would you miss me if I go?

Är det någon mer än vi skrapan som bara går halv dag imorgon, typ halv studiedag eller nått?
jag är hungrig..

I' breaking dishes

Tisdag och jag är sjuk igen?
Kul,
jag vaknade precis iallafall, 1330. Är sjukt hungrig. Kanske ska försöka äta något. Sen ska jag plugga pch kanske titta på tv.
Jusste igår kastade erik en trasa i mitt ansikte.
Puss hej

Let the childrens laughter remind us of what we used to be.

Det har inte riktigt arit min dag idag.
Morgonen, jag missade bussen (trodde jag) så jag tog 11 till Grindstugar och väntade där på en buss som gick tills skolan. (jag var sen så jag hann inte gå). 110 kommer och bara åker förbi. Jag blev sur och väntade på nästa buss. Kom 10 minuter försent. Svenska, medicin.. Jag fick "G-VG" på mitt prov( borde fått VG). På lunchen hände inte mycket. På idrotten hade vi avslappning. Jag blev (av)slappad av Victoria. När jag kommer upp till mitt skåp för att hämta matteböckerna så ser jag att mitt lås inte är där. WTF! Så e var borta. Men ingenting saknades i skåpet. Som tur var fick jag låna ett av Johanna. Sen köpte jag en macka som seriöst bara försvann. Jag åt inte upp den så jag måste ha tappat den eller så snodde någon den ur min väska. Jag hade servetten kvar i väskan, hur fan skule jag tappat min macka liksom?
Sen va de matte, då jag lärde mig typ 12 Pi decimaler till. På Historian tittade vi på klart på filmen vi började på förra veckan. Den var jätte hemsk.
Ukrainamöte. Visade våran "fina" presentation. Typ de. Victoria tog min smakis!
Jag vill shoppa!

Jag dör!

jag sitter och grinar till de här!

Min helg




Earth Hour, Party och Maria.


Smidigtjej_92

jag har varit klantig ch haft sönder min favoritmugg! Den jag fick av malin! Den som var så fin!! Men jag kan limma ihop den men jag fattar inte hur jävla klantig jag är! Min fina mugg liksom! Sen hade jag sönder mammas glas och min parfym.
Jag har spenderat hela kvällen med att våffla mitt nyblekta hår. De är bra för håret de, våffla och bleka. Mumma. Så nu se jag ut som en hora! Nej jag är inte rädd om mitt hår.
Nu chattar jag med 81an. "för dig gör jag allt darling" typ så är de. Jag blir äcklad.

hallelujah

Söndag..
Ja, jag har iallafall haft trevlig med maria i stan idag. Hon shoppade en tröja och jag hårfärg, så nu är jag blondare.
Jag vaknade upp typ tre eller fyra gånger inatt/morse. Sen ringde det så jag var tvungen att gå och hämta telefonen och då var de hannas kompis mamma som ringde och hon ville prata med sin dotter och jag skulle gå upp och kolla om hon sov. Så jag var tvungen att gå hela vägen upp för att upptäcka att hon fortfarande sov. Sen fortsatte hennes mamma att snacka. Drygt. Men då vakande Sara också så vi satte på Beck(hm). Sen plockade vi i ordning och gick till bussen. Där gick vi skilda vägar, hon till Wille och jag till 8an. Sen var busstider och allt jätte konstigt men tillslut satt jag på en försenad 8a. Och så åker jag förbi Cellovägen där jag ser Maria och Simon gå i snigelfart. Så hon missade bussen och jag gick av nästa för att slippa vänta på henne i stan. Sen hade vi mycket trevligt.
Igår var en bra dag också. Earth hour blev till en sång stund. Sen drog vi till Stenhagen på parti hos Maria Falk. Ganska lungt men trevligt att träffa henne. Vi ska ses oftare! Men när vi drog hem så kom alla typ. Men Hanna var hemma själv med en kompis och var lite rädd, så vi åkte hem tidigt.
Nu sk ajag nog kanske plugga lite histora. Vi har prov på Onsdag. Folkmord. Kul.
Puss hej!

I'm leavin time baby

Guten Morgen!
Gårdagen var mysig förutom att det SNÖADE!! Jag cycklade till Sara vid åtta tiden och jag blundade nästan hela vägen. Jag kunde inte se någonting. De var läskigt. Men när jag kom hem till henne så gjorde vi dipp och satte på en Beckfilm. Veck är skitbra! Sen fick jag min presten, "Updragsboken". Kul bok. Jag kommer så skämma ut mig.
När beck var slut satt vi och kollade på gamla foton och läste igenom hennes gamla kompis- och hångelböcker.
Sen skulle jag hem. Då  hade de slutat blåsa. Men jag var lite rädd så jag stressade hem som fan. Så när jag kom hem var jag helt död så jag gick och la mig direkt.
Idag har jag chillat. Har fortfarande pjamas på mig. Ikväll blir de party. Men först Earth Hour. Sen drar Anna, Sara och jag till Stenhagen.
Imorgon blir de stan med Sara och Maria.
Puss hej!

