19.06.11

Nu har vi intagit Lund efter en trång tågresa från Falkenvberg.

Ullared var fantastiskt. Precis vad jag trodde. Jag fick tyvärr inte shoppa allt jag ville då min ekonomi inte tillåter de och så har jag inte plats i resväskan och vi flyger hem sen. Men det blev endel shoppat ändå, 1100kr. För att lösa väskproblemet så köpte jag en liten resväska som man kan ha som handbaggage. Min första egna resväska sen min lillalilla pippiväska. Utöver resväskan så köpte jag en klänning, en topp, en kofta, tre ringar, skrubbhandskar, en peeling, hörlurar, ansiktsmasker, ett nagellack och mycket mer. Ordningen är återställd. När vi hade gjort Ullared så käkade vi kinabuffé och åkte sedan tillbaka till Varberg med hyrbilen och tog tåget direkt till Falkenberg. Där bodde vi på Grand Hotell. Vi beställde pizza och tittade på TV då vi upptäckte att det dunkade väldigt mycket från kasinot så mamma gick ner och klagade. Det hela utvecklade sig så att vi fick byta rum till en svit. Helt okej..
Imorse tog vi tåget till Lund och nu sitter jag på hotellrummet oh chillar lite. Imorgon börjar vi jobba igen..
Pis

17.06.11

Nu befinner jag och mamma oss i Varberg. Vi jobbade ett par timmar på förmiddagen och åkte senare in till Nordstan och käkade sen tog vi tåget hi. Vi bor på ett jättegulligt hotell som heter Gästis och vi ska snart ner på "stor omtyckt middagsbuffé". Vi tog en sväng på stan och shoppade lite. Blev bland annat en skjorta från MQ. Jag har inte såp mycket att säga just nu. Jag tänker återgå till mitt glas vin och konversera lite med mammsen!
Pis

16.06.11

Det här är andra gången jag skriver om detta inlägg. De tycks bara bli kortare och kortare...Antingen beeror det väl på att det blir senare och senare eller att internet blir segare eller så beror det helt enkelt på att innehållet är helt och hållet ointressant.
Imorgon är det sista dagen här där alla heter Glenn. Jag har inte haft tillräckligt med tid att njuta av staden ordentligt så jag skulle någ vilja ha en heldag till, utan jobb, bara gbg. Jag börjar bli smått trött på alla dessa siffror som jag och mamma håller på med på jobbet. Men det är inte lika jobbigt att skriva ner 400datum (i formn 20030520) när man vet att det handlar om en liten flicka som tar minst två tabletter om dagen och leder av enkammarshjärta.
Efter jobbet igår så åkte vi in till Nordstan och lika så idag. Jag har shoppat väldigt lite för att vara jag. Endast två par sandaler, en kjol, två bodybutters från the bodyshop, två isadora nagellack och en ögonskugga...Nu när jag skriver ner det låter det väldigt mycket.
Jag träffade victoria här idag, hon ska till metaltown så vi passade på att träffas en snabbis. När jag satt ute med henne så kom det fram en gubbe och frågade ,i samma ton som om han sa typ vad är klockan eller fint väder idag, "Vill ni köpa hash?" samtidigt som han tittade en halvmeter till höger om mig.
Nu ska jag nog ta och gå tillbaka till mitt rum och titta på "Skruva den som Beckham" som råkade ligga i min cdspelare i datorn.
Pis

14.06.11 #2

Första dagen i Götet. Jag och mamma har hunnit med massor. Dagen började med att vi ”träffade” massor av kändisar på tåget, Sara Sommerstedt, Karl Dayall och Richars Herrey. Väl framme käkade vi lunch på Espresso House och åkte ut till sjukhuseet där vi ska jobba kommande dagar. Vi hann med fem timmars jobb, dvs fem timmar med bara en massor av siffror. Sedan åkte vi in till Nordstan och shoppade lite. Jag köpte, ytterligare, en långklänning på H&M. Sedan promeneerad vi till Hard Rock Café och åt jätte god middag. Jag åt en Nachos tallrik som var helt fantastisk, och väldigt mättande.
Imorgon är planen att vara på sjukhuset vid nio och jobba till sex (9h ktching) och sedan hinna md ytterligare shopping. Vi åkte förbi Topshop som jag inte vill missa. Jag vill Uppdatera min garderob vilket innebär MAJOR rensning och lite nya köp. Jag Måste måste måste skaffa ett jobb till hösten så jag har råd med detta!

What are words- Chris Medina... Jag dör. Låter är så himla fin men så finns dt en story bakom också! Jag tror jag smäller av. Det är nog det sorgligaste jag har hört och jag bara smältere när jag tittar på videon. Ni som inte sett den, SE DEN! Han hade varit tillsammans med sin flickvän i flera år, typ 8, sen friade han och hon sa ja. Dom bestämde att dom skulle gifra sig exakt två år senare men flickvännen var med i en bilolycka och hamnade i koma. Läkarna gav upp hoppet men han vägrade ge upp. Efter en och en halv månad så vaknade hon upp men var inte sig själv, hon blev förståndshandikappad och kunde inte röra sig ordentligt. Men han ger inte upp än.

What kind of guy would I be if I was to leave her when she needs me most


14.06.11

Jag borde sova för länge sedan. Ska upp om 5h och 40min. Men jag orkar inte sova. Men som sagt imorgon bär det av till götet och sedan Lund. Men bäst av allt: vi ska till ULLARED! A dream come true!

jag saknar faktiskt London en aning

Natti

13.06.11

Jag packar just nu för fullt inför min och mammas "arbetsvecka" i Lund och Göteborg. Tåget går klockan sju imorgon bitti och jag är ingen morgonmänniska så jag måste få klart allt idag. Började packa för en timma sedan och är nog klar (i stora drag) nu.
Idag har jag varit i stan med Sara som skulle pierca tungan men de hade ingen tid idag så imorgon kl 11 ska hon dit. Synd att jag inte kunde vara där och hålla handen. Efter piecingstudion träffade vi Carro, Kajsa och Maria som firade Carro som fyller 20 idag. Grattis till henne, kan tyvärr inte vara med och fira henne i helgen då jag är bortrest.
Nu ska jag klippa i ett par redan trasiga jeans och sedan fixa det sista med londonkvittona. Ska försöka posta dom imorgon så vi kan få tillbaka pengarna någon gång!


Är jag gamal bara för att jag verkligen njuter av utsikten?


12.06.11

Long time no see.
Jag tänkte att det kunde vara roligt om jag dokumenterade så mycket som möjligt av sommaren som ska bli den bästa i mitt liv här (mest för min skulle då). Kan börja med en liten update; jag har tagit studenten(hur skönt? men sorgligt). Det var väl allt.
Idag var jag och mina fina tjejer Sara och Maria på bio och sår Baksmällan del 2. Den var bra, ettan var bättre. Jag hade väldigt höga förväntningar på den, förmodligen lite för höga. Men den var absolut sevärd om man gillade första filmen, det är exakt samma story, dom drogas tappar bort någon och sen ett happy ending.
Igår tog kusinen studenten i Eskilstuna, om jag var avundsjuk. Jag höll på att börja gråta flera gånger när jag såg hur lycklig hon var. Självklart så skulle vi åka hem när det var som trevligast. Men jag och Malin(storkusin) och Tove(”lillkusin”) har bestämt att vi ska på kryssning någon gång i sommar. Vi träffas nämligen alldeles för sällan.

Nu ska jag sova!


<3


RSS 2.0