ha de bra i kalla sverige!

NU sitter jag hos Rebecca. Vi har gått igenom hennes packning, motiverat varför hon ska ha med alla plagg. Hon är så mysig den tjejen! Emilia har blivit sjukare så hon sover hemma. Hoppas hon blir frisk till imorgon. Då åker vi! Jag är så himla peppad. Och att jag åker med just dom två tjejerna gör det ännu bättre! Underbara tjejer!
Nu ska vi snart sova. Vi sak upp halv sex.
puss och hej!!

jag kan inte skilja på

Helt ärligt, vi kommer vara försiktiga.
Jag är helt färdig med packningen!! Den väger inte mer än 11 tror jag. Imorgon åker vi!
Idag har jag skottat snö på lite ovanliga ställen. Nämligen på två tak. Det gjorde jag himla bra måste jag säga. Sen har jag duschat, haft hårinpackning och ansiktsmask. Nu ska jag klä på mig för vi ska äta tidig middag eftersom vi ska på kör utbildning ikväll. Direkt efter de så åker jag till Rebecca och sover i hennes lägenhet. Vi ska nämligen upp tidigt. Vi ska ta 0710 tåget till stockholm imorgon. Då är de skönt att inte behöva åka så långt.
Jag är så peppad. Det kommer bli så himla roligt. Jag ska verkligen försöka blogga lite eftersom jag själv skulle vara väldigt intresserad av att läsa om en resa till Amsteredam. Inte just min egen kanske men ändå. Kan vara kul att läsa senare.


En av mina presenter till Carro:)

höööörs!!<3

amsterdam nästa

I'm freaking out, Holland om mindre än två dagar. Det kommer bli dunder det är jag säker på. Men det kommer bli dyrt. Pappa överförde 5 tusen från mitt sparkonto till mitt kapitalkonto. Och på de blir de flygresan på 800. Deet är en del pengar. Men de kommer vara värt de. Sen har jag börjat fundera på allt som kan hända där nere. Men jag försöker inte tänka på de. Vi får uppföra oss där nere och ta ansvar och vara vuxna.
Idag har det varit en  lååååång dag. Jag kollade på klockan runt 2 och trodde klockan var dags för middag. Jag gick upp åtta för att jag skulle till naprapaten vid nio. Idag använde han armbågarna... Sen åkte jag hem och var hemma halv tio. Hann inte vara hemma länge för runt tio så skulle Hanna och mamma till Röda Korset och d ekunde jag ju absolut inte missa. Där köpte jag en väska och ett skitsnyggt halsband. Det hela gick på 65kr. I love it. Båda hänger definitivt med till Amsterdam.
Nu har jag snart packat klart. So so excited vill jag bara säga.
Om 16 minuter så fyller Sara 18! Grattis på dig sötnos! Jag älskar dig!<3

schöne nachtmittag

God Morgon Sverige!
Nu är det såhär att jag ska ka till holland med två underbara tjejer om 4 dagar. Det kommer bli awesome. Jag fick reda på att athena kommer vara i amseterdam samtidigt. Vi har inte setts på flera år. Vi får seom vi kommer ses. Skulle vara roligt!
Nu måste jag städa som vanligt.

Kärlek

fuck fuckeli fuck fuck fuck.
Jag tappade in dator i golvet idag. Jag kommer inte ihåg hur de hände. Jag bara stod där och helt plötslig slog den i marken. Jag skrek. Den är helt mosad på enda sidan. Fuck.
Nu är vi äntligen klara med våra presentationer om biologiskt mångfald och DNA analys i kriminaltekniska utredningar. Vi ska typ presentera dom/ visa dom klickan ett nere vid flygeln. Sen blir det film och massa onyttigt med klassen. Tack vare min brorsa så kommer det förmodligen bli Avatar som visas! Tack Erik. Ikväll ska Frida och Carro äta hos mig, det blir tacos.
Nu måste jag gå eftersom jag använder fredriks dator!
Buss och kran

Anja tog brons!