om du inte fanns till

tanken är svindlade framför mig gapar en avgrund..
dagen var som vilken anna dag som helst. Typ. Jag har lärt mig 28 Pidecimaler(3,1415926535897932384626433832)! Annars var den ganska "som vanligt".
Det var ju Pi tävling idag. Dom som vann kunde 780decimaler. Båda två liksom Exakt 780. Nu får dom dela på en dator. En kille kunde 351 oc han hade börjat öva i förrgår. Så jag börjar i tid. Nästa år ska jag äga alla.
Ikväll ska jag hem till Sara och titta på film tror jag. Imorgon ska jag ha mys hemma hos mig och anna ska komma och planerna är levande ljus, mat, gitarr, drinkar... Kanske ska bjuda in någon mer. Så håll utkik(vilket fult ord). Det kanske de är du som får en inbjudan i brevlådan.
Söndag är det eventuellt stan med Maria. Sen måste jag plugga också. Och träna!! De har jag inte haft tid med den senaste tiden. Så mycket annat att göra.
Sen har jag börjat chatta med en 81a som är "snäll som en chokladmuffins på insidan". Jag  har en dejt med honom i Sundsvall i sommar. Oh yes!
Nu ska jag äta mat och skryta om mina Pi skills!
Pusshej

That's alright mama..

Ska jag skaffa mig en kk i sundsvall?
Haha.. Jag har bestämt dejt med honom i sommar.
Jag ska på kryssning med familjen på lovet. Najs..

du också?

Inge stan med carro. Hon hade "andra planer". Kul. Så jag och vickz drog ner på stan och provade lite kläder och käkade på subway. Påvägen dit huttade vi Sofie. Så hon hakade på oss. När vi satt där inne på den lilla snabbresturangen och avnjöt våra subs så går rebecka förbi och både jag och sofie börjar vinka som galningar för att hon ska se oss. Hon kommer in och de visar sig att båda känner henne. Kul. Sen träffade jag och sofie Cilla och marshan och amelie. Sen drog jag till kören.
Jag kom på att jag vill pierca tungan nästa fredag. Då har den hela två veckor på sig att läka till och med tre nästan. Då är bara problemet pengar. Då får jag skita i nytt hår. Men jag vill ha de..måste övertala mamma också. Hon sa ju faktiskt förut att jag fick göra det när jag var 17.
Just nu sitter jag och tuggar på en plastgaffel. Mums
Måste ransa min garderob. Hjälp?

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097

Smitigt tagen bild? O ja.

Hade precis prov. Det gick ganska bra känns de som. Men jag vet ju hur de är, när jag tror att de gick bra så gick de inte bra alls. Kul.
Jusste de var Pi-tävling igår. Det är sjukt, tänkte vara med om ingen annan kom så jag kunde vinna en dator genom att skriva 3,1415 på ett papper. Jag bad Freddie messa mig om ingen dök upp. Men han messade aldrig. Men jag tänkte visa att jag var duktig och messade "3.14159265" till honom. Fick då "Wow!" som svar. Jag frågade då hur många den som vann hade. Han messade och svarade men sen ringde han dirket efter och sa att det var konfidetiellt och att han inte skulle sagt nått. Jag lovade att inte säga till någon. När jag la påinsåg jag att jag hade smsat med en lärare. Och inte vilken lärare som helt utan freddie. Sick..
Imorgon ska vi ha debatt mellan evolutionsteorin och Intelligent Design teorin. Jag vill vara i intelligent design gruppen för de är lite ovanligare men jag vill absolut inte vara emot Samuel. Vå får se hur de blir.
I eftermiddag blir de stan med Carro och kanske Vickzie och Frida. Sen är de kör. Lång kör, ända tills nio. Stämm rep.

Nu vet ni allt om min dag typ. Ni ville veta.
Nästa fredag börjar vi typ 10 och slutar ett! SOFT! Och sen är de lov. Sen är de Ukraina!!! Bara 20 dagar kvar nu.

Jo men jag mår bra av de?

Carro släpp Erik!

Kul att det inte publicerades imorse...

Gog morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt...
Tragisk film på historian imorse "Hotel Rwanda". Nu är de engelska och vi nska ha muntliga nationella. Fast jag hinner nog inte ha de idag. Så jag ska jaga ett gamalt skriftligt prov istället. Sen har vi 2,5 timmars håltimme sen svenska. Kul..
Sen ska jag sjunga och sen drar jag hem och pluggar.
 

Nu har jag pluggat i mer än två timmar men jag vet att de bara kommer räcka till ett G. Men jag kan inte plugga mera.
Promenixade med Anna lite granna. Hon är bra.

halvvägs igenom inlägg såg jag att klokcan var 2101. Då sprang jag till tvn och tjurade över att jag missade den första minuten av grey's. De är crazy men skit bra.

Nu ska jag sova tror jag.

Carro släpp honom, lättare sagt än gjort. Men de finns någon anna för dig, jag lovar! <3

ZP city

Lugn dag. Freddie mejlade om vem vi ska bo med i "Zap" aka "ZP city". Jag och victoria ska bo hos Anna Vorobjeva. Hon är 93:a och bor med sin bror mamma och pappa. Sen ska vi bo med västeråsarna när vi bor i Yalta. Jag har alltid varit emot dom men utan direkt anledning. Så från och med nu ska jag inte ha några fördomar alls och bara vara positiv (gällande det).
Jag har bara kommit till sida 97 i Tristan och Isolde och det är 145 sidor och den ska vara utläst imorgon. Och jag ska till skolan imorgon. Jag är ju trots allt ordförande. Och vi måste göra ukrainaarbetet också inklusive filmingen av klassrådet. ojoj.. mycket att göra.
Sen var de helgen? Någon?
Måste sova nu.
Puss hej

my heart is filled with sorrow

idag är jag sjuk. kul.
Dagen har so far bestt av plugg och sova. Jag vaknade halv tolv sen har jag läst 64 sidor Tristan och Isolde och skrivit grunden till biologi rapporten. Nu ska jag nog ta och äta någonting sen ska jag plugga medicin.
Någon måste ju skriva smörlåtarna också..

