29.11.11

Maria kommer hem i kväll och jag har haft en bra dag. Började med föreläsning följt av cozytimes med Emilia på stan med thaibuffé. Sen en körlektion och nu nån timma i musikrummet. Sen ska jag övningsköra med papi. Imorgon är det halkbanan som gäller.
Snart är det jul. Jag längtar. Det blir överdos av julstämningen i London om typ 11 dagar! Kaos. Jag vill ha en julavslutning. Jag älskar julavslutningar. Det är så himmmmlans mysigt med stämmningen och känslan att veta att det snart är jullov och att det snart är julafton. Jag börjar snart gråta. Jag vill ha jul och snö nu.
Saknar.

28.11.11

Ja, du kan alltid bli en nummer ett.

Ofta E-type var på V-dala i lördags?! Det ville jag se, så nostalgiskt. Jaja.. Synd då. Men jag hade det ju roligt i alla fall. Men Idag har jag jobbat hela dagen typ. Sjukt tradig dag. Bara sitta kassan hela passet igenom. Imorgon blir det jobb igen men jag har ett problem. Det krockar med min körlektion som är slut fem i tre. Passet börjar tre. Får se om det är lungt att jag kommer några minuter sent.
Maria kommer hem imorgon!!! Jag har saknat henne. Hon kommet hem som en pepparkaka lagom till julbaket!

Bild ifrån i fredags

Natti

27.11.11

Våra brister gör oss till människor.

Första advent. Hur mysigt är inte dt egentligen? Och så snöar det också? Men fyrverkerierna blev inställda. Det gjorde mig väldans ledsen. Så dagen spenderades med familjen för veckohandling och julklappsletande. Men jag kirrar mina klappar i London som vi åker till om minde än två veckor!!!!!GALET. Längtar som satan.
Helgen har varit riktigt bra. Utgång i fredags efter jobb. Värmlands med Miranda och Emilia. Vi hade väldigt roligt, tokshakeade fram till stängning. I lördags träffade jag en frisk Anna och vi tog en sväng på stan innan vi satte oss och drack kaffe och catchade upp. Sen tog jag och Emilia bussen hem till mig och åt middag innan vi drog in till stan för ytterligare en kväll på nation. Vi började med att träffa My och Amanda och tog en drink på Agave innan jag och Emilia gick till Norris. Där hade vi det askul och slutade sedan på topp och tajmade bussen.

Jag har precis betalat räkningar. Astråkigt. Nu är jag ju typ pank igen....



Ge mig?

23.11.11

Sitter och gör mina analyser och just nu håller jag på med Fuge G-minor av Bach.
Sitter på youtube och försöker få fram en bra och tydlig version. Hittade då denna.. Helt sinnes..Är det på riktigt liksom??

22.11.11

Since you've been gone, I can't get nothing right.

Nu tror jag att jag har fått blogg.se under kontroll. Jag kan nog själv styra över radbyten och sånt.
Riskettan gick bra, båda syskonen hamberg blev godkända. Resten av dagen skulle jag pluggat men jag kom inte så långt. Åkte hem från föreläsningen och sov två och en halv timma, tänkte sova en, och sesn pluggade jag lite grann. Skrev en halv analys, av tre. Men imorgon få jäklar! Självdiciplinen är på topp.
Det är löning snart!!! Jag räknar ner timmarna. Typ. Så skönt att ha pengar igen. Just nu har jag 60kr. Men det är ju bara 47h kvar till löning, ungefär. Det ska jag nog klara.
Nu ska jag ta och sova lite.

Livet är lite snett nu..


Slog pappa i Wordfeud förresten! SCORE!

20.11.11

Frosten har lagt sig känslorna från värmen ska ha svalnat och bytt mål. Tokpanik idag när jag trodde att jag hade missat basketmatchen som jag skulle sjunga nationalsången på. Men det visade sig att jag fått fel info och att den är imorgon men då ska jag och broren gå på riskettan. Den måste man avboka tre dagar innan annars kostar det 400kr. Problem. Så jag kan typ inte sjunga imorgon vilket känns astrist. Ville ju kika på grabbarna och själva matchen såklart.. Jag ungicks i alla fall med emilia några timmar innan vi insåg att det inte blev nån match. Resten av dagen har jag spenderats sovande eller ute i musikrummet, det blev typ 4 timmar där idag. Inspirationen flödar, höh.. På den senaste tiden har jag jobbat och jobbat. Var bara ledig, från jobbet, en dag förra veckan. Den här veckan jobbar jag bara en dag. Skönt att ha lite ledigt också. Men imorgon är det föreläsning som gäller sen måste måste måste jag skriva mina verkanalyser imorgon. Dom ska vara inne på torsdag och jag har inte börjat. I lördags drog vi ut några tjejer men kvällen blev inte som tänkt men slutade i alla fall för min och Malins del hemma hos ludde där vi hängde fram tills halv sex. Sen tog vi taxi hem till malin och sov tre timmar innan jag var tvungen att ta bussen hem för att hämta mina jobbyxor som jag smidigt nopg hade lämnat hemma. Och jag kan ju säga att jag inte mådde helt hundra. Världens huvudvärk. Men sen var det bara att åka till jobbet och jobba sju timmar... Men det gick finemang. Nu ska jag ta och sova. Har cashat in på sovkontot då jag sov 13 timmar inatt. Nu ska vi fylla på mer. God natt!

