Tonight's gonna be a good night!

Gott nytt år!( tydligen väldigt svårt att stava)
Nu är det ca 9 timmar kvar på 2009. Jag har redan börjat med håret. Jag har även rakat benen och haft ansiktsmask som typ resten av tjejerna i landet(och mer?) har gjort.
Skumpa, klänning, skor, fransar fixat. Vad ska jag göra mer håret. Problem. Just nu är det platt men långt och borstat.
Nu måsta jag fortsätta med iordningsgörandet.

it's my life

Seg uppdatering. Men jag lever inte för min blogg.

Idag har jag varit på stan med sara och maria. Dirty girls. Igår var jag på stan med anna. Iförrgår var jag på stan med (tillslut blev det) Emilia.
Igår åkte vi pulka och hade snökrig i hela sunnersta. Det var himla roligt. Maria var offret. Sara blev mjukisen och jag var schweiz.

Jag har köpt massor på monkis rea, två kjolar en tshirt och ett par tights. Jag räknade ut att alting kostade 370 tillsamans. Sen har jag köpt min nyårsklänning från H&M.

Och jag har äntligen ny mobil!!! HTC Hero. Najsigt hightech.

Ikväll? Ingen aning.

You are not alone

Juldagen idagn. Julstämmning? noll.
Idag var vi hos kusinerna i stockholm. Det blev pulkaåkning, paket och sällskapsresan för hela slanten. Super mysigt! Jag fick nitar!
Igår började dagen med promenad sedan lunch och klassiska kalle Anka. Efter blev de paket. Not to exciting. Visste vad jag skulle få. Men det var kul att se familjen bli glad. Jag fick 2000kr till en ny mobil. Lägligt säger jag, min mittenkknapp slutade fungera idag. Hehe..
Nu sitter jag ochs nyftar till "The greatest love of all".
Imorgon blir det ny mobil och shopping med brudarna!!
puss

You are not alone

Juldagen idagn. Julstämmning? noll.
Idag var vi hos kusinerna i stockholm. Det blev pulkaåkning, paket och sällskapsresan för hela slanten. Super mysigt! Jag fick nitar!
Igår började dagen med promenad sedan lunch och klassiska kalle Anka. Efter blev de paket. Not to exciting. Visste vad jag skulle få. Men det var kul att se familjen bli glad. Jag fick 2000kr till en ny mobil. Lägligt säger jag, min mittenkknapp slutade fungera idag. Hehe..
Nu sitter jag ochs nyftar till "The greatest love of all".
Imorgon blir det ny mobil och shopping med brudarna!!
puss

GOD JUL!




P.S
Hon tog på Balls!!!
D.S

gah gah olala

Har väckarklockan strulat igen eller?! Jag är så trött på de här!!!=God morgon Sara
Så väcktes jag imorse:)
Jag har städat mera. Jag orkar inte hjälpa till där uppe. Jag har gjort mitt badrum och damsugit i vardagsrummet,  pappas arbesrum och tvättstugan, herregud va jag är duktig!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.  Ikväll ska jag iallafall träffa Sara och Maria för att ha julafton. Mys.
Jag lär ju sticka lite också.. Fast jag har så himla ont i mitt finger efterosom jag hällde kokande vatten över det. så jag har värsta stora blåsan där du. Typ två centimeter lång och en cm bred. haha..

orvar

Jag vet att du sover

JULLOV!!
Avlsutningen var bästa ever! Vi körde halva MJ konserten+ Adams Julsång och Gläns över sjö och strand. Jag är så lycklig. Att stå på scenen är de roligaste som finns. Det vill jag göra.
Jag har fått julklappar idag!!! En av malin och en av Victoria. Av malin fick jag "Chai latte pulver". I Love it. Seriöst! Jag har köpt Chai te men de var inte så gott, inte ens med mjölk och socker. Men de här. Jag ska dricka det till frukost. Tack malin! Jag blev jätteglad!!<3
Av victoria fick jag en tshirt. En Beat it T-shirt!!! Så glad! Den jag ville ha!!
Jag är så glad och de är inte julafotn än. Två saker och jag ville ha. Att dom kunde pricka så rätt! Tack Malin och Victoria!<3<3

Jag ahr gjort kola idag. Och städat mitt rum. Och gosat med Bill. Sötaste kaninen ever! Jag älskar honom. Han låg där brevid mig och såg ut som en säl. Tycker så synd om honom som måste sova ute i kylan. Men jag fyllde på hans bur med halm och mat så han ska nog ha de bra.

