Drack vi te med mjölk och honung

Nu ska jag till Nannaskolan för kör rep i 7 TIMMAR! Ikväll vill jga hitta på något kul. Nån som har något kul på gång?

den morgonen

Gick in i mitt rum med brännande ögon. Kom ut till tvn och kollade på så ska de låta och skrattade och log. Sen gick jag tillbaka till mitt rum och de brännde.

Just let me know

Tänk om livet var en disneyfilm! 99% lyckliga slut (jag skulle då ha oturen). Men ändå. Sång och dans och lycka.
Jag har tråkigt. Ett halvårsen skulle jag inte haft den här tråkiga kvällen.
chin up

Skydda kuken

If you think it is possible anything is possible i think you're impossible i hope you prove me wrong
Ja, dagen var lagom. Jag gick till skolan, gick på alla lektioner åkte ner på stan med Carro. De var kul! Jag köpte en klänning! Sen var de kör. De var väl lagom.
Har inte så mycekt at säga förutom att jag har en av mina dåligare perioder just nu och att jag verkligen är kär i "Friends don't let friends dial drunk"!
Jävla väder!!
Helgen? Planer?Någon?

You only call me when you had a few

Jag träffade My idag! Saknat henne! Trevligt att snacka med henne på riktigt!
Sen s fick jag reda på att varken Christian eller Fredrik kommer till Ukrainamötet på Måndag. Man ba "?". Aja.. de blir väl bra.
Ungefär s händelserik har min dag varit. Jag kollade på Grey's också. Sen var jag med när victoria köpte två kilo PEZ.
Puss

AC/DC



Fina bilder på mig! (anna är smäxi)

Geh

Idag mår jag konstigt. Ingen kan förstå. Ingen jag känner iallafall. Det finns ingen jag kan prata med om just detta. De finns ingen. Fan. Jag kan inte prata med någon. För jag vet att de jag känner är svartsjuka. De får jag dela with myself.

give me a miracle


Bara för att jag tycker att den här bilden är extremt het!

Idag har jag varit trött. Sen så är de semeldagen idag! Mys mys. Jag tänkte åka ner på stan och äta semlor med Sara men jag hade glömt mina pengar hemma så vi köpte en påse bullar istället! Den åt vi upp påvägen hem. Mums

han ba kom där och gick som bara han kan och log så som bara han kan och berörde mig som bara han kan.

we contributed to the noise

hej alla glada.
Idag har dagen varit väldigt jobbig. Jag har mått illa och varit trött.
För er som inte visste så var jag, Anna, Erik och Danial på AC/DC igår! De var awsome! Det var verkligen ashäftigt! Lite kort. Vi stressade med 1409 tåget från Uppsala sedan tog vi oss till Globen. Där drev vi runt på shoppingcentret i ca 4 timmar. Erik och danial köpte sprutgrädde och kladdkaka, mums. Sen köade vi 20 minuter och sen gick vi in! Fan va pepp jag var vid de laget. Erik köpte iallafