Gott Nytt AR!

Jag befinner mig just nu pa hotellet i Thailand. Koh Phanag ar the place to be pa nyar! Det ar sjukt va roligt vi har haft dom senaste tre kvallarna. Idag blir det all in!

Jag vill bara onska alla ett Gott Nytt Ar!
PUSS

Plug in baby

Inte tre och inte två men on EN dag åker jag till Malaysia. Och om två dagar träffar jag äntligen Emilia. Sjukt. Det kommer garanterat bli något av dom bästa resorna jag någonsin gjort! Väskan är packad och klar, otroligt.

Imorgon så är det sista dagen i skolan, Avatar på svenskan och betygsnack på engelskan, soft. Sen ska jag ta och skriva lite på min rapport som mysteriskt försvann i fredags. 2221 ord bara försvann. Livet är hårt. Sen när jag har varit duktig att skriva lite på den så ska jag march pankaka in till stan och träffa Anna och säga hej då. Sen så ska jag träffa Maria och julshoppa lite. Ni vet, hon med cash. Mysig dag framför mig!

Igår hade jag en sjukt rolig kväll. Vissa saker skulle man kunna skippat som när min klack gick sönder eller när "kungen" torkade a sig rödvin på min ljusa skjorta(jävla as) och några andra småsaker. Men jag sara och maria drack en mojhito hos mig och sen åkte vi in till stan och mötte upp malin för att sedan gå till Williams. Efter en stund kom madde dit. Vi hade jätte roligt, verkligen. Flera sånna här kvällar! Just det, Victora var där med sina kompisar också så det var roligt att träffa henne en sista gång innan jag åker.

Nu måste jag sova, för jag vill ju inte komma försent till Avatar..

PIS

Lucia

Igår var det Lucia och deet "firade" jag fullt ut. Vi gick 7 Luciatåg. Det var supermysigt och jag är inte trött på det än. Jag längtar till Julafton som förhoppningsvis kommer att firas ordentligt på en fin resturang i Kuala Lumpur. Sen längtar jag till den 21 December också för då lämnar jag landet och tar en sväng först till Turkiet i fyra timmar och sen till andra sidan jorden, Malaysia. Och då får jag äntligen träffa Emilia! Inte nog med det så får jag även slappa och ta det lugnt i tre veckor! Det ska bli så himla skönt, jag behöver verkligen det.
Idag är jag hemma och är sjuk och vet inte vad jag sak göra. Jag borde skriva min kostrapport men jag har inte instruktionerna. Får väl hitta på något annat.

PIS


Anna-dagen

Vilken vecka. Det sa jag redan i tisdags och då hade veckan knappt börjat. Min mobil har gått i högvarv pga biljettförsäljning och jag har varit jättestressad över koncerten och matteprovet. Men allt det där är klart nu. Koncerten gick bra, typ. Jag tycks aldrig bli nöjd... Öppen scen=fail. Alla hoppade av utom jag så jag spelade två låtar lite halvtaskigt på gitarr och sen fick jag hjälp av John, räddare i nöden, att kompa på Creep. När alla hade gått så var vi ca åtta personer kvar som skulle bära den 200stolar till källaren. Jag var på väldigt dåligt humör och att alla, förutom jag och johanna från musikklassen hade gått gjorde det inte bättre. Hela min familj hjälpte till men bara två från musikklassen.
Matteprovet var svårare än jag väntat mig så det gick sådär. Men nu behöver jag inte ha en enda mattelketion igen, vilket är lite synd på ett sätt.
Idag stannade jag hemma från skolan. Jag har nämligen sovit alldeles för lite på senate tiden och sen har jag gjort så mycket. Imorgon har jag inga lektioner så ska gå luciatåg istället!
Nu ska jag titta på ANTM 12


This time of yar tends to weaken me

Åh!
Måste bara rekomendera Home for Christmas- Maria Mena. Lyssna!

Idag har vi (Skrapan Upgrade) pyntat på skolan och organiserat massor av annat julmys. Vi har bland annat spelat julmusik i elevcaféterian hela dagen. Så mysigt! Jag älskar julen, jätte mycket! I helgen ska min familj på julmarknad i Sigtuna vilket ska bli suprmysigt.
Idag har vi på eftermiddagen betat vårat garn till färgningen imorgon. Det var jätte stressigt att smälta snö och lösa upp alun opch hålla tempereaturerna på opålitliga kokplattor. Jag antar att det kommer bli mera kaos imorgon när vi ska färga.
Jag har färgar håret i helgen. Nu är jag blond igen. Det känns lite ovant men bra. Jag vill nämligen vara blond på lucia !

Signing out!

Snygga män!

Sitter hos Malin och tittar på film, och män. Här är några HETA tips!

skrapanupgrade

Hungrig är precis vad jag är.
Sitter och lyssnar på ett youtubeklipp jullovslägret från förra året när jag ska sjunga min låt. Det är typ första hela versionen, alltså inte ritigt som den blev. Men det är ett mysigt klipp. Jag saknar Emilia.

så mysigt!

Jag sitter även och funderar på vad jag ska sjunga på Öppen Scen efter konserten på Onsdag som jag för övrigt tycker att alla borde komma på. Då ska jag sitta och underhålla i ca tio minuter. jag och en gitarr. Det bli mysigt ska ni se! KOM!

Ikväll ska jag och Malin ha filmkväll och mysa. Det blir AS bra!

signing out!

RSS 2.0