Thailand

HEJ!!
warning.. inga prickiga bokstaver:P
Halsningar fran thailand!! har e de varmt och skont ska jag saga. Jag snorklade idag oh de var najs.. har m,asora att beratta men jag dampar pa det har tangent bordet sa de far bli en annan gang.
 Men gott nytt ar kan jag ju passa pa att saga!!
saknar er!
<333

the reason

nån som vill träffa mig på Fredag?

Grand var typ mysigast ever! Ni som inte komm tycker jag verkligen synd om för de var värt dom där 20 kronorna kan jag säga.(de säger väl mycket om konserten nje men den var asbra). Tänk va roligt de kommer bli med musikklassen? De kommer att bli awsome..
Sen kan jag ju säga det att jag var inte alls nervös innan jag gick upp på scenen inte ens på scenen inte ens lite. De var bara roligt!

Och  imorgon kan jag säga "Imorgon åker jag till THAILAND!!!!"!! fan va najs!!! Måste packa.. cozy
knytis imorgon.. jag är "underhållare". De ska bli cozy!

JAg är soooo excited about Thailand!!

På engelskan idag jobbade jag med Fredrik. Vi är dröm duon. Vi var för bra för testet!

what you want

hej alla glada!
Nu sitter jag i skolan med min älskade dator!!! Finis är va den är. Fast den är ganska seg men den har touch screen och grejjer!
Igår var jag på Musikklassernas jazz-konsert. Den var as gosig. Jga är glad. Tänk att jag ska vara med där.
Idag har jag typ bara tvp lektioner Historia och Engelska och typ 20 minuters kilassråd så tre lektioner. Sen slutar vi för musiken utgår eftersom de är lucia rocken ikväll. Gahh.. IKVÄLL. Så slutar vid 1120 hihi... Jag ska typ klippa mig och kolla runt lite på stan men ska de ta 4 timmar? LoL... i får se vad jag hittar på.
Frida kom nu.:D
Aja börjar om tre minuter så ag ska gå till klassrunmmet nu.
PUSS!!!!!

i can do it

mjo mjo.. dagen.. jaa..(inlägget börjar massa intressant här) Vi fick inte våra datorer idag. Jag har skrivit min "saga" nu, om hjärtinfarkten. Den är mycket intressant. Och imorgon har jag egentligen sovmorgon MEN mina föräldrar är så omtänksamma så att OM jag hade haft lektioner som vanligt så kulle jag inte missa nått skolarbete när jag tar min tredje spruta 0810 !! Så min allra sista sovmorgon.. putz weck! Inte bra..
Sitter och lyssnar och skriver nu. Cozy. Jag saknar Vickzie Pixie Pie<3
Imorgon är de sista luciatåget också:(

Lucia

Lucia

Luciatåg imorgon. Ska bli kul. Nu kollar jag på Wallander. De är hemsnkt att se, vad som egentilgen finns. Vad som egentilgen händer. Och man inser att de är verklighet. Att det finns på riktigt. Fy fan.

i'm so happy i'm so glad

Jag är så glad:D
Anledningen till att jag är så glad är att jag sökte ju till musik klasserna förut. Och på grund av min usla musikteori(har jag intalat mig) så kom jag inte in. Men nu under musiklektionerna så har jag sjungit väldigt mycket. Och runt halv fem tiden idag så ringde Matti(musikläraren) och berättade att det var en tjej som skulle flytta som var med i musikklassen. Och han undrade om jag ville vara med!!! Fan va glad jag blev!!!!

3 månader:D

Idag har jag haft en gansak lugn dag.. eller inte förresten. Gick upp vid tolv duschade och gjorde mig i ordning för ett av de längsta lucia tågen. Åkte vid ett sjöng i typ 40 min! Sen kom Kusinerna(<3) och vi åt julbord på odingsborg. Det var gott de. Sen drog vi hem. jag fick lite fina julklappar av kusiner och morfar och farmor. Sen gick vi ut och spelade.. de blov kaos.. så vi gick in och då skulle dom åka. Då var klockan typ inte ens sex tror jag. Men vi kollade på "alvin och gänget" alltså de är bara såå gullig. Sen mådde jag inte bra men satt och kollade på Spanglish men nu har jag gått och lagt mig iallafall. Jag ska sova ut imorgon. Och jag ska försöka ta mig ner på stan också. Jag fick nämligen presentkort av sofia!
Fredag.. ja de var inte mycket till fredag de inte. Jag var sur och ja.. Var på fest typp 20 min. Sen drog jag hem. Träffade anna på stan en stund efter alla sjungningar. Vi fikade/åt på max och snackade. Mysigt.
Jag är trött.

don't waste another second..

