andr RAPPORT

nu ska vi snart äta klockan är 18 57 och det är fiiint väder och solen skiner ! hihi skojja bara jag kommer att lägga in  bilder påvooven imorgon eller senare ikväll!
jag får städa och pappa sa att jag sklle få "löneförhöjjning" om jag var lekledare och jag har varit de mer eller mindere men jag kommer troligt vis inte få de men jag har massa vittnen så han kommer inte undan

aja men jag kommer med slutrapport ikväll !!
om dom inte åker hem försent så kanske jag ringer dig sara!

puss &kram!

fortsättning

 de var innte så tråkigt som jag trodde men hanna tar inte hand om sin kompis som är här så de får jag göra men det som gjorde det lite roligare va att en av famiiljerna tog med sej en hund som heterv taison eller nått i den stilen. han e jätte söt ! jag och en av dom små killarna (den yngasta) han höll på och babbla om hans fantasi hund som hette kalrson . och han sa hela tiden " men karlson han kan" och karson han är bättre än "
 han är ju bara sååå  söt!!

to be continued... :P

 saknar er som faan!!!<3

med lite pose

med lite pose
Jag ser ungeför ut så här fast lite surare för att gästerna ska komma om 5 minuter !

jag har blivit anställd av mamma att jobba i köket och då får jag 20 frang och de sa ja ja tilll så jag ska
plocka in /ut ur diskmaskinen hela dan !! haha!(jätte kul)

nu e de bara 3 minuter kvar!! vad ska jag göra hela dan jag kanske ringeer dig SARA eller nått eller så kanske du kan slå en signal istället om du har lust!
nu kommer dom!!ahhh v a ska jag göra? stackars mig ! jag behöver en kram!

just nu vill jag bara åka ehm och stanna där!!

puss på er alla!!

fan för dom

FAn för dom !!!!
asså imorgn så ska vi ha gäster jag får antingen vara med massa föreldrar eller med små skit ungar! och förut dammsög jag hela huset och jag skulle få betalt för de men mamma säger att jag fick penarna igår som jag fick till míddag!!!  jag vill ju tjäna pengar tills jag åker till sverige men nej nej dom sa att jag kunde få pengar om jag strök och så"!

big momma 2 rekomenderas

idag var dagen faktist ganska kul även fast jag hade tråkiga lektioner! men på dramat så ska vi göra en teater som heter nått med"spindel suttle...." jag ska säga typ 2 radereller 5 meningar eller så jag ska säge "this is twixton ,sir" och"that would be maribeth it is her gourtyard you se upp the lane and it is her voice you hear screaming at hear sevants"och" that is the cottage of bettina the poorest girl in the village.she....." sen kan jag inte mer men men jag har det i läxa till näst nästa fredag eller nått .musiken var okej  och tyskan gick fort jag och athena och eimi åkte ner på stan  och kolla på "big mommas house 2" eller nått i den stilen. vi trodde den gick 19.00 men den gick20.30 så den slutade för 40 minuter sen ungefär .

när jag skulle gå i från trammen så gick de några skumma killar bakom mig som sa massa greje på tyska och då gick jag fortare men jag svängde lite senare men inte dom! pheww...

Sara Sara Sara min egna lilla nörd!
Super duper snäll
Alltid snyggast
Rar som i hela vetekorn
Alltid den gulligaste nörden i världen

Anna Anna Anna på min sida
Alltid på min sda
Nästan bäst i världen (efter mig alltså)
Never ugly
Always my beautiful Anna

Malin Malin malin undebara malin
Malamalumba
Alltid min gulliga lilla malin
Love yah
Inte bitter inte altid glad
Never gonna forget you!

det kommer fler så om du känner dig utanför kanske du kommer upp senare!!!

pUss puss på er alla!!
sara jag ringer dig imorgan ca kl 11.03 ok??du svarar

Both

Bothhoho


Athena

Athenathis is my new friend Athena say after me everyone Athena!! hihi..


tugga tugga tugga

hej hej everybody!!
hoppas att ni har haft en bra dag! jag har haft en dag som har varit okej den har gått jätte fort! Jag hoppas att morgon dagen går lika fort den också för  jag har musik och drama! och imorgon ska mina final notes för trevor pinnock vara färdiga  .

