abelli

hemma efter en lång bra dag på grönan med västeråsare och några från ukrainagänget(Fredrik, Vickzie, Christian). Sjukt värd dag. Alla var as peppa på Insane men när jag såg den ångrade jag mig. Men sen bestämbe jag mig för att åka den men då var den trasig. Fan. Nästa gång. Men de blev uppskjutet iallafall. Och alla bergochdalbanor. Allt förutom Frittfall typ. Sjukt bra dag. I sommar blir det grillfest här i Uppsala. Can't wait.
Fredag kväll blev en liten båttur med våran PMS båt. Jag sara maria erik och danne. Rökte vattenpipa och åt godis.
Lördag, sjungning på musikenshus med kören, shopping till USA med mamma. Blev ett par gladiatorskor och gula pumps och en klänning och lite mer.
Söndag, underbar dag!
När jag kom hem så visar pappa mig den nya dammsugaren som dom har köpt. De är en sån som man rengör sängar och mattor med.Så visade dom vad dom hade damsugit upp ur hannas säng. Massa kvalsterbajs och damm. Äckel..
Nu ska jag sova.
Tack för en wunderbar dag!!

Sorry Anna:(

sju och en halv timme med kemirapporten igår. Satt från och med vi slutade (1430) fram tills 1800. Sen köpte jag min bok:D Sen gick jag på gottsundaskolans vårshow. Våran var bättre. Sen när jag kom hem satt jag med rapporten mellan 210-0100. kul kul. Idag har vi haft våran sista biologilektion men Hanna. Sen vare prov i franska som sög och jag ska inte på Candy eller talangkampen. Jag ska plugga och städa istället.  Jag är sur och på dåligt humör!:(
Ha så roligt idag anna!:)
Puss

Edward, Bite me!!!

jag håller på att explodera.
-Jag skriver labbrapport som jag inte vet hur man gör
-Jag vet att jag måste srkiva en till svårare labbrapport imorgon
- jag vet att när jag är klar med labbrapporterna så måste jag plugga kemi till provet på tisdag
-Jag kan inte få tag i "Braking Dawn"
-Jag vill ha godis och har inget
-Jag är sjukt irriterad på en viss person

jag orkar inte...

oh i wish i was

Drygish i skolish.. Jag orkar inte med skolan just nu. Och det är absolut inte in dag idag. De ända bra som har hänt är typ att jag fick ba på mina matteprov. De är jag så jävla glad över! Vg på matte B och MVG på matte A! Woho
Ikväll ska jag skriva labbrapport tror jag, men jag kommer förmodligen läsa ut Eclips istället. De är tredje boken. Sen måste jag köpa fjärde boken som är på mer än 700 sidor. Bäckerna blir bar tjockare och tjockare. När jag har läst ut den så är det slut. Men sen kommer ju filmerna. Den 20(tror jag) November har New Moon premiär. Gissa vem som tänker sitta där på första raden så nära Edward som de bara går?! Haha, lättare sagt än gjort. Jag ska försöka gå iallafall, nån som vill joina?
Igår var det tjusigt väder kan ja säga. Jag spenderade hela dagen i solen och läste typ. Gick inte till skolan..
Mni brorsa belv tydligen hemskickad från klassresan idag, vet inte riktigt varför men de får jag reda på när jag kommer hem troligtvis.
Emo me...
Tänkte bara säga en sak. Att om jag skriver om någon av mina kompisar, som jag inte snackar skit om) här på bloggen så betyder det att jag älskar den. Jag hoppas att alla förstår att bara för att jag inte lägger in massa hjärtan att de inte betyder att jag inte älskar den.
Pusss

