all den tid

USA ar underbart! Fett och socker varje dag:)
jag saknar alla men vi  inte aka hem:P
pussss

go lassie go

pepp pepp... njae
imorgon eller de blir ju faktiskt idag (klockan är 00:01) bär det av till USA! Om 7 och en halv timme ska vi ses på Arlanda. är allt klart? nej..
Pass       check
pengar    check
packning
musik
noter
underhållning
 en del kvar. Men de fixar jag imorgon bitti!
Idag har jag varit på 4 timmar långt körrep. Sen bar det av mot skolan där jag och Anni skulle ha en liten presentation om vårat ukraina besök. De gick på en kvart och vi fick blommor och varsin "I LOVE SKRAPAN" tshirts. Yes. Jag ville ju ha en. Under resten av dagen har jag fllt i stipendie papper och försökt att få hårfria ben. Mission acomplished? nope.. Har påde vaxat rakat och andvänt hårborttagningsmedel men de vill inte bort. Jag blir så sur. Jag ska iallafall köpa en epilator när jag har jobbat.
Nu ska jag sova. Ni fårha de så toppen bra här i sverige medan jag är ute och reser!
PUSS<3

det är bra att du prioriterar rätt..

fan vad jag mår dåligt när du gör så här.

ingen hör

another dream goes down
gårdagen var toppen! Verkligen sjukt rolig. Vi åt, jag spelade, vi åt, vi flummade typ. Tack!<3
 (malins bilder)



























Vi tog massa flummbilder och jag tror nog vi kom fram till att jag var fulast. Men dom bilderna bör inte be seen with human eyes.

Ikväll var Sara , Maria, Anna, och My hos mig på middag. Vi åt, spelade monopol, gjorde en dans till Rocka på- Markoolio. Kvällen var väldigt lyckad. Bilder kanske kommer sen. Imorgon tänker jag vara snyggast!

Jag åker till USA om typ 2 dagar!! Jag måste börja packa!!! Men nu ska jag sova.
Ha det bra!

Bleibe reste stay

willkommen bienvenue welcome.
Jag är slut. Jag orkar inte riktigt. Men jag kämpar på ändå. Idag hade vi klassens dag. typ sämst. Sen hade henrik bett mig johanna och victoria att komma och prata med rektiorn halv fyra så jag tog för givet att det handlade om Ukraina. VI satt och väntade på skolan i två och en halv timme. Sen när vi mäter dom visar det sig att vi var med i välkomnskomitteen(^o/). De var roligt tyckte jag men inte victoria.
Sen tog vi alla våra böcker och gick till bussen. Jag missade 111 precis. Han ba körde förbi mig. Men då kom framor och hämtade mig. Nu har jag spelat in lite, andra låten är nästan klar.
Imorgon är det skolavslutning. Då ska jag sjunga. Jag funderar på om jag ska köpa en klänning. Men jag borde spara pengar men jag vill ha den. vekligen. men jag måste spara till USA. Men 200kr är väl inget egentligen?
Fredag, då är de dags för middag hos mawlinn:)
Pussss

GRATTiS PÅ FÖDELSEDAGEN MAWLiNN!!!

What happenes now?
jag kan ju börja med att säga, om någon missade rubriken, att det är MALINS födelsedag idag!! GRATTIS!!!

Jag har spelat in en låt nu. Beatboxing, elgitarr... Den är helt okej. Men de blev massa breaks som jag inte vill ha med. Men övning ger färdighet. Jag satt och spelade in/mixade ca 4 timmar idag. De var knepigt men kul ändå.
jag känner att de här inl'gget är ganska värdelöst.. God natt!

we're only prisoners of circumstance

Grattis till studenten Malin Hamberg, Erik, Moncan, Gustav, Johanna, Anna-Karin och alla andra.
Studenten verkar asrolig men ändå sjukt sorglig. Jag skulle kunna gå in på det är förklara precis hur jag känner, men jag skippar de för då kommer jag börja böla.
Men idag tog min kusin Malin studenten i Eskilstuna. Det var knökfullt med folk utanför hennes skola. Helt crazy. Men sen såg jag henne stå där på bänken med Matte. Hon var så snygg ska ni veta. Nästan så jag blev lite kär. Hon såg så lycklig ut när hon stog där på flaket och dansade och skrek. När dom åkte iväg så gick vi hem till Karin där vi åt middag. Under efterrätten sjöng jag några låtar vlket malin verkligen uppskattade.
Grattis igen malin!
Imorgon så ska jag sjunga på Wiks slott med De Visa. Sen blire väl chill, inge plugg!

puss

Kattes mamma är en pappa

katte katte kan inte vinna?
äsch.. dom hade tappat andan så vi gav tllbaka den.

Katedral skolan vann kampen som blev inställd för att ett jävla ägg kastade ägg. Publiken fick lämna studenternas och tävlingen fortsatte. Sen fick man höra från flera håll att katte hade vunnit.
Jag hade iallafall en bra dag. Jag spelare samba hela tiden. Och det var kallt och regningt men en bra dag ändå.

Imorgon ska jag sjunga på Slottet. Men först ska jag fixa klänning till USA. Jag ska hänga utanför H&M 10:00!
Puss

RSS 2.0