Fan.. de var de.. (don't ask) Ska jag tolka de som the end?

Hedar och barn dig följa gärna...

Nu är klockan cirka halv ett. Om en halvtimme så ska jag åka till skolan och göra fysikprov vilket innebär att jag missar BMC! Fan. Den ska ju vara asmysig. Men jag måste göra provet. Sen så ska jag försöka hinna till den sista sjungningen på pollaksbacken. Jag var ialafall Lucia på Läkemedelsverket och på studiefrämjandet i boländerna. Det var goosigt förutom att få stearin i håret, but if that's the price i have to pay then.. sure. Sen på studiefrämjandet så var de en gubbe framför mig som satte kameran minde ön en halvmeter framför mitt ansikte och tog massa bilder och filmade. De var crazy jag ba.. hm.. Men de var kul. Jag vill sjunga mera. Fan at jag missar BMC. de ska tydligen vara jätte stort och gosigt. Fuck fysik.

DAGAR KVAR TILLS THAILAND=D

Clap your hands and scream for more

Usch.. för mycket cancer på en och samma dag...

Dagen började med Biologi.. Vi diskuterade virus och bakterier. Vi kom in på könssjukdomar, lite för långt tror jag. Hon visade bilder på infekterade "områden". Det var inte okej.
   "Tjejer, ser ni en sån här snopp så spring!" sa hon och pekade på en ofresh bild. I love her. Hon är så cool, våran lärare. Hon är bara 25 år! hon är coool!
Sen va de matte. Jag satt och skrev ner text och ackord.. sen gick jakob förbi. När jag la ihop böckerna så fick jag en lite stödding komentar "Har du skrivit klart nu?" och jag ba..."de var till kören" så började han fråga massa om lucia grejen imorgon och jag svarade bara och såg glad ut. Sen va lektionen slut. Och vi förflyttade oss snabbt till Medicinsk grundkurs lektionen. Vi diskuterade månadens dilemma, om Mattias och hans turban. Sen vare lunch och jag dog. Vi diskuterade Disney filmer. Sista lektionen var kemi, jag såg inte fram emot de kan jag säga. Men jag fick GODKÄNT!! relif..
jag stannade på skolan och skre novellanalys i typ en och en halv timme. Sen drog jag till kören och snackade lite med Clara och så va de kör. I chickened out.... Sen drog jag hem och såg en lustig skylt över dörren till solariumet som finns vid busshållplatsen
  "Kameran spelar in och sänder live"
Jag ba.. ":O"

fick hemska nyheter. Blev helt paff. Seriöst. Varför just hon? Hon som är så glad och positiv. fan.

Lucia imorgon.. Läkemedelsverket först sen zoologen sen nått annat ställe. Sen ska jag plugga lite fysik och sen äre prov.

Men de är inte bra nu.

The game that's fake..

Jo men de var bra. Tack för att du bryr dig mamma?

Idag var jag i skolan och de var helt okje faktistk. Först Historia där vi diskuterade Kristinas abdikation. Sen engelska, vi gjorde typ några övningar och sen kollade vi på "skruva den som beckham" soft. Sen va de klassråd. Alla hade klömnat in datakontrakten men Jakob hade slarvat bort tre typ..man ba:O? Crazy.. Sen så vare lunch och sen MUSIK! askul.. De går faktiskt ganska bra för våran klass, it better.. eftersom de är mindre än en vecka kvar till GRAND! KOM! azycrazy. Men iallafall så kom drama och bild grupperna och lyssnade på oss.. jag var tvungen att presentera oss! jag ba.. öhm.. hej? och blev helt röd i ansiktet. Men sen körde vi och jag tappade bort ackorden men annars gick de bra. De började pirra.. men de var kul.
Sen vare sjungning på Fyrishov. Helt okej. Sen satt jag ensam på Wayne's i två timmar och "pluggade fysik" och skrev dagbok. Sen vare sjunging på Hotell Upplandia. Det var kaos. Eftersom Helena skulle komma efter sju och vi skulle sjunga sju. Och hon hade lucia kronan så vi fick köra ett lucia tåg utan lucia stämgaffel och körledare. Så vi stog med en mobil som  stämmgaffel och körde alla låtar på en höf. Hih.. Men de gick förvånansvärt bra.
Nu funderar jag på om jag ska föreslå en låt för Helena. Ska jag? Alltså en av mina egna som vi ska köra i kören.. asså jag tror inte den passar men skulle vara grymt kul. Kanske.. kanske..