Ja idag fick Hanna ett utbrott så jag kom försent till skolan! Bajs på henne första riktiga lektionen hade vi humaneties det var okej men förra lektionen gjorde vi ett arbetspappae och jag såg inte den sista uppgiften som man skulle göra in nån bok så idag kom han och sa denhär uppgiften ska vara klar innan lektionens slut så jag gick och hämtade boken och började men då säger han att jag måste lysna på honom så jag fick inte göra den då men det gjorde jag iallafall!! men uppgiften var väldigt enkel!
sen hade jag engelska och det var väl kul men vi läser en midsommarnatts dröm av Shakespeare den e tråkig men vi fick läsa oss att Shakespeare kom på ordet "idiot" och det kan man ju förstå? ?haha...
sen hade vi 20 minuters rast och då gjorde vi inge spec sen gick vi till tyskan och då skulle vi göra färdigt våra "spiesekarten" menyer och det var kul. Sen hade vi matte och det var ganska kul vi snackade om range och mean och sånt som ska va  på matte testet som vi ska ha den 17 maj! men sen hade vi C.T och det gick himla fort men efter de så hade vi lunch !!Äntligen!!! den där tjejen som jag pratade om igår hon skulle ta graviditets test på lördag sa hon men vi trodde att de var 2 månader så jag och athena och eimi gick och frågade våran matte lärare och hon svarade nästan inte på frågan vi tog och lyssnade på henne i 5 min det var pinsamt och så slutade hon med är nån av er gravida??" och vi bara skrattade och sa nej och gick därifrån! efter våran jätte intressanta konversation om graviditetstest så fick vi ett tuggummi av eimi och så gick vi och tuggade som galningar men då kom rektorn och då började vi skratta och nästan sprang därifrån men han gick efter oss men sen gick vi in i ett klass rum och gömde oss där inne så tävlade vi om vem som kunde rita snyggast blomma och jag tyckte att jag vann men dom tyckte att dom vann men jag tycker att kag vann tävlingen iallafall!! Så de så!
Men helt plötsligt såg athena en liten liten myra typ som kröp på pappret och hon skrek och hoppade omkring som en galning!! men då kollade eimi på klockan och då såg vi att vi nästan var försenade och då fick vi springa fort fort fort men när vi kom till klassrummen så gick eimis klocka fel! men sen hade vi engelska och sen science men science var ganska kul jag höll på och rita på athena och sen tog jag hennes miniräknare och la den i min väska som stog på andra sidan av mig och då lutade athena sig över mig och skulle ta den  och då ritade jag på hennes rygg!! haha busiga Sara!! Sen tog lektionen slut och då åkte vi hem!! 


puss på dig lilla nörd hoppas att du har det bra där borta!! jag höll hummarna för dig igår! ja du kan väl skriva nått till mig !!!! pus puss by teh way nööööööööörd!

hoppas att alla mäsiskor har de bra !!! speiellt dom som jag känner!

eimi

eimidehär är min nya och bra kompis på ISB! hon heter Eimi men utalas amy!! hon i bakrunden är cecilia


Boobless

hej hej alla !!
hoppas att ni har haft en trevlig dag ! det har inte jag men jag sa aldrig att den var dålig! Det var vart en kul dag men lite snuskig! för jag fick veta av snabba* rykten att en tjej som heter Emily har haft sex sa hon.och hon sa "and it was this guy last night ..."  och ja bah daha(hihi) Och vissa säger att hon är gravid men jag tror inte det hon är bara 12 snart 13 år seriöst. vi har babblat om det hela dan men inte bara om hon och att hon hade haft sex utan också om att någon sa att hon hade stulit en bil vilken jag inte tror på men hon hade sagt det själv... men hon hade blivit avslöjad av polisen ...
hon är en väldigt underlig tjej faktiskt hon tar hål i öronen utan lov och gör aldrig sina läxor och använder string och hon är 12 ska fylla 13 om några månader.Hon är konstig.. för att få reda på om allt de här om henne var sant så letade vi reda på en kille som heter Jack som hon känner och berättar allt för. och då menar jag leta vi gick till och med in i killarnas omklädningsrum och kollade !:PHan sa inget om hennes sexuella aktiviteter utan bara om bilen!

