30.09.11

Nothing to fear but fear itself.

Idag har jag jobbat 6 timmar, tiden gick väldigt fort. Det var alltid saker att göra, vilket är väldigt roligt. Och jag ringde inte efter hjälp en enda gång! Stolt över mig själv!
Imorgon ska jag jobba ännu mer. Sen ringde dom från Norrlands idag och frågade om jag kunde vara "ordningsman" på ett event imorgon. Så imorgon jäklar! Don't mess with me! Förhoppningsvis kanske Anna och Emilia också kan jobba då. Skulle vara super roligt. Men jag hade ju tänkt gå ut imorgon men då får jag väl skippa det helt enkelt. Detta kan ju också bli kul!
Nu ska jag straxt springa iväg till bussen för att köra lite reunion med Carro Frida och Victoria. Sen får vi se vad som händer, jag ska ju faktikt upp tidigt imorgon, börjar jobba 10.

Adjö


29.09.11

Rest your head I'll take you high.
Jag tappade min telefon igår men som tur var så hittade en gubbe den och tog med sig den. Tyvärr så bodde han ute i årsta så jag kunde inte få tillbaka den igårkväll. Men han var så snäll att han åkte förbi Emilia och lämnade den idag. Sen var hon så snäll och åkte in till stan och lämnade den till mig. Så nu är jag back on track.
Dagen.. Jag träffade Carro för lunch vilket var väldigt roligt då vi inte setts på några månader. Kändes så konstigt, hon visste ingenting. Jag var tvungen att berätta allt från början. Berätta om hela min sommar(med fokus på vissa delar). Efter lunchen följde jag henne till hennes jobb och promenerade sedan till universitetet för lite verkstudier. Helt knasig kurs de där.
Sen var det dag för annan teori nämligen kör-teori. Höll på att somna hela tiden. När det äntligen var slut så drog jag en sväng till Cubus och köpte mig a little black dress. Sen var det raka vägen hem och tokchilla. Jag skulle egentligen ut idag. Till BJ för att checka när killarna spelade men jag orkar verkligen inte. Känns super trist men sånt är livet.
Imorgon är det jobb som gäller. Eller ja, reten av helgen blir det jobb. Förhoppningsvis en utgång på lördag kanske? Men jusste, jag var ju ute igår. Väldigt bra kväll förutom att jag tappade in telefon dåva.. Men jag och Emilia drog till Norrlands och drack en massa öl/stowford och fick så småning om sällskap av Ludde och Edvin. Sen fick vi även kort sällskap av "de coolaste" grabbarna där. Mr. Colombia och Mr. Harvard. "Visst är vi lite coolare än alla andra här? Ärligt? Visst är vi? Svara ärligt!??". Fick en kindpuss och en inbjudan att hänga med till ÖG men icke.
Sitter och lysnar på Maggio nu. Deet var länge sen men måste ju börja ladda nu. Anna och jag ska ju på henne om lite mer än en månad! Men just nu kan jag knappt hålla ögonen öppna här. Så ska nog ta och släcka nu, behöver sömnen.
Natti

28.09.92

The moment i met you, that moment i forgot about everything i've been through.

Det dunkar i mitt öra. Jag tappade min töjning för ca 3 veckor sedan och har inte satt i en ny förens idag. Varför? Ingen aning. Det gjorde i alla fall ont och du är min örsnibb stekhet och dunkar. Tummen upp.
Jag kan knappt hålla ögonen öppna av någon anledning. Jag sov till halv tolv imorse och gick inte och la mig allt för sent. Det är knasigt. Men jag får ta och tagga till nu, ska möta Emilia på Norrlands om en timma.
Idag har jag och Maria åkt ner på stan och shoppat lite. Eller ja, hon shoppade inte jag. Sen tog vi en fika innan jag skulle till Södra Gottsunda för att vara barnvakt. Det gick bra. Tittade på nån legofilm och Nicke Nyfiken och åt korv med bröd.
Jag måste skärpa mig när det gäller mina pengar. Jag har spenderat alldels för mycket på senaste tiden. Och jag märker det inte ens? Jag har ett problem!
Shit nä.. nu måste jag ta en snabb kaffe innan jag springer iväg till bussen.

Jusste... Biljetter till Kalmar är bokade!!

