i don't want to be anything other than what I am

God kväll!
Idag har jag badat naken för första gången sen jag var liten. Det var superskönt och jag och Maria orkade inte vänta på att Erik skulle kolla med badkläderna så vi hoppade i!
Tidigare på dagen var jag, Sara och Maria på stan och shoppade. Jag köpte ett linne, en bikinitopp, en body, en tröja och en klänning. Allt på rea, gick på ca 300kr, najs. Dom andra shoppade också lite smått och got.
Jag blev himla sugen på att pierca tungan idag. Det var väldigt nära att jag gjorde det kan jag säga.
Men nu håller jag på att dö för jag är så trött och mät (har tryckt i mig ostkrokar och shoklad med maria framför the break up(löv it)).
natti

Älskar låten!

Grym låt. Älskar versionen, speciellt ägget!

Borta bra men hemma bäst

hello
Jag är helt slut men har haft ett fantastiskt sommarlov so far. Jag har bara ett litet problem som jag måste ta itu med sen kommer min sommar att vara toppen!
Corraljeo var jätte bra. Sol, bad och goda drinkar(+ tequila). Kanske berättar mer i detalj sen.
Midsommar var supermysigt som vanligt. Min familj åker ut till Kratte Masugn och hyr ett stort hus där vi lagar mat och badar i tre dagar. I år följde även Sara med vilket gorde det ännu roligare. Sol, Bad, rädda musen och sång!
Jag hade alldeles för höga förhoppningar på kvällen idag så det blir väl tvn med familjen och kanske en Mojito!
piz


Adjö

GAAH!! Om ca 8 timar så sitter jag, Anna och Malin på planet på väg till Fuerteventura. Det kommer bli galet roligt. Sol, bad, shopping och party i en vecka.
Inte nog med det, Sara ska följa med till Kratte och fira midsommar! Gud vad den här sommaren kommer bli bra.
Nu måste jag sova, ska gå upp om 4 timmar
piz

GÄSTBLOGG FRÅN DEN SNYGGE!

TJOOOHOO FRANNY HÄR!
nu ska jag gäst blogga lite hehe! sara håller på att packa efter som att hon dara i morgon klockan 8 UTOMLAND, vilket inte jag kommer göra :( jag ska sitta här och ruttna i SVERIGE! haha!
men när hon kommer tillbaks drar hon och jag iväg till kratte FYFAN VAD NICE! fira midsommar med sin bästavän!

NEJ NU SKA JAG GRÅTA EN STUND FÖR SARA ÅKER OCH JAG BLIR ENSAM, MED KILLARNA!

SARA, ANNA OCH MALIN HA DET SÅ JÄVLA KUL OCH SUP MYCKET!!!!!

//Sara Francsics!

spontana lilla jag

Nu är det bokat och betalt. Jag och Anna och Malin ska till Corralejo! Det ligger på Kanarieöarna. Vi åker på torsdag och är borta en vecka. Gud va skönt det ska bli.

Vårt hotell!
piz

It's too late

God kväll, jag är väldigt trött och ska precis gå ock sova. Jag har varit på Henriks studentmottagning idag. Det var chill. Det var väldigt trevligt att träffa Fredrik efter att inte ha träffats på typ ett år. Men hos Henrik satt ci och snackade och spelade både på de ena och de andra instrumentet. Sen drog vi runt halv elva och jag och fredrik tog sjuan hem. Mycket trevligt.
Imorgon så ska jag ut till Carro på grillning ute i Jumkil, det ska bli roligt. Kommer nog även spendera en hel del tid med att leta resor också. Jag vill verkligen iväg.
Nu ska jag sova.

det här inlägget skrev jag typ klockan halv tre men det publicerades aldrig.

God morgon, just nu städar jag, som vanligt. Det går väldigt dåligt faktiskt då resor lockar mera. Jag har alltså uttit och kollaat resor i en timmes tid nu. Jag vill åka bort på tisdag och komma hem på fredag. Jag vill till typ London eller Paris eller kanske amsterdam? Jag har ju faktist varit där redan så kanske typ Madrid eller Grekland? Vore så himla mysigt med en spontan liten resa. Billig ska den vara såklart men det är inte så lätt att hitta när man är så sent ute..

Och Sara, förstås!

God kväll, om bara några minuter ska jag slänga mig på cykeln för att möta maria vid bullen. Vi ska ner och köpa Marshmallows och vi ska ha när vi grillar/myser ikväll. Det ska bli supermysigt. På med myggmedel och varmakläder!
Idag hade vi avslutning i pingstkyrkan. Jag sjöng Your Life-Greenday återigen. Min röst var bättre idag men jag råkade spela fel. Men jag är nöjd med framträdandet både med Calle och med Johanna. Och nu är det äntligen sommarlov. Efter avslutningen så tog jag en fika med malin och planerade lite vad vi ska göra. Vi ska blandannat köra en älgbajsweekend i Alaska och köra Kamelrace i Australien, haha. Bilder fårn dagen kommer senare.