* snabba rykten - ryktena går fort som vinden(om man vill uttrycka så)på en lektion innan lunch hade hon berättat om sina sexuella aktiviteter och efter lunchen (som är 50 minuter) så visste alla om det! det kallar jag snabba rykten!

på matten hade vi väl ganska kul jag började prata om att det var värdelöst och tråkigt att kolla på strippor och att han tyckte att det var slösa av tid. det var en lite annorlunda konversation och jag och Athena kom fram till att han var bög! hihi de var kul!' Jack lärde mig hur man skrev boobless på en miniräknare
det gjorde jag resten av lektionen !!han lärde mig att skriva "hi" och det är 14 men bara på en miniräknare!! haha en annan grej vi har kommit på på matten är att om man tar bort j:et från Jack så är det inte Jack längre !!!hahah de var kul !! Man blir så smart på matte lektionerna (ibland iallafall)

på engelskan så gjorde jag mest min matte poster som skulle vara färdig fredagen innan lovet! Men det gick bra.! Som tur var!!
sen började vi prata om pinsamma mammor och det var jätte kul för Mrs Artist berättade om sin mamma vad hon brukade göra och om när hon själv gjorde bort sig ibland! hon bor i frankrike och hon kan inte prata franska och hennes dotter går på franskt dagis och det går ju som de går .! Mammorna säger nått och on säger bara ja precis vad jag tycker också!! haha vi har alltid kul på engelskan!!

Jag kommer att åka till Sverige i sommar!! först åker jag till Sverige till midsommar sen så åker jag hem igen och slutar skolan! och så kommer Sara och Anna och Annas mamma med ner och sen åker jag och Sara och Anna hem till sverige efter en vecka eller så !!! vi ska ha så kul men jag fattar varför jag måste gå dom tre sista dagarna i skolan det är ju bara slöseri av pengar! jaja men det blir väl bra tillslut(hoppas jag ^o| lol (som Anna säger)

jag sitter och chattar med malin underbara Malin vi skickar massa roliga ljud till varandra vi har jätte kul men nu måste hon gå på promenad!
så nu sitter jag och snackar med Eve och vi pratar om lite alltmöjligt!! hihi

Sara jag kommer att ringa dig om en imorgon om du är hemma så kan du säga det till mig och så kan du svara i telefonen när jag ringer om du inte är hemma så svarar du iallafall så de så...okej??  

a short translation to English!(hihi)
first i was talking about Emily but i don't want to translate that to English !
and then i was talking about the maths lesson and about that jack teached me how to write boobless on a calculator!! that is really important to know!! and you know if you take the j away from jack it is not jack anymore! isn't that fun??!!??!! well then i talked about my English lesson that we talked about embarrassing parents! And that my English teacher lives in franc but cant speak a word! that is about the most important stuff you have to know if you read this athena!!(L)

Puss på er alla !!(L)

tredje gången

Hej hej det var länge sen ! jag har ju varit i egypten för att få litefärg!
det var ungefär 35oC varje dag och då är der ju inte ba att somna i solen då får man ganska ont efteråt .Det provade jag på så korkad jag är det hjälpte inte att ha solskyddsfaktor 35 man fick skitont iallafall!
vi snorklade 2 gånger det var skithäftigt andra gången fick vi se delfiner som dom lovade att vi skulle få simma med om vi såg dom men de fick vi inte dom var lite konstiga på den båten han som sklle visa oss var vi skulle snorkla tog mig i handen och simmade bort till ett  vrak som vi redan hade simmat över och så sa han "ship" och jag ba ja jag vet de jävla gubbe!
om du vill  vara populär så ska du färja håret blont och åke till egypten !! det var de värsta jag varit med om (nästan iallafall)dom glodde och försökte prata med mig och jag blev så irriterand så det är inte klokt alla som jobbade på hotellet glodde på  mig en gick lite förlångt och frågade om han fick ta ett kort med mig och jag sa ja efter som jag har en svaghet för nördar!:P
jag som trodde jag ville vara populär men no way!!!!

Anna tänkte på nått som fick mig att tänka på samma sak !Om nån  som inte känner mig läser detta! om nån gör det tell me !!!!! MEN JAG TÄNKER INTE SLUTA BLOGGA FÖR DE !!!!

http://www.crushcalculator.com/content/love/982998337 detta är en rolig sida tycker jag !! är det nån som håller med mig??:P pussi

Hoppas der gick bra för sara och springa .Jag håller tummarna för dig och anna imorgon !! (testet)

Hoppas att du också har det bra MAlin har du de bra i skolan?? pussi
hoppas att alla jag känner har det br och dom jag inte känner !! puss på alla

Sara ett två ett två

Sara ett två ett två


moahah

Hej hej idag har vi harit i frankrike och handlat simfötter cyklop snorklar ect... och så har vi handlat mat också. ag fick röda simfötter och röd snorkel och rött cyklop.! men det var ganska svårt att hitta simfötter i min storlek men de löste sej.

