03.04.12

Min uppdateringar kommer allt mer sällan hörrni.. Men jag känner faktiskt att jag inte har så mycket att säga. Det enda jag kan tänka på nu är i princip basket. Tyvärr så gick det inte så bra för killarna i borås igår. Så nu är serien slut för dom. Känns så jävla trist. Ursäkta mitt språk men jag är så arg. Dom var ju så nära. Jag har haldrig sett mig själv som jag var igår under de sista minuterna. Jag sa poäng satt på golvet(?) framför elins dator och svor och skrek. Jag har nog aldirg svurit så mycket under så kort tid förut. Dom kom så nära som ETT poäng ifrån... Tufft.

Senaste tiden.. Lördag jobbade hela dagen. De sista två timmarna så kollade jag dirketuppdatering i mobilen från matchen. Freak.. Dom vann ju i alla fall då...
På kvällen så träffade jag Maria och vi hade så jäkla roligt. Vi drog helt spontant till Salu och tokdansade. Så skönt att inte behöva hålla reda på vart alla tar vägen osv.. Väldans roligt!
Söndag så kom kusin och farmor hit för att fira mig lite. Trevligt trevligt.. Sen nu har det mest varit jobb. JObbar måndag till fredag denna vecka. Trött.. vill vara ledig.
 Nu ska jag ta och sova lite.

Over and out.

Hur snygga är inte vi??

RSS 2.0