14.11.11

Ingen fattar, ingen ser, ingen vet hur det känns när du ler. Ingen fattar ingen vet ingen kommer se dig som jag ser. Min chef ringde mig imorse(0730!!!) och frågade om jag kunde jobba. Så det gjorde jag. Jag visste inte hur länge jag skulle jobba eller mina exakta arbetsuppgifter men jag jobbade mellan 09-18. Fett pass men lite av varje. I lördags var det utgång till Salu som kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Men vi var ett snyggt gäng brudar som i alla fall gick in tillsammans. När det stängde så drog jag och Maria hem till Joel med Pontus och Jesper. Där åt vi knäckebröd och delade på en dubbelsäng, allihopa. Två täcken +tre kuddar +4 fulla individer. Dagen därpå åkte vi hem runt två för att duscha och fira fäder innan jag åkte över till Maria för att hjälpa henne packa. Hon åkte ju till Thailand idag... Men vi hade i alla fall en jätte mysig kväll med lite gitarrspel, blåbärspaj och ensam mamma söker. Kommer sakna henne fett! Imorgon är det föreläsning som gäller sen kanske jag ska ta och träna lite? En sväng till gymmet har ju ingen dött av liksom. Nu måste jag sova om jag ska palla. pis

12.11.11

Fortsätt minnas, glöm aldrig. Lägg det på minnet och kom ihåg. Jag missade inte 1111111111 igår. Jag ställde klockan på 1109 så att jag kunde avnjuta detta unika ögonblick. Men det var ju kanske inte något speciellt direkt.. Igår fick jag min bettskena i alla fall. Kul grej typ, än så länge. Jag sov med den i natt och (placebo) känner att det blir bättre. Hah.. Inbillning är sjuklingens bäste vän! På senare tid så har jag varit ute på en låång kväll på alla möjliga ställen i uppsala. Den slutade med att jag mötte mina föräldrar i hallen på morgonen därpå. Även tredje världskriget har brutit ut i the Hamberg residence. Jag har varit i gränby med Marialainen också. Och slutligen så jobbade jag ett tokkörigt pass på CG igår. Ikväll är der big time utgånga som gäller. Det kommer bli kung. Adjö

08.11.11

Jag vill röra dig, förföra dig. Du vet ju hur man är när man är kär. Mitt blogg.se är konstigt. Speciellt där man skriver inlägget och allt blir bara ihopklämt. Det känns som jag har haft fullt upp den senaste tiden. Jag har i alla fall jobbat hela helgen, ktching. Sen körde vi hårt i lokalen på halloweenpartyt. Vi läste porr i bastun och dansade järnet till den hackiga musiken. En sväng till huvudstaden hann jag med också innan partyt. I söndags var maria här och vi myste järnet framför Beck. Jag och anna bangade på etiken igår så karma är efter oss. Idag gjorde jag uppsalas gator oskäkra efter föreläsningen. Bara för att sammanfatta liksom. Nu ska jag chilla galet resten av kvällen tror jag, om jag inte drar och tränar. Pis

04.11.11

Och fast jag bara vill glömma så handlar alla mina låtar om dig. Knas med datumet på förra inlägget? Jag kan inte fatta att det är November redan? Men det innebär att vi åker till London snart!!! Kommer bli så jäkla roligt. Men vad har jag gjort på senaste tiden? Massor känns det som. I onsdags var jag på stan med Maria en sväng och typ lurade systemet på Cubus. Ktching. Sen åkte jag hem för att sedan åka och Bowla med M, P och Hanna. Jag kom tvåa. Lagom sådär. Sen snabbt in till stan för att gå på Maggio med Annanana. Nostalgisk koncert. Väldigt bra och känslomässigt. Och lite stelt så man ville stå och hoppa med satt ju. Gick liksom inte. Efter koncerten tog vi ett glas på apertif när Emilia joinade oss och vi gick vidare till O'connors. Igår, Torsdag så var det först tandläkaren och sen jobb vid tre. Bra dag helt enkelt. Och bättre blev den då jag och mina snygga B-rudar intog stocken och dansade beyond stängning. Trots förlust så var kvällen bra. Tack för en god match. Sen gick vi till terassen för vin och bullit för öl. Sen taxi hem och sova. Sen var det jobb som gällde idag. 11-2015, mördarpass när man kom hem halv fyra och inte somnade förens halv fem. Det var fullt ös heeela dagen idag. runt åtta så dök stora delar av min famlij(t om Kusin) upp på City Gross och skulle hämta mig. Snällt de! Sen hem för rött vin och tacos. Nu måste jag sova för imorgon har jag fullt upp. Jobb släktmiddag och fest. PIS

01.10.11

Ganska onödig dag. Började med att jag valde att inte gå på föreläsningen utan sov istället. Men jag pluggade lite senare men inte ens nära nog. Jag blev väckt av att någon rev mitt badrum som numera är ett betong hål som luktar väldigt illa. Det blir klart om ca 3-4 veckor. Hur ska jag klara mig? Så kommer att väckas av att dom slipar väggarna därinne typ kl åtta imorgon. Efter några timmar i musikrummet så åkte hela familjen ut till boländerna för lite familjetid. Idag i form av Gokart. Det är så roligt, även om jag alltid är skeptiskt innan. Men efteråt vill man bara köra mera. Jag var snabbare än min bror!! Det har aldrig hänt. Det är stort. Efter åtta minutre i karten käkade vi middag på IKEA innan vi åkte hem. Imorgon är det Maggio men Anna. Det var länge sedan vi köpte biljetterna nu. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Nu; Sova! Pis

RSS 2.0