Saker jag vill säga

- Med honom är allt möjligt tydligen?
- To find someone who values you as much as you value them is like trying to eat your own nose.
- Hur passar man in?
- Måste det vara tusen minusgrader ute?
- Förtjänar du mig?
- Funkar det här verkligen som det borde?
- Kommer det alltid vara såhär?
- När blir det vår? Är det vår i London?
- Pallar jag?


Skofetisch

Jag vill ha dessa.


Jag måste skaffa ett jobb


I bust your windows

Idag har jag haft en jobbig dag, tycker jag. Men den har även varit rolig. Jobbigt med presentation på svenskan och jobbigt med träning på kvällen. Jag körde verkligen hårt. Jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon. Bra saker har varit att Carro är en riktigt liten bf och att jag träffade Anna på stan och gymmade med maria och så var victoria där! Sen har jag ett dilemma. Jag har hittat ASsnygga skor! Dom kostar 600 och der finns två par kvar varav ett par 41or. Jag har kommit fram till att jag ska köpa dom, efter några timmars betänketid. Hoppas hoppas hoppas att dom finns kvar imorgon!
Nu ska jag sova.
PUSS

Shake n' bake

God kväll!
jag är så jävla dålig på att måla naglarna. Som bli alltid helt kladdiga. Jag blir så trött.

Idag har jag haft en skön dag. Jag skulle ha pluggat både svenska och lite annat men jag slappade först framför datorn och sen kom Amanda och Daniel över och bakade kärleksmums. Vi ska sälja dom i personalrummet så att vi kan hitta på massa roliga saker på all <3s dag! Sen tränade jag med Maria, lite segt men kände ändå att jag gjorde av med lite överskottsenergi.

Imorgon har vi koncert med skrapanbandet på Hijazz kl 2030! Det är gratis och kommer bli as skön stämmning!
 
Nu ska jag titta på CSI Miami och sen sova!
Piz

Heja Sara!

Lördag. Idag känns det som söndag men det är de ju inte. Ikväll är det melodifestivalen, jag ska försöka få hit Maria att titta på den med mig!
Igår sa jag hej då till Emilia och åkte hem och slappade en stund innan det var dags att dra till fyrishov och tjäna  lite pengar. Eller ja, jag sjöng nationalsången på en basketmatch. Sen åkte jag hem och åt pizza med hela familjen +2. Riktigt spårad middag. Sen drog jag iallafall in till stan och träffade Malin och Camilla, Vi drog till Williams och hade en riktigt trevlig kväll fram tills sista bussen där jag hade turen att träffa Anna.
Sen idag har jag varit och tränat och handlat. Skön dag men jag hade ont i huvudet hela dagen!
Nu måste jag duscha!!

Au revoir

Fuck this.

I wanna see you move move shake shake now drop what your mama said.

Idag är det typ fredag för jag är ledig imorgon men ändå så innehåller min fredag allt vad mina torsdagar brukar erbjuda dvs; Musikteori och De Visa! Sen ska jag även lyxa till det med att sova över hos Emilia. Hon åker på lördag, riktiga lördag. Det suger.

Party


Självförvållad smärta

Åh, mitt liv. Det funkar.

Idag är det Annas dag. Grattis!

Jag känner att jag inte gör något med min tid, att jag bara slänger bort den typ. I lördags gjorde jag nada och de hade jag gjort i söndags också men som tur var hade vi mysig kördag fram till fem och sen träffade jag mitt lilla retard Emilia. Men i fredags hade jag supermysigt hemma hos Maria och hela tjocka släkten. Kvällen slutade med Wii och mousserande smultronvin, ASgott.
Igår var jag faktiskt riktigt hurtig och tränade med Vickzie, vi var på gymmet i 2.5h. Kanske inte körde stenhårt hela tiden men det känns att jag tog i igår iallafall! Ikväll blir det träning med 20åringen Maria:)
Om 30min slutar jag sen har jag sånglektion och sen tandläkartid.


Snart är det vår!


RSS 2.0