30.03.12

Love is leaving, love's believing and baby that's the hardest part.

Vad tar tiden vägen? Det är snart April ju. Sen ska det ju snöa imorgon också. Jomenvisstsåatteh.
Den här veckan har varit full med jobb. tror jag kommer upp i närmare 45 timmar. Lite extra här och förlänga lite där.... Det klirrar fint sen i slutet av april. Nu, nu är jag bara trött. Så jag ska ta och sova nu, börjar nio imorgon. Skulle egentligen börja tolv men sen ville dom ha mig på frukten och då skulle jag börja tio och sen bara blidde det nio.. sova får jag göra när jag är död.

Basket imorgon. Och jag missar. den börjar klockan fyra och jag slutar sex. då är matchen slut. Detta får mig att må dåligt på riktigt. Lite konstigt kanske men så är det i alla fall. Jag vill så gärna gå.

Over and out

27.03.12

Kalendern visar måndag men vi lever lördagkväll.

Jag och maria var på basket idag. Vi vann och matchen var jätte spännande. Det är så sjukt roligt att kolla på basket. Synd bara att jag misar matchen på lördag som kan vara sista matchen i Uppsala. Jag sjöng idag också vilket kändes väldigt bra faktiskt. En av de bästa gångerna tror jag.

Nu ska jag ta och sova för att orka med 10.25h jobb imorgon...
Natti

10.03.12

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingn vanlig dag för det är min 20-årsdag! HURRA HURRA HURRA!

Då var jag 20 också. ne längre uppdatering kommer inom kort men jag är aningen för trött för det nu. Hade i alla fall en bra födelsedag.

Sen ska jag vara funktionär på P&L också!


14.03.12

Igår började firandet av min födelsedagsvecka. Började med mysig fika med Malin som sedan förflyttades till Fyrishov för basket med brudsen. Matchen var väldans spännande och slutade med vinst. Go Uppsala Basket!
Sen drog vi till O'connors och drack lite öl innan vi förflyttade oss till Terassen för samma sak. Vi träffade mycket trevliga människor också. Det slutade med att jag sov hos Malin.
Idag har jag haft den väldigt musikalisk dag med Anna här hos mig. Bra mysigt det!
Vi får se vad kvällen har och bjuda på! I alla fall en sväng med Maria.

PIZ

12.03.12


Härmed förklarar jag min födelsdagsvecka i full gång.

Skön dag ändå. Började tio slutade sju och tränade till halv nio med Maria. That's it. Imorgon blir det utflykt med min sköna böna Emilia innan det blir basket på kvällen. Det är sista grundmatchen imorgon så blir väl sista matchen för mig denna säsong.. tråkigt. Sen planerar jag att dricka födelsedagsöl. Vi får se vilka som är med mig.
Igår åkte jag och Maria till Gränby där jag köpte jeans i strl 38, och då inte tum. Helknasiga byxor. Maria lyckades hitta skitsnygga byxor också!
Nu ska jag ta och knyta mig så jag orkar jobba 09-15 imorgon.
Puss

11.03.12

Längtan som lär mig, förklär mig både på gott och på ont.

Mördarmorgon. Klockan ringde straxt innan sex men kom inte upp förenst en stund efter. Sen var det bara att stressa för att hinna till jobbet. Började 07:45. Men nu har jag ju hela eftermiddagen ledig. Jag och mamma tog en sväng med bilen innan vi åkte hem. Nu ska jag straxt träffa Maria.
Igår jobbade jag 1300-1930, så lång dag som blev jobbigade när jag insåg at jag jobbade till halv åtta istället för sju. Sen missade jag och sara bussen i stan så vi fick så där och vänta i en halvtimma så jag var inte hemma förens nio. Ovärt. Då blev det mello och en stund i studion innan jag gick och la mig.
Nu har vi en ny vecka framför oss. Viktigaste veckan på året. Min födelsedagsvecka!!
PUSS

08.03.12

Dina händer mot mina händer, vänder vinden i mig.

Har haft en mysig dag med fina tjejor och TP innan jag drog till kören och lärde oss pland annat arret på Havanna Mamma. Sen en kopp te med Moa som vanligt.

Imorgon är det jobb som gäller sen ska jag äta middag hemma för första gången på länge. Eller ja äta middag för första gången på länge typ... Sen på kvällen är deet BJ med tokfina brudar! 

Hela den här "Om man inget satsar kan man inget vinna"-grejen känns lite pissigt just nu. För det jag inte tänkt på riktigt var att det finns en baksida till allt och att man även måste läsa mellan raderna; Om du satsar så kan du förlora. Knepigt det där.


klänningen


06.03.12

Du är som en drog, när man väl känt smaken vill man bara ha mer.

Nu är jag sådär konstig igen. Jag blev liksom lite mållös där ett tag men börjar få tillbaka talförmågan.

Idag var vi på basket igen, fast idag som VeryImportantPeople. Nationalsången vill jag inte ens prata om. Jag sjöng inte idag men jag önskar att jag gjorde det.... Matchen var sjukt spännande men slutade lycklig. Så sjukt spännande med basket alltså!
Dagen spenderades med My i solen med rejäl uppdatering av mitt liv. Vi ses alldeles för sällan, det ska det bli ändring på. Innan vi skiljdes åt så shoppade jag en assnygg klänning! Den på bilden fast en svart. Så snygg!!
Igår efter jobbet så åkte jag till Elin för lite mys med flickorna mina. Chirre och dirre och lite för mycket alkohol för en måndag tror jag bestämt. Men vi hade mysigt som alltid!

Nu ska jag ta och sova och läsa baskettidningen som jag la beslag på idag!
Natti natti


03.03.12

I've been twisting and turning in a space that's to small.

Hemkommen från en kväll i Uppsala. Jag, och mina fina flickor Elin och Maria shakeade på BJan ikväll. Sådan fär lagom kväll. Lagom onykter, lagom sen, lagom röj.

01.03.12

Lost in this world, I even get lost in this song. And when the lights go down, that is where I'll be found.

Denna dagen ett liv?
Började jobba kl 0800. Alarmet ringde 0630, men då var jag redan vaken. Varför det? Jag förstår inte. Efter jobber så träffade jag Moa innan kören. Vi satt och tjejsnackade som vi gör bäst och drack kaffe. Sen fortsatte vi de trevligheterna efter kören.
Imorgon är det mer jobb som gäller, 11-20. Sen blire discodans!

Jag förstår inte varför jag ska hålla på och tortera mig så här. Det är ju bara dumt! Att lyssna på sorglig musik när man är lite nere, så jävla dum. Jag fungerar ju så att musik kan få mig att göra vad som helst typ. Det är egentligen bara musik (förutom tragedier) som kan få mig att gråta. Så musik är lite av en svaghet.


RSS 2.0