Men helgen? Vad händis?(A)

Betuttad..

Chok jobbigt med träningen idag. Jag klarade inte en grej och allt blev crazy. Men de känns bra.
dagen var kort för mig. Jag hade sovmorgon till 10 sen gick jag vit halv ett typ. Najs. Sen pluggade jag i två timmar och vilade en och sen vare friski. Det var as kul men svårt.

Jag har gjort om bloggen lite, men jag måste fixa en bra header! Hjälp?(a) Aja nu ks jag kolla på House. Ja vet jag är lite nördig.
Pusss

17 December på Grand kl 19:00. Be there!

Nu sitter jag här. Laddar inför ett låångt inlägg.
Jag har iallafall pluggar fysik från klockan fem fram till klockan 10 med paus för mat och strykning av lucia linne. Jag stog där vid stryk brädan och sjöng julsånger och strök. De va lite crazy.

Fredagen:
Jag ladda inför ukrainamötet. Jag hade väntat länge. Henrik kom först. Jag hade precis kommit hem från stan ,där jag hade träffat Sara(<3), Och skulle precis börja bära ut några kartonger som mamma hade slängt nere i källaren så kom han. Så han fick hjälpa till. Jag tog två stora kartonger och lämnade en åt honom. Så han lyfte upp den och så ramlade innehållet ut. Jag glömde säga att de låt massa frigolit i den. Men han plockade snabbt ihop allting och sen gick vi ner på mitt rum och började skriva bildtexter till Bilddagbokens julkalender. Våra var klart bäst. Vi plockade fram alla madrasser och täckenoch kuddar som inte användes i mitt hus och la dom i en hög bakom soffan. Sen kom Victoria också. Vi skulle göra fina armband men dom blev tyvärr aldrig klara, pärlorna ligger fortfarande uthällda på min matta (kanske skulle plocka undan dom?). Vi kollade på "swenska tjej is the grej" och "Charlie the unicorn". Askul. Sen skulle jag och henrik äta så vi lämnade stackars vickz med min dator. När vi hade ätit klart så spelade vi Guitar Hero. Det var kul. Sen ringde Christian och Fredrik och sa att dom hade tagit 18. Dom behövde inte säga mer. 18 liksom. Flottsund. Så vi gick och mötte dom vid Konsum. Och vi gick hem till mig och spelade mera Guitar Hero. Sen efter typ 2 timmar kanske(?) så gick vi ner. Vi la alla madrasser (+Fredrik) i en hög och hämtade gitarrerna och jag och Christian spelade och sjöng. Det var asgosigt. Verkligen. fan att dom skulle hem vid 12. Men vi får görat igen! sen kolalde iallafall jag och vickz på "Bring it on" den första. Och vi somade ganska snabbt efter det. Sen gick vi upp vid tio. Vi åt, plockade undan och spelade Guitar Hero. Jag gjorde mig i ordning och mamma skjutsade hem Vickz och sen mig till stan. För jag skulle sjunga i Svava med De Visa. det var gosigt. Sen provade jag massa kläder på Gina och sen sjöng vi igen. Efter det så köpte jag och Rebecka mat på McDonalds(de var länge sen kan jag säga) och gick till musik skolan där vi skulle repa. Sen satt vi där med varsin hamburgare. Sen åkte jag hem. Duschade och chillade lite. sen drog jag till Maria och väntade på Kajsa och Carro som också skulle sova där. När dom kom så drog vi till Saras lokal. Vi var först som vanligt. Sen kom det några fler och vi körde Limbo. det var väldigt lugnt i början. Jag var typ asdeppig hela tiden, I have resons. Men sen mådde jag illa och sen somade jag tror jag för när jag vaknade så satt helt plötsligt Emelie brevid mig och bordet var tomt. De var lite kaos om jag hade förstått de rätt. Sen gick dom andra som inte skulle vara där. Simon och Wille dansade till Britneys låtar och jag låg och hackade tänder. Jag villeinte dansa. Efter en stund så gick vi. Maria och hennes klackar. Det tog ett tag. Men sen var vi hemma iallafall. Jag sov på den tunna madrassen, igen. Och jag gick upp klockan 10, igen och sjöng i svava, igen. Sennär jag skulle åka hem hade jag glömt mina nycklar så jag avr tvungen att sitta ute och vänta. Men sen kom jag på en grej och så blev jag glad. Long story short.

