28mars2006

Hej!                                                                                                                                                                                  
Idag var dagen an ganska bra dag . Den började med engelska och det var kul men mrs Artist var lite trött så hon va lite irreterad. men sen hadde jag Tyska de var okej men jag har ett test på torsdag. sen hadde jag rast.
efter rasten hadde jag science de var tråkigt soom vanligt och efter de hade jag humaneties vikket var ganska kul .sen hadde jag P.E och de var kul för vi har badminton. sen hadde jag lunch. Ajg köpte lunch i dag. JAg åk två korvar. och på lunceh så gissade vi hur många godisar det var i en glas burk vi gissade 83 godisar. sen gjorde vi inge spec men sen haddwe jag engelska igen och då jobbade jag på min poster som jag gör på humaneties
sen hade jag matte och vi håller på med volymk och sånnt tråkigt men iallafall jag e bäst:P
nu sitter jag och chattar med Amelie och hon försöker göra en blogg och de e ganska kul och hjälpa henne:P Idag När jag Skulle gå och hämta posten så bad mamma mig att fråga dom i posten vad vi skulle göra när vi flyttar med eftersändning och sånt. och jag klarade de men jag behövde visa upp lappen som de jag skulle säga stog på:P de lät ungifär så här "Wir ziehen von Kaiseraugt aus .WAs machen wir mit der post?" och då fick jag massa papper som vi skulle fylla i . jag tycker iallafall att jag e väldigt bra!!
Hoppas du har de bar i hassela sara !!saknar dig
Saknar alla
hoppas att de går bra me dig blogg Amelie!:P
Aja men pussi pusss på er alla
kl.17:28



P.S Nicklas kommer om 9 Dagar Hahaha längtar .ca216 timmar. Vi ska flumma som fan! 

27 march 2006 Mondag

Hej!
Idag har jag varit i skolan som vanligt.
det var en sådärdag.
de började med lifeskills och det var väl okej för tiden gick  så fort så att ja vi hann nästan inte göra nått.
sen hadde jag engelska och det var kul men jag fick  mitt test tillbaka och jag fick 83% m de e väl bar men jag kunde ha fått 89% om jag hade läst instruktionerna ordentligt :( aja gjort e gjort.
sen hadde jag breake(rast) och då gjorde jag inge spec men sen efter de hade jag humaneties(SO) de var väl okej men våran lärare han e inte bara lite bög! aja men han sa att vi skulle vara första lektionen i biblioteket och andra i klassrummet men vi var bara i biblioteket men jag behövde int gå dit så jag kunde inte jobba nått! han blev arg på mig men jag brydde mej inte.
sen hadde jag tysta jag är nästan bäst i min klass men iallafall de va väl okej och sen hadde jag lunch .lunchen var kul för då var jag Athena och Eimi ute på en uteplats men heltplötsligt började de lukta Bajs och då gick vi in och kollade på posters som var gjorda AV 6:or som va och sexualkunskap!HAha de var kul! men sen hadsde vi science och det vra tråkigt vi håller på med dragningskraft. de e tråkigt!
sen efter skolan så gick jag till min fotografi grej och då snackade vi om focus jag fattade inte ett skit! men men sen tog vi massa kort! sen åkte vi hem och  nu sitter jag här och pratar med Nicklas de e så kul
Han kommer om 10 dagar om ca 240 timmar!!
hej då pussssssss på er alla!!






26mars2006

hej!
Idag vaknade jag ugifär vid elva tolv och åt frukost direkt.
Vi bestämde oss fort för att åka till ett ställe där man kan åka rodelbana. Det är en bana med en liten "Bob" i som man sitter i och åket jag körde om snabbas 51 km/h
men dom anndra gångerna jag åkte hade jag några långsamma framför mig men en sammanfatt ning om de äventyret är att de var skit kul.! varje fall så har jag nu gjort min läxa och har ätit midsdag och sitter framför datorn . Och har tråkigt!
Aja puss och kram!!
kl. 18:09

min Farbror knäcker

64773-3TRE ORD RÄCKER" MIN FARBROR KNÄCKER!!"
Detta är en marknad i mantorp  som min farbror hadde ett ställe dä han kunde ställa upp hans bord med kläder.Jag var där och säljde kläder med min farmor och mina kusiner och Eva och det är skit kul asså han säljer allt mellan linnen till hattar till bikinisar och ni är intreserade så kan ni gå in på www.firehouse.se där har han lite saker s  som exempel .Jag kan inte vänta till i sommar då får jag följa med igen!!!

