ich bin nich ich wenn du nichts bei mir bist

jag ska till malin på fredag. Det trodde jag var självklart! dah?

det som göms i snö kommer upp i tö

Onsdag. Mittwoch. Wednesday.
Det firade jag och victoria med en tripp till Ica Maxi. Köpte 2,6kg godis. Nyttig. De var de jag skulle vara ja...
Det var väldigt cozy. Sen drog vi hem till henne och tittade på film.
På morgonen hade jag psykologi då vi pratade om fördommar. Jag har fördommar. Jag skäms över dom faktiskt. När den lektionen var slut åkte jag till stan och hälsade på Maria. Hon åker bort till värmen på söndag. Jag är inte avundsjuk.
Men vad händer i helgen? Imorgon är de nått på BJ men jag vet inte någon som ska gå. På fredag ska man ju ha tråkigt men hur kul är de liksom?
Nu ska jag försöka hitta på något. heh

she is so unsstoppable

Fan va jag är trött på allt just i denna stund. Jag ska nog sluta läsa allas bloggar ett tag. Jag blir ju bara irriterad/ledsen/sårad över saker som jag inte borde ta så allvarligt. Men vad ska jag göra liksom?

Jag har varit hemma idag. Mådde inge bra. Har tittat på tv hela dagen. Höjdpunkten var Sex & The City. Efter en ovanligt trevlig middag med familjen åkte jag mamma och hanna till ica Maxi. Jag kände att jag behövde komma ut litegrann. Det var najs som vanligt. Godiset kostar 29kr/kg där. Blir nog en sväng dit imorgon. Ensam eller med sällskap. Får se vem som pallar följa med mig.

Nu ska jag ta och lägga mig.

shaboya

Nu är jag frisk!! typ..
Idag ska jag Emilia Anna och förhoppningsvis rebecca på fotograferingsgrej i stockholm! Det ska bli sjukt roligt. Man ska ha med sig tre ombyten+ skor och smycken och så blir man sminkad där. Allt är gratis, men man måste betala om man vill ha bilderna.
Nu ska jag försöka få i mig något att äta, ovanligt. hehe..
Ha en trevlig lördag!

PS
Jag tycker inte att det var rätt person som vann Let's Dance igår
DS

Sammankallande

Jag hatar att vara sjuk. Jag brukar önska att jag vore lite sjuk ibland men sen när man väl blir de så vill man bara dö. Jag har varit hemma idag. Spenderade hela natten på toaletten. Så sjukt jobbigt. Jag har knappt kunnat äta någonting idag och då menar jag knappt! Jag har ätit ett glas yogurt och en halv brödskiva och druckit ett glas vatten och en halv cola. Och jag som älskar mat! Min bästa vän har idag varit hinken. Kul.
Vi får se om jag går till skolan imorgon. Jag vill ju inte smitta ner hela klassen liksom...
Natti natti

Haft en mysig eftermiddag med Anna på the one and only Gränby. Köpte en klänning och en Montazami toffs! Så nu kommer ja och anna vara vänner för alltid!

Jag har just kommit fram till att om man är ful borde man inte gå på krogen.
Jag har precis kollat igenom massa vimmelbilder. Det finns en del snygga människor i uppsala. Men sen är de ju dom där. Dom man stör sig på. Alla som man stör sig på är ju inte fula.. Men en del. Jag ska nog aldrig gå på krogen.
god natt

There are voices that want to be heard

Jag ligger hemma och är sjuk. Jag var hemma igår också. Jag vet inte va de är förnågot. Jag mår bara dåligt. Mitt huvud känns att väga 20kg och jag har haft huvudvärk sen i torsdags(Måste vara nån vuxen grej:P). Nu har jag sovit ett tag och tittat på Desperate Housewives. Jag ska nog fortsätta att titta på serier nu.
Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än jag.
Puss

oh ohow

God morgon! Typ..
Idag är jag hemma från skolan, mådde inge vidare imorse. Helt slut.
Jag har haft en superbra helg!
Fredag:
Fest hos Thomas i sävja. Vi åkte dit vid nio och missade halv ett bussen och fick stå och vänta en timme på nästa. Det blev nämligen kaos hos thomas. Några sjuka jävlar som bara förstörde.
Lördag:
Städa hela huset och fördebedelser var det jag ägnade dagen åt. För på kvällen skulle 20 tjejer/damer komma på middag. Det var hure trevligt som helst. De slutade med singstar.
Söndag:
Kusinerna sov över. Vi hade en trevlig dag med charader som jag fick av anna sara och maria. Efter tårta så åkte alla hem och jag bara slappade!!

