Ikväll blire party med äggcarro!!<3<3


Are we just friends, what are you saying?

Måndag igen. Näst sista måndagen innan skolan slutar.
Slutspurten med allt plugg nu. Kemiresten, slutuppgiften i naturkunskap, svenskainlämningar. Sen är jag i mål.
Jag ska på skiva på onsdag och ikväll? Någon som ska gå? Röj!
På onsdag ska jag köra all in! Cyklar till stan så jag kan cykla hem klockan två.
Haha jag sitter och lyssnar på Justin Bieber, så gullig.

oriental

Sov fram tills tolv, åt "gratisfrukosten" från citygross. Nu? Stan med sara. Jag ska fixa nån liten morsdags present!
adjö

kung i baren

Man mår som man förtjänar. Idag ångrar man gårdagen. Jag hade roligt igår. Vi var inte så många men det var roliga människor där. Tre ord som sammanfattar gårdagen: Alkohol, ölspelet och kladd.
Det hänger en helstekt gris utanför mitt fönster. Om 45 minuter kommer ca 30 pers att vistas i vårat vardagsrum och mumsa på den lilla grisen.
Nu ska jag göra mig iordning.
piz


jag blev kär i busschauffören

jahapp, dagens planer blev inte av tydligen. Synd. Men om det är någon som vill gå på SATC 2 ikväll så har jag reserverat 3 platser. Hör av er i sånnafall.
Ikväll är det lokalfest som gäller. Det kommer förhoppningsvis bli roligt.
nu ska jag städa så jag slipper göra det imorgon.

sämsta dagen i världshistorien?

Jag har inte haft en särskilt bra dag idag. 
- Anna Bergendahl gick inte vidare till finalen i eurovision songcontest
- Jag hade redovisning på engelskan och blev nästan slaktad för att jag inte hade läst boken, men läraren vet inte de...
-  Min naturkunskapslärare var inte i skolan idag så jag kunde inte få min slutuppgift= en dag mindre att jobba på den
- Matteprovet gick inge bra
- Engelska nationella gick inte riktigt som jag hade tänkt mig
- Jag har slängt 100kr i sjön eftersom jag inte gick på en skiva som jag hade köpt biljett till för att jag trodde att jag inte skulle känna någon där
- Jag fick reda på att deet var ca 20 pers som jag kände som skulle på skivan.

Sist och värst:
- Min absolut bästa klasskompis, en av mina bästa vänner och min soulmate har hoppat av gymnasiet.
Jag kan inte förstå det. Vi hade sånna planer, hur vi skulle röja på flaket och äga alla andra. Sjunga och spela på avslutningen.

make som löve

Gud va skönt!
Jag är klar med alla naturkunskapsuppgifter. Och det var typ 5 a4 papper med frågor sammanlagt. Så himla skönt. Jag och Carro körde intensiv skrivning på naturkunskapen som sedan fortsatte på åhlens café. Jag fick värsta kicken när vi blev klara med den delen. Detta innebär att vi kan få slutuppgiften imorgon! Hur awesome är inte de? hehe.. pluggis sara..
Nu ska jag sova..

Och jag vet att det inte är någon lek

i jakten efter kärlek, i jakten eftere tröst.
Idag hade vi matte prov. Det gick helt okej. Blir väl förmodligen godkänt iallafall. Sen åkte jag hem. Hade hål i fyra timmar så jag pallade inte språket.
Jag vill väldigt gärna åka bort över en helg till typ London eller kanske Paris. Shoppa och mysa. Sitter och kollar flygresor nu. Kryssning kanske vore najs?
Nu ska jag leta vidare.

Jag har inget att säga.