27.09.11

Nu säger jag det jag egentligen inte får, jag hatar när det går bra för dig.

Lång dag idag då. Den började med att jag inte sov någonting på natten typ. Mellan 5 och åtta sov jag lite. Men hade föreläsning på morgonen som gick bra. Det var mycket tid att göra uppgifter enskilt men det är så tråkigt. Man ska fylla i fyra stämmor genom att följa massor av regler. Men det går i alla fall ganska bra. Etfer föreläsningen så träffade jag Emilia på stan för en kaffe innan vi skulle hem till henne och plugga. Men på grund av vissa faktorer så blev fikan längre än planerat och pluggtiden allt kortare. Vid tre tog jag bussen ut till CG för att jobba till stängning. Det gick mycket bättre idag än förra gången, inte så konstigt kanske. Men det var några smärre kriser idag som ett jammat myntinkast och en kupongkris men inget som CG's personal inte kan hantera. Väl hemma så åt jag välförtjänad (sen)middag och tog en dusch. Så intressant.
Imorgon så ska jag träffa Maria nån gång på förmiddagen och sen åka ner på stan med henne. Vi får se.. litee svårt att planera bra över sms. Sen så ska jag i alla fall sitta barnvakt några timmar innan jag drar in till stan för öl med Emilia.Åhh.. hon och jag ska till Kalmar om några veckor!!!KUL
Nä nu ska jag ta igen sömnen som jag inte fick. Fast jag sov faktiskt 13,5h natten till måndag.. är det mänskligt?


Saknar faktiskt sommaren!

26.09.11

You're so fucking special, I wish I was special.

Dagen då.. Jag träffade Emilia kl två för en kopp kaffe och en hel del tjejsnack. Sen besökte vi massor av butiker och shoppade för, i alla fall för min del, pengar som jag inte har. Blev två tröjor, en gul och en orange så här till hösten! Efter ytterligare en kopp kaffe så skiljdes vi åt i två timmar, då jag hade teori. Sen möttes vi upp för bio, Crazy Stupid Love. Helt okej film. Rolig.
Imorgon har jag föreläsning och så ska jag jobba. Jag ser fram emot jobbet i alla fall. Börjar fyra och föreläsningen slutar tolv så blir lite plugg hos Emilia innan jag åker ut till City Gross.

Känner att en glad bild skulle sitta fint här va..
Det blir utgång på Onsdag. Följ med! (än så länge är jag ensam.. )


it was like a slap in the face.

25.09.11

I'm staring at a frozen piece of time.

Shit va jag är trött. Jag är så sugen på att gymma. Men jag orkar inte idag. Igår började kvällen på Williams med Emilia och Becca. Sen var några från min gamla klass och musikklassen där också. Kul att träffa dom igen. Sen kom Anna och Malin dit och ganska snabbt förflyttade vi oss till Norrlands. Där tog vi först en öl inne på orvars och sen drog vi in oh tokdansade på 04gasken. Dom hade liveband vilket jag älskar, man får sån energi av det. Sen drog vi till Palermo en stund efter nån timmas dansande, där anslöt några grabbar och vi drog, efter några öl hem till Mathias och efterfestade till morgonen. Sen sov vi i den smått läskiga lägenheten. Jag kom hem för 2.5 h sen (16:00) och hoppade rätt in i duschen. Kände mig hyffsat ofräsh efter det kvava dansgolvet på Norrlands...

Jag upptäckte precis att jag jobbar på nyårsdagen! och Nyårsafton! Jag tror jag dör...

Nu ska jag mäta ut exakt hur stort det här rummet är på ett ungefär.
-Kyckling

Nu måste jag göra något så att jag inte somnar.


24.09.11

Because you're killing me, you've been killing me since you said hello.

