12-04-11

Snart är skolan slut. Helt galet va tiden går fort. På fredag åker jag och Malin til Val Thorens, kommere bli kung. Sen när vi kommmer hem är det typ valborg och sen är det bara en månad kvar till studenten. Och i Maj är deet en massor av skivor som kommer göra livet roligare!
Jag har haft lite saker för mig på sista tiden b. la. Ikea med Maria och hennes mamma, asrolig spontan utekväll med malin och maria och slutade med efterfest för min och marias del(efterfest är en sån där bra grej som man har alldeles för sällan) sen framförde jag och John Creep ytterligare en gång...
Den här veckan är fullspäckad med plugg, packning och annat jobbigt. Har gått runt med en klump i magen dom senaste dagarna vilket är väldigt jobbigt. Men man får försöka fokusera på annat...
Nu ska jag plugga musikteori.

Ciao

1 April 2011

Nu var det ett tag sedan..
Idag är det en knepig dag, tänk på vad folk säger och gör. I skolan så har dom tagit bort allt godis i kiosken och sagt att dom ska sätta upp kameror inne på toaletterna. Sen har dom sagt att dom ska stänga av facebook resten av terminen, och dom har stängt av det också! Men det kommer väl tillbaka nästa vecka. Jag tror inte på något av det!
London var underbart! Jag och maria hade så himla roligt. Vi var helt störda och shoppade mycket och drack WHISKEY! Sen blev flyget inställt i söndags så vi var tvunga att stanna ytterligare 2 nätter, stackars oss.. Så sista natten bodde vi på Sofitel( i klass med Hilton) och hade kingsize bed och supermysigt rum. Vi delade på två flaskor vin och tog varsin drink på kvällen. Hur soft? AS! Jag vill lätt åka tillbaka nån gång snart! Jag har en känsla av att jag och Maria kommer att resa mer tillsammans i framtiden! Undra var nästa ställe blir?

Nu sitter jag och skriver projektrapporten som ska vara inne 2359 ikväll. Har nu skrivit en sida på diskussionen.. det ska väl vara 5 sidor eller nått.. Vi får se hur det går.

Au revoir

RSS 2.0