night is the time when all trouble fade away..

hej,
Idag har jag gjort läxor och träffat sara och repat. Läxorna var inte så farligt att träffa sara var massa mysigt och att repa gick ganska bra. Vi är nästan typ helt klara med The Night! Lite coolt dåva?
Fika med Livvi imorn. Några fler skulle med tror jag:) Bill och Tom's födelsedag! Grattis på dom fina pojkarna:D
Så är man en av de som har fått högst betyd på netlog:) de stärker ens självförtroende kan jag säga. Även fast de är mest sexgalningar och sånna där men de känns bra:)

sen tycker jag att folk är lite dåliga på att komentera! men men..
puss puss
nu ska jag duscha!

so what-pink...

man ska älska sig själv. De gör inte jag. Problem när vi sjunger sången i kören
"tro de eller ej
jag älskar faktiskt mig
själv för jag är bra
suber bra att haa"

Tog andra sprutan idag. De gjorde lite ont faktiskt. Åkte till skolan efteråt men stannade inte länge.. kunde inte lsa va som stog på tavlan och mådde illa. Så åkte hem och sov och kollade på tv. Den där sprutan förstörde min fredag!:(

istället för tv ta på henne bredvid...

Träffade Bjerneld falkenström och adebäck efter skolan. Hade trevlit hade ju inte träffat adam på länge så de var trevlit. Han känner alla. Adebäck känner alla. Jag känner inte alla. Sen skulle jag sjunga. De var också roligt.

Tro de eller
för jag älskar
faktiskt mej!

02.00 - 03.00 MTV Video Music Awards 2008 Pre-Show (Live)
03.00 - 05.00 MTV Video Music Awards 2008 (Live)
(Söndag natt alltså. Så ingen missförstår.)

Måndag, 08.09.2008
19.00 - 20.00 MTV Video Music Awards 2008 Pre-Show (Repris)
20.00 - 22.00 MTV Video Music Awards 2008 (Repris)

Tisdag, 09.09.2008
16.05 - 18.00 MTV Video Music Awards 2008 (Repris)

Onsdag, 10.09.2008
12.00 - 14.00 MTV Video Music Awards 2008 (Repris)

Lördag, 13.09.2008
16.00 - 18.00 MTV Video Music Awards 2008 (Repris)

Jag ska kolla!:D:D

Puss på alla

here i go again...

Sara,
Du är fin. Jätte fin. När ska du fatta. När ska du kunna kolla dig i spegeln och vara nöjd. Önskar bara att du kunde må bra. Skit i miffot. Han är helt puckad. Låt honom inte komma till dig. Everything is going to ordna sig ska du se. Snälla, bara försök. Snälla. För mig. Du betyder så mycket för mig. Lämna mig aldrig. Lova. Jag finns här för dig. Var som helst. När som helst. För jag älskar dig.



i don't want to talk about things we've gone through...

Mamma mia here i go again...
Den var mysiig!:D Såg den med maria idag. träffade henne efterskolan. Vi kollade runt lite och köpte varsit par trosor och varsin BH. Dom var fett fina;) Sen åt vi på Panini. När klockan närmade sig halv sex gick vi och köte biljetter. Klockn 1800 var satt vi spänt i våra platser och väntade på den omtalade filmen. Vi fick dock vänta i 30 minuter på att filmen skulle börja. Men när den väl satte i gång var det bra. När filmen (sorgligt nog) tog slut gick vi (eller iallafall jag) sjungandes mot centralen där vi tog bussen hem!
I skolan fick vi ju sluta tidigare och då blev de knas med matte satsningen men ska ha test på fredag och se hur de går!
Lyckad dag!
kom på "Luciarocken" den 17 December!

jag är snygg.
puss

vrickad?

Självförtroende! De ska man ha. Man ska veta att man själv är attraktiv och snäll. Men om man inte vet de då? Hur gör man då. Den vanligaste lösningen är SMINK. Men vafan? man vill ju inte behöva stå en timme framför spegeln varje morgon bara för att inte skämmas. Så varför kan inte alla bara acceptera att vissa kanske inte ser lika bra ut som andra men har mer hjärta? Och de r inte alltid så att de allra snyggaste flickorna r de snällaste, eller att de killar med mest muskler är de som bryr sig mest! Jag blir så irriterad!! keff-värld....

i had a dream

hej hopp...
fredag kväll.. maria var här, blev inge fest ikväll men imorn smäller de! (hoppas jag). Träffade anna och calle och sofie efter skolan. Vi stötte på Julia också.. sen gick vi till wayne's(<3) oc fikade och snackade massor. Sen skulle vi hem och calle skulle ta min cykel och jag skulle åka buss med anna. Jag har precis satt mig på bussen så ringer calle och säger at nykeln inte fungerar. Jag ba "säkert??!!?" så fick jag gå av vid centralstaionen och gå till filmstaden. Som tur va hade de börjat spöregna så jag slapp duscha idag*ironi* Jag blev genomblöt. Sen när jag kom fram tog jag RÄTT nyckel till RÄTT lås, och gick sedan till bussen igen.

jag känner mig tvungen att berätta lite om skolan......okej skolan är bra so far.. tror de duger. Stannar nog. De första dagarna har varit gnaksa lugna och så men de kommer bli värre.. de vet jag.