Nu ska jag klä på mig så att jag inte fryser ikväll!
adjö


Hit me with your best shot

God kväll, i morgon har jag skolavlsutning sen är det sommarlov. Skönt. Jag har så gott som sommarlov redan, att sjunga räknar jag inte som skola.
Den här veckan har jag och Hanna varit ensamma hemma. Detta innebär att vi har ätit bara god mat och gjort lite vad vi vill. I mådags var även erik hemma men då var jag inte hemma utan då firade vi Malin som fyllde 18!!
I tisdags träffade jag rebecca och emilia. Vi hade super mysigt med fika vid ån. Löv them. På kvällen kom mina två snygga brudar sara och maria till mig för mys. Vi körde guitahero och singstan och eyetoy. Det slutade med att vi typ låg och brottades. Vi är inte som alla andra.. Sen åkte maria hem och Sara och jag gick och la oss i mammas och pappas säng.
I onsdags träffade jag Emilia på stan och sen åkte vi hem till mig och tittade på film och skrev krönika och åt massa gott! Vi hade super mysigt. Även vi sov i mammas och pappas säng.
Idag hade vi klassens dag vilket var väldigt underhållande att se när klassen gjorde knasiga saker. Sen på eftermiddagen/kvällen var jag med victoria och vi tittade på film. Supermysigt!
Jag är verkligen supernöjd med dessa dagar! Sommaren kan inte börja bättre!
Imorgon är det dörmodligen vårdsätra som gäller!


GRATTIS MALIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God kväll
Idag började jag som sagt med kemiprov, det gick inte så bra.. jag klarade halva och resten ska jag göra imorgon. Det är inte så mycket så det går nog bra. Efter kemin så hade jag hål så jag åkte in till stan och köpte malins present och köpte jordubbar till lunch. Sen åkte jag till skolan och lyckades träffa malin så hon satt och käkade jordgubbar med mig i solen en stund. Sen var deet brännboll som gällde. Mitt lag förlorade tyvärr. Efterskolan drog Carro, Frida och jag hem till mig och åt, pluggade och åt. Super mysigt tycker jag. Sen drog jag in till stan för att käka middag med Malin, Camilla, Evelina, Kråkan och Nicklas. Vi åt på Tsatsiki. Det var gott men jag blev lite besviken tyvärr. Men sällskapet gjorde det mer än värt det. När vi hade ätit, pratat, sjungit och skrattat klart så fick jag skjuts hem av Evelina som nyligen tagit körkort! Grattis!
Nu ska jag sova!
Natti!<3


As long as you love me

Idag var det körstämma på ute på Wiks slott. Jag var inte pepp men det visade sig att det var mysigt tllslut. Tyvärr så låg älskade tjejen med koll och sov och hade ont i halsen.
På morgonen smsade jag alla i min klass för att försöka få tag på en kemibok så att jag kunde plugga till resterna som jag har imorgon. En hade boken hemma, fredrik och han bor i knivsta. Men jag var desperat så jag hoppade in med bilen och gjorde en dagsutflykt med pappa och hämtade boken. Fredik är en riktig ängel. Tack!
Imorgon har jag som sagt lite rester i kemi som jag måste klara. Vi får de hur det går. Förhoppningsvis så klarar jag det och så kommer jag leva lycklig i alla mina dagar eller så klarar jag det inte...
Just nu sitter jag och målar naglarna... jag? haha när det har torkat så ska jag sova!
Natti


another turning point

Som jag skrev för någon vecka sen "På onsdag ska jag köra all in" det kan jag meddela att jag gjorde också. Jag har grymt roligt i Onsdags kväll. Först VIP för att få stämpel sen skiva på gödeborgs och sen tillbaka till VIP. VIP stängde tre och jag var hemma halv fem. hm..
Torsdagen var ju inte precis som jag hade önskat men vadå? det är smällar man får ta!
natti

Passande titel med massor av glädje

Nu har jag inte skrivit på ett tag tror jag.
Igår var det studenten för alla 91or. Min dag började med soundcheck och genomdrag på slottet, sen avslutningen då alla var jätteduktiga. Killarnas framträdande var helt fantstiskt bra och sånt drag det blev. Efter att vi sjungit den blomstertid och studentsången så sprang alla vita mössor ut därifrån och jag själv stressade till sara och vi tillsammans stressade till Marias utspring. Hon var så fin i sin mössa. Efter att hon fått alla gosedjur och hoppat på flaket drog jag och Sara in till stan och försökte hitta Emilia och Rebecca utan success. Men vi satt och tittade på flaken som åkte förbi och vi lyckades se Ullis och Tomas, August, och Maria, Carro och Kajsa. Jag lyckades ta en del fina och färgglada bilder på massor av nyblivna studenter. Sen tog vi bussen till Sara och promenerade sedan till maria mottagning. Där kunde jag inte stanna länge för jag var tvungen att hinna med mycket. Tog en sväng förbi emilia och sen åkte hela familjen till enskilstuna för att överraska min kusin som fyllt tjugo. Där hade vi det väldigt trevligt.
Här kommer lite bilder:

Mösspåtagning

Nyutsprungen maria!

Finisar

Grattis tjejer!

Augusts flak

Tryckteknik Ullis och Tomas!
Sist med inte minst en liten oredigerad och ganska obra, rent sångmässigt, version av time of your life.(ostämd gitarr och soundcheck/rep, ingen publik och hes tjej)


RSS 2.0