13.07.13

There is something about the way you move.

Helt slut idag efter gårkvällens bravader. Maria kom hit med Kajsa och och lagade mat. Vi spelade kort och drack vin och shottade och sen drog vi brudar ut i Oslos nattliv. Efter go öl och trevligt sällskap stapplade jag mig hemåt. Huvudet snurrade när jag gick och la mig kan jag säga. Men det var det värt. Nu är vi helt utslagna här på Björn Farmanns Gate. Och det är varmt och solen lyser in och jag vill bara sova.. Kan inte fatta att det är lördag idag. Det känns som Söndag och jag vill att det ska vara söndag. En dag närmare avslappning.
Nu ska jag gå och ta hand om min utslagna pojkvän.

Puss

12.07.12

Not really sure how to feel about it.
 

Att man kan ha en sån längtan efter "det vanliga".. helkonstigt..
 
 

10.07.13

Åh, Malin undrade om jag inte skulle ta och blogga lite nu när jag har flyttat till Oslo. Det är ju en perfekt idé förutom den lilla detaljen att vi knappt har nått internet. Nu delar vi internet från Jonathans iPhone som en temporär lösning. Men det kostar så sjukt mycket att fixa internet tyvärr. Men anyway så tänkte jag att det kan väl vara kul att slänga in ett litet inlägg nån gång ibland.

Malin är ju i alla fall på väg till Sverige för lite semester. Jag är inte allt avundsjuk... trots att jag bara har varit här i typ två och en halv vecka så är jag så sjukt rastlös och har lite hemlängtan. Fast mer en längtan efter "det vanliga". Den vanliga sommaren men raggarbilar och sommarställe och Uppsala. Så är det inte nu. Men det blir i alla fall lite raggarbilar om några vekor för, eftersom jag inte har nått jobb eller pengar så har jagg bestämt att jag måste åka hem och fixa lite cash. Och vad är då bättre än att åka till Classic Car Week? På så sätt får jag både "det vanliga" och pengar!
Hur har vi det här? Jo, vi har det asbra, verkligen. Problemet är att vi är så rastlösa. Vi vill verkligen jobba maaaaaassor men vi får inga jobb. Och tro mig, vi har försökt. Jag tror att jag har sökt 50 jobb nu, utan att överdriva. Samma sak för Jonathan. Vi söker jobb varje dag. Det är det enda vi gör. Och promenerar förstås, heeela tiden. Det finns inte så mycket mer att göra. Vi har inte råd att hitta på massa spännande saker. Men vi har ju varandra och bor 2km rån vattnet, så vi har det rätt najs ändå. 
 
 
Det blev pannkakor till lunch!
 
Nu har hela dagen gått och Jonis har sökt jobb medans jag väntat på min tur och tittat på Hannah Montana.. Vi hörs!
 
Puss och kram från Oslo!

RSS 2.0