Jag har tråkigt men jag ville inte följa med mamma och pappa till tyskland så jag får väl skylla mig själv men jag har väldigt tråkigt faktist
 
JAg hoppas att sara har de bra hon var ju glad hon hade ju träffat ADAM!! oh my god(hmm..)men men hon är ju som hon är !! haha... men jag är glad att hon vågar träffa honom utan mig .hon sa att hon inte skulle de men de löste sig !!!!

Men jag var och kollade på internet på massa efternamn  jag provade blandannat Francsics och då kom den här bilden upp!Sara ett två ett tvåsara kommer hata mig så för dehär!haha...

HAr ni några förslag vad man kan göra när man inte har nått ch göra och inte har några kompisar ??
Just nu vill Jag var hemma och vara med sara och my och adam. eller med maria

Jag

Jag


kort fakta

Kort fakta om mig!(om ni har nå bra frågor tell me...)

sverige eller schweiz?sverige
svart eller vit?svart
svenska eller engelska?engelska
blondin eller brunett?blondin
puss eller kram?puss
Godis eller chips?godis
choklad eller vinergum?choklad
kemi eller fysik?kemi
skidor eller snowboard?snowboard
kinesiska eller japanska?japanska
Sing for me eller Evighet?sing for me
roser eller tulpaner?roser
Gurka eller Tomat?gurka
mys eller pys?mys
Påsk eller midsommar?midsommar
fördelsdag eller Julafton?födelsedag
vinter eller sommar?sommar
Höst eller vår?vår

to be continued...

Kungen vad säger du ??

hej hej idag har jag bara tråkigt men det är väl poängen men  långfredag attt man ska ha tråkigt. kan man inte uppfinna en dag där man ska ha så kul som möjligt?!!?!! man har massa circusar och tivolin och reor och sånt !! det vore väl kul!?! eller man kan ha en hel vecka som man ska ha så kul som möjligt!! ledigt från skolan gratis buss och sånt !!! jag ska snacka med kungen om de!! liksom varför inte ..!?!?!
Nått kul måste hända mig snart annars går jag under ! men det bkulle vara skit kul om Sara och Anna eller nån annan kunde komma ner !! då skulle jag defenitivt inte gå under!!
                                                                                                          Sara Anna Sara Anna
Det skulle vara kul om någon tog sig friheten och ringa till mig !! dås kulle jag nog överleva lite längre iallafall!!
Jag skulle villja träffa alla kompisarna från 5 och 6 speciellt 6 för det var den bästa klassen jag någonsin haft!! men dom som jag inte har kontakt med från 6 har jag inte kontakt med för att dom inte vill veta av mig någe mera tror jag :( !!
Men jag var ju som jag var i 6:an.:(
Jag skulle vilja åka tilldaka i tuíden och ändra hur jag var från 1 och uppåt! önskar man kunde göra de !!!
 JAg ska gå och äta nu ! efter maten så ska vi gå på ICE AGE 2
 det blir väl kulk men hej då alla och glad påsk !!ha en fortsatt *kul *lång(tråkig)Fredag!
xoxo



Mina kompisar

Mina kompisar


Maria Maria Maria

Maria Maria Maria


Sara Anna Sara Anna

Sara Anna Sara Anna


Anna Anna Annna

Anna Anna Annna


mm egypten på söndag

hej idag är de långfredag och man ska ha tråkigt (isverige) här ska man tråkas till döds!!!!dom sänder inget på Tv och inga affärer är öppna pappa sa att mn inte kunde andvända telefonen men det var någ ett så kallat skämt!ô|  men jag vet inte

NC åkte hem igår så nu är hanna bråkigare en vanligt och så e det så tyst också!

men men jag snackade nyss med Maria :D hon Hade det bra tror jag hon var lite frånvarande men det får man leva med !:p