Fredags- Konsert= Uppiggande, underbart, kul
Lördag-stan med Malin= Supermysigt, lunch, löv it
Lördag-Musikklassernas vårkonsert= Helt underbart vackert
Lördag-picknick med Sara och Maria= Sjukt, galet, kul
Söndag-plugga=Regn, tråk
Måndag-en lektion=najs
Måndag- Lunch med Carro= Mysigt, roligt, gott

Tisdag-NATIONELLA Ma C= pirrigt

popthatzit.com

jag älskar De Visa mest i hela världen just nu!
Showen var otroligt bra, synd bara att han som filmade zoomade så mycket. Jag är sjukt trött men vill ändå åka till BJ och gå på Fantomen på opera skivan. men konsert imorgon och min röst är inte på topp.. så jag stannar nog hemma. Synd.
Jag är lite excited inför imorogn faktiskt. Det känns dock som om vi inte har repat någonting. Men de kommer nog bli bra!
natti

i can count on anyone but you

God morgon världen, här kommer jag.
Jag har varit hemma idag. Vaknade och mådde konstigt så jag satte på senaste avsnittet av CougarTown. Sen sjukanmälde jag mig och stannade hemma. Sov några timmar till och sen satte jag mig med idrottsrapporten. Nu ligger jag och tittar på Tyra show. Snart ska jag till kören och titta på inspelningen av showen. Jag får tyvärr inte prata eller sjunga eftersom jag måste vila min röst inför imorgon då vi har konsert!
nu ska jag klä på mig!

I'm mad really bad

God morgon.
Nu är det dags att kliva upp  ur sängen. Jag är fortfarande sjukt trött och skulla kunna sova nån time till.
Gårdagen var minst sagt händelserik. Overall måste jag säga att jag hade kul iallafall. Tog bussen hem halv ett och tittade på ddesperate housewives.
Nu ska jag ta och käka något sen blir det väl lite plugg.
pisss

prickikorv

jag är super stressad. Det blir ju inte bättre av att det är sjukt varmt och svettigt då. Jag orkar inte med värmen ärligt talat. Visst i löv solen men ja...
Snart är det dags för rep med musikklasserna igen. Vi ska ha genrep idag men vi får se hur det går. Sen är det skiva som gäller! Tema P.
Nu måste jag skynda mig!

Accidentally in love

God kväll.
Jag har spenderat min söndag med att göra ingenting. Framåt kvällen därimot träffade jag två underbara människor. Vi gick på en "promenad" och sen hem till maria och gjorde negerbollar och tittade på film. Jag fotade väldigt mycket.
Imorgon är det dags för skola igen. Sen är det rep på kvällen och sen bär det av till stan för skiva nämligen emilias. Tema brott och straff. Jag ska vara prostituerad med Rebecca.. heh...
här kommer lite bilder från kvällen.






Gud va jag älskar dom här tjejerna! Det är sjukt<3<3

We're caught in a trap

God kväll.
Jag är sjukt trött och opepp på det mesta just nu. Helgen har varit sjukt rolig men lite lång. Men vafan då kan man sova. Jag mår inge vidare faktiskt. Jag har mått dåligt i två dagar nu. Undrar vad det är. Men jag vill inte missa någon skolan, och vi har konsert nästa vecka. Galet, snart är det sommarlov också.
Idag har mamma fyllt år och vi har firat henne. Jag har även övningskört, skrapat upp tån, träffat Sara och tittat på film. Mysig dag. Det var förövrigt 35 fucking grader i solen idag!!!! Många säger underbart men jag tycker bara det är jobigt när det är så varmt.
Nu ska jag sova och försöka bli frisk.
Piz

F-R-E-S-H

God morgon. Jag kan inte fatta att jag redan har varit uppe en timme. Jga kom nämligen hem vid två och var lite smått kalas.
Jag hade en jätte rolig kväll igår med Carro, August, CJ och Sebbe. Deet började med förfest hos August med några andra. Sen sprang vi till bussen för att hinna in till stan. Där gick vi till Norrlands naton för att gå på en skiva. Och jag som inte hade några pengar... Jag får ta och skärpa mig nu! Sen straxt innan ett drog vi därifrån för att ta bussen hem.
Idag fyller mamma år, grattis till henne. Vi har käkat frukost och hon har öppnat paket. Mysigt med hela familjen.... och Danne............ hm
Nu ska jag titta på någon rolig serie.
Buss och kran!


good morning starshine

Jag har varit så upptagen de senaste två dagarna. I Onsdags var det VIP som gällde med massa roliga människor. Jag och maria började hos henne med lite bacardi och sen drog vi ner och mötte Carro. Sen kom det bara fler och fler. Jag har så trevliga kompisar, i löv it.
Igår(torsdag) hadee rebecca bett oss ställa in allt annat eftersom något livsviktigt skulle hända. Och det var de, utan att ta i. Jag blev så överraskad, galet.Weiss var här! Jag blev så himla glad. Jag hade saknat honom så himla mycket. Vi åt på Jalla och gick tiill willys i korta drag. Vi åt tacos hos rebecca ute på landet. Jag ochEmilia skulle gå till bussen från henne och det var crazy mörkt långs och regningt. Men mysigt med så trevligt sällskap!
Här kommer lite bilder från kvällen.




