Käck lirare med cash och polle iförd plåt som dödar

Idag ahr jag haft en hyffsat chill dag. Cyklade till skolan för Svenska och Engelska. Sen var det lunch med Malin som gällde. Mys. Sen träffade vi på ett gäng killar som shoppade strumpbyxor och tyllkjolar. Jag skrattade. Sen träffade vi Anna som äntligen har kommit hem från Indien. Hon hade kineser som vi gled runt med. Fram mot sju var deet dags för föräldramöte med LUMS. That's it.

Mysig bild på mig och Maria från i Lördags!

<3


God blessed the broken road

åh min helg... jag har haft en dunderhelg!
Fredag: utgånge med Malin. Vi träffade Samuel Max och några killar till. Vi drog till Fame. Inte värsta draget kanske? Men vi shottade och drack lite öl. Med bra sällskap blir allt lyckat!
Lördag: Stan med brudisarna Sara och Maria då jag köpte skor och en kjol. Kankse visar bild senare. På kvällen kom Maria över och förade med polkagrisshottar (rekomenderar starkt) och jäger. Sen drog vi in till stan, Kalas och förtsatte dricka. I väntan på killarna och malin så drack vi öl till fullt pris och träffade några parallellklasskompisar till mig och några av marias gamla kompisar. Sen kom gänget så dansade vi lite. Sen sprang jag iväg på ett hemligt uppdrag med Malin. Sen skjutsade Lilje hem oss. Snipp snapp snut så var kvällen slut.

 



Ja idag var som dagen efter brukar vara. Jag sov till halv ett sen åt jag och tittade på tv. Sen pratade jag med underbara Emilia en timme men sen blev det dags för f98 avgörande match i serien så då visadd jag mitt stöd genom att heja järnet och fotografera. Och dom vann. Alltså vann dom hela serien. Jag är stolt!
Nu ska vi äta stek och ha "möte" med familjen!

"It is pretty wiffy"

Åh gud vilken dag jag har haft. Den har mestadels varit dålig. Men vissa bra saker också.

Mindre bra saker med min dag:
- Jag försov mig
- Jätte långt, oförberett prov på Engelskan
- Dålig Modernism presentation
- Det regnade
- Ingen dans Fuego

Bra saker:
- Mysig lunch med Carro och Frida
- Ikea
- "Ny" cykel

That was my day in bold points.
nu ska jag sova.
natti


Blodgivare

Idag blev jag blodgivare. Jag vet i och för sig inte om jag kommer få ge blod. Men om jag får det så får jag inte ge blod förens i februari pga min piercing och så ska vi till Malaysia. Och om deet finns malaria i Malaysia så måste jag vänta 6 månader till. Hoppas att deet inte finns där.
Jag och Malin lunchdejtade idag. Det blev "mackor" på Barista, mums. Sen gick vi till Blodcentralen. Malin är så fin.
Sen kom jag hem, åt och övningskörde. Sen körde jag 40min på Crosstrainern.
Nu ska jag sova och ladda inför Modernismpresentationen imorgon......


jag då?

jag spg roligaste grejen idag! En kille på stan gick runt och åt på en falukorv! typ 13 år gamal.. han ba gick runt där och åt. Jag började garva. jag skojar inte. jag gick ensam och skrattade...

Jag hade en väldigt lång dag idag, känns det som. Jag försov mig så jag missade första lektionen men sen rullade dagen på och heltplötsligt så var klockan halv åtta och kören var slut. Väl hemma så fanns det ingen mat.. så jag lagade mat och kikade på idol.

Nu ska jag sova och förbereda mig på veckans längsta dag, halv åtta till halv fem..
natti

Mina dagar går ut på ingenting

God kväll,
Nu har jag precis mysat till det lite genom att tända ett väldigt exklusivt ljus från ikea(5kr). Jag hoppas att det kommer dofta gott hela natten!
Idag har jag haft en hyffsat värdelös dag- Typ tre lektioner och slutade innan ett. Sen träffade jag i och för sig anna och lunchade vilket var trevligt. Men sen åkte jag hem, tittade på tv, sjöng lite och tränade på maskinen hemma. Jag tror bestämt att jag sak ta och skaffa mig en hobby... och hantlar..
Jag hoppas på en händelserik helg men vi får se hur det går. Anna åker till indien på fredag och alla är typ sjuka eller panka. Det kanske blir hemma my istället!
Nu ska jag nog ta och sova!
Natti

Vet du vad som är viktigt för mig?

Jag känner att allt är ur balans. Vi får se om jag hittar balansen igen.
Idag har jag varit på Ikea med Malin och käkat lunch och myst! Jätte mysigt. Sen åkte jag hem och tränade och tittade på "Invincible". Det är dags att sätta fart.
Min dator är trasig och inlämnad. vilken av dom? Jo, båda. Min gula har något fel på hårddisken igen och skoldatorn har fetaste sprickan och är allmänt seg. Det blir dyrt...
Det finns bara en person som jag verkligen vill träffa just nu. Men är inte kontaktbar i princip. <3

Tänk på hur du agerar. Just nu är det bara du som styr och regerar. Tänk på dom omkring, det är bara du som inte märker någonting. Ska jag ge tillbaka med samma mynt? Nej, det vore alldeles för grymt..

vill du ha mig kvar, gör något åt saken!