my heart's so true

it's so easy..
Sitter och lyssnar på Start all Over och saknar musikalen. De är ju de jag vill hålla på med ingen jäkla fysik eller kemi. oj, nu bytte den till Pokémon, ännu mera musikal. saknart
Igår va de en ganska mysig dag. Iallafall halva, den halvan när familjen åkte Gokart (och träffade på john där;)) och åt middag på Java. Och såklart bandfesten hos Elsa. Det var bara synd att jag behövde gå hem så tidigt, när allt började liksom. Synd att jag är så jäkla feg också.
I fredags gick jag och Anna på musikdirekt final2. De var ganska bra. Vissa var bättre än andra.
Mina drömmar skrämmer mig. flera nätter i rad "vaknar" jag upp och så sitter han och tittar på mig. Precis som de var när jag började gilla Fredrik. Tre eller frya nätter i rad drömde jag att han bara stod och kollade på mig i sömnen. Nu har de pågått typ hela veckan.
Imorgon är de skola. Inte pepp. Men de är snart över. Fast jag har ju en del kvar bl a två labbrapporter ett prov...
Puss

idag ville jag faktiskt gå i skolan

jag hatar att mitt liv ska vara cp. Ena sekunden mår jag såjävla bra och andra är jag helt jävla depp. Och jävla cubase vill verkligen förstöra mitt liv. Jag spara efter varje "ljudtagning" ven om de blir dåligt och sen när en blir bra så hinner jag inte spara för den fuckar upp sig!! Jag hatar cubase!!
Jag känner inte för att göra någonting idag. Kanske supa mig redlöst full och dö av alkoholförgiftning. Vad sägs om de?
Då behöver jag en fest att supa på. Nån som känner till någon? Eller jag kan ju sitta hemma och klunka vodka, varför inte?

ja, vad vore jag?

Finaste låten typ. Jag älskar pianot..

jag kan inte ens gå

jag är så nere.. Sitter med gråten i halsen. Jag vill inte gråta här. Bit ihop.
Sitter på engelskan. Slutar om en timme typ. Skönt men vad ska jag göra? Jag åker nog hem några timmar.  Ska sjunga med helena halv fyra, sen har vi ju rep till ikväll klockan fem och sen är de föreställning sju.

Alltså "Greys anatomy season 5 final" på youtube. Jag tror jag dööööör!!

I've got me a new one...

It's over now...
Fan va tråkigt att det är över. Jag hade verkligen as roligt. Musikal är de roligaste som finns. Vi hade bara tre föreställningar. Jag tycker att vi borde ha haft minst tre till, nästa helg kanske? Sen var det de sista som treorna gjorde med musikklassen. Sjukt sorgligt:(
Jag är något grymt trött men de är så värt de. De var havit en av de roligaste sakerna jag gjort i hela mitt liv. Jag älskar verkligen att stå på scen.
Imorgon är det förresten dags igen. Då är det på grand klockan 1900. inträde 20kr. Jag vet inte om de kommer bli bra eller inte. Våran klass kommer nog låta sådär.Vi har bara övet en gång allihopa. Det är lite synd. Vi kör Love Song. Vi får ser hur det går.
Jag vill bara säga att jag är så himla glad att ni som kom och såg musikalen( Malin, Maria, Anna, Sara, Victoria, Linnea, Cilla) det betyder hur mycker som helst för mig att ni kom och kollade. pusss

Nu ska jag nog sova lite(:

good times

Ingen hör..
Musikalrep idag och igår. Och imorgon smäller de. Känns bra, även fast vi skulle kunnat repat lite mera. Men de kommer bli dunder! Nu måstejag leta reda på lite 80tals kläder och rockiga kläder. Snart ska jag träffa Maria och kasnke Sara. De ska bli mysigt, känns som evigheter sen.
Eurovision song konstest då, låten var bra så de är väl de som räknas. Malena var katastrof.
Vad ska jag sjunga på skolavslutingen?
PUss

Love song

Nu var första delen av NP matte A avklarat. De gick verkligen skt bra. Känns riktigt bra. Men de var ju bara första delen. MEn de kommer gå jätte bra på andra också har jag bestämt. De kommer troligtvis bli på geometri och sånt.
Vi har musik efter lunch. Viktigt rep. Sista innan Skrapan festivalen som är den 20 Maj på Grand! Jag, frida, johanna och victoria ska också vara med och spela och vi har alldrig varit med och repat den eftersom vi var i Ukriana(<3) och så var det OD och så hade vi en halv studie dag. De kommer bli crazy. Men de kommer gå bra.
ÄNTLIGEN är Victoria, Frida och Carro i skolan. Jag har varit fett lonley!<3
Puss

Nationella prov ...

