Lalala...

I'm not that girl
who gets up end swirls
just cause you ask for it

Maria jansson 18 år!


Maria fyller 18 jävla år idag!!
GRATTIS ÄLSKLING!!!!!!!!
Väldigt mysig kväll kan jag ju säga. Shots, tårta pizza, dans...
Älskar er!!

oh boy

har haft en mega gosig dag! Började lite segt kanske.. men sen blev de stan med anna.. sen joinade Vickz. Sen åkte jag hem med victoria och träffade Cilla på bussen och sen hoppade sara på och vi åkte hem till mig och åt middag och sjöng och spelade lite. Sen åkte vi ner till stan och träffade Linnéa och gick på Bio med henne och såg "bröllopsduellen" Den var helt okej bra. sen drog jag och Linnea hem till Pavek och träffade massa underbara människor som jag inte träffat på länge. Gud va mysigt. Det gjorde mig riktigt glad. Så mysigt. Där hände de en del saker. Fy fan.
Bra dag iallafall!
<333

For some reason i can't explain, i have no reason to call your name...

Cho-san!

Gårdagen var speciell. Prov först i skolan sen var jag väldigt sur och irriterad. Så när jag kom hem la jag mig på sängen och surade tills jag började kolla på film. Sen spelade jag Bubblez in lack of other things to do. Sen runt halv nio kanske så bestämde jag och anna oss för att vi skulle ta en promenad. De var mysigt. Efter en sväng igenom sunnersta och 3 blåbär senare så skildes vi åt och jag kom hem tjugo över elva. jag satte mig framför tv:n och kollade på lets dance med familjen som precis då tog slut. Så jag gick och la mig. Inte mer med de. Jag var sjukt trött.
Idag ska jag till stan, med typ hela familjen. Vi ska storshoppa på weekday(*____*)
Kvällen har jag FF får se vad som händer då...
PUSS

hinter diese welle

Skit också...
Matteprovet gick sådär.. A-delen gick bra men B-delen.. den ska vi inte tala om. Fyfan säger jag bara.
Jag pallar inte mera.... jag dör.
Efter provet var jag så sur och ville bara snacka ut och klaga om allting. Men vem skulle jag utsätta för de? Ingen.. jag gick inte på toaletten och var arg istället. Jag menar jag vill inte sitta och tömma mig själv på negativa saker framför en person som jag älskar. Nej..
nu ska jag äta flingor!

van der waals bindning

hejsän allahopa...
Veckn har varit sååååååååååå lång. Jag dör. Sen så har jag STOORT viktigt prov imorgon! Om jag inte döridag så gör jag de då. jobbigt. suck...sen hade jag frenska läxa tills imorgon som jag har glömt.. och bilogiprov på mineraler och bergarter som tillexempel gnejs diabas pegmatit granit lerskiffer.. och mineralerna kvart svavelkis kopparkis muskovit etc.. men de kan jag! jag är duktig.
sen sk jag försöka hinna klämma in marias hårfärgning idag också. De får vi se om jag hinner med de! men de sk vi nog hinna klämma in!
Stugan är bokad på sportlovet och de kommer bli dunder!!

Dagens citat
"du får tända lampan om du ska skriva med rött i mörkret!"
Daga-Man är hydrofil om man gillar vatten
jag(viskar till victoria)-  Och man är pedofil om man gillar barn.

