdag!! Ktching* Nu ska jag ta och ta igen somnen som jag gått misste om denna helg! Au revoir

21.10.11

Meeh, skrev värsta inlägget typ om hur synd det är om mig för att det är så tidigt och jag sitter på bussen på väg till jobbet, sen bara försvann det! Jag hatar mornar. Jag börjar i alla fall om 35min.
jag brukar ju inte vara nyvaken så här dags. Brukar oftare vara på väg hem än på väg någon annanstans så här dags...
och jag har inte ens druckit kaffe...


19.10.11

There is no way unless you let me.

Och det snöade aldrig! Score..

Gårdagen var en dag att minnas. Började med föreläsning följt av tokmycket regn hela dagen. Jag åkte hem och satt i musikstudion i tre timmar och lärde mig en och en halv sida av månskens sonaten, först i fel tonart dock vilket gjorde det hela lite knepigare. Sen framåt sextiden så övningskörde jag till fyrishov i regnet där jag mötte Emilia. Vi gick igenom kassorna till hovet som om vi va VIP. Men det kan man ju säga att jag var. Vad är en basketmatch utan nationalsången liksom? Very importat är den i alla fall. Jag sjöng den och sen satt vi kvar och tittade på den otroligt spännande matchen. Varför har jag inte stannat och tittat på matchen förut. Asspännande! Och ett STORT +, killarna!! Den kortaste är 180cm. Dom har muskler. Och är otroligt duktiga. Det var hett. Väldans hett.
Efter matchen så drog vi oss för att besöka killarna i deras omklädningsrum och tog bussen till stan istället. Vi gick till favoriten Orvars och inväntade sällskap. Mycket trevligt men konstiga samtalsämnen. Men vi kom i alla fall fram till att vi ska till London den 9e December!! Hur najs?? Vid tolv drog Anna och Malin och Emilia och jag satt kvar till stängning. Sen gick vi till Bullit där vi träffade trevligt folk. Sen blev det efterfest i en inte så toppen killes toppenlägenhet. Men jag och Emilia smet bokstavligt talat där ifrån efter en halvtimma. Då tog vi taxi till statoil först och sen hem till mig. Händelserik kväll.
Idag har jag haft körlektion. Tror ni jag var nojig eller? Jag hade ändå druckit en del dagen innan. Och självklart hade bilen alkohlås. Men det gick finemang precis som körningen. Den gick prima. Väldigt stolt! Sen åkte jag hem och har chillat resten av dagen.
Myckeet chillande i mitt liv känner jag. Men nu måste jag sova. Är så trött, blev inte så mycket sömn inatt. Och imorgon är det tandläkare 0920.

Tjaråå

17.10.11

I went to heaven to get advice, I asked for God but he didn't have time.

Shit jag är helt slut i kroppen. Trots att jag tokslöade första halvan(två tredjedelarna) av dagen. Men Jag och Anna tog en långpromenix runt sunnersta och snackade om London bland annat. Sen blev det middag innan Maria hämtade upp mig för träning. Det blev ett arobicspass i Ekeby. Sjukt jobbigt och svårt och svettigt. Men visst var det lite roligt också. Kände mig så fruktansvärt dålig bara.
Imorgon är det föreläsning på morgonen och sen ledig resten av dagen. Ska man slänga in lite träning där kanske? Fett hurtigt!
Nu borde jag gå och lägga mig för att jag ska orka gå upp imorgon. Men om jag känner mig rätt så lär jag inte släcka lampan innan tolv...

God natt, eller nått..
Så illa var det inte..

16.10.11 vol 2

I haven't had colsure yet, you're still in my head.

Skön söndag kan jag säga. Vaknade tolv och chillade framför tvn nån timma innan jag gick ut i musikrummet ett tag. Sen var det dags för nån slags familjelunch. Efter det så drgo jag och Erik och gymmade. Vi var himla duktiga må jag säga. Svetten rann. På vägen hem köpte vi kesella(helt oviktig information)och väl hemma blev det nån slags nachotallrik fram för tvn. Sen har jag bytt lakan och vädrat mina kuddag och täcken också. Vuxet på nått sätt känner jag?
Igårkväll kom Maria till mig en sväng för lite kvällsfika med min famlij innan jag åkte in till stan och träffade mina snygga Brudar för gasque på V-dala. Det var så sjukt lite folk där i början och det blev inte jätte mycket bättre senare heller men vi hade så roligt. Vi tokdansade ända fram till bussen gick. Bra kväll där!
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen som jag inte alls har någon aning om hur jag ska spendera.
God Natt

Jajemän

16.10.11

Och vi vände upp och ner på V-dala!

Over. And. Out.

15.10.11

I bet I'd miss you even if we'd never met.