Nu ska jag sova.
Vad har ni för planer på Nyår??
<3

i'll try to fix you

hallo!
Väldigt najs dag i skolan idag måste jag säga. Sovmorgon till 1005 och då var deet matte med lekar och litee fika. Sen skulle jag och Sara hålla idrottslektionen idag. Vi körde lite boll lekar och hopprep. Det var väldigt lyckat! Alla tyckte att det var jätte roligt med hopprep.
Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting. Eller jo..jag och mamma åkte till Göttsunda för att handla lite. Jag fick henne att köpa snabbmakaroner! Jag älskar det! Makaroner och köttbullar.. mumma!!!! Ska nog äta det till middag i smyg medans dom andra äter laxpytt.
När pappa kom hem igår sa han "Jag har köpt en två dimensionell gran!". Men den är numera rund och fin. Vi ska förmmodligen klä den ikväll. Då vet man att snart är det jul.

Jag har haft en supermysig helg. Stora delar har spendrats med Emilia och Rebecca. Jag har kommit på att dom är ina soulmates!!<3<3

öNsKeLiStA

Htc Tatoo
Inspelning+ nya hörlurar till telefonen
Systemkamera/kompakt kamera


Snygga leggings

Det är några av de saker som jag önskar mig. Självklart säger man aldirg nej till presentkort eller iPod heller.
Jag vill ha fest.

bråttom!!!

julskinka, julkorvar, julmust...
Idag är det dags för De Visas julkonsert. Det blir en baota stort luciatåg med närmare 50 pers. Vi håller till i Babtiskyrkan och det hela börjar klockan 1500. Det är gratis för ungdomar/studerande och kostar ynka 60 kronor för en vuxen.
Guess what? Jag ska vara lucia:D:D

adrenalin

alltdå alltså.... Igår. Det var en av de roligaste sakerna ja varit med om. Att stå på scenen med en så bra publik och bara kunna släppa loss. Freakin' amazing!!! Att springa ut mellan låtarna, stänga av myggan, slänga va sig kläderna och på med nästa ombyte. Helt galet. Vilken energi. Att faktiskt tycka att det gick ganska bra att dansa trots att jag inte är någon dansare. Jag vill bara ha mera. På skolavlsutningen ska vi köra typ hälften eller nått. Så dom som inte såg igår kan kanske komma till pingstkyrkan klockan 9 eller 12 tror jag de är. Helt galet. Jag är fortfarande helt till mig. Det är typ ingen som förstår. Det är det här jag vill göra. Tänk när jag slutar trean. Då är de slut med skrapanbandet. Vad ska jag göra då? Då kommer mitt liv vara över. Men hur fan sak vi kunna slå det här? Vilket tema skulle kunna komma nära Michael Jackson? Jag kommer snart börja gråta...

Invincible

ÅH ÅH ÅH!!!! Detta skulle kunna vara de roligaste jag någonsin gjort!!!! Jag är så glad! Jag vill ha mera mera mera!!! De blir på avlutningen och sedan en högstadieturné i februari. Jag är så pepp!! Vill ha mer!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

power

Igårkväll, hos gunnis, hade vi hur roligt som helst. Vi byggde ett pepparkakshus. Det blev en pizzeria. Muchos bello.(haha.. jag är så bra på språk). Sen halv tolv så beestämde vi oss för att färga marias hår. Si vi satte igång med mössan och virknålen och allt. Hennes mamma blev sur så vi gick ner och viskade tills färgen var i. Då var jag tvungen att gå. Så jag har inte sett resultatet. Men hoppas att det blev bra.
Idag har jag varit på två luciatåg. Först i Dragarbrunsgallerian. Då var sara och hennes föärldrar där. Hennes pappa har kommit heme nu förresten!!!!:D
Sedan drog alla till Donken för cheesburgare! efter det drog vi till Svava för ytterligare ett luciatåg. Då var jag Lucia vilket jag ångrade efteråt. För när det var slut så fick vi bokstavligen slita loss kronan från mitt huvud. OCh jag hade så jäkla mycket stearin i håret. Och jag hadee brännt sönder min hand och mitt lucia linne är fläckigt. Men det var roligt.
efter det drog jag hem och vilade för ikäll är de Lucia movienight som gäller! Jag och Sara drar till Royal om 15minuter och stannar där tills klockan åtta imorgonbitti!! GREAT!!! Nu ska jag klä på mig och packa lite saker och göra kaffe!
Puss
<3<3<3

