Min älskade plutt är 18!<3 älskar dig!

Tänkte bara slänga in ett inlägg så här mitt i allt ihopa.
Min sommar har varit fullproppad med jobb typ. Jag har 4veckor kvar på sommarlovet. jag ska jobba två av dom. Och jag har familje semester een av dom. Så jag har i princip en vecka ledigt kvar.. DÅ jäklar ska det hända grejer, typ grönan, tälta, supa, krogen, långa sommarnätter osv..
Jag åkte till norrtälje i fredags och kom hem nu ikväll. Sen imorgon åkler jag med Matte och August till vårat sommarställe. Sen när jag kommr hem på torsdag bär det av till stängnäs för jobb. sen två dagar ledigt sen från tisdag-söndag-söndag så ska jag jobba i mantorp och rättvik! Stålarna rullar in...
natti natti

Sånna som vi

Powermeet kunde nästan inte ha varit bättre. Jo, jag kunde ha släppt loss lite... Det var iallafall en sjukt rolig vecka som jag vill göra om många gånger framöver!
Innan jag åkte till powermeet så tokbadade jag med Maria och Sara. Vi åkte ut med båten och badade på alla möjliga sätt. I regn, i sol, i åska osv....hehe...
Och idag gjorde jag det jag har längtat efter i tre år. Jag piercade tungan! Awesome. Deet gjorde inte ont men nu är det svullet. Men vafan det är skitnyggt!
nu ska jag sova.
Natti

RSS 2.0