Naturvetarveckan lider mot sitt slut. Lite synd tycker jag eftersom jag har tyckt att deet har varit väldigt kul och lärrorikt.
Idag började dagen med en föreläsning om DNA-analyser i kriminaltekniska och historiska utredningar. Låter kanske tråkigt men var faktiskt väldigt intressant. Vi var tvugna att lyssna lite extra eftersom vi skulle göra en powerpoint om det tills imorgon. Resten av dagen gjorde vi powerpointpresentationer.
Och idag är det faktiskt ingen vanlig dag utan det är CARROs födelsedag. Och inte vilken födelsedag som helst utan hon fyller vuxen! Henne firade vi/jag med paket och världens godaste chokladkaka och sång såklart! Det var roligt att se hur mycket mer klassen brydde sig om carros födelsedag när jag tog bort foliet från kakformen, hehe.

Efterlyser:
Snygg, rödbrunhårig, lång, otroligt rolig och knasig tjej som jag älskar väldigt mycket. Om du sett någon med denna beskrivning ring 073-654 1203.

Nu ska jag duscha.

"Fettis-dagen"

N2c i djungeln. Haha skulle aldrig funka.
Vi var på botan i de exotiska växthuset och tittade på allt från orkidéer till avocado och gummiträd. Det var riktigt häftigt. Skulle kunna göra de igen.


Efter växthuset drgo typ halva klassen till stan för att käka semlor. Eftersom vi var typ 12 personer så drog jag och Frida och Carro till Café Linné Hörnan istället där de fanns lite mera plats. Där Avslöjade jag min stoa hemlighet och så käkade vi stora semlor och snackade. Carro fyller 18 på torsdag. Vuxen.
Vilket är snyggast som "skiv omslag" av följande bilder:


Denna i svartvitt


Vore tacksom för åsikter!:)
Nu ska jag gå och fixa med Carros present!!
Adjö

alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag. Jag brukar ge lite kort och kanske någon ros eller så men i år blev de inget sånt. Utan jag var på bio med malin och såg "Valentines Day" som var en bra film men som inte var riktigt som jag trodde. Dock helt galet hur många snygga killar det kan finnas i en och samma film. Tack för sällskapet malin! Sen efter bion så skulle jag och några från klassen äta middag men vi blev bara två. Jag och Fredrik. Men jag hade jätte trevligt med honom. Vi gick först typ 14 varv runt stan för att sedan käka en mycket romantisk middag på Max. Fram mot åtta kom Zaimon och joinade oss en stund sen tog vi buss/tåg hem. Min bästa Valentines day.
Idag varf örsta dagen på Naturvetarveckan. Det innebär att hela denna vecka går åt till att gå på förelösningar och studiebesök. Det är väl helt okej antar jag. Men jag missar en om typ fysik på onsdagmorgon då jag ska till en Naprapat. Läskigt. Det ska tyligen göra ont ont ont. Men jag vill bara ha bort mitt ryggont.
Nu ska jag titta på en film och sedan vika lite tvätt.

hejsålänge!

Will you be my valentine?

Idag har jag haft en supermysig dag med Emilia. Mötte henne i stan, efter två timamrs städning här hemma och ett besök på myrornas, och köpte margarin, grädde och socker. Ja ni kanske kan gissa va de skulle bli? Kladdkaka såklart. När vi kom hem bakade vi järnet och tittade på "Huset vid sjön". Sen jag lite gitarr och så skrev vi en låt tillsammans som heter "fruktansvärt bra" eftersom den är de. Katching. Den handlar om en gamaltant som tappat bort sin tax. Hah.. Vi är bara för duktiga. Vi började sedan titta på en annan film som jag inte minns va den hette, men den var lite konstig. Vi åt raklett med familjen då jag dränkte mig i cola. Sen bakade lite och körde "melodikrysset" med pappa. Nu har hon gått hem och jag ska nog sätta på en film.
Nu är det alla hjärtans dag. Vad ska man hitta på då? Jag vill på bio.