hey pretty baby

Goder afton mitt herrskap här kommer lussebrud!
Idag har jag gått sex luciatåg. Sjungit sem solo delar. Och varit lucia en gång. Det har varit otroligt mysig måste jag säga! De Visa består av så mysiga människor. Jag var Lucia på Kristallen. Där var de inte så mysigt egentligen eftersom dom inte släckte några lampor. Men det var kul ändå.
Efter alla Luciatåg så drog vi (Klara, Clara, Moa och jag) till stadsteatern för att prova kläder tills koncerten nästa vecka(!).  Vi har kostymrep på måndag!! Spännande och se hur de kommer gå. Nu är jag iallafall helt slut i kroppen men måste piggna till eftersom jag ska träffa the one and only, Gunnis!! SÅ länge sen! De kommer förmodligen bli sjukt som vanligt.
Jag tog lite fina bilder idag men min data är  dålig så den tvärvägrar lägga in dom.
Aja nu ska jag kl på mig!

Puss!!

Jule brutta

Åh komentarer va roligt!!

Idag har jag haft en bra dag. Chill franska, stickade mej genom hela matten (första garnet slut) lunch och sedan engelska då jag somnade. Men köpte kaffe så klarade mig. Musiken gick hur bra som helst. Nu är vi på gång!
Sen va de kör. Band kransar tills imorgon. Hade osm vanligt supermysigt med speciellt Rebecca och Emilia!!
Seen gick jag på musikklassernas luciatåg i Domkyrkan. Jätte fint, verkligen!
Nu måste jag verkligen sova. Ska upp om 6 timmar. SK vara på IKEA 0715!!! Men jag är pepp!!!!

Lite viktiga saker:
Grattis malin!!
Det brann i våran matta nyss.
Det var anna-dagen igår.
Jag har papiljotter i håret plus två sjalar för att dom ska sitta fast.
Jag kan inte skriva min önskelista.

PUSS!!

wednesday 9th december

Jag klarade provet.  Så skönt. Jag slipper sommar skolan!
Dagen var ganska chill. På fysiken hade vi labb och jag var i en grupp där en från trean var mend.. och han var snygg. snygg snygg snygg. Och smart.
Efter skolan drog jag ner på stan köpte lite julklappar och ett nytt lucia linne. Köpte även en sammetskjol och ett diadem med en rosett.

Nu har jag tittat på tv. Ska nog sova snart. Är så himla trött. Blev inte många timmars sömn igår natt. Och jag behöver vara utvilad på fredag.
Mitt schema för fredag:
(Luciatåg)
07.15* IKEA.
08.30 -09.00  Kristallen, vinterträdgården.
09.30 -10.00 EBC Vi sjunger i trapphallen.
10.00 – 11.00 Fikapaus.
11.15 EBC
LUNCHPAUS
14.30. BMC
15.20. Luciatåg i Polacks.
16.00.* SLUT
1600 ska vi från musikklassen till stadsteatern och prova lite kläder!
Fullt upp men jag är pepp!
Nu ska jag sticka!!

:D

JAG FICK G!!!


beat it

Jag har ganska nyss kommit hem från ett sent dansrep. Det var roligt. Nu börjar allt sitta! Imorgon får jag tillbaka mitt fysikprov. Jag kommer förmodligen få ig men en liten del an mig hoppaas och tror fortfarande på ett g. Nu måste jag sova. Sov nämligen lite dåligt igår. Jag somnade inte förens närmade halv tre etfeer att ha stickat en timme. Heh..
men nu måste jag sticka lite sen ska jag sova!
Pusss

Jag älskar faktiskt dig.

Varför är jag ens uppe nu? Jo jag är stuck i stickning. Och därför har jag också tittat på CSI Miami.  Jag borde sova. Fast jag sov övr tolv timmar i natt så det kan vara därför jag är så otrött.
Nu ska jag sova. SKA

jag ville bara säga det att mer än ett år. då är de på riktigt.

When you try your best and you don't succeed

Jag har varit hemma idag. Jag behövde det. Helgen har varit så hektisk att jag inte hunnit sova. Delar av de kanske är mitt fel, hehe.. men imorgon så ska jag iallafall till skolan. Jag och Victoria har presentation om katte imorgon. Jag fattar inte varför vi valde Katte. Så sjukt mycket att prata om då. Vi kunde ju ha valt uppsalas minsta gymnasie men nej. Men victoria var här tidigare och då gick vi igenom vad vi skulle säga imorgon och tittade på She's the man. Sämsta övrsättningen i den filmen. "i'd tap that" ="Hon är knullbar". ??

Jag har lärt mig sticka!! Jag håller på och stickar en halsduk just nu. Jag har kommit hungefär 20cm och den ska väl bli runt 2m så det är bara att jobba vidare.