Jag är så mätt. Jag tror att jag kommer spy på bussn in till stan eller nått.. Vi har nämligen haft temamiddag idag. Den här gången var det tema Hard Rock Cafe. Strawberry Daquiri till fördrink med nachos och guacamole som tilltugg. Sen potatoskins, hamburgare, spareribs, coleslaw och hemmagjorda pommes. Skit gott men jag orkade inte ens halva min hamburgare, inga ribs och ingen coleslaw. Till efterrätt kommer det bli sundaes med chocolate fudge, men jag skippar nog det....
Om en halvtimma går min buss, det blir party med brudarna Anna, Emilia och Malin! Jag ska möta upp Emilia på Norrlans tio sen kommer dom andra runt halv elva. Åh, hoppas kvällen blir bra! Hoppas jag pallar. Jag är helt trött i kroppen efter jobbet igår. Det kommer ta kål på mig...
Adjööö

Turn the Tide

http://dl.dropbox.com/u/2460389/Turn_the_Tide%28Ailucrash%29-_Sara_Hamberg.mp3

En länk som fungerar.


23.09.11

One day we are going to find our way home, cause angels aren't meant to walk alone.

Jag är helt slut. Jag, som numera är officiellt anställd på City Gross, har jobbat hela dagen. Jag började pang på i kassan. En fredag plus att det är löning idag. Så det var full rulle hela dagen. Jätte roligt men knepigt med alla PLU-koder. Jag har ganska chill schema, jobbar varje fredag plus varannan helg+ extrapass. Helt okej.

Löning idag då.. Man kanske borde gå ut? Men lite sent nu, va? Sen får jag ju inte så mycket lön än va. Eller jo, barnvaktslönen.. Hoppas jag fick den idag. För det behöver jag imorgon, då är det fest! Skulle varit kul att gå ut idag men jag är slut och har jätte ont i benen. Nä, nu håller jag på att somna. God natt!

22.09.11

I caught myself in too many world, position unknown loneliness hurts.

dagen då. Började utan föreläsning. Gick dit. Var vaken och sen ba va den inte. Dålig stil. Då drog jag till Luthagen för att göra Emilia sällskap istället. På något ´konstigt sätt så tyckte jag att det lät bättre att spendera en timma med emilia och sen driva runt ensam på stan i två timmar lär bättre än att åka hem och sova två timmar och sen åka tillbaka. Men jag gick i alla fall till Luthagen, gick vilse först, och spenderade lite tid med Emilia. Sen satt jag på Åhlens café och drack kaffa och pluggade innan jag drog ut till City Gross. Där är jag nästan officiellt anställd(!!!). Sen käkade jag mysig lunch med Malin innan jag åkte ut till Sunnersta och tog ene trevlig promenad med Anna. Sen åkte jag hem och åt och innan jag åkte in till stan igen för att ha teorilektion. Direket efter teeorin drog jag till Katalin för att gå på Vibafemba, som var så bra. Jätte coolt och roligt. Jag vill gifta mig med basen. Sen blev det öl med Emeilia och Rebecca för att fira mitt vuxenliv.

Jag och Becca:

Jag och Emilia har köpt en skinnjacka tillsammans. SNYGG!(fin bild, ja)

Cool frilla jaoo som lämnade tjusiga lockar efter sig;)

Fan va jag ska sova gott i natt. Gick upp åtta och har druckit öl.
God Natt
Update: Jag bord vara portad från facebook ibland.

21.09.11

I donät see things for what they are. I see them for what I am.

Hade en oerhört mysig kväll med Emilia igår. Vi gick på safari i sunnersta och tittade på musikalen från ettan. Sen sov vi till tolv och då fick jag ett väldigt roligt samtal. Det hela spikas imorgon och då får vi se var det leder. Excited!! 
När Emilia åkte hem så chillade jag galet tills jag åkte iväg för att hämta lilla Oscar från skolan. Sen satt han och jag och tittae på Martin Morning i typ två timmar med avbrott för fiskburgare. Resten av dagen har jag bara slöat typ. Fixat tack-kort och tittat på serier.
Imorgon har jag en fullspäckad dag som börjar med föreläsning och slutar med konsert.

Fan va jag hade längtat efter om där bilderna som vi fick igår. Jag saknar verkligen sommaren. Nästa alla bilder var asfina men vissa väckte både gammla känslor och minnen. Men det här med engångskamera ska bli standard!

Nu ska jag försöka sova, sov inte så mycket i natt heller, och hoppas på att jag sover några timmar i alla fall...
PUSS


20.09.11

Were you molested by a care bear?