Idag var det kulturnatten. Det var ne bra dag. jag är väldigt besviken och nöjd. Men man kan ju inte få allt eller? Men det finns ju vissa standard.
Att sjunga idag gick jätte bra. Det var super roligt med några av det gamla devisorna. Men det fanns ju några speciella som saknades! vi drog dit chokt med folk, det var galet. (men tydligen så behöver man vara övertydlig?)
Nu ska jag sova, natti!


making noise

Jag har ont i magen. Det känns som jag är nervös, men inför vad? Jag kanske är lite kär? Eller kanske lite arg? eller avundsjuk? Eller till och med lite hatisk?
Ikväll ska jag nog till kalas om allt blir som planerat. Jag hoppas det, jag vill verkligen hitta på något!
Efter skolan idag så åkte jag in till stan och träffade Malin. Vi fikade och shoppade lite. Sjukt bra tjej den där! Mycket trevligt.

piz

Snustax

Klockan är nu 1345 och jag har tråkigt! Vi har matte och det är svårt och ointressant så jag och carro roar oss med annat!



Imorgon är det kulturnatten. Vad händer?
piz

Everybody's changning and I don't feel the same

God kväll!
Idag har jag varit hemma. Long story short, för lite sömn kombinerat met huvudvärk oxh dåliga skämt. Så passade på att vila ut mig. Men Devisa är väldigt obligatoriskt då vi ska sjunga i stadsbiblioteket på lördag kl 20:00 (gratis)!! Då berättade Helena om hennes plan att ha körrep under halva påsklovet som jag tidigare nämnt(skrolla ner) så ska jag till Val Thorens med skolan då. Jag informerade henne om det och då svarade hon lite nonchalant "Det är väl inte obligatoriskt?". I den stunden övrvägde jag att sluta i Devisa. Vi får de hur det går med det där...
Jag är väldigt uppmärksam. Dessto mer man uppdaterar sin blogg dessto mindre liv har man, typ. Vissa skaffar pojkvän, en hobby eller fluttar utomlands. Då har man liksom inte tid längre. The bitter truth.

Nu ska jag titta på ett avsnitt HIMYM och sen sova. Jag har faktiskt sovmorgon till elva någonting..W00P!

Sexigare får man leta efter?

Val Thorens-woop

Jag dör inombords! Det finns tre förklaringar till det. Jag tänker dra en.. Val fucking Thorens!! På påsklovet så ska jag åka och åka skidor med ett gänga glada skrapanelever. Och nu snackar vi inte Kungsbergt eller Romme. Frankrike bitches! Hur soft? AS... Jag är så sjukt jäkla pepp! Och det är så långt kvar! Jag kommere peppa ihjäl mig och sen peppa mig till liv och upprepa detta 7 gånger. Jag har typ glömt bort Malaysia, nu är det Val Thorens som gäller!!


Jag har nyss varit och tränat med Maria, vi var på aerobics vilket var jobbigt och riktigt klurigt! Nu ska jag kika lite HIMYM sen sova!
piz


I try to make a move just to stay in the game

Go kväll!
Jag har en ny förälskelse inom musiken, Everybody's Changing- Keane. Jag spenderade därför tre timmar i studion och spelade in den låten. Jag kan inte säga att den blev jätte bra men jag är nöjd. Jag tycker att budskapet i refrängen är så fint och sant!


Igår var jag och Maria på Box pass. Det var sjukt jävla jobbigt men roligt också! Jag har ont i, som maria skulle säga, framarmarna.... och framsida lår. Jag hatar träningsvärk men då vet man iallafall att man har varit duktig. Imorgon blir det dans fuego med bl a maria!

Hehe... jag har ju lite andra förälskelser som jag helst av allt skulle vilja skriva allt om här men känner inte att det är en bra idé. Men jag har nojjat och tänkt och överanalyserat allt jag gjorde, han gjorde, jag inte gjorde, han inte gjorde idag.. allt! Vad kom jag fram till? jo, "lägg ner, retard!"

as so many times before

heeelt galet, jag vaknade 0845 och gick upp! Hur crazy?
gårdagen var en värdelös dag. Jag fick rycka in och jobba vilket innebar gå upp kl 0500. Sen visade de sig när vi var klara med disken att allt var dåligt så vi började packa ihop fem och var hemma till sju. Då ville jag ut på äventyr men det slutade med soffan.
Min helg har alltså inte varit så händelserik. Det blir förmodligen friskis med maria sen, box 1.
ÅH, två killar i skolan har börjat organisera en skidresa till Val Thorens. Jag vill med! Hur awesome? phett. jag längtar redan!
Jag saknar Emilia.
pis

Have you ever seen the rain?


God kväll mina vänner,
Jag mår inte riktigt bra, psykiskt efter denna hemska händelse. Vart jag än vänder så påminns jag. Jag har knappt tillåtit mig att skratta idag. Jag förstår inte.
Jag har iallafall varit riktigt hurtig och tränat. I måndags gymmade jag och maria och igår körde vi ett jätteroligt danspass, sjukt jobbigt. Och idag så gymmade jag med Erik och Danne. Känner mig duktig.
Jag har fått punktering 3 gånger på 3 dagar!! Helt galet. Och någon har trampat/hoppat på mitt däck så det är krokigt också... jag vet inte hur jag ska kunna cykla till skolan nu mera?
Nu ska jag sova men jag tänkte bjuda på några bilder från grönalund först! Enjoy




RSS 2.0