27.08.12

Stört bra helg måste jag säga. Bra avslut av "sommarlovet". Den spenderades till stor del med Anna och My sen hade vi sällskap avMaria på fredagkvällen. Vi började den kvällen hos My med en hel del vin och Pasta Carbonara. Sen tog vi bussentill stan och gjorde Bj osäkert! Har aldrig skakat så mycket rumpa som under den kvällen!
Pålördagen åktejag och mamma uppsala runt och letade efter lakan som passar till min säng. Kom hem med kuddar för 750kr(stöört). Efter en powernap och stabil middag, bestående av fryspizza, kom mina partypinglor med vin. Och vi laddade igen. Kvällen blev väldigt bra och slutade med att min taxichaufför( som sa att han älskade mig) skjutsade hem oss.
På söndagsmorgonen väckte pappa mig och vi tömde mitt rum helt och hållet. Sen åkte vi till stockholm och nu är jag här. Har precis första dagen avklarad. Sjukt nervös. Hatar sånt. Dagen bestod av upprop och lite info innan vi åkte in till Rigoletto och lyssnade på intervjuer med Polar Music Price vinnare. bland annat Ya-Ya Maa och PAUL SIMON! Stort. Lite inspirerade sådär.
Nu sitter jag hemma och har precis ätit wok. Nu ska jag chilla galet och ta igen sömnen som jag har gått miste om denna helg.
PIS
 
 
 
 
 
 

Bilder från vår roadtrip


13.08.12

Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag. När ska llivet bli bättre? När man vet var man ska.

Procrastination, det jag håller på med just nu. (låter lite äckligt) Jag ska packa just nu men jag vill inte. Eller det vill jag väl men det är hopplöst. Vad ska jag packa ner? Vad kommer jag behöva? Jag vill inte flytta ifrån Uppsala egentligen. Men vafan det är ju inte så långt bort. typ.

Min och Marias lilla tripp nu i helgen var sjukt bra. Kom fram till Ullared vid tolv på natten efter lite felkörningar och sånt. Dagen efter shoppade vi galet på Gekås innan vi åkte till Lund. Som vi hade längtat båda två. Sjukt mysig stad det där. Där ska jag bo nån gång. Nästa stopp var Malmö, tog 15 minuter med bil från Lund. Där shoppade vi lite innan vi köpte med oss mat till rummet och korkade upp. Gjorde oss i ordning och rörde oss mot Dockplatsen där självaste Maskinen skulle spela. Även där gick vi lite vilse innan vi hittade rätt och vände upp och ner på stället. Sen var det efterfesten på Etage där vi shakeade och shottade innan vi började vandra hemmåt genom Malmös gator runt halv fem på morgonen. Bra kväll= inte lika bra morgon. Alkoblåset visade 0.2 kl 11:00 så vi checkade ut och fyllde parkeringsautomaten med mynt och letade efter det ultimata bakiskäket (hittade det inte). Vi vandra runt ett par timmar i solen innan vi återvände til bilen, i nyktert tillstånd. Då började vi köra mot Göteborg. Väl framme efter att ha snurrat runt på krokiga gator ett tag så checkade vi in på finhotellet ovanpå centralstationen. Duschade, laddade inför GBGs nattliv. Vi tog oss till Avenyn där vi drack vin och åt italienskt och kikade på kändisar som passerade. Efter en dyr flaska vin så gick vi till Excet och dansade loss till Schlager och diskuterade sexiga yrken fram tills det blev alldeles för trångt för att kunna röra sig. Då promenerade vi tillbaka till våra sköna sängar och laddade inför den långa resan hem. Efter hotellfrukosten så tog vi en sväng i Göteborg innan vi bestämde oss för att börja åka hemmåt med några stopp på vägen. Först Skara där vi åt kebab som inte var kebab men den var god ändå. Sen Karlsborg där vi tog en kopp kaffe vid vattnet. Sen var det raka vägen hem. Stört bra. Något av det bästa på hela sommaren, helt klart!

Nu måste jag packa ihop pianot och slänga in sängen i bilen.
hörs!

07.08.12

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv.

Men ser man på. Jag lever faktiskt fortfarande. Jag ska börja bli mer aktiv snart då mitt liv blir helt annorlunda. Jag ska flytta till Stockholm och börja plugga på Kulturama! STÖÖÖRT! Sen har jag oranget hår också.. hihi.. Hörs om några veckor!
 

RSS 2.0