Jag kan inte sova på nätterna längre. Jag somnade inte förenst halv fem inatt typ så det blev ingen föreläsning för mig imorse. Sov till 12 och åkte sedan in till stan och träffade min favorit My. Vi hade mycket catching up to do, kan jag säga. Sen träffade jag Emilia och kollade på bilderna från engångskameran. Åh va roligt det var att se dom. Vissa kanske sved lite... Men gud va jag saknar Power Meet.
Nu sitter Emilia här med mig och tittar på Love and Other Drugs. Super mysigt.

Här kommer några bilder från kameran:

Från Powermeet:
1. Manne och Martin i sjukhusdräkter. 2. Tom i bikini och sandaler med Linus som hjälper att hålla boobsen uppe. 3. En smått groggy Johnny. 4. Emilia på lördagmorgonen efter 2hs sömn. 5. David i Sebbes knä. 6. Martin och några random dudes

Kulturnatten, jag och Ludde från Ailucrash

Min fina tjejer från i Lördags. Älskar bilden!


Älskar bilden på mig och Emilia! Den är från i onsdags på Norrlands. Älskar den tjejen!


19.09.11 vol 2

Jag fick svar från Ailucrash!! Av Ludde närmare bestämt! Det gjorde min dag.
Länk till min inspelning. Man måste ladda ner men det är inge farligt..

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdl.dropbox.com%


19.09.11

Where are we? What the hell is going on?

Försökte mig på att gå och lägga mig efter endast 6,5 h vaken. Det gik inte alls. Låg och halvsov oh lyssnade på musik i tre timmar sen tittade jag på HIMYM(blir standard för mig) sen låg jag vaken ytterligare 4 h. Så jag mådde inte så bra imorse. Bara allmänt dåligt. Så fruktansvärt ont i ryggen. Ont i huvudet. Jag ville bara dö. Ställde in dagens planer och har sovit, kollat SATC och ätit minikötbullar. Nu ska jag laga riktig mat.

Åhh.. Emilia har lämnat in engångskameran idag! Åhh.. Imorgon får vi se bilderna. Först från Power Meet och sen några utvalda kvällar därefter. Psyched..

vill bara att denna dag ska vara över.

18.09.11

And your eyes are focused on me.

Jag hade den bästa kvällen på länge igår. Började med super mysig middag hos Camilla. Sen åkte jag in till stan för att träffa Emilia och Anna. Vi drack världens största öl på Norrlands och sen kom Maria så då drog vi till Williams. Så bra. Sen var vi där några timmar och jag sprang runt hela tiden och pratade i telefon och träffade folk. Knasigt. Sen bestämde vi oss för att dra till Stationen. Vi mötte Alexander och drog för att träffa de andra grabbarna. Det slutade med att vi drog till Palermo, vi lämnade av Maria vid bussen först.. Hon SKULLE ta sista bussen hem. Det var viktigt... Haha.. När vi kom fram till Palermo så var det kö(!). sjukt?? När vi tillslut kom in så fick vi tränga oss fram för att hittade dom andra. Sen efter lite knas hit och dit så drog alla till en något creepy lägenhet och "efterfestade" där. Efter ett besök på McDonalds så tog jag sju bussen hem. Tog in tidningen på vägen, kändes bra! Jag gick upp kl 3 idag. Känns också bra!
Men jag blev väckt av Emilia som ringde kl 10(!) och vägrade sluta ringa. Min mobil hakade upp sig när jag skulle svara så den bara fortsatte ringa. Tillslut gav den med sig och we made contact. Sen sov jag vidare.
Jag träffade Maria en stund här på eftermiddagen och upptaderade henne om sluteet på kvällen.

Älsk<3

A-game


Vi gifte oss förresten

Enbenta brudarna!