Guitar Pro 5<3


Måndag. Skrev klart platsbeskrivningen, kollade på film. Åkte sedan till tandläkaren, inga hål. Hon tog bort lite tandsten vilket var väldigt obehagligt. Jag hade fan blod i hela käften. Nu gör de ont. Men de går väl över. Sen skulle vi dansa bugg på idrotten. Bak fram fram fram bak fram fram fram.. jag ba wtf? Fram sida bak sida ska de vara. Hon är så dålig på att dansa. Sjukt. Men jag och Carro dansade tillsamman istället. Sen va de matte. Ofokuserad matte. Nu är det historia...
Igår visade min brorsa mig ett program han hade på datorn, Guitar Pro 5, där man kunde skriva in noter till låtar med hjälp av tabs. Det går inte riktigt förklara hur man gör men jag blev kär i de. jag satt i flera timmar igår. Jag skrev in kompet till unkissed lips och började på en ny. Men jag kommer inte kunna hålla på med de så mycket eftersom jag har prov på torsdag, en labbrapport som ska vara klar på torsdag och en bok som jag inte har börjat med ska vara utläst på onsdag, 150 sidor.
 I Söndags var min släkt här. Tack för en lyckad dag!<3<3


krakataaang

Min helg kunde varit dunder en nej.
Jag har haft mysigt med De Visa. Hade nämligen kördag både på fredagen mellan 10-17 och lördag mellan 10-17. De var ganska ansträngande men ändp roligt. Men på fredag kväll så kom ukrainagänget hem till mig på något som skulle varit en filmkväll men det blev mera enfilmkväll. Tittade på en film, american pie the wedding(henrik valde). Sen drog alla. Frida drog redan klockan tio. Sen var det bara jag Carro och Vickzie kvar. Vi tittade på föräldrafällan sen somnade vi. Vi försov oss men mamma skjutsade oss. Sen va de kör hela lördagen typ. När jag kom hem städade jag undadn efter fredagskvällen och gjorde mig i ordning och drog till maria. ja.. Jag stannade inte länge. Är nämligen sjukt trött. Ligger med halvöppna ögon och huvudet dunkar och känns som om de är fullt med bly. kul.
Imorgon kommer släkten. De ska bli trevligt. De harjag faktiskt sett fram emot hela veckan!
Nu ska jag sova.
Puss

0920

Jag har inte gått upp än. Och min buss går om 25 minuter. Och jag måste gå om 15. De kanske är dags nu.

Canon Powershot A590 IS


Första egobilden med nya kameran då.
Dagen har varit bra. Seg och jobbig men ändå bra. Biologiprovet gick sådär. G kanske. Matte lektionen var mest flumm. Medicin var diciplin. Kemin var svårt tror jag.
Sen gjorde jag och Johanna lite musikläxa. De är jätte svårt!!! Jag kan ingenting.
Sen åkte jag ner på stan och provade en tröja som jag vill ha. Sen köpte jag annanas!! Annanas i mitt <3!
Sen var de kör i tre timmar. De gick fort. Sen bar de av hem. När jag väl kom hem satte jag mig framför datorn sen kollade jag på Greys som jag spelade in igår. De var jätte sorgligt! Skit bra avsnitt!
Imorgon ska jag upp tidigt. Ska vara på Nanna klockan 10. Sen är de rep i sju timmar och sen bär de av hemmåt för att städa och förbereda för att hela jävla ukraina kommer! Victoria får hjälpa mig!  Nu ska jag sova så jag kan sova länge!
Puss<3

De är min dag!

Jag blev så glad när Anna ringde och sjöng(eller några sjöng) vet inte riktigt vilka. Men jag blev så glad. Sen att My ringde! De är sådanna saker som gör mig riktigt glad!.Sen blev jag ju förstås väldigt glad när malin bjöd mig på fika(a).
Jag fick trosor och strumpor imorse av mamma typ. En annanas av Hanna och örhängen av erik. Sen skulle jag få pappas present på kvällen. Och de var vad jag trodde de skulle vara. En kamera. Men jag belv glad. den är inte så snygg men den ska tydligen vara skit bra. Så de tackar jag för.
Nu måste jag sova. Eller plugga. Har biologiprov imorgon!