pusss

20th Januari 2009

Jag insåg att jag aldrig kommer att orka skriva om varje dag i Thailand, så jag kör lite kort istället.
första veckan var vi i Hua Hin(stavning) där vi solade och badade och åkte ut med en båt och matade apor. Sen åkte vi minibuss mitt i natten till Khao Lak som ligger 6 timmar därifrån typ. Softaste minibussen vi åkte. Dvd och fopall och grejer, fast vi åkte på natten så vi utnyttjade de inte så mycket. I Khao Lak bodde vi 50m från stranden så vi badade lite och shoppade nån dag. Sen hyrde vi moppar två dagar. Jag körde!!! Första gången typ. I vänstertrafik och allt. Jag var uppe i 80km/h( de var en lätt mc). Jag är cool. Med mopparna åkte vi till några vattenfall, vid ett blev vi attackerade av BLODIGLAR(!!). Äckligt! Sååå onajs. Jag dog. Äckligt. Sen var hanna typ jätte sjuk.. kramper i magen och spydde vid poolen( när jag var ensam med henne och roomservice var i vårt rum(!!). Sen solade vi lite till.. och sen åkte vi ut på en djungeltur till ett ställe som heter Khao Sok. Där bodde vi i flytande hyddor där vi badade och solade och paddlade kajak och kiollade på apor och lyssnade på sikador. Sen åkte vi bil i två timmar till våra "trähyddor" de var typ ett hotell.. iträden. crazy.. där sov vi en natt. Dagen därpå så åkte vi båt och kollade på naturen. sen helt plötsligt så simmade en nästan två meter lång kobra förbi typ. Vi ba "oj`?". Sen "red " vi elefant. De var mer åka elefant. Man satt där och skumpade medans elefanten gick längs en bana typ. Sen åkte vi tillbaka till hotellet i khao lak och hämtade våra väskor och satte oss för att vänta på VIPbussen till Bangkok. Sen fter typ en och en halv timmas väntan så kom bussen och då var vi påväg. 90 mil från Khao Lak till Bangkok. Lång resa. Vi anlände till Bangkok klockan 6 på morgonen så vitog en rosa taxi till hotellet. Sen när vi kom fram till vårt fyrstjärniga hotell i Bangkok åt vi frukost, sen sov jag en timme och sen gick vi ut och gjorde stan. Då shoppade vi på världens bästa varuhus, MBK. Sen gick vi hem till hotellet och sen resten av dagarna shoppade vi också. Vi var bland annat på världens största marknad.10000 stånd.Jag gillart'. Shoppade en väska massa armband glasögon och två par skor allt för mindre än 250 spänn. Var så här nära på att köpa en hundvalp. Men de blev inte så.
Sen den dagen åkte vi hem, hem till kalla sverige.
snipp snapp slut så var sagan slut.

i brainstorm ways to make it entertaining..

varför ska de vara så här för??
Öppet hus på lundellska imorgon.. vi ska sjunga.. låtar som jag inte kan:P... knas... fast jag slipper Fysiklabben då:)
Sen glömde jag mina matteböcker i skåpet idag!!! Otroligt?!! jag är dum i huvet! Det blir jobbigt på torsdag:/
Nej nu ska jag åka och träna med maria:D
chok nice de blir på sportlovet:D

Scapegoat

Tjejmiddag igår, de var mysigt.
Vi kollade på film och åt tacos och bullar och chips och när hälften gick så gjorde vi lite femenina saker som raptävling och så. De blev en del tjejsnack och fantiseringar runt killar.. haha de måste vi göra om!

Idag har jag kollat på film och pluggar matte. Mest kollat på film. Jag har tråkigt.

Jag saknar Victoria. Imorgon!!
Och Livvi.. vi måste ha filmkvällen snart!!
Och My! Kom hem snart.

Jag vill åka utomlands ett år!

Jag har sjukt mycket att göra.. jag och pappa gjorde en lista 17 saker!! inom typ kommande vecka!
Och jag som skulle ta itu med migsjälv och allt.. de hamnar längst ner på listan nu kan jag ju säga!! Fan...
jag pallar inte.. skjut mig

god damn your beautiful to me

fysik nu:(
fidda...
sen matte... sen slutar jag.. om två timmar.. då ska jag träffa anna!!!!'
okej.. ikväll? vad händer? nån som har planer.. party??