I make myself





Min dröm om att få vara Askungen gick i kras för många år sedan...

bye bye

skrapan skrapan skrapan skrapan...
börjat nu då.. sämst.. pallar inte.. ska man byta till IB eller inte? vi får se
skriver imorn..
älskar min malin!

tampongbeskrivning

Hade mysigt i vårdsätre idag och igår..
var med maria och bakade goda muffins idag. Sen drgo vi hem till mig och jag sydda lite löshår och sen drog vi till vårdsätra och träffade lite folk. Jag drack en öl.. sara drack.. mycket så hon var typ full:P då var hon lite kul haha.. men jag var tyvärr tvungen att åka hem när de roliga började..

i got my firts real six-string..KäRLEK<3

Jag kommer att vara - I will be

          Det finns inget jag kan säga dig           
Inget jag kan göra för dig 
  Som får dig förstå
 Vad du betyder för mig
 All smärta och alla tårar jag fällt för dig
 Och du sa inte ens förväl till mig
 Men nu vet jag
   Hur långt du kunde gå

the echo when i talk, the wispers when i walk..

ja.. åkte med mamma till ikea och rusta sen drog jag hem till maria och sminkade mig lite snabbt och sen sprang vi till bussen för att åka ner på stan och ta en fika med anna. sen gick vi in på Gina för att jag skulle kolla efter byxor men de blev mer än så.. mycket mer.. sen skulle jag till sunnerstaskolan för att bara vara ensam och då var sara oscar och svante där sen skulle dom gå så stannade jag och sen träffade jag Mikaela en snabbis och fick en update av hennes liv. Sen gick jag hem.


Chelsea-Mest

(a)

nån som vill fika med mig idag?

01:33 <3<3


jag bara väntar och väntar.. fyra dagar.. tänk om de är på riktigt.. scary..
ni är dåliga på at komentera och då blir de bara dåliga inlägg..

hallo..

asså hallå..
va ska jag göra..
aja.. åkte på stan med sara köpte ett par stövlar:) och hon hämtade sitt ID kort.. sen satt vi på Coffe house by georg också. Sen åkte vi hem till hene, var inne på datan åkte hem till mig träffade adam sen oscar och hans tjej, sen svante och oscar igen.. sen gick jag hem.

ingen komenterar nu mera:(

i will be...

Stan med sara maria och erik. Vi hade de trevlit på storken och jag köpte parfym och shampoo. Sen drog vi hem och jag käkade och så.. sen kom maria och vi mötte sedan sara. Vi gick till sunnersta skolan en snabbis och sen skulle sara hem. Så vi hej dåade henne och gick förbi anna och lämnade hennes födelsedagspresent:P sen gick vi hem och sjöng massa disneylåtar. Nu sitter jag här..

nu har Bill både körkort och tjej också. en av världens mest eftertraktade pojkar har skaffat en flickvän! Sweet. Avundsjuk? klart som fan!
 men vaddå trodde jag att jag hade nån chans eller:P haha men är nog fejk kan man ju hoppas.. men de finns ju en annan....

RIK KÄR LYCKLIG

but scared.. vad händer nu?
vad ska jag göra?
hur kommer de bli
jävla cicken..
porn porn

<3

You open youre eyes, but you can't remember what for

i don't care what they say, I'm in love with you.(L)
puss

jag är cool som en swimmingpool!

lycklig?

hade de mys med sara idag.
men dagen började tolv då jag och pappa och resten av familje åkte till gränby där jag kollade på telefon och de handlades mat. Sen släppde dom av mig hos sara och vi hade mys på gipen. Sen drog vi hem till mig och fotade och jag provade kläder och kepsar och andra hatar(fyi i love hats) sen drog vi hem till sara. Och sen åkte vi och "tränade" sen mötte vi maria och hyrde film och köpte mums... Nu har mammas bil krockat in i grannarnas staket och är helt bucklig och staketet är trasigt. ajajaj.... Imorn ska the fantastic three på stan dåra!
men puss så länge!!

How come?

va gör man när man är kär?
jo jag blev tyst och visade att jag också kunde, sen tog jag några extra rundor till bilen.
Va gör du?
Blir du fnissig så fort du tänker på honom/henne?
Blir tyst när han eller hon är närvarande?
Tänker igenom va du ska säga nästa gång?
Kollar du bort när du känner att han eller hon kollar på dig?

Men varöfr skule han gilla just mig? Varför skulle jag vara den som blir lyckligt lottad denna gång? Hur skulle de vara möjligt? I min fantasi...

RIK KÄR (LYCKLIG?)

svar till Lisa: Japp dom äger alla!

Sen var man kär då..

Hårförlägning?

Du ska bara veta hur seriös jag är. Inte på samma sätt som dig men jag kanske inte vill vara som dig. Men ska jag bara ge upp?

obesvarad kärlek..

jag har de tre element som jag behöver nu
hemma rik och kär!
puss skriver sen!

RSS 2.0