26.07.11

Hyffsat händelserika dagar. Var på stan med Anna och Malin i lördags, shoppade en del dåra.. Bland annat en långkjol, en virkad klänning och en jeansskjorta. Sen kvällen var hyffsat oplanerad men slutade med att jag och Sara käkade middag här hos mig och drog sedan till Julia en sväng för att sedan åka in till stan och möta upp flera. Vi drog till skepper med Anna Therese Malin Jonas och Rasmus. Det var super trevligt. Vi sjöng med trubaduren och drack öl. Sen drog vi till Williams för hotshots och mera öl. Sen var jag och Maria så busiga att vi inte tog sista bussen utan drog bort till polishuset till Jonas, men där stannade vi inte så länge. Jag och Maria tog en taxi hem.
Dagen efter. Usch. Jag mådde dåligt kan jag lova. Tittade på Armageddon och sov.
Måndag, jag åkte till närakuten det första jag gjorde på morgonen för att kolla upp mystiska knölar i halsen. Det var inte halsfluss, var allt jag fick veta. Sen sov jag i fem timmar, mellan ett och sex. Senare på kvällen åkte jag ut till Stenhagen där maria är kattvakt och hade det trevligt. Så söta katter. Inte mycket sömn...
Idag har jag varit på Gränby och gjort mästerstädaren Anna sällskap. Shoppade lite hårprodukter men inte så mycket mer.
Ikväll kommer Sara hit, vi får se ad vi hittar på.

PIZ

23.07.11

Jag kan inte fatta att det är slutet av juli redan. Vart har tiden tagit vägen.

Jag är tillbaka i Uppsala nu i några dagar. Jag åkte hem tidigare för att spendera tid med mig och mina vänner. Jag kom heem vid fyra igår och innan sju hade jag hunnit med att handla med maria, träna, duscha, vattna blommor, sola och laga mat. Senare kom Anna hit till Saras uteservering och drack vin och snackade fram tills dagen därpå. Super mysigt. Precis var jag behövde.

Jag tänker väldigt mycket på Emilia nu. Hon bor i Oslo och har sett stora delar av det som hänt i Oslo. Hon mår bra och det är så skönt att höra. Har pratat med hennee några gånger och jag vill att hon ska komma hem!!

Idag ska jag in till stan och träffa malin och anna en stund. Vad som händer ikväll är fortfarande oklart!

PIZ

21.07.11

EN snabb uppdatering från landet ingenstans. Här händer inte mycket. Det badas och det sovs. Jag sover mest. Jag vill helst hem och bara vara för mig själv eller med dom jag tycker mycket om, alltså inte familj nu. Jag behöver göra något galet och knasigt för att inte ha tid att tänka så mycket. Jag ska försöka ta mig här ifrån med hjälp av min morbror som åker hem imorgon. Det finns för mycket tid att tänka här.
Det har inte varit värdelöst här. Det är mysigt att umgås med familjen och koppla av lite. Men det är inte det jagvill ha /behöver just nu.
Nu ska jag återgå till firandet av hannas fördelsedag.
Puss och kram!!

16.07.11

Hemkommeern efter två dagar i Norrtälje. Det var Classic Car Week Norrtälje så det var jobb som gällde. Vi åkt dit på fredagen och byggd ställningen och gick sdan till vandrarhemmet där vi skulle sova. Sen efter vi hade ätit middag tog jag en promenad tillbaka till området och satte mig med Joseph och hans mamma och snackade i typ 3h(då smsade farmor och var orolig). Dagen har varit helt okej, jag har varit skit trött och arg på farmor hela tiden. Men det var folk hela tiden vilket var jätteroligt. Men det går ju inte att jämföra med Powermeet..
Imorgon åker hela familjen upp till Ångermanland, till vårat sommarställe. En vecka lugn och ro och uppladdning ingför en och en halv vecka i Rättvik. Sen är ju sommaren i princip slut. Då ska jag hitta på något!
jag skrev in mig på arbetsförmedlingen igår också! STOLT.
Nu ska jag packa, sen sova. bilen går 0900 imorgon.

PIZ

Jag förstår inte

Då har jag skrivit och spelat in en ny låt idag då. Är faktiskt väldigt nöjd med den. Mina närmaste kan nog gissa "vad" den handlar om. Pappa tyckte den var bra i alla fall.. han säger ju i och för sig att jag är söt också....
Nu ska jag hyra en film tror jag..