Jag vill att Maria eller sara ska komma ner och hälsa på mig efter Midsommar för då åker vi hem til midosommar och sen åker vi tillvbaka för aatt gå klart skolan! Vi slutar typ den 28:de juni tror jag.
Men Sara vill gärna komma ner hit men hennes föreldrar säger att hon inte får eller nått sara sa nått sånt.
Men om inte hon får så får jag snacka med nån av Mariorna men Maria var lite osäker för hon ville inte hälsa på i min skola för då behöver man prata engelska och så .hon gillar inte de ! men jag vet inte opm sara är särkit förtjused i engelska heller men hon vågar ta risker
=Nörd=Nörd

Sara om du läser de här så kan du väl ringa mig för jag har skit tråkigt!!!puss på alla

JAG JAG JAG

JAG JAG JAGJAG JAG JAG


ja som sagt

Hej hej idag har jag haft ganska kul dag men den var också tråkig för att NC(Nicklas)Åkte hem:(

Vi gick upp vid halv sju eller  sju eller nått .För att eriks kompis skulle åka hem vid 10 typ men mamma ville inte åke hem i mellan så vi fick vara i Züric hela dan! vi skulle till en Outlet som låg nånstans där i närheten.
Men det visade sej att Outleten var typ 3 affärer och coop! MAn blev besviken!!men vi letade ialla utflyktsböcker vi hade efter nått vi kunde göra .vi hittade nånting som låg en bit utanför Züric det var typ som tomtits eller så man fick göra massa grejer typ exprement!
det var kul men sen åkte vi till flygplatsen för att lämna NC inga krongel med bilgetten den här gången!:P

men nu sitter jag och snackar med Sara nörden:P
men jag vill att hom ska komma ner hit efter midsommar !!!! men vi får se vcad hennes mamma och pappa säger!

Sara=Nörd
Jag =Nörd
Vi=Nörd Nörd

Puss på er alla !!hoppas ni har det bra och fortsätter med de !!!
Hoppas resan gick Bra NC!!puss på dig med!





Sara

Sara


Min bästa kompis

 
Namn:Sara Veronica ...
Född 15 Juli 1992
status:Singel tror jag :P
Musik:Avril
Favvor färg(er):svart vit och röd
favvo mat:Pizza
Speciell för att: Hon är så snäll och hon är lite lite korkad eller vad man ska säga. Det är det som gör henne speciell!!!!!
 kortfattat: hon är den bäsa kompisen som man kan ha !  "två ord räcker Sara knäcker":P













moahahaha

Hej hej nu sitter jag och Nicklas här framför min lilla dator och jag skriver lite vi väntar på att få åka till pilatus men jag vet inte om det blir av:( för att de regnar!:Ctråkigt tråkigt tråkigt...
igår var vi i frankrike och handlade mat det var väl kul..hmm......
Nicklas kan ju bli barnvakt åt hana  han e för snäll mot henne medan jag slår och ignorerar henne!:P
JAg har fått min nya MOBIL Nu  den e skit tuff!! men men det är allt jag kan säja nu men jag återkommer!

hoppas du har de bra sara !! och Anna!! och Mikaela!! Och Mari a!! och My!!

4 april 2006

Idag Har jag varit i skolan och så har jag gått till SBB Bahnhof!! SBB Bahnhof va skit kul vi tig kort i sånna dära Maskiner och den första var B Den gav inte tilbaka växeln:@ den var DUMDUMDUM men men och den andra stog det att det skulle ta 4 minuter  men vi stog där och väntade i 15 minuter och sen uptäckte vi att man skulle dra ut dom:P detvar kul! men när jag kom HEM  så hade flyttgubbarna var'itdäroch lastat in alla möbler ! de var bra men jag fick höra att en flyttgubbe hade svimma efter att ha lyft min magicer hylla!hihi

hoppas att Ni (Sara Anna My Mikaela speciellt) HAr de bra och fortsätter med de isånnafall!!!!!!
xoxo  SAra

1 april en lagom dag

hej hej !!!
hoppas att sara hade det bra i Hassela men det tror jag hon hadde !!:D:D:D
Vi HAr varit i vårt nya hus och börjat att flytta in !!! de e jätte fint och mitt rumm e jätta stort!!
men men jag vill iallafall inte bo här i schweiz! jag vill bo hemma med Sara Anna Mikalea My Maria Maria Nicklas... men livet e inte alltid bra:(

RSS 2.0