Nu ska jag titta på någon bra film kanske..
PIS

16.09.11

How can someone you've never met describe exactly how you felt at one moment.
Dagen dåra, jag har färgar håret och suttit barnvakt. Nu är jag riktigt ljushårig, gillar inte riktigt den här första veckan direkt efter färgningen. Jag vill ha lite utväxt. Jag funderar på om jag ska lägga i en lite silveraktig nyans på, för att få bort de gula. Vi får se hur det blir med den saken..
Jag träffade även Anna en stund, var och så är hemligt.. smått kriminellt. Väldigt trevlig pratstund om allt och inget.
Imorgon måste måste måste jag städa, har inte gjort det på alldeles för länge. Sen ska jag nog in till stan med min andra halva och kolla nån grej på Glitter. På kvällen ska jag på tjejmiddag hos Camilla. Vad mer kvällen bjuder på får vi se. Jag vill dricka öl.
Nu kommer föräldrarna hem snart och jag tar förmodligen över deras taxi så jag slipper cykla hem genom mörka Gottsunda. Men det innebär att jag måste hämta den typ imorgon eller nått.. Livet är fyllt av mariga val......
Nu ska jag fördriva dom sista minuterna här med HIMYM eller nått..
PIS

15.09.11

What the well am i doing here?

Det känns som söndag kväll. Har haft en sån typisk söndag. Vaknat halv ett hos Maria, tittat på SATC träffat Rebbeca och Emilia i stan, käkat kebab och haft teorilektion. Men det är ju bara torsdag. Skönt. Imorgon ska jag och Maria färga håret sen ska jag sitta barnvakt hela kvällen. Ktching.
Igår städade jag och tvättade och jobbade lite. Sen åkte jag till Emilia och chillade ett tag. Tillsut drog vi ut till Norrlands i väntan på att Maria skulle komma in till stan. På Norrlands blev det öl och internationellt sällskap. Mycket trevligt. Sen drog vi till Williams där det inte var drag. Dom hade något jazzband som spelade så högt att man inte hörde vad man tänkte ens, så vi drog ganska snabbt till Palermo istället. Sen drog jag och Maria och åt på Max innan vi tog taxi hem till henne. Jag tror aldrig att det har varit så gott med hamburgare faktiskt.


Nu ska jag sova!!
pis


13.09.11

Du måste älska mig ändå.

Lång dag idag. Först föreläsning klockan nio som var lagom seg. Läraren tjatade om "Det är normalt, ni ska inte fatta nu, det kommer sen". Det var mycket regler inom den fyrstämmiga satsen. Efter många notsträck så träffade jag Anna på stan för lunch. Sen gick vi igenom halva New Yorkers sortiment och kom med förbättringar. Som Anna sa, man får väldigt mycket för pengarna där. Det är både spets kedjor och lack typ.. Efter några timmar på stan så tog vi bussen hem där jag chillade ett tag, utan internet. Det är något knas med det. Telias fel allt ihop. Ska väl fixas om nån vecka. Tills dess får vi ha halvtaskigt internet. Efter två timmars wordfeud med mobiltnätvärk och lite basilika kyckling senare så tog jag bussen mot F&S för att köra säsongens första Fuego med Maria. Svettigt. Krångligt. Kul.

Imorgon är det Onsdag. Då ska det bli öl.
PIS

12.09.11

I'm on top of the world and you are my gravity.

Skön dag ändå. Började med att möta Emilia i stan och vi åkte direkt till Röda Korset och sen vidare för lyxlunch på IKEA och sedan en shoppingrunda i boländerna. Sen åkte jag hem till Maria en sväng innan jag skulle vara barnvakt klokan fyra. De två timmarna spenderades framför Toy Story 1. Skönt jobb ändå! När jag kom hem åt jag lite middag och sen körde jag några km crosstrainer till SATC och sen lite lugn och ro framför Ensam Mamma Söker. Tycker dete är ett fånigt gulligt program.
Imorgon har jag föreläsning på morgonen, borde läsa sidorna till det. Sen ska jag träffa Anna på stan. Jag ska även hämta ut mina skor som jag lämnade in idag. Det skulle kosta 120kr att klacka om dom. Det är ju typ gratis. Jag var beredd att betala minst 300.. Men det är helt okeej. Nu ska jag återgå till mitt wordfeud och sen läsa min "läxa" och sen försöka sova lite.
Tchuss

11 vol 2

What's the point in doing anything if you never notice?

Jag blir tokig på mig själv. Jag ska hålla på att överanalysera allt och övrdriva som fan. Varför? Så dumt, eller hur? Ja, jag vet. Men vad gör man liksom??
Idag har jag typ inte gjort något. Jag tog en promenad med min fina Maria. Sen tog jag ett bad, så skönt. Sen har jag bara tittat på TV. Imorgon ska jag träffa Emilia , hon åker ju tillbaka till norge i två dagar på tisdag så måste ju kompensera för den tid som vi missar då.. och sen ska jag sitta barnvakt imorgon också. Tänkte cykla, hoppas på fint väder annars blir jag nog illa tvungen att ta bussen. (ett mycket intressant och välformulerat inlägg det hära..)
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon!
pis

11.09.11

You really get me going.