Hur ska jag tänka nu? Jag vet inte vad jag ska göra. Snart kommer jag bryta ihop.

14.07.11

Vart tar tiden vägen?

Shit vilken lång dag! Klockan är bara halv fyra och det känns som att jag har varit vaken i en evighet.. Det var en rolig kväll igår. Började i lokalen med lite vin, dans och snack. Runt 11 tog vi bussen in till stan och drog till BJ. Det var inte så mycket folk i början men sen tog det sig. Vi dansade järnet och jag ska säga er att vissa killar på dansgolvet är så äckliga. Dom står på en rad och spanar med sina peddo blickar. Efter stängning tog jag, calle, adam, sara, evelina, linnea, jonathan och musse taxi till sunnersta. Jag, Sara och två killar sov i lokalen. (riktiga gentlemen.. vi fick sova på golvet och dom tog sofforna). Vaknade upp vid 11 och hade lagom ont i ryggen. Vi städade och dom åkte. Väl hemma somnade jag i min egna säng (skönt!) och har städat mitt rum och varit ute i studion lite. Fördröjningen är borta!
Vad jag ska hitta på ikväll vet jag inte riktigt. Jag är jättesugen på filmkväll. Och godis! jag vt int hur länge sen det var jag åt godis:P Vi får se va kvällen bjuder på. (så ska man försöka få kontakt med människor också, utan telefon)
PIZ

13.07.11

DÅ var man hos Sara och fixar sig inför kvällen. Det blir förkrök i lokal och sen till BJ för att fira hennes födelsedag. Fan nu ska vi köra!
Jag har inte gjort något förutom att kolla facebook konstant och typ varit ute i studion ett tag. Men det är någon fördröjning mellan ljudspåren så det blir helt knasigt.
Jag vill ha:
Längre "sommarlov"
Fungerande abonnemang
Nya kläder
Ordning i mitt rum
Johnny

Pis out!

12.07.11

Soft dag(förutom fjärlilarna).
Jag träffade Emilia på stan och drog en frukost typ. Vi pratade igenom det fantastiska som vi upplevt under tidigare vecka. Sen skulle hon med tåg och det blev nödmöte hos Maria. Där dog jag lite. Är så utmattad. Nu är jag barnvakt. Eller ja, barnen sover men jag sitter här och väntar på att föräldrarna ska komma hem. Jag har nog varit lite grinig mot de söta branen men jag har inte haft någon ork för tagare osv.
Jag har tydlogen 2 obetalade fakturor på totalt 1300kr så mitt abonnemang är avstängt och det tar tre bankdagar för dom att de om jag satt in pengar så jag kommer vara socialt och tekniskt handikappad i minst tre dagar till. Bah.
Jag kommer nog aldrig komma över detta.
Shit, tänk att jag skulle vara den här tjejen..

11.07.11

Efter en lång dag på stan med mina brudar blev det en powernap för att ersätta förlorad sömn så mår jag ganska bra. Jag köpte en hatt(!) ett par skor och en virkad topp. Nu har jag ju fått lön så nu jäklar kommer jag shoppa. Det här med att spara pengar är verkligen inte min starka sida eller min grej för den delen heller.
Snart kommer sara hit och vi får se vad kvällen har att bjuda på. Puss


Jag beter mig som en zombie ibland
för det enda jag kan tänka på är att hålla din hand


09-07-11

Hjälp.
Nu har jag kommit hem efter två veckors jobb. Först i alastaro på dragracing och sen Powermeet i västerås. Jag är sjukt trött nu men jag önskar att jag kunde återuppleva powermeet. Så himla roliga människor man träffar där alltså. Jag har knappt ätit något denna vecka, druckit nån för mycket öl och sovit lite för lite och så har jag gått och blivit kär.
Igårkväll började lite knasigt då Linus, Sebbe, David och Tom skulle åka hem vilket var himla tråkigt. Då kändes allt lite hopplöst men sen när vi stängde så började det likna något. Sen ringde "Honney" och kvällen kunde inte blivit bättre och inkluderade bland annat spontanbadande från min sida.
Har iallafall haft en toppen vecka!
Nu ska jag träffa maria och uppdatera henne med det senaste!

"Ni är utan tvekan de ljuvligaste damerna på denna camping"
- Random gubbe i västerås

RSS 2.0