29.02.11

Alltså jag är helt inne i det här med basket nu. Jag kollar upp matchresultat på nätet och planerar mitt liv efter kommande matcher.. Ska det vara så? Vi var i alla fall på basket igår. Sista matchen jag sjunger på denna säsong. Känns tråkigt, det är faktiskt lite roligt. Men det var ju då extra nervöst igår men det gick ju galant! Det var närsta 1600 pers där och Uppsala vann stoort!(29 poäng) Duktiga killar. Efter matchen gick vi till Orvars och drack öl och spelade TP. Mysigt!!

Jag har haft en otroligt cozy och välbehövd dag med min fina Emilia. Vi har shoppas second hand och fikat i vårsolen. Helt stört va varmt det var idag, jag kunde sitta på altanen iklädd endast Tshirt. Sjukt mysig dag i alla fall.

Nu sitter jag och torterar mig med sorglig musik. Så jävla dum. Men kan inte hjälpa det. Odins spellista är så jäkla bra. Deja vu...Ska väl ta och sova snart. Jobbar 08-15 imorgon...

27.02.12

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken.

Nu var det ett tag sen igen. Men jag har varit på semester(!). Var uppe i Lofsdalen med delar av familjen+ kompisar till oss barn. Min kompis blev då Maria.. Hon har varit muchos jobbig... hon vet percis vilka "buttons to press" för att få mig irriterad. Men vi har haft det vääldans roligt också! Puss på dig min lilla kulting.
I fredags hade jag en sjukt bra kväll. Började hos Elin med mina fina brudar och vin. Sen drog vi till BJ, där dansade vi järnet innan alla liksom försvann till sitt... Vi träffade på delar av Uppsala basket herrarna på dansgolvet också. Otippat...Jag, Maria och Anna avslutade i alla fall kvällen på efterfest i industristaden. Där stannade jag och Maria fram till eftermiddagen dagen därpå. Väldigt trevligt.
I söndags hade jag en asmysig dag med Emilia. Vi shoppade och åt kinamat och snackade hela dagen. Fantastiskt mysigt.
Idag har jag haft körlektion, träffat Anna aka zubeyde och sen jobbade jag. Lagomt sådär. Mne jag avr så korkad att säga ja till att börja kl 0700 imorgon, istället för 1100......stupid. Sen ska jag sjunga på en basketmatch imorgon också..  fast jag är lite nervös.  Jag har liksom gjort saker framför delar av basketlaget som man endast borde göra om man heter typ Candy... Så jag kommer typ kissa på mig och snubbla in och sjunga fel text och tappa byxorna.... nää... men vad ska jag ha på mig liksom? haha.. nu måste jag sova.. ska upp halv sex!
Nattiii

13.02.12

Ska vi göra nått äckligt baby?

Jag har haft en bra helg måste jag nog säga. I fredags drog vi, efter en som vanligt mysig efterfest till BJ för att skaka rumpa. Hade väldans roligt faktiskt. Brukar inte gilla BJ men med rätt människor så blir det bra!
Lördagen var jobbig, sovit för lite och druckit för mycket. Jag jobbade 1200-1930. Sen på kvällen så drog jag, Maria och Malin ut på en liten konstig sväng som slutade med bussen hem. Men jag har alltid roligt med min tjejor. Så imorgon så trotsar vi normerna och kör på en så oromantisk dag som möjligt; McDonalds, basket och öl! Tänkte även klämma in en ssväng till gymmet och en sväng i bilen innan dessa oromantiska händelser inträffar. För att orka ta mig till gymmet imorgon så bör jag sova nu..
Natti


06.02.12

Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Fyfan vilket jävla dag alltså. Körskolan ringer och säger att min körlektion började för 5 minuter sedan. Som tur var kunde Michael hämta upp mig i sunnersta. Stressade som fan och sprang ner till Konsum. Efter 20 min så ringer jobbet och frågar var jag är? Jag trodde jag började fyra men började tre. Så då kör jag raka vägen till jobbet. Jag orkar inte. Så har missat 60min körtid pga slarv. Skönt. Deet är förövrigt imorgon som jag jobbar 16-20.. Så helt off var jag inte.
Nu ska jag sova är tanken!

05.02.12

Skön dag. Har gjort typ ingenting. Kusinen var här typ hela dagen och vi planerade lite inför min morbrors födelsedag, han fyller 50(!). Kvällen avslutades med Wallander, perfekt slut på veckan.
Igår träffade jag Emilia en sväng innan jag åkte till sjuklingen Maria som hade blivit tillräckligt frisk att vara social. På kvällen åkte jag och Maria till Elin där vi drack vin och blev fler och fler innan vi åkte in till stan för ännu mera vin. Efter många om och men så åkte vi till Johan på lite efterfest. Sen tog jag Maria och Malin taxi till sunnersta och sov. That's all.
Jag är ledig torsdag och fredag denna vecka. Skönt, lite mitt i veckan ledigt. Får se vad man hittar på dåra. Imorgon är det i alla fall en sväng till gymmet innan jag ska jobba. Sakta med säkert ska jag komma igång.

Jag vill se Norlie & KKV. Dom spelar i Skövde på lördag.. Men vad ska man dit och göra liksom? Jag vill på roadtrip! Nån som är på eller???

Nu måste jag sova så jag orkar köra hårt på gymmet imorgon!
Natti

03.02.12

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna, nu brinner din tavla.


Detta känns ju fantastiskt. Bra morgon? Mjäh...Jag vet inte hur jag ska hantera saker och ting. Jag skulle bara vilja sova, sova igenom allt typ. Nu låter det som jag är fett deppri men så är inte fallet. Jag är ganska lycklig. Men alla stöter ju på småsaker liksom.
Men snart ska jag bege mig mot jobbet. Jobbar till stängning idag. Sen får vi se vad som händer.

Pis

02.02.12

Then I go and spoil it all by saying something stupid like I love you.

Fan va jag hatar när man har skrivit ett inlägg och ska typ precis klicka "publicera" och så laggar det och allt försvinner.
Kortversionen kommer här: jobbig dag idag= jobb 1030-1600, kör=1720-1930.
Gårkvällene var mysig; Anna fyllde vuxen vilket firades med enchiladas och vitt på Tavernan men fina tjejer.
Sen har jag börjat fundera på om jag skulle skaffa Myspace på riktigt. Det är liksom kul att dela med sig av det jag man sitter timma efter timma med liksom. Men hur gör man? Känner mig som min farmor som inte ver hur man byter ringsignal på telefonen... Men deete kan man säker lära sig?
 Men nu äre ju februari(bra wordfued ord?). Snart är det Mars, min födeelsedagsmånad(!). Krisen närmar sig. Nu ska jag tokchilla innan jag somnar som en sten

RSS 2.0