Jag sitter och lyssnar på lite inspelningar, bland annat Hallelujah. Gosigt. Jag vill bara påminna alla om att ni ska komma till Grand klockan 19:00 den 17 December. Då ska jag sjunga och spela gitarr, vickz ska spela trummor och Frida bas. De kostar ynka 20kr. De är de värt.

Inget svar. Hur ska jag tolka de?

Nu ska jag sova! Puss och kram<3

kuratorgänget!

Igår var as mysigt.. Dear diary moments! berättar sen för nu ska jag till maria sen ska vi hem till sara! PARTY!


Puss och tack för en underbar kväll igår. Måste hände igen!

Solid Gas is no more

 Men Dagen sög förutom en liten grej, inzie tinzie liten grej som gjorde min dag. Jag blev bara så glad. Men nu måste jag sova. Fredag imorgon!!!

Hade mys fika med Mawlinn idag också. Tack malin(L)

reagens..

Nu är allting fel. Jag vill inte. Sluta Sluta Sluta.
 
Men imorgon är det Fredag! FREDAG!

Jag hade precis kemi prov och de gick seriöst åt helvete. Skolan har inte börjat bra kan jag säga. Jag kan bättre. Och de ska jag visa.
Måste fixa min blogg. en riktigt bra header.

Jag har kör idag. JAg vill Träna också. Fan va mycket det är jag vil göra!
blrrbl

i can't smile

Dagen var okej. Först Historia då vi kollade på en film, Konspiration 58. Den handlade typ om nått psyko som sa att Vm aldrig hade spelats i Sverige. Helt crazy. Sen engelska. skumt. sen var de dator information som tog hundra år. Sen vare lunch och musik. De är as kul men min röst hade egen vilja idag. Inte bra. Men De går frammåt iallafall.
När jag kom hem plockade jag inte den kolossala vedhögen. *stolt* Sen pluggade jag lite gran men jag kommer helt klart faila på de här provet. Jag menar pappa är i USA och mamma var inte hemma. Dessutom så orkar hon inte hjälpa mig. Fan. Se kom maria över en stund. Det var mysigt. Sen kollade jag på Grey's och nu ligger jag här och lyssnar på en as gosig låt. "I can't smile without you" jag vet, lite lame men den är as gosig juh!
Det är rea på glassen i min skolan:D halva priset. MUMS

Sen har jag gjort om bloggen lite lite granna. jag blir bara sur hela tiden eftersom de inte blir som jag vill att de ska bli:( Headern blir så liten och sen pallar jag inte sitta med de där jävla koderna!

Fredag!! De ska bli as najs. Förutom att guitarhero krånglar. Måste fixa de så vickz inte får spel.. de vill vi inte veta av. Men de ser ut som om de bara blir vi coola. Hoppas. gah.. längtar

I hope you know i can't smile without you,
you see i feel sad when you're sad, feel glad when you're glad.
I just can't smile without.

nobody wants to be the last one there...

jag förstår inte hur du tänker. Du lovade, men se hur de har blivit.

Dagen var bra tack vara typ två minuter. Vickz var sjuk. Det var inte bra:(
Var på ett Step 1 pass igår, de var as bra. De ska jag börja gå på:)

Jag vill träffa nån! Träffa mig?

RSS 2.0