Länge än så blir de inte eftersom min data håller på att dö!
Tack alla i lördags!!


Tjejer med koll!


Forever now!

Sista inlägget som liten flicka!! Om 15min exakt så är de min födelsedag!
Nu måste jag släcka lampan en sista gång som barn!
Puss


What are you going to say, in private?

jag har precis accepterat att jag kommer få ig i kemi. Accepterat och accepterat.. Jag har insett det. Jag har även insett att Psykologin kommer att bli ganska jobbig. Vi hade våran tredje lektion idag. Vi hade ett prov på 7 sidor. Och nästa vecka har vi tydligen prov igen. Och veckan efter de. Men de är ju roligt iallafall.
Imorgon är jag fri. Fri från kemi(förhoppninsvis.. tveksamt) och fri från vad egentligen? Jag får köpa lättöl och cigaretter. Aja de är mysigt iallafall!
Nu borde jag stressplugga lite kemi innan provet.

In Private- Sahara Hotnights

3dagar kvar

just nu sitter jag och lyssnar på finalisterna i Next Star som är ica maxis musiktävling för ungdommar. Helena (min sångepedagog) tyckte att jag skulle vara med. Om man vinner får man vara med på Dioggiloo(stavning). Har ingen aning om va den här turnen är. Får kolla upp de i sommar och sen kanske vara med nästa år då.
Idag har vi haft kördag. Så himla mysigt med De Visa. Vi har sjungit och dansat och skrattat hela dagen. När jag sen runt sextiden kom hem så var de marsch till skrivbordet och plugga kemi. Efter 1,5h så tänkte att jag kunde ta en paus  och skriva lite till Eimi. Där slutatde mitt pluggande kan jag säga. Det blev dock ett femsidigt långt brev till Eimi där jag berättar allt från "invincible" och om vänner gamla som nya.
Nu ska jag sova. Ska på kemistugan imorgon. Halv nio. kul.
Natti natti


Bra låt


Älskar trummisen Skit cool brud!

there's no halo 'round my head

Varför sitter jag här? Jo för att resten av familjen är ute och går så då vet dom inte att jag inte pluggar kemi. Jag är dum i huvudet!

Ny städat rum!!

Melodifestivalen. Helgens hetaste ämne? Nå, var de rätt låt som vann? Jag är väl precis som alla småtjejer och hejade på Manboy. Inte bara för att han är jättesnygg utan för att jag kan tänka mig att denna kommer spelas på många dansgolv i framtiden. Men Anna kan ju sjunga så de kommer nog funka.
Imorgon är de kemiplugg som gäller. Ser inte fram emot de. Men de måste göras. Jag har nämligen omprov i Kemi A på onsdag. Om jag inte klarar de så måste jag gå sommarskola och de vill jag verkligen inte. Jag kan inte. Så jag får ligga i ordentligt. Och sen eftersom jag är så smart så har jag ju självklart glömt böckerna i skolan. Jag tog med dom dit för att plugga på håltimmen. Blev de nå plugg då? Nej. Noll självdiciplin!
Nu ska jag sova.
Tack Carro för hjälpen med rummet!!
smakprov från fredags.

Här kommer lite bildeer från TH

okej.. suddig i know...

Can you feel it?????




chika-chika

God morgon!!
Nu har vi varit vakna i lite mer än en timme och har just bestämt oss för att det är dags för frunch!
Det här är min snygga vän Carro!!




















Ut med willy!!

Nu är de dags att sova, big time! Så trötta att vi håller på att somna här och nu. Kvällen har jag spenderat med Carro. Vi har fotat massor. 311 bildeer öfr att vara exakt. Några bilder lär ju komma upp här på bloggen.
Nej nu ligger hon redan och snarkar!!
Hörs imorgon!
pussss


Kan man älska någon på avstånd?

Ja de skiljer flera mil. Mellan mig och den jag älskar. Flera timmar med min bil.