Thailand

fortsätting..
Vi väntade på våra väskor och stod i köer och tillslut kom vi ut ur den kalla byggnaden. Klockan var typ 2 på natten thailändsk tid. Vi gick ut i den kvava luften och ut till våran taxi. Sen åkte vi i två timmar till vårat hus. Sen sov vi och vaknade runt 1400. Allihopa. DÅ var alla hungriga. De vi hade var ett äååle två små påsar nötter från flygplanet och en muffins. Vi var 5 stycket och alla var utsvultna, och de var allt vi hade. Katastrof. Men jag erik och hanna stannade hemma och badade i poolen medans mamma och pappa åkte iväg med rånan granne "ring" och handlade på Tesco(<3).
Sen på kvällen så gick vi ut och åt med kusinerna. Gosigt. Vi gick efter middagen till nattmarknaden en stund och sen tog vi en Tuc Tuc hem.
 Palla skriva så noggrant.
sen solade vi och badade den veckan typ.
to be continued...
gu va "intressant" och veta...

Thailand!

19 december dag 1:
Det var dagen med stort D. Spänd hela dagen. Inte bara den dagen utan alla dagar den veckan.
Iallafall så kom en taxi och plockade upp oss runt 3 tiden tror jag de var. När vi anlände till Arlanda packade vi ut alla de 10 väskorna vi hade och gick n genom dörrarna till ett av de mysigaste ställena i sverige. Det var inte svårt att hitta kusinerna. Dom syntes. Vi checkade in och gick igenom säkerhetskontrollen. "nu är vi på väg" tänkte jag. Efter typ en timme eller så så kunde vi boarda planet. Jag satt brevid erik vid fönstret. Klockan var runt 6 nör vi lyfte. då skulle vi sova. Ni kan ju tänka er att de inte var särskilt lätt. Jag kämpade på men lyckades inte särskilt bra. Vi åt godis och kollade på film. Sen tror jag nog att jag slumrade till litegrann. Kanske 30 minuter eller så. Det var en lång resa till Peking. 9h tror jag de var. När vi äntligen landade så var klockan typ 8 kinesisk tid. Vi hade nu 11h i peking. Det var typ 5 minusgrader ute och soligt vilket var ett plus. Vi gick igenom alla kontroller och sen tog vi tre olika tåg tills vi var framme i city. Skit kallt. Vi gick längs en evighetsväg tills vi kom fram till ett stort shoppingcenter där vi skulle äta. Vi hittade en lite resturang på bottenvåningen av de stoora huset. Vi gick dit och dom som jobbade där stog och kollade på oss med stora ögon. Men tillslut fick vi ett stort bord för 12. V i upptäckte snart att dom inte pratade ett ord engelska som dom förstod va de betydde iallafall. Så fi försökte beställa. Mina kusiner är väldigt allergiska några av dom. En av dom, jimmy, tål inte fisk ägg eller nötter så de var väldigt viktigt att han fick fel mat. Det slutade med att han blev magsjuk typ. Sen när vi hade ätit gick vi tillbaka längs evighetsvägen och till den förbjudna staden. Där var det grymt tråkigt och kallt. Elementen räddade oss. en drog vi oss tillbaka till flygplatsen där vi spenderade några timmar till. Sen fick vi iallafall boarda de planet. När vi kom ombord så somnade jag direkt och sov i en timme. Sen när jag vaknade hade vi inte lyft än, förseningar. Det var en tråkig resa. När vi kom fram var alla trötta och hungriga.
to be continued...

step out of your echochamber

nu är jag hemma! Äntligen?
jag kom mev klockan sex ungefär. Nu är klockan halv tio men i mitt huvud är den halv fyra på natten så jag är sjukt jävla trött. Men jag ska berätta om resan om ett tag. Men nu ska jag snart sova. Hoppas att anna har det bäst i Thailand också. Hoppas att alla har haft en bra jul och en bra start på året också.
sen blev jag glad när maria och simon kom över en stund idag. Hoppas du gillade presenten!(a)
Pussss

RSS 2.0