God morgon! Jag vaknade för 15minuter sedan. Dagen är typ över nu..
Gårdagen var lyckad. Först repade vi med De Visa och sen träffade jag Emilia och åt lunch och chillade. Sen var der dags för show som gick bra. Det var mer än fullsatt och allt gick super. Efter så gick jag Maria Malin och Elin och smygsöp som sjuttonåringar. Då kom polisen och hällde ut vårat vin. haha.. Men vi blev inte bittra utan när dom hade gått så tog vi fram nästa flaska. Sen drog vi på Ailucrash. Så. Jävla. Bra. Då var jag lite lycklig, när jag stod där och hoppade med Emilia. Efter att ha betett sig som en liten fjortis(få skiva signerad och ta bild) så drog vitill Framfickan en sväng. Sen fram och tillbaka i stan ett tag. Tillslut hamnade vi hos Mathias några timmar. Sen tog vi taxi hem. Mycket bra kväll!
Idag mår jag fint. Kunde inte vara bättre.
Adios

09.09.11

Baby you´re glistening, i can see it in your eyes that you´re listening.

Imorgon, idag, är det KULTURNATTEN. Jag är så pepp. Jag vet inte riktigt varför men jag har nog aldirg varit så pepp inför kulturnatten som jag är nu. Kanske när jag gick nian eller nått. När man var ung och naiv. Höhö..
Idag har jag och Emilia åkt ut till gränby och hälsat på Anna. Sen hade jag rodd/rep från halv tre till åtta. Jag var hyffsat mosig i huvudet kan jag säga. Men det känns hyffsat bra nu faktiskt. Ska bli kul med lit show. Kusinen var här på middag ikväll, synd att jag missade halva då jag hade rep...
Imorgon måstee jag tänka smart. Bli helt bestämd på vad jag ska ha på mig så jag slipper släpa runt en massa. Sen måste jag fixa "nödproviant" för kvällen. Jag hoppas verkligen att kvällen blir bra imorgon!
Nä, nu ska jag sova!
Puss


08.09.11

I've got the moves like jagger.
Har varit hurtig och tränat två gånger på 24h. Först igår kväll och sen i morse med Maria. Det blev en lite jobbigare pass igår.. det är svårt att vara seriös med Maria och när man har sjukt mycket träningsvärk från dagen innan.
Igår gjorde jag typ ingenting. Var ute i studion större delen av dagen sen städade jag lite också. Ganska skön men seg dag. Idag däremot har jag varit betydligt mer produktiv. Jag började ju dagen som sagt med träning sen mötte jag Emilia i stan och sen De Visa och nu sitter jag barnvakt. Barnen sover och jag söker jobb i platsbanken.. kul. Men nu har jag sökt några jobb i alla fall.
I morgon är det fredag som kommer att innehålla rep och utflykt sen lugn kväll för att ladda upp inför kulturnatten!! Är så peppad! Kommer att bli en awesome kväll!!..ingen press
Nu ska jag måla naglarna
PIS

07.09.11

Somethings we don't talk about.

Onsdag redan. Förra veckan var väldigt lång  men den här veckan har bara sprungit iväg. Men det innebär att deet snart är kulturnatten. Mina planer för den dagen är först rep med De Visa sen konsert med samma fantastiska kör kl 1900(!) sen är det Ailucrash på Fyristorg sen party. Man kanske borde vara lite kulturell på dagtid också men vi får se hur det hela utvecklar sig.
Igår var vi hemma hos Sara på kvällen för "chillkrök". Vi spelade fira med hutt och drack alldeles för många cider för att vara på en tisdag.. Jag och Maria gick hem vid ett för vi var så trötta. Men det var en mysig kväll med trevligt sällskap.
Hade även föreläsning igår på förmiddagen. Den var väldigt lätt, lite nya grejer men ändå ganska lätt. Sen mötte jag upp Emila och fick tillbaka mina älskade jeans och snackade lite skit innan jag tog bussen hem till Maria. Där käkade vi tacos och tittade på Mulan, fantastiskt. Jag tror, jag måste gå och be lite mer. klockers.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Städa kanske? Nevah... hm..