Äntligen hemma efter en lång dag. Började halv nio med franska då vi hade prov. Sen klassråd då vi pratade om våran studentskiva. Vi måste bestämma vart vi ska vara. Men de kommer bli kul, förhoppningsvis. Sen var de matte då jag var ganska ofokuserad. Men jag måste ta och skärpa mig. De är viktigt att hänga med i början! Efter lunch hade vi engelska, ovärt. Gjorde nada. Efter engelskan hade jag provet med stort P. Musikteoriprovet. Teori delen gick ganska bra men gehöret vill jag inte yttra mig om. Men det gick inte åt helvete iallfall.

Nu sitter jag här och längtar tills imorgon. Då ska Carro komma hit. Vi ska fota och titta på Let's Dance! Kommer bli dunder.

låt tips!!;)



pussssss på sööööta carooooO!!!!<3<3

Undrar hur många strumpor

Jusste i skolan idag så var de två killar som gick runt och sjöng på Monsoon. Och dom gjorde de inte som om de vore ett skämt! Haha! Revolutionerande!!
Nu ska jag sova. Måste peppa inför franskan imorgon!!!
puss

Jag är en naturbegåvning

God eftermiddag
Idag började jag med psykologin. Det var helt okej. Jag tror de kommer att bli riktigt roligt. Sen hade vi lååååång labb på biologi. Den var i och för sig en ganska rolig labb. Sen skulle vi gå på kemi stuga men de blev blogg fixande istället. Jag ska fixa en bild på fredag som jag ska ha som header.
Jusste torkad frukt har blivit min drog tillsammans med TH. Jag är beroende av båda.
Nu ska jag och Carro ner på stan och käka glass tror jag. Och samuels holländare kommer till uppsala snart!!
 

   

Nu ska jag sjunga! Puss hej


too many worlds

Bloggen är under konstruktion. Ska försöka fixa en hyfsad header och nån snygg och enkel design. Men nu ska jag ta och sova. Min sovmorgon på onsdag mornar försvinner från och med denna vecka eftersom jag börjar med psykologi imorgon.
Natti

uhh-uh-uh-uhuu

Trigonometri heter de första kapitlet i Matte D. De är hyfsat enkelt men kommer garanterat bli svårare. Sitter brevid Carro som är nybliven bloggare. Hon har inte haft sin blogg i 24 timmar än men har två komentarer och typ 10 inlägg. Haha.. Söttjej_92. Jag längtar tills vi slutar!! Vi har en lektione till!!! Galet! Men sen bär de hemåt för musikteoriplugg och piano, my new passion.
Pusss

På Carros födelsedag. Snart är de min tur att fylla 18. 9 dagar kvar!!


Make some noise

Här kommer några bilder. Jag tänkte bjuda på lite stämningsmusik också!





Det här är den bästa bilden tycker jag.


Jag är väldigt nöjd med bilderna. Speciellt med tanke på att min kamera inte är särskilt bra.

The words in the mirror are making me shiver

Jag är lycklig! Så här har jag inte kännt på väldigt länge. Jag har varit riktigt glad. Men nu är det annorlunda. Jag har liksom nått toppen.
Vad kan de bero på? Jo igår var jag och såg mina idoler för första gången. Tokio Hotel. Då tänker väl många "fan va töntigt med dom där bögarna"? Men jag tänkeer inte skriva en bok om hur dom inte är bögar och så vidare men jag skiter i de. Your loss liksom.
Gårdagen var underbar. Den kunde inte ha varit bättre. Eller jo kylan på gränsen till outhärdlig men vi klarade de med täcken och bordstabletter.
Så här såg dagen ut:
Det var uppstigning fem. Jag tog tåget med Matilda klockan åtta. Efter en frukost på Burger King så tog vi tunnelbanan på spår fyra mot hagsätra. När vi kom fram till Globen så gick vi först för att kolla kön. Den var inte alls lång till våran förvåning så vi gick in och shoppade lite. Vi gick ut och kollade med jämna mellanrum. När det var ca3 timmar kvar till insläpp så satte vi oss i kön med nyköpt täcke, halsduk, kartonger, bordstabletter och diverse mat. Vi satt kanske 1,5h tills alla började springa framåt i kön. Vi var snabbt på fötter och sprang med dom. Vi fick stå ytterligare 1h i kö fast nu packade som sillar. Väl inne fick vi väldigt bra platser. Vi bestämde oss för att riskera dom för att försöka få bättre. Och de fick vi, ca 2m från scenkanten i mitten. Kunde typ inte blivit bättre. Medans vi stod där så såg vi både Kenza med flera och Idoljury Andreas. Kenza verkade lite sur så jag skippade foto med henne. Men Andreas tvivlade jag inte en sekund på, hehe. Sen satte dom igång. Jag skakade. Visste inte om jag skulle skratta elleer gråta. När jag såg Bill.. jag blev knäsvag på riktigt. Så underbart. Och dom var så snygga. Allihopa. Och musiken var underbar.
Konserten kunde inte blivit bättre. Självklart så blir recensionerna dåliga om man inte gillar musiken. Visst Globen var knappt halvfull men vi kompenserade kan man lugnt säga. Alla skrek och sjöng med och hoppade. Bättre publik får man leta efter! Självklart är de svårt att fylla två stora arenor i sverige när dom inte alls är lika stora som t ex ACDC.
Betyg: MVG
Här kommer lite bilder. Bilder på dom kommer när jag har kommit på hur man lägger upp från picasa.