Lördag morgon. Förmiddag. Eftermiddag? Tiden går fort när man sover.
Det blev en skön hemmakväll igår efter jobbet. Tittade på hyrfilm med familjen och drack vin. Myspys. The Lincoln Lawyer blev det. Helt ok film.
Idag ska vi storhandla och ha höstmiddag här hemma. Sen så ska jag ut, måste börja dra i lite trådar och skicka några sms och försöka få med några. Antingen V-dala eller Salu. Vi får se vad deet blir. Men den stora frågan är; Vad ska jag ha på mig??? Jag hatar den ångesten. Klänning inte klänning? Jeans eller leggings? Klackar inte klackar? Fast det är ju obvious. Let be rephrase that; Vilka klackar? osv.. Jobbigt att vara tjej.
Nu ska jag klä på mig lite och göra mig i ordning för storhandling.


Extremt charmig bild på mig från nian. Fotograf Anna

13.10.11

I guess we both know, I'll follow you wherever you go.

Nyligen hemkommen från Stocken. Jag, Anna, Malin och Camilla skakade rumpa där i nån timma. Vi hade riktigt roligt även om jag blev väldigt besviken på stället. Minsta dansgolvet typ. Men man lär ju gå dit när det är nått event.
Dagen började med föreläsning om fugor. Helt galet va häftig med samtidigt tråkigt. Vissa är ju bara fullproppade med toner som man inte orkar lyssna på. Sen gick jag till kvarnen för att kolla vad det skulle kosta att laga min trasiga mobil(läs längre ner). Inte så dyrt så det får nog bli om nån vecka eller kanske efter löning. Sen var det kör för första gången på tre veckor typ. Mysigt att träffa alla brudar igen. Efter kören gick jag och Becca hem till henne och drack te och åt bagels med färskost(rättning: Färskost med bagel). Sen mötte och upp mina tjejer och vi drog till stocken.
Igår var jag Malin, Anna och Emilia på Norrlands och drack vin (b la). Hade jätte mysigt och snackade massor av tjejsnack och planerade resa!! Så pepp. När vi skulle gå till bussen så tappad jag telefonen på trottoaren så att skrämen tokspricker. KUL. Men den fungerar ju i alla fall vilket är huvudsaken!
Imorgon ska jag jobba 13-19 och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!
Nu måste jag sovaaaa.
Natti


11.10.11

Make me your radio, turn me up when you feel low.

Tisdagar är alltid långa dagar. Idag började den som vanligt med föreläsning som idag var rena grekiskan. Måste börja jobba hemma med det där. Direkt efter föreläsningen så rushade jag iväg till Luthagen för tandläkartid. När jag väl kom fram så väntade jag i fel väntrum innan jag fick lägga mig i den där stolen. Jag har ju haft problem med käken i dryga två veckor nu vilket har gjort att jag anpassat mina käkrörelse efter smärtan vilket inte är ok. Det dom sa var att det antingen kan vara så att käken på något konstigt sätt ha hoppat ur led lite grann så att nån disk av något slag ligger fel men för hoppningsvis så är det bara en inflammation vilket jag ska behandlas för i tio dagar nu. Några milda smärtstillande om dagen ska förhoppningsvis ta bort smärtan.
Efter tandläkaren så träffade jag Emilia för lunch på stan och en sväng på höstmarknade som är lika enformig som alltid. Men det var mysigt att gå där i höstkylan med henne!
Appropå(?) det! Vad hände med temperaturen jaoo? Det var 20 grader förra helgen! Nu är det liksom minus på nätterna.. Helknas.
Just det, jag var faktist ute och övningskörde idag också. En sväng till Biltema med pappa. Gick inte så jätte perfekt kanske. Har ju inte kört manuell sen i våras typ.
Nä nu ska jag ta och sova lite så jag orkar; plugga, vara barnvakt och gå ut imorgon!

If you never say it is it really true?
But all I ever feel I say to you

10.10.11

Nää? Jag missade att lägga märke till att det var 091011 igår... Va ledsen jag blir. Jag hade på något konstigt sätt sett fram emot det. Så speciellt var det liksom.
Vad händer i mitt liv? känns som nada.. Idag hände just det, nada. Väcktes av att min bror körde crosstrainer. Den gnisslar, big time. Blev lite tjurig då kan jag säga. Sen chillade jag med mina syskon framför tvn innan jag städade källaren och plockade lite i mitt rum. Sen tokchillade jag resten av dagen. MEN jag har även bokat tandläkartid och körlektioner. Så något vettigt har jag hittat på. Sen har jag faktiskt pluggat lite teori idag också. Liite grann..
Imorgon har jag föreläsning kvart över nio som vanligt. Sen den där tandläkartiden jag nämnde nyss och sen ska jag träffa min fina vän Emilia för lite uppdatering. Sen kanske jag borde åka och träna? Men å andra sidan så mår jag intee helt hundra heller, fast man mår ju bra av träning. Dilemma...
Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av karatefylla för att se vad det är.

"Karatefylla, vad är det? Är det när man gör karatesteg på fyllan?"- Min farmor


fin

09.10.11

Sitter och lyssnar på Beethoven just nu. Moonlight Sonata.. Fantastiskt.