Mina älsklingar

snygg Carro ser lite skeptiskt ut tycker jag

Snygg som vanligt den där bruden!!

Vi är så snygga! Älskar dig!

WEISS BAJS!!!<3<3

<3

sitter hemma hos maria. Snart ska vi ut på stan och röja!! Kommer bli awesome! De blir VIP!
puss

BUS

Nyfärgad. Äntligen har jag fått bort min utväxt! Men nu är det gult. De försvinner väl förhoppningsvis snart som alla gånger tidigare. Jag har även fläckar på händerna från min hudkräm som ska nån BUS effekt också... Jag ser ut som en ... ko!
Jag har nyss haft psykologi då vi kollar på en fil som heter "Das Experiment". En sjuk tysk film.  Jga tyckte den var jättebra men hemsk. Sen hade jag prov och psykiska sjukdommar. Det gick helt okej.
Nu ska jag egentilgen sitta och plugga naturkunskap men det finns så mycket annat intressant på nätet.
adios

Anna-Cool brud

En lektion kvar. Sen ska jag hem. Skönt. Ska träffa Sara en stund. Jag ska även träffa maria och lämna pengar till henne för skivbiljetter. Hon har tema "P". Hag ska även på EMilias skiva nästa vecka med tema "Brott och straff". Då är frågan vad man ska vara på dom skivorna. Får väl ta och komma på  något snarast.
Vi skulle hålla tal på svenskan. Jag var inte förberedd så jag ska göra det nästa vecka. Jag har precis skrivit klart
talet. Det är ett bröllopstal till två goda vänner;)

Breathe(2 AM)- Anna Nalick


Nothing can be taken away from me

Sweat baby sweat.
Hemma idag. Mådde inge vidare imorse så jag stannade hemma för att skriva lite grejer typ miljöfrågor och övergödnings grejer. Men hur mycket har jag gjort? Jo jag har svarat på en fråga. Bra gjort sara. Istället har jag tittat på hela säsongen av Life unexpected och lite DHW. Jag har sån självdiciplin. I löv it.
Jag vill ut och göra någonting idag. Mysigast skulle ju vara en fika på stan med någon mysig människa. Kanske lite sent påtänkt nu. Och dessutom har jag varit hemma idag. Men jag smitar inte och jag kan gå så i don't really see the problem.  Men titta på en film eller ta en promenad skulle inte vara helt fel heller.
Pappa har fixat min mobiltelefon nu. tangentbordet var helt konstigt. Sen har även alla mina bilder fösvunnit. Det gick inte att åtgärda tyvärr. DVS mina bilder och filmer är borta:(

Löv you

Slappsöndag. Jag tog en tripp till stan och köpte jeans, hårfärg och vax. Sen drog jag hem och planterade lite blommor med mamma. Sen var det datorn som gällde. Skönt med lite lugn och ro.


en annan värld

God morgon!
Känns verkligen skönt att sova ut. Men jag borde ha vänt tillbaka på dygnet och inte komma hem från maria klockan tre.
Vi hade iallafall mysigt igår som vanligt. Helt sljuka människor Sara och Maria. Vi bakade galna muffins och tittade på film och knuffade ut sara ur sängen typ. De var najs!
Nu ska jag klä på mig och åka till stan. Min brori ska köpa byxor. Just like me.