Secret #1 I.think.i.am.in.love

Jag har inget liv. Han är online och jag sitter bara här och gör inget. Kanske borde sova.
nu ringde emilia<3

jag tror bestämt att jag har blivit lite kär

Nu har jag äntligen installerat MSN. Inte för att det går i högvarv hela tiden precis men kan ju vara bra och ha om man vill få kontakt med någon. Katching*
Min dag har varit super bra. Först Musiklektion med en massa stegteori, funktionsanalys och skalor. Sedan var de biologilektion då vi improviserade en himla bra presentation om våra jordar(Vi gjorde en labb om nedbrytning och bytte ut och jämförde olika faktorer). Efter biologin slutade jag så då mötte jag upp malin för lunch och lite shopping. Vi käkade pizza på Panini, super gott! Och malin köpte jeans och privade ett par andra skiiit snygga men hon pallade inte prova dom i en anna storlek så hon köpte dom inte? Korkad brud. Nej då, hon är wunderbar! Jag själv köpte två kavajer från Myrornas. De ni!! Första gången jag köper någonting där. Men 85;- för en kavaj är inte dåligt hörrni? Och dessutom 10% studentrabbat på de. Strålande.
När jag kom hem väntade mera pizza, hemmagjord då da. Men det var gott ändå. Sedan var jag en stund ute i "studion" och gjorde klart "The Girl is Leaving" som den heter för tillfället. Nu ska den bara ha ett "omslag" så är de klart. Men jag har ju inga bilder, wei. Aja the impossible can be made possible if you are awesome!


Utsidan ger insidan en chans men insidan ger utsidan dess glans.


Cuz im feelin good

onsdag den tionde februari tio.
Idag har jag haft en soft dag. Utvecklingssamtal idag som gick bra. Sedan musikteoriade jag lite med johanna. Vi körde rytm gehör och läsning. Det är nog de svåraste bland all teori.
Runt ett tiden drog jag till stan och träffade Emilia. Vi gick i lite affärer och satte oss och fikade. Nu vet hon allt om mig skulle man kunna säga. Det känns bra. Runt halv fyra drog vi till Nannaskolan där vi mötte up några De visa tjejor och så gjorde vi en koreografi till "feeling good". Kommer bli så himla bra!! 
Nu måste jag sova! Natti

Grattis Simon

Jag har just jagat min kanin 15 varv runt altanen iklädd endast stor t-shirt och skor. Kallt. Jag använde mig av een sån där stor spade som man skottar med (hjärnsläpp) men han smet ändå undan. Tillslut kom erik och hjälpte mig. Victory!!
Jag fick nyss reda på att Guns n' Roses kommer till Sweden Rock i år! Jag ska gå! Jag vill verkligen. Hoppas de går!!
Min dag har varit helt ok faktiskt. Även fast det är den längsta skoldagen i veckan. Känns skönt.
Mitt hår är grått. Jag är så ARG. Jag skulle färga bort det gula med en superblondering. Visserligen skit billig och från Willys men ändå. Hur kan de bli mörkare när man blonderar?????? Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska färga om. Men jag har det lite knivigt med pengar just nu. Borde gå till frisören. Men hon kommer säga att det är för slitet för att bleka. Jag dör. Vilket jävla problem.
Nu ska jag sova och tagga inför utvecklingssamtal imorgon.
Natti natti

Jag hatar den nya blogg.se designen

Idag har jag haft en ganska najs dag. Matten flög förbi utan några vidare svårigheter och lunchen gick i ett schwooosh och idrotten var himla rolig med badminton. Nadja, våran idrottslärare som förövrigt ska få barn rådde mig till att gå till en naprapat med min rygg. Jag vill bara bli av med ontet. Det skulle vara så himla skönt. Att kunne röra sig utan att ha ont. När hade jag de så bra senast. Heh..Nej nu ska vi inte vara sån.
Tills imorgon så ska vi ha läst ut "Högläsaren". Jag har inte börjat. Och min bok är borta. Bra, Sara!
Kort fakta:
-Jag åker snart till holland.
-Jag har världens snällste kille i min klass.
-Jag har ångest över mitt hårddisk problem
-Jag har köpt skor utan att berätta för mamma
-jag tycker att E*** är en total bitch
-Jag umgås med mina dammåttor

Nu ska jag läsa vidare i min franskabok, Oscat et la dame rose.


jag ska snart åka till amsterdam

jag har precis insett att alla mina låtar, texter och ackord, är borta. Om jag inte betalat minst 6000. Är det värt det?
Jag har varit och tränat med maria idag. Innan det var jag på Coop Forum med mamma och Hanna. Hela världen var där typ(min mattelärare och hennes tjej, Ludde och lina från ukrainaprojektet, två som går natur media). Innan det var jag jag och erik på stan. Han köpte en skjorta(!) och jag köpte skor och en halsduk. Älskar skorna. Dom är chok fina(a).