Lördag 25 Mars 2006

Hej!

Idag e det lördag och Jag vaknade av att nån knackade på dörren vid 9 och det var grannarna som knackade på och lämnade ett brev och gick men det stog på tyska men det stog ungiför så här "hej om ni kan vara så vänliga och  inte hoppa eller springa i eran lägen het efter som att vi under blir störda. i vardagsrummet spelast det me en fotboll och det är varken en fottbollsplan eller lekolats i vardagsrummet ! med stort tack era grannar under er" . det är inte första gången.
Jag har tråkigt jag har varit ute och gått lite och hämtat posten .Mamma och hanna har varit och badat och kag och erik har varit hemma .
Pa Kommer hem frånUSA idag vid 2 och då ska vi gå och hämta honom. hoppas att han hadde det bra men nu finns det inte mycket mer att säga om min dag men jag får väl återkomma lite senare iikväll!
det ända jag har och säha nu e att jag villl hem!
 kl13.12

Hej!
NU är det inte mycket kvar av Dagen så jag tänkte att jag kunde skriva lite om resten.
Vi åkte till Games först men jag satt kvar i bilen och lyssnade på ABBA. Och sen åkte vi till IKEA och där såg vi en jätte fin garderob som jag nog ska få. Och så kollade vu på säng till erik.
Och nu sitter jag och Chattar med Amelie och hon e så fiin så i webben .jag har ingen annan att chatta med eftersom Nicklas inte svarar:( ikväll ska vi äta Tacos och sen ska vi kolla på Zorro.
Just Nu känns det som om Nicklas inte vill komma ner efter som han inte skriver bånting eller säger att han inte har nån röst eller så när jag vill ha ljudkonversation.
men iallaflall det är bara 12 dagar vikket e 288 timmar  tills han kommer!!
Puss puss på er alla!!

kl19:37



Sara Och Towe<3

64773-2


Miss you

This is a letter to all my friends in sweden and especially to you "g-sunda ladies"(haha)well now when i live here in basel it is hard to have contact with you so i am not talking to you as much as i want to. well i just want to tell you every one that i miss you guys so much .and i just want you to know that i will never forget you or anything !! and that i LOVE YOU so MUCH!

MIn dag den 24 mars 2006

Hej!
Idag har jag haft en okej dag.
Den började med LSK vilket är hemklass rum. Och då hadde vi en vikarie som heter Mr. Hamre han e lite bögig tycker jag.
Och sen hadde jag EAL vilket är Engelska¨. Det är så kul!!! men idag hadde vi ett test:( vilket inta var lika kul )men iallafall, den hadde jag 20 minuters rast och då var jag med Athena som e min nya kompis hon e skit snäll!!
Sen haddejag Drama de e så tråkigt! Vi skulle se så fula ut som mäjligt och de var ju kul och så håller vi på med en teater och då e jag en stora syster och en sombi.När jag är sombi ska jag gå runt och gnöla som en sombi men de kan inte jag !
sen hadde jag musik som jag trodde skulle vara kul men vi håller på med nått obegripligt som heter semitones och allt möjligt. de e tråkigt. Sen hadde jag lunch och då kollade jag på lizzi mcguier movie. den va väl b bar men vi skulle till lektionerna när hon skulle sjunga. Jja men efter hadde jag musik igen och de var lika obegripligt den här lektionen.
Sen haddemjga tyska! de var väl okej.
sen gick jag hem och dansade på min dans matta!!!!!
 
Puss på er alla !!
miss u girls an boys!!(L)


mina älsklingar

mina älsklingar


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0