Wreck of the day 06

God morgon
Jag har äntligen fått sovit odentligt. Jag kände verkligen att jag behövde det. Jag är fortfarande depp. Kände verkligen att jag inte var mig själv igår.
Igår hade jag väldigt mysigt på Palermo med Marjo och Emilia. Vi drack öl och snackade om allt. Skönt med en lugnt kvälll.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Jag ska träffa Maria senare. Och jag vill in till stan nu. Jag vill köpa dom där jeansen från Weekday som jag vill ha. Logiskt. Får väl ta det någon annan gång då.


i can't breathe

Jag håller på och fiplar med myspace. Jag har ingen aning om hur man gör. Men jag hittade iallafall en tjej som har väldigt väldigt fin musik. Anna Nalick. Check it out!
 http://www.myspace.com/annanalick

Mitt huvud känns som de väger tjugo kilo. Det känns somjag har gråtit hela dagen. Jag är fett känslig.

All of these lines across my face

Nu är det över. Far åt skogen; det bästa jag gjort på länge. Så underbara människor. Jag fattar inte hur jag inte kan ha upptäckt det för två år sedan. Helt jävla pantad tjej. Kul att jag skulle go all sensative igår. Och när jag väl har börjat kan jag inte sluta. Fick låsa in mig på toaletten. Sen kom jag ut och såg lilla Hanna stå där. Hon är så himla söt. Då var de kört. Jag fick lugna ner mig igen. Ta några djupa andetag och krama vidare. Jag kan inte fatta att alla dom där supertjejerna kommer sluta. Vad kommer De Visa vara utan dom. Jag kommer bli en av dom gamla gamlisarna. Jag kommer behöva ta så mycket ansvar. Läskigt.
Helt underbara tjejer. Jag älskar er alla!
Jag grät mitt i företällningen igår. Under Facebook låten. Helt underbart fin. Clara är min idol. Den var de så himla mysig stämning.
pis

You spin my head right round

Så roligt igår. Lagom trött idag.
Godmorgon, typ. NU sitter jag på matten med Carrow. Jag är sjukt trött från gårdagen som btw var riktigt rolig. Jag har aldrig dansat så mycket i mitt liv. Helt galet. Drack ingenting men kände mig packad ändå! Det är så de ska vara. En grej som jag la märke till igår var att medans tjejerna satt ute och rökte så stod killarna på dansgolvet och shakeade loss, på riktigt!
Showen var helt underbar. Så jäkla bra. Tycker verkligen verkligen synd om dom som missar detta. I'm sorry for your loss. Ikväll är det sista showen. Den kommer bli bäst. Problem nr1: jag har ingen sångröst kvar. Problem nr2 jag är redan helt död. Hur ska detta gå?
Nu ska vi gå på lunch!
Ses ikväll???? Efter showen?!

never me

Låt inte the fact att jag inte är hemma stoppa er. Eller att jag inte svarar. Eller att jag inte hört av mig. Sluta inte förens ni vet säkert.

Premiär idag! Så pepp. Det kommer bli så jävla bra. Ni andra som inte kommer tycker jag verkligen synd om. Jag skulle få jätte dåligt samvete om jag var kompis med mig(?) och inte kom på något som betydde så otroligt mycket för henne. Men that's just me...


Nothing prepared me for life

Jag klarar inte av detta längre. Någonting måste göras. Jag kanske bara är avundsjuk. Fast nej, så är de ju faktiskt inte. Snälla, gör något innan jag måste göra det.

IMORGON ÄR DET PREMIÄR!! Far åt skogen som hade genrep idag för rekordpublik(7 pers). Det gick väldigt bra considering. Jag tycker verkligen att alla borde gå på denna. Vi har lagt ner så otroligt mycket tid och energi på de här. Jag blir ledsen om ni inte kommer. Jag blir verkligen det.

Nu ska jag sova. Ska upp och plugga på min sovmorgon....
Natti

Hur ska jag kunna tro på dig?

Jag shoppade lite idag. Förutom strumpor, de visa leggings och två riktigt snygga ringar så har jag köpt detta:




Jag hade en bra Valborg. Jag kan kostratera att Valborgsdagen är så mycket bättre än kvällen. Jag höll igång i 12h, de räckte tyckte jag. Allt slutade med att jag lev lämnad ensam på stan. Carro och frida joinade mig efter 10min. Sen åkte jag och Carro hem till mig och tittade på film. 
Nu ska jag ut och sätta mig ute i musikrummet.

guuud jag älskar Claras musik! Verkligen. Vissa kan verkligen!<3
http://www.myspace.com/claralindsjo

RSS 2.0