05.09.11

We are just making it work.

Imorse åkte Eimy hem, kl sju. Då gick jag upp, första gången.. när hon åkt så gick jag och la mig igen och sov tre timmar till. Så jag sov över 13 timmar igår, så skönt. Behövde det verkligen så jag orkar med mitt oj så händelserika liv. Efter en skönt dusch åkte jag in till stan och träffade Emilia och upptaderade henne om mitt liv och så käkade vi lunch. Sen åkte jag hem till sjuklinge Maria med lite godis. Kännder mig delvis skyldig till att hon blev sjuk, det var jag som drog med henne i lördags även fast hon var lite krasslig. Hon smittade äver Mathias fik jag höra. Men dom får båda ta att bli friska till kulturnatten i alla fall. Nu senare så har jag suttit ute i studion ett par timmar och spelat in andra versionen av Turn the Tide. Blir nöjdare och nöjdare men min röst är inte helt hundra efter helgens bravader. Så det dröjer lite. Sen måste jag få den godkänd av min trognaste "kritiker";)
Imorgon har jag föreläsning på förmiddagen, sen på eftermiddagen tänkte jag göra en lite utflykt. Vi får se hur det utvecklar sig.
Shit hur kan jag redan vara trött.. men man kanske ska ta och sova i alla fall.. jag ska ju faktiskt upp tidigt imorgon..
Natti natti


04.09.11

Shit. Jag är död. Jag är så fruktansvärt trött. Jag sov typ tre timmar inatt/imorse och idag har jag varit på Gustavianum och i gamla uppsala och varit kulturell. Gör aldrig det bakis.
I fredags drog jag Malin, Eimy och Camilla ut på en barrunda. Vi började på Norrlands, Uplands, Williams, Stationen och sen hem till Mathias på efterfest. Väldigt bra kväll. Jag och Eimy tog taxi hem kvart över fyra.
Lagom bakis så åkte vi ut till Boländerna på turné och käkade korv och köpte svenskt godis. Sen satt jag i studion nån timma, vilade lite och sen åt vi jätte god middag innan jag gjorde mig i ordning för ytterligare festligheter. Jag, Maria och Malin tog oss ut till Luthagen där kyckling hade förfest. Efter nån timma av vodkadrinkar där så åkte vi in till Stationen (sjukt najs ställe)och hängde där till stängning. Sen var det efterfest hos Mathias igen fast denna gång med små bokstäver. Super mysigt. Sen tog jag och Maria första bussen hem imorse. Halv sju. Värd kväll.
Jag och Eimi idag.

Från Uplands


Alexander kyckling och Andreas


Mysig efterfest jaoo

Jag och Maria på stationen:)

Nu ska jag vila jaoooo

01.09.11

Isn't this our own life?

Jag kan inte fatta att det redan är September? Tiden går fort. Men det innebär att det blir power meet snart igen.. hehe..
Idag hade jag musikteori på morgon men allt var repetion idag, i princip. Så jag satt och tittade ut genom fönstret oh fick bevittna den kraftiga skillnaden i vädret. På bara några sekunder öste regnet ner.
När jag var klar på universitetet träffade jag Eimi och gjorde en rundvandring i uppsala. Vi var i domkyrkan, universitetsaulan och gick och hämtade lite information om UU då hon funderar på om hon vill plugga här. Sen drog vi en lunch på Café Linnè Hörnan och mötte sedan både Anna och Emilia en sväng på stan. Sen drog jag till kören och lämnade Eimi i stan, hon var trött och ville åka hem typ. Och det var så mysigt med kören igen.
Vi kommer att sjunga på kulturnatten på Nanna kl 1900. Min låt är tyvärr inte med men Free Your Mind är med i alla fall!
Jag har suttit ute i studion och plankat Turn the Tide i två timmar. Det är väldigt roligt att sitta där oh sjunga och spela. Nu får vi bara se om jag får ihop något som man kan lyssna på. Men nu ska jag ta och sova, tidigare än vanligt....
pis


RSS 2.0