Flightless Bird- Iron & Wine

i do <3 f

Just nu sitter jag och lyssnar på FLightless Bird och tycker synd om mig själv. Kollar igenom gamla bilder. Jag kom fram till att jag är patetisk.

Idag har vi haft ett mycket jobbigt rep med Musikklassen. Alla var sega. Men we did it. Sen åkte jag hem och bakade pepparkakor med hela familjen. Vi ska bygga empirestatebuildingpepparkakshus. Ska bli spännande och se hur de går.
Nu ska jag sova.


flightless bird

huvudet snurrar.
Bra dag igår. Är helt slut idag. Först klockan 12 så var det rep med musikklasseni typ tre timmar. Sen drog jag till stan för att träffa rebecca och Emilia. Vi köpte varsin sallad och gick hem till Rebecca och åt. Supermysigt! Sen vid halvsextiden så var det dags för lucia tåg. Det gick bra, inge stearin i håret. Yes! När jag hade fått av mig lucialinnet var det bara att hoppa in i bilen för att åka till dansrepet i Ekeby. Skinhead dead head everybody gone bad... Klockan 10 var vi klara och då skjutsade Trolle mig och elsa och johanna till Ica väst för att köpa chips och läsk sen hem till Clara för party. Det blv den klassiska jag har aldrig och någon konstig och komplicerad norsk lek. Men framåt kvart i två så var jag tvungen att ta sista bussen därifrån. Jag vinglade in på bussen och kämpade för att inte somna. Det kändes som om bussen åkte i cirklar. Galet. När jag kom in till stan så var det en halvtimme tills den skulle gå... Jag ringde anna och snackade i typ 20 min. Sen hände nått och hon ville inte prata med mig. heh.. men jag kom hem iallafall.
Nu är det dags för nytt rep i tre timmar. Sen får vi se vad jag hittar på. Jag vill iallafall ha lite julstämnig.

Här är två bilder från igår:


Hos Clara innan jag gick.

Emilia jag och rebecca<3

i don't understand

sitter och lyssnar på Claras Destructive Information. Den är bara så bra. Sånna minnen från showen i våras. Wish I could. Här är den iallafall:


Idag var det fredag. Hade sovmorgon soooooooft!! Hade kemi och biologi sen "Roliga timmen" men min sjuuuuuuuuuuuuuuukt goda kaka!!! Alla älskade den! En jäkla massa utropstecken.. !!

Jag sitter helt gråtfärdig här förresten.. Tove åkte ur idol och claras andra låt är också så fin. "Scapegoat". Så otroligt! jag skulle döda..

i'm dreaming of a white christmas...

Nu sitter jag och lyssnar på White Christmas. Den är så mysig och full av minnen.
Jag är så propp mätt. Har nämligen bakat en otroooooooligt god kladdig kaka tills imorgon("Roliga timmen"). Det är typ en kladdkaka med frosting. Men jag råkade göra för mycket frosting så de blev lite över. hehehe...
Idag har jag haft en ganska chill dag. Först franska sen hål i tre timmar. DÅ åkte carro jag fria och victoria till stan och träffade emelée och käkade på jalla. Gott!! Sen åkte vi tillbaka och hade engelska då vi kollade på film typ. Sen var de musik vilkeet var roligt som vanligt. Sen kör kul. Sen hem och baka.

Jag ska sjunga The Story på julavslutningen. De kommer bli awesome! Hon är så cooooool.

nu ska jag sova!!
puss

inaktivtjej_92

träningsväääärk efter dansträningen igår. Madde fick för sig att vi skulle värma upp ordentligt innan vi började. Vi sprang runt och gjorde situps och armgrejer. Jag har träningsvär i ryggen. Jag kan inte sträcka på mig... Men Vi körde thriller iallafall. Kul kul.
Idag hade vi slutprov i fysik. Det gick mycket bättre än väntat. Dt betyder dock intre bra.hehe...
etfer det tre timmar långa provet så hade vi lunch och sen biologi då vi tittade på film. Det skulle tydligen vara mycket sex men nej? Typ inget?? Haha..
Efter skolan så drog jag på stan med Malin. Vi kikade i lite affärer och fikade. Vid fyra tiden så är nästan allllla caféer knökfulla. Helt hopplöst. Vi hade väldigt trevligt. Vid fem tiden drog jag till musikskolan för att sjunga med helena. Det slutade med att jag satt framför pianot.
När jag kom hem så åt jag middag sen såg jag i mejlen att vi ska ha en andra konsert!! Klockan nio!!:D:D:D:D
Sen tog jag mamma och hanna en snabbis till gränby för att leta kavaj.
Nu tittar jag på Ugly Betty.
Puss.

RSS 2.0