Nationella prov i FYRA timmar idag. Matte B. De gick ganska dåligt. Allt var helt knäppt. Första delen gick helt okej. Sen andra delen gick riktigt dåligt. Sjukt svårt. Men men, life goes on. Men imorgon ör det dax igen. Matte A del 1. Så de blir plugg och affisch uppsättning ikväll.
Jag är helt slut, och hungrig!
puss hej!

if we were a movie

Snart har jag fysik prov när vi egentligen ska ha matte lektion. Vi har NP i matte B på tisdag tror jag. Fy fan. Jag behöver den här mattelktionen. Fan jacob!
Men först har jag franska i 80min. Sen är de prov. Sommar skola för mig då va.
Jag har panik över ciggen som har försvuinnit. Tänk om dom ligger hemma hos dom som jag var barnvakt hos. Min pappas närmaste arbetskolega och vän. FAN! Eller så har mina föräldrar hittat dom. De skulle inte heller vara bra. Men hellre det än att dom lligger hemma hos dom andra. FAN. Sen saknar jag ett paket Lucky Strike. fan fan fan.. En vacker dag blir jag påkommen.
Fan va jag skäms över mig själv. shit..
det är den åttonde maj, om tio dagar så är det premiär för skrapan musikalen. Kom och kolla.  Biljetter bokas på Ticnet.se. 18&19 maj. Kostar ynka 50lappen.

Reden

HATA FYSIK!!
ikväll blire myyyys!
<3<3

(sn)(L)(tu)=forbidden love

I'll never sleep...
Jag har problem:
- Jag gör alla möjliga saker i sömnen(smsade Maria igår)
- Jag har "tappat bort" ett paket cigg (problemet är inte att jag saknar dom utan att jag kan ha glömt dom hos dom jag var barnvakt hos som är pappas arbetskamrat. och inte bara de, dom är på Åland och fiskar nu. Så tighta är dom. Eller så har mina föräldrar hittat dom)
- Jag har massa prov som jag är väldigt dåligt förberedd för.(Matte B, Fysik, Kemi, Franska...)
- Jag tittar på alldedes för mycket Hannah Montana(youtube)
- Jag röker för mycket just nu(men de ska snart ta slut)
- Gitarren vill inte vara stämd(nya stängar)
- Jag har fula smeknamn (Tard, Miffo, Negerbarn...)

Min helg kommer se ut typ såhär:
fredag- Mys med Sara och Maria
Lördag- Morgon, Rep till musikalen. På eftermiddagen blir det hannas vårkonsert. På kvällen ska jag på middag hos My.
Söndag- Musikal rep, PLUGG!!!!!!

Jag saknar Ukraina. Jag saknar Olga. Jag saknar Anna. Jag saknar Nikita. Jag saknar Roman. Jag saknar västeråsarna.

The best week ever
It felt like it would last forever
but everything has an end
and you might end up leaving your best friend
I felt like a winner that week
A big thing or a small
The winner takes it all


Let me die, cause i'll never

jag har lust att dö.
Veckan går långsamt frammåt. Det är Tisdag. Igår var den Måndag, Mentosens dag typ. Skulle gå hem med Victoria men tog bussen istället. Tur de, för de tog henne 75 minuter hem till henne och jag bor ytterligare 15min längre bort. På kvällen skulle jag plugga. De blev lite gjort men de blev nog flera hannah montana avsnitt än minuter plugg tror jag. Suck.
Idag cyklade jag till skolan, hurtigt värre. Sen har jag varit nere hela dagen typ. The reality is cathing up. Orkar inte. De är därför jag skriver så konstigt och fel. Jag vet inte hur många jag har rättat men jag ber om ursäkt för de som finns.
Ikväll tror jag att jag ska träna med maria, om hon har tid..
Döda mig?

They're the kind that will talk

skola igen...
Jag är sjukt opepp på allt nu typ. Nu ska jag fortsätt på min vickzies och johannas projektarbete. Kul.
Puss

RSS 2.0