Ska straxt sova efter en hel dags jobb. Var ganska trött då jag bockade av min femte utgång, den här veckan igår. Efter en väldigt rolig middag i Stockholm hos fin kusinerna o co så drog jag och Maria till stan och träffade diverse roliga människor på Palermo. Efter nån timma där så drog hon, jag och Malin till Stationen för en sista öl. Skön kväll! Men nu är jag faktist lite pepp på en ordentilg partynatt! Får se till att styra nått i typ helgen.
Jag är för trött för att tänka nu. Nu ska jag bara sova.
Over and out.

07.10.11

When you try your best but don't succed, I'll fix you.

Har precis bockat av fjärde utgången för veckan. Tror det blir den sista också, åker ju till stockholm imorgon för att fira kusinen min. Det blev några öl med Malin och Sara, direkt efter jobbet. Lite after work så där. Mycket trevligt. Men nu är jag väldigt trött då jag jobbade sex timmar idag och ska även jobba 6h imorgon också. Jobbigt att vara vuxen! Inte lika jobbigt den 25e...
Har inte mycket mer att tillägga än God Natt!

06.10.11

This is how the story went, I met someone by accident that blew me away.

Nyligen hemkommen från Stockholm. Var på kungliga operan och tittade på Carmen. Mäktigt är allt jag kan säga. Så imponerande alltså.
Igår var det utgång. Först träffade jag Malin och tog ett glas vin och pratade. Sen drog jag Emilia och Anna till Norrlands för lite öl. Drog sedan till Värmlands, dött, sen Bullit och till slut O'Connors där vi träffadepå Andreas och hans kompis. Sen var det bussen hem som gällde. Tredje kvällen i rad som jag var ute, så var lite sliten. Men det är så mysigt. Det är min nya hobby. Men det blir ingen utgång i helgen då jag jobbar och ska till Stockhom och fira kusinen.

Just nu sitter jag och lyssnar på Brandi Carlile live med Seattle symphony och kommer börja gråta när som helst. Känner hur jag håller tårarna inne. Nä, nu måste jag sova.

What the fuck is up with the dudes.. a totally different species.

05.10.11

Shit nu är det snart jul.

Man vet att man kämpade på bra på träningen om man knapptkan gå upp för trappor eller sätta sig ner utan att börja gråta... Ja, så känner jag idag. Så jag har legat och tittat på tv hela dagen och bara tyckt synd om mig själv.
Gårdagen bestod av föreläsning tidigt på morgonen sen hem och chilla och sova lite faktiskt, så skönt. Sen åkte jag och tränade med Maria. Skivstång blev det och som jag körde. Som sagt.. ångrar det idag, fast ändå inte. Träning är ju skönt liksom. Efter träningen åkte jag hem och duschade och stressrakade benen=big mistake. Jag skar mig big time. Har ett sår på säker 7cm mitt på smalbenet som jag sedan lyckades spilla kokande vatten(från min middag) på straxt efter. Jag fattar inte hur jag lyckas. Efter att jag plåstrat om mig själv slängde jag på lite kläder och åkte in till stan för att träffa Anna och Emilia för lite öl. Och det blev det också. Vi hängde på Norrlands hela kvällen innan jag och anna gick och köpte lite nattamat,  som vi tog hem och åt i respektive sängar, bästa på länge.
Ikväll är deet utgång som gäller igen. Jag vet inte hur jag ska klara det med min träningsvärk. Men det är bara att bita ihop och dricka några öl så blir det nog bra! Så dax att börja fixa sig snart. Måste städa lite först..

Jusste, GRATTiS MALIN!
Pis

03.10.11


Ny vecka då. Jag har inte haft ork att skriva något på senaste tiden, har likom haft fullt upp.
Efter jobbet i fredags åt jag mysig middag med min famlij och åkte sedan in till stan för att träffa Victoria och Fredrik en sväng. Blev en öl på Williams med dom innan jag gick till BJ för att träffa Carro, Frida och August. Kul att träffa dom igen! Men som klantarslet som jag är så tappade jag min plånbok. Så klumpigt! Men jag hade sån jäkla tur, jag fick ett meddelande av en kille som sa att han hade hittat min plånbok. Så efter att ha jobbat mellan tio och fyra så åke jag iväg till Djäktegatan för att hämta den. Så jäkla schysst kille som tagit hand om den. Sen träffade jag Amanda och My för en drink innan jag och Anna drog till Norrlands för att jobba. Vi fick stora tröjos om deet stod ordningsman på. Sen Fick vi kolla leg och nationskort. Vi var ett asskönt gäng som jobbade där. Hoppas att vi får jobba igen!
Igår jobbade jag hela dagen. Jag var sjukt trött, men fick finbesök av Maria vilket gjorde mig väldigt glad! När jag väl slutade åkte jag hem och tokchillade innan jag träffade maria och tog en sväng i regnet. Sen hem och dö. Jag var så jävla trött.
Idag har jag sovit. punkt.


RSS 2.0