In your shadow i can shine

Imorgon smäller de! JAg har längtat i över två år. Jag och Matilda tar tåget klockan åtta. Så peppad. Fast köandet? Ser inte fram emot de precis. Hoppas de är lika fint väder imorgon dom idag!!
Ingen skola idag som sagt. Så jag tog lite sovmorgon och har tittat på cougar town hela morgonen. Ska ta och plugga lite matte nu snart. Vi har egentligen prov imorgon, typ del 1 av kursprovet men jag har snackat med min mattelärare och hon sa att vi kunde lösa det på nått sätt. Som tur var har vi ju nationella sen i maj så att om de går åt helvete nu så ha rjag ändå en till chans.
Nu ska jag börja plugga.

Kuss mich jetz

I'll get by

Hemma från skolan idag. Jag har sovit till tre och tittat på Cougar Town hela dagen. Värt. Imorgon har jag inga lektioner. På schemat står de Fysik(har jag inte) sen kemi labb(de har jag inte) och sen fysiklabb. Naaaajs.. Så jag ska plugga matte imorgon! Kul.
Nu sak jag försöka sova!

håll koll på mina converse tjejer!!


Nu är jag hemma från våran underbara resa till Amsterdam. Jag uppdaterade inte pågrund av brist på datorer. Dessutom hade vi fullt upp hela dagarna.
Dag 1:
Jag sov hos Rebecca för att ha nära till stationen. Emilia skulle komma dit också men hon blev ju sjukare så hon stannade hemma och sov den kvällen. Halv sju kom Emilia och henns mamma. Vi väntade på tåget i över en timme och kom till slut med ett tåg mot linköping. Vi stod packade som sillar och hade skit kul hela tågresan till stockholm. Sen tog vi flygbussen till skavsta och checkade in. Planet avgick 1325. Vi var framme runt tre. Då var de bara att leta upp buss från Eindhoven Airport till Eindhoven central station till Amterdam. Sen var vi framme.
Resten av dagen spenderades på rummet med läsk bröd och vindruvor.
Dag 2:
Shopping stod på schemat. Primark visade sig inte existera men vi hittade en del av heaven nära Dam. Shoppade en hel del den dagen faktiskt. När vi pengarna var slut drog vi till hotellet och gjorde iordning oss för middag och dans. heeelt ooookej faktiskt. Bara att det var väldigt mycket snuskiga människor där ute.
Dag 3:
Vi skulle träffa Rebeccas kompis, Weiss. Och vi hade sjuuukt roligt! Han var jättesnäll och rolig. Jag tror inte jag har skrattat så mycket som vi gjorde då i hela mitt liv. Vi gick på marknader och fikade och käkade även middag på KFC. Uhöhuu....
Dag 4:
Dagen D. Armando skulle komma. Vi gick och letade marknader och shopping när vi får ett mystiskt samtal. Han var på tåget och framme om 20min. Vi åkte då och mötte upp honom. Det blev lunch och lite shopping och kaffe. Heh... Sen på kvällen skulle vi ut men jag mådde väldigt dåligt så jag drog hem efter en halv timma. Dom andra dansade några timmar.
Dag 5:
KLOCKAN ÄR 9!!!!!!!!!!!! Vi hade försovit oss. Fast nej vi kom 2 h för tidigt iallafall. Och min väska vägde 14,8kg! score!! Vi tog kort och flummade oss, köpte sprit och godis. Helt klart godkännt! Sen fram mot nio var vi i uppsala igen.


RSS 2.0