Nu ska jag sova.

Then you wouldn't have to say you that you love me because i'd already know

Jag har haft en lugn kväll. Eller lugn och lugn.. Min familj åkte och lagade mat med en annan familj. Det var Thailändskt som stod på menyn. Skit god mat verkligen,, chicken cashew och jordnötssås och allt möjligt. Framförallt annanas!! Sen var de lite melodifestivalen som inte var något speciellt och så körde vi lite singstar, det var nog där de gick över styr. De vuxna hade nog druckit en Mai Thai för mycket. Men nu vill jag bara sova.
Natti
Jag älskar älskar älskar den här låten!


be inte om ursäkt till mig för att du är dum i huvudet

asså varför går det inte att få tag på dig?

Min dator har gått sönder. Min hårddisk har pajjat. 10 års bilder, alla mina låter(ackord+texter), all min musik, alla mina dokument allt kan vara borta. Borta!!! Jag dör. OM allt är borta vet jag inte vad jag gör. Får veta snart. Imorgon eller dagen efter det. Om det inte går att rädda något så blir det min död.

Har haft en sån där dag idag, när inget riktigt gått som jag vill. Matteprovet gick åt helvete. Engelskan gick i och för sig ganska bra.


More than words

Andrafebruaritvåtusentio
Vad har hänt idag då? Jo vi fick sluta tidigare från franskan. Stort! Inget annat ovanligt om man säger så.
Vi har två prov på torsdag, engelska och matte. Engelskan ska nog inte vara något problem men sen är de ju matten. Ska man rålugga nu så här två dagar innan eller ska man satsa på kursprovet lite senre istället?
Jag vill ha mera Michael Jackson. Vi borde göra flera föreställningar. Det kommer förmodligen inte bli bättre än såhär. Vi borde visa upp det för alla. Hela världen. Alla ska se. Nu ska jag inte gå till överdrift men flera skolor borde få komma och se. Jag tycker verkligen det! Jag är så himla nöjd med det vi har åstakommit. Men jag vill ha mera! Hoppas ni som såg det var nöjda och tyckte det var bra!
Nu ska jag väl äta något tror jag.

Jag saknar er!
<3

Anna 18 år!

Jag vill inleda detta inlägg med att gratulera Anna på födelsedagen.

Idag hade vi våran sista Michael Jackson konsert, i stora salen för 1000 av uppsalas niondeklassare. Den gick skit bra!! Jag är suuuper nöjd med dagens konsert. Med alla konserter måste jag säga. Det har varit något av de roligaste jag någonsin gjort. Det roligaste tror jag faktiskt! Det är sånt här jag vill göra! Det är bara så himla roligt. Spciellt när folk uppskattar de också. Publiken idag var väldigt bra, eller ja som uppskattade iallafall det och visade det genom applåder och skrik. Dom hade väldigt bråttom ut, men vad kan man förvänta sig av nior?
Jag vill göra mera. Nu blire rivig blues och improvisation som gäller förmodligen.

Igår var jag och Anna på musikdirekt. Jag vann en penna(?). Snåla jävel. Clara var iallafall väldigt duktig. Och det tyckte inte bara jag utan juryn också! Grattis! Unit six gick också vidare! Woho... älskade nittiofemmor!!<3

Resten av helgen har jag spenderat med rebecca och emilia!! VI HAR BETALAT RESAN TILL HOLLAND NU!! Hotellet är bokat och allt! Tack för en supermysig helg tjejer!

The way you make me feel..

RSS 2.0