I should be fighting for my love story

Ja, idag ahr dagen varit lagom. Först var de musik och de går inte. Han spelade en melodi och sa att första ackordet var C sen skulle vi skriva ut resten. Jag ba "What??". Sjukt. Jag kan inte. böl.. Aja de är bara att kämpa på.
Sen va de Fysik, Jag fattade! Woho. Jag kan säkert vara proffs på fysik om jag bara lyssnar. De gick galant idag.  Franskaprovet hade inte gått lika bra. Men jag fick G iallafall. Sen lunch med Malin och Carro. Vi hade kulpå vägen tillbaka.
Jag till Lukas:
"Du, vi har inte träffats förut men jag undrar om du vill bli far tillmina barn?"
Eller:
"Hej, har du lust att komma på lördag? Vi skulle ju kunna lära känna på varnadra?"
De ska misstolkas. Kul. Så roligt hade vi. Fast ifall ni inte fattar de så ska jag inte säga så. De hade varit lita knasigt.
Efter franskan var det Engelska prov som gick hyfsat bra. Och sen skulle vi skriva klat platsbeskrivingen. Eller iallafall kladden. De blev jag kalr med och då skulle jag läsa våra "Mytnoveller". Vi har gjort om Urban legends till noveller. Jag skrev om en tjurig tant som ska handla och tar fel vagn typ. Inspirerad av "mazarinen". Sen drog jag och Carro hem till mig och pluggade lite och käkade pasta med pesto och kyckling. Mumma. Sen sjöng jag lite. Sen va de dags för ukrainamöte. mys. Vi fick vara i personalrummet. De var inge bra tycker jag. De blev liksom klickar. Så alla satt på olika ställen. Ingen gemenskap där inte.  Sen skjutsade jag och mamma hem mitt lilla emo och hennes mamma. Så glad att de har löst sig förresten! Sen tittade jag på The mentalist. Det är bra.
De är bestämt att jag ska sjunga Miley Cyrus låt "Start all Over".
Jag har så jävla mycket träningsverk!! Jag körde riktigt hårt på skivstången medans min lärare körde 2,5kg så körde jag 17,5kg. Skit ont har jag typ överallt. Inte najs, så jag har inte gått normalt idag.
Imorgon är de min dag! De sk ajag fira med fika på stan med den snygga Malin. Hon äär en riktigt bra människa!! Hon måste fatta de! Älskar dig!
Sen ska jag sjunga men Helena Imorgon!! Wei:D Sen är de rep med Notebelles(stavning).

Grattis till ingemar stenmark.

åh, hampus<3

Dagen har varit hyfsat bra. Victoria har rakat av massa hår på huvudet! Nu är hon skolan andra emo! Men hon är de snyggaste. Mitt lilla emo<3
Skivstång på idrotten. Värt. Jobbigt men ändå inte.
Skriver nån platsbeskriving på svenskan. Jag skriver om Sunnersta Gropen. Gropen i mitt <3.
Sitter och lyssnar på Broder Daniel -I'll be gone. De är coolish. Victorias nya idoler. I know how it is.. Jag minns när jag blev galen i Tokio Hotel. Jag var helt crazy. Jag tittade igenom två av alla mina anteckningsblock från "den tiden". De var Tokio Hotel överallt. Men jag tror att jag var så extrem för att folk hade så mycket fördomar och tyckte en massa dåliga saker om dom. Då vill man ju bevisa att dom inte hade rätt och så vidare. Så jag ändrade mitt utseende och mitt rum och en massa annat. Men jag ångrar ingenting.
Nu ska jag spela gittarr sen ska jag äta och sen ut och promenera med Sara<3( du vet inte vad du betuder för mig).

Några bilder fårn festen:) Kanske kommer fler<3

ten seconds to love

Jag är så glad. Jag lever fortfarande från glädjen som jjag fick ifrån överraskningsfesten i fredags. Jag blev överraskad på riktigt!
Idag ahr jag spelat spel med mamma och appa och hanna. Sen träffade jag anna ute is solen. VI gick hem och segade hemma hos mig. Sen drog vi in till stan och köpte en Curry macka. Sen va de MUSIK DIREKT. De var as bra. Unit six alltså. Dom var grymma. Inte bara för att dom var 94or men dom var verkligen ascoola. Dom fick verkligen med publiken. De var grymt. Jag vill ha dom. Mumma.. Sångaresn ska bli far till Annas och mina barn, vi ska dela på honom. Hanhade sjukt snygg mage också.
Jag är på sånt sjung humör. Så jag ska nog sjunga lite nu innan jag går och lägger mig.
Puss på er!

snälla snälla

ja, snälla snälla sverige.. Vad hände nyss? Juryn var inte alls ense med folket. De var riktigt spännande faktiskt. Och de var nära att "snälla snälla" vann. De är inget fel med den låten. Den är riktigt bra faktiskt. Caroline är väldigt speciell. De kan ingen neka till.
VI har gäster nu iallafall. Vi hade egen omröstning här hemma medans vi åt chokladfondue. Pappa hade gjort värsta satsiga protokollet och allt. Crazy. Men de var lite roligt.
Nu sitter jag inne på mitt rum med gittarren och sjunger och lyssnar på just "snälla snälla". Tänkte att jag kanske ska sjunga den med Helena. Vi får se. Jag ska köra på Gabriellas sång nästa gång också. Den är så fin!
Jag är fortfarande sjukt glad för överraskningen i fredags. Tack återigen! Älskar er.
Nu ska jag komponera!
Pusski

TACK!

TACK! JAg är fortfarande så jävla glad! Tack för allt igår. Tack till alla som va där och till alla som bryr sig!
Det började med att jag skulle ha filmkväll med Livvi och Sandra och kolla på Th-dvder. Vi började kolla på en och sen ville mina föräldrar kolla på "Så ska de låta" då sa Livvi att vi kunde gå hem till henne och kolla. De gick vi med på och plockade ihop alla grejer och gick ut. Sen helt plötsligt säger Livvi:
"Jag kan en jätte rolig lek!"
Och satte på både mig och Sandra varsin ögonbindel. Och så började vi gå. Hon sa att de var jätte kul och jag tänkte inte med på de. Sen säger hon att vi är vid Gottsundaskolannär vi hade gått  tio minuter. "Yeah, sure." tänkte jag för mig själv. Men sen gick vi vidare. Sen helt plötsligt så drar Livvi och Sandra följer efter. Jag ropar efter dom och Sandra kommer typ vinglandes tillbaks efter några sekunder. Sen hör jag hur folk skriker in ifrån, de var där mina första misstankar kom.  Livvi kom tillbaka och sa att hennes grannar hade fest och att dom var jätte jobbiga. Sen gick vi in och jag kände igen lukten. Så jag började undra vart vi var. Sen leder hon in mig i ett rum och tar av mig ögonbindeln och så står alla där. Massa folk. och skriker grattis! Jag blev så jävla glad.  Sen va de party hela kvällen. Jag var bara glad hela kvällen förutom när jag satt utomhus och försökte att inte må så illa. De var party fram till halv tre sen drog vi hem och åt ostbågar och after eight. Sen hade jag crazy drömmar.
Tack så jävla mycket för allt!

6månader med victoria!

Nu sitter jag i skolan och har egentligen lunch. Men jag hade viktigare saker att göra och nu hinner jag inte. Så jag får försöka klara mig tills jag kommer hem eller till stan.
Jag har som sagt inga planer för helgen. Skulle haft filmkväll med livvi och Sandra idag men livvi kunde inte. Jag skulle också haft middag med Sara och Maria imorgon men maria ska bort. När jag berättade de för mamma och pappa så började dom planera att vi skulle ha Schlagerkväll med familjen. De vill säg klä upp oss, äta fin middag och titta på melodifestivalen. Jag är inte pepp. Men jag kommer väl troligvis sitta nere på mitt rum och spela gittarr och deppa. Mitt liv är toppen.
Jag kom på att jag har några grejer jag ska göra i helgen ändå. Någon bra och några dåliga:
  • Skriva labbrapport om Pappersgojjor
  • Skriva labbrapport i Kemi(inte säker på vad)
  • Svara på frågor om magen till medicinsk grundkurs
  • Slutligen Musik Direkt!
Vi fick som uppgift på svenskan att skriva om hjältar. Vad är en hjälte för dig? Måste en hjälte vara modig, klok och stark? Är brandmän hjältar? Pippilångstrump? Kan kändisar vara hjältar?
Jag började fundera och kom fram till att bilden av en hjälte får man ofta från filmer. I en film är en hjälte ofta en vrålsnygg och skit stark man som får alla (i min åsikt) fuskblonda och pinnsmala tjejer. Men så är de ju inte på riktigt eller hur? De finns gott om vrålsnygga starka män som får alla fuskblonda pinnsmala tjejerna men var är hjälten i de?
Alla har hjältar. Man stöter på hjältar varje dag, vardagshjältar. Jag skulle kalla det vänner.
En hjälte behöver inte vara någon som räddar ens liv utan kanske gör ens dag eller något sånt. Jag har massor av hjältar. Mina vänner, idoler, förebilder...

Nu ska jag gå och ha prov i franska. Önska mig lycka till.

Tanken av vad som händer melan dig och mig får mig att vilja gråta.



Move along

Mina helgplaner har gått i krash. De blir väl schlagenkväll med familjen.
Jag var ledig idag men de visste inte mamma och pappa så pappa kom in och väckte mig tio över sju och sa
"Sara de är dags att gå upp nu. Klockan är tio över sju."
"Men jag har utvecklingssamtal idag!"snäser jag.
"Ja men du måste gå upp nu."
"Men jag är ledig idag!!!!"
"jaha." Så stängde han dörren efter sig.
Jag tänkte be om ursäkt för att jag var så tjurig men jag orkade inte. Jag kom på att jag inte sett pappa alls idag.
Victoria kom iallafall hit vid elva tiden och vi drog till  Gottsundacentrum och köpte miniköttbullar och masssssa onyttigt. Chips godis kakor..
Vi pallade inte gå hem till victoria så vi gick och fråga en busschaufför:
"åker du till solistvägen?"
"Ja de gör jag. Men de tar 20 minuter. De är bättre att ta åttan." svarade han. "Eller gå."
"Okej, Tack" Sa jag och vände mig till Victoria "Yeah, sure. Like that is gonna happen".
Vi blev asmätta efter köttbullarna. Så jag har mer än hälften av mitt godis kvar och jag rörde knappt chipsen och de finns gott om kakor kvar. Vi kollade på "yes man" och jag spelade piano och gittarr medans hon skrev novell. Jag pluggade även lite franska. Sen kom mamma och hämtade mig och de var dags för utveckligssamtal. De gick väl bra antar jag. De var inga större problem. De var skönt. Sen skjutsade mamma mig till kören och jag var där till åtta och tog bussen hem. Medans jag stod och väntade på bussen gick de förbi två tjejer och den ena verkligen asglodde på mig. Jag kollade bort i några sekunder sen tillbaka på henne och hon glodde fortfarande. Även fast hon hade gått förbi. Jag gav henne en irriterad frågande blick men hon fortsatte glo. Vad är ditt problem tänkte jag skrika. Men jag kollade bara bort. Shit va irriterad jag blev.
Nu efter att ha duschat och skrivit om en dikt till en låt så ska jag sova.
Pusshej

11/03/09

När jag grät, torkade jag tårarna och när jag ramlade, klev jag upp igen. När nån svek, gick jag vidare. När mitt liv rasade byggde jag upp de igen. Men om jag skulle förlora dig så skulle tårarna få rinna. Då kliver jag inte upp. Då kommer jag inte gå vidare. Och jag låter mitt liv förbli rasat.
Lämna mig inte.


Jag vill känna att jag räcker till!

Vilken dag. Jag har legat på topp och botten(kan misstolkas). Men obciously så menar jag att jag har mått superdåligt och jätte bra idag. De dåliga tänker jag inte skriva här utan de skriver jag i min hemliga blogg..Moahaha... Hittar ni den så begår jag självmord. Där står de så mycket ska ni veta. Till de bra. Jag var och sjöng hos Helena Parrow idag. Hon är verkligen en jätte bra lärare. Hon fick mig att känna mig riktigt duktig idag. Jag tror aldrig jag har fått så mycket beröm av en person på en och samma dag förut. Jag tror aldrig att jag har fått så mycket beröm av samma person någonsin. Då låg jag på topp! Jag sjöng Gabriellas Sång. Sjukt fin låt. Jag valde den för att den är lite kneig och sjunga, den är väldigt bred. Men de gick jätte bra.
Efter de så sprang jag till centralen där jag mötte Anna. Vi gjorde sällskap på bussen. När jag kom hem så bakade min syrra och hennes kompis. Gud va gott det luktade! Jag smög in i köket och kollade va dom bakade. Chocolate Chip cookies!!! Jag fick slicka av vispen. mums... Sen skulle springa ut i "studion" och spela in nån låt eftersom Anna skröt om hennes och theres inspelning. Men då stoppade pappa mig och tvingade mig skala potatis. Men sen gick jag ut. Att spela in gick väl sådär. Jag satt och spelade de om och om igen ochalltid blev det något fel. Men när jag var på typ sjuttonde gången så hade allt gått felfritt ända fram till höjningen och precis då ringer Freddie. Så fick jag spela sjutton gånger till. Men tillslut gick de hyfsat och jag spelade in sången och la på "oo-stämmor". Men sen började de knastra och ha sig... så jag slutade då.
Nu ska jag träna tror jag, borde pluggaa franska men vill/orka eller känner inte för de.
Grey's ikväll!!!
puss

Du lovade..

Ring mig när du har tid.

det är som att slänga in 17kg falukorv!

Nu är jag trött. Jag har tränat i Ekeby. Själv igen. Suck.
Dagen har varit..kommer inte ihåg faktiskt. Men den har väl varit helt okej antagligen. Först va de musik där jag fick reda på vilken låt jag ska sjunga. Jag fick välja mellan Cotton eyed joe och All By myslef. Jag valde då... All By myself eftersom den är grymt fin och sen tror jag inte att jag klarar av de förstnämnda alternativet. Sen ska jag leta upp en annan låt som jag ska sjunga. De där med musikalerna kommer verkligen bli skit kul!!
Fysik.. där fokuserade jag inte.. Franskaprov. Engelska.. Prata med Freddi. Carro ska med! Woho! Sen va de svenska där vi kollade på film. Anna(vår lärare) är hopplös! Man får se 1 minut sen spolar hon fram och man får se en minut till sen spolar hon mera. Sjukt jobbigt att kolla då.
Efter skolan stannade jag och Carro och gjorde Historialäxan.Sen gick vi till bussen och jag kom hem, åt mat och åkte typ direkt. Tränade, jag tog slut, åkte hem. Började skriva min CV. Så nu har jag en sån också. Eftersom de är lågkonjuktur(stavning) så kommer jag inte jobba lika mycket med Tobbe som förut. Så nu sk ajag lämna ut min CV till alla! Moahah...
 
Nu måste jag sova s att jag inte försover mig imorgon!
puss hej!!

schrei

shit va jobbigt det är jobbigt med alla kodmallar och allt de där. Jag är helt snurrig nu. Inte många stora förändringar. Men jag har gjort ett försök med en iPod.. hm.. jag vet inte om ni hör den. Gör ni de?
puss

schwartzen

Min blogg är just nu under konstruktion.

allt

"allt" är ett väldigt stort ord...

jahapp.. då var den längsta dagen avklarad då. Och matte provet som gick hyfsat bra. Men vi hade svenska först och jag blev så tjurig på Anna (våran lärare). Hon läste en text och hoppade över en del och då tapade victoria bort sig och då sa jag vart vi var. Då säger hon med väldigt irriterad ton "Men kan ni vara tysta där bak?" så att halva klassen vänder sig. Då snäser jag till baka" Men jag skulle bara såga vart vi var". Inget att bli sur över men jag belv så irriterad. Jag var på bra humör idag.. märks de?
Sen va de medicin och de var drygt för jag förstod ingenting. Sen va de lunch och idrotts teori och sen va matteprovet. Efter matteprovet var det Historia där jag inte heller fattade något.
Carro kanske ska med till Ukraina!! WEi!!
Nu är jag hungrig.
Inga läxor tills imorgon. Men har franskaprov som man inte kan plugga till.


men han skulle BARA våldta henne...

Söndag!
Min söndag bestod som sagt av träna och plugga. Sen satte jag och pappa äntligen upp den där hyllan där jag ska ha alla mina prylar på. Jag tnkte att jag skulle ha en för nagelsaker och en för hårsaker och en för mascaror osv. När jag plockade ihop mina mascaror visade det sig att det var många fler än va jag trodde. Det var n¨ämligen 19 stycken. Kul kul. Jag använder definitivt inte alla men vill inte slänga någon. Jag kan ge dom til hanna vart efter. moahaha...
Jag träffade Saran på kvällen. Vi drog till dagiset och åt cheeze ballz. Mums... Vi snackade och hade den mysigt även fat det regnade slask. Tack för att du finns.
Imorgon har jag matte prov. Algebra och Geometri. De låter inte så svårt men de är de. De är ju trots allt matte B. Nu ska jag sova!
puss

today is one of many boyfriend-days.

Träna och plugga.. Och det jag sak göra nu är plugga plugga plugga. Matteprov imorgon. Kul kul... Men ikväll är det Parlamentet och Beck. De kommer troligtvis göra min dag. Eller någon annan som känner för att förgylla min dag så får ni gärna smsa!


Jag kan inte låta bli att vara sur på dig. De går inte. Inte för att jag vill vara det men varje gång de blir bättre gör du någonting igen.

Den sjunde Mars

Mys pys med malin idag! Hon är en viktigt snäll människa. Hon är bäst. Hon förtjänar de bästa!
Vi kollade på film och åt min efterlängtade Ben and Jerry's! Vi kollade också på melodifelstivalen där min favoritlåt gick vidare! Snälla Snälla!! Den är skit fin! Jag lyssnar på den just nu. Hon kanske inte är den coolaste i världen men hon kan sjunga och låten är väldigt bra.

Tidigare idag var jag på Ikea med mamma och letade efter lådor till mig. Jag ska minsann få ordning på mitt smink och mitt pryttel. De ser så skräpigt ut som de gör nu.
Sen tränade jag och gjorde mig i ordning. Sen kom malin.

Bills nya frisyr. Han har syntetdreads, svarta och vita. De kanske inte är de snyggaste men om man vill ha de så gjorde han rätt val när han skaffade dom. Han har ju varit väldigt bestämd när de gäller hans stil. Han har inte lyssnat och tagit åt sig av kritik utan han har kört sitt eget race. Och de är ju en av dom saker som är speciellt med honom. Han har sin egen stil. Han vågar vara sig själv. Han ser ut så som han vill och inte hur folk förväntar sig. I say "Go for it!"

I hope you made me proud. Well how could you not?

så ska de låta

JAG VANN inte.. DDe gjorde Sara. Sen kom jag. Sen kom maria. Men vi hade jätte roligt!
Först möttes vi på stan och gick till Jalla. Käkade varsin kebabtalrik. Sen gick vi och köpte godis. Sen tog vi bussen till Fyrishov. Där köpte maria en smirrnoff i baren. Första gången hon använder sitt legg på riktigt! Mums.. Sen var de dags för bowling. Jag började med en strike. Sen missade jag en massa.
När vi var klara så ledde sara ganska stort sen kom jag och maria låg lite efter. Vi drog hem till mig där vi spelade gittarr och jag och Sara drack varm choklad med vaniljvisp. Maria var så störig så hon fick inge. Sen skulle vi kolla på fillm på min dator men så fungerade inte de så vi började kolla igenom mina gamla bilder. Fan va hemska. Jag var ju verkligen skit ful. Sen blev de knasiga youtube klipp. Sen drog dom:(
Nu ligger jag här, är sjukt trött. Vill sova. ska nog ta och göra de också. Men imorgon? någonting som händer?
Pusss

<3



Fett fin<3

060309

jag har ingetning och göra. Eller jo, jag skulle kunna göra läxor vilken jag skulle tjäna på men jag orkar inte. Istället sitter jag och kollar igenom hela bilddagboken och facebook. Så roligt. Men jag är hungrig. Riktigt hungrig. De är jag alltid nu menar.
Jag finns på google förresten. Om man googlar Sara Hamberg så finns det två bilder på mig. De är väl inte sårskilt bra. OM mamma googlar så hittar hon ju min netlog. Men får hoppas att hon inte gör de.
dudunk dudunk...shit vilket jävla skämt jag är.

Jag är en klippa, jag är ett berg...

ja.. Idag har inte varit den nyttigaste dagen i mitt liv. Kebabrulle till lunch sen fika och fisiprutti och sen fika på kören. Sen har jag spenderat 378kr på en klänning och ett par tights. Men klänningen.. åh.. jag dör. Den är jätte fin. Jag kollade på de förut och sen nu bestämde jag mig för att prova den och så köpte jag den. Jag vill inte spendera pengar. Jag vill bara inte. Men klänningen ropade på mig. Det bara blidde så. Men nu ska jag försöka spara pengar. Fast det blir ju i och för sig Bowling och middag med två av dom snyggaste imorgon så där går de väl åt 200kr. Men jag fyller ju år snart så då får jag väl kanske lite pengar. Men inga fler kläder (tror jag). Jag träffade iallafall Anna på Gina och vi gick runt och tittade lite och fikade på Åhlens. Det var trevligt. JAG har alltid roligt med Anna. Även om hon inte har roligt med mig.
Sen var det kör i tre timmar. Tiden gick väldigt fort. De blir bara roligare och roligare för varje gång.
Nu ska jag försöka sova lite så jag inte försover mig imorgon också.

Scared for lunch

Våran lärare gav oss i uppgift att googla "stomier" men varnade oss inte. Det fanns vissa bilder som man verkligen inte ville se. Hon sa att det fanns "fina bilder". Jag ba"?". De var så äckligt. Jag klickade vidare och de blev bara värre och värre. Snart är de lunch... Men fy fan va äcklisg!

mitt namn är Sara Knas käriuppsalasmestupptagnakille fegajävel Puppan Hamberg!

Jag har tråkigt!
Vad gör man när alla är inaktiva på både Facebook och Bilddagboken? shit vilket problem. Dagens ilandsproblem.
Jusste victoria sa något fint på musiklektionen idag
Hon kollar på sin tröja och upptäcker en vit fläck och säger väldigt högt- Fan någon har Sarrat på min tröja!!
Haha! Hon är knasig jag.
Precis som jag.
Nu ska jag träna tror jag!
Puss på er som bryr er!

You can dance

mjo..
de blir bara värre för varje dag som går.
Just nu skulle jag vilja sitta här hemma hos mig inne på mitt rum med en kompis och äta Ben & Jerry's.
Jag fyller år om 2 veckor! Hihi.. Då blir jag 17. Då skulle jag få pierca tungan sa mamma förut men hon har typ ångrat sig. Men de är försent att ångra sig när man väl har sagt något. Iallafall när det gäller en sån sak. Men jag tror inte att jag kommer göra de eftersom jag har så jävla mycket med kören och musikklassen. Två musikaler. Sen är det sommaren och jag vill parta. Så.. jag vet inte.
Men dagen.. ja.. den var väl. Som de brukar. Hade ingen historia. Våran lärare var sjuk. Varför just idag? Vi behövde ju hjälp. Vi hittade ingenting om Angolanernas förhållande med Portugiserna. Och de ska vara inne klockan 4 på fredag senast. Kul kul. Vi gjorde typ ingenting på den lektionen. Vi hade prov på engelskan efter också. De gick väl bra. Sen va de lunch och musik. Sen kollade vi på Troja. Sen drog jag ner på stan och träffade Sara och jag köpte jeans tights och kaffe. De är så roligt att spendera. Nej.

Fan kärlek är inget att leka med. En fråga. Hur ofta blir man ihop med den som man är jätte  

 über sjukt galet kär i?


Ti amo

Dagen har varit bra, förutom att jag är hungrig hela tiden. De är jätte jobbigt. Men iallfall. VICTORIA kom till skolan idag!! Wei!
De var ganska lugnt på lektionerna. På idrotten skulle man typ bära runt varandra och jag ba "nej tack"! Så jag Carro Barro Tasnim och Fridie gick in till gymmet till en början. Sen gick vi in i spegelsalen och dansade bugg. Är verkligen jätte pepp på att börja igen. De är så jävla kul. Men man kanske borde ha en partner då.
Sen var de matte och jag gjorde inte många uppgifter men vi har bara 20 sidor kvar tills vi är klara med kapitlet och vi har prov på Måndag opch de känns bra. Nej! Hans planerinagr håller inte. Sen var det historia och jag ska jobba med Victoria. Vi ska skriva massor om Angola. Sen ser jag någon gå utanför fönstret och jag kokade över. Jag blev så jävla glad av någon anledning. Sen var jag ganska ofokuserad på Ukrainamötet och fick massa kritik för att jag skrev "fel" i min kalender. Men de gör jag inte. Så de så. Sen gjorde jag Fredrik sällskap en bit och sen kom Victoria och Frida springandes efter. Sen tog jag bussen med Victoria. Senare på kvällen gick jag ut och träffade Maria för första gången på 8 dagar. Vi gick ut i de fina vår vädret och åkte rutschkana (fint ord) och åt naturgodis och gjorde fina mönster i snön. Sen stressade vi hem för att se Desperate men de visade sig vara imorgon så jag tittade på CSI NY.
Nu sitter jag och kokar fortfarande. Sjuk människa. Jag mår förresten inte bra.

Puppan

Victoria Olivares
Underbar människa. Hon kom och hälsade på den 24 februari och jag avr hemma hos henne i fredags!Vi kollade på HSM3 och åt kräm glass och bullar!
Älskar dig!!!

soft

jag får tvåhundra femtio kronor mer i månaden nu mera. De tackar jag inte nej till!

Så jävla underbar

Dagen har varit väldigt bra faktiskt. Vi har sjungit i nästan 7 timmari sträck. Vi har också gjort en koreograf till jump n' Jive. Vilken koregrafi sen då.
Sen åkte jag hem och vi hade gäster. Två små söta bran. Ett som pratade om bläckfiskar vid matbordet och ett som letade efter mask i pappas arbetsrum.
Sen gick jag för att möte Anna. Lockade hit hene med smarrig efterrätt. Vi satt och spelade gittar och sjöng. De är så mysigt! Vi gör ett sammarbete för att komponera sommaren 09s "I'm Yours"! Hah.. vi kommer lyckas. Men we are stuck at the moment. Men jag sak jobba på den idag.
Vi kollade upp synonymer för kille. Då kom följande ord upp Gubbslem, pungjävel, kis, Toffel, Mansgris, Torsk. Vi bestämde oss för att ta de andra.
Jag hade iallafall väldigt roligt. Men de kasnke var för att vi, medans mamma och pappa och gästerna satt nere vid tvn, satt vid oavdukat bord med lite sprit på. Så det blev en shott eller två och ett glas vin. Smarrigt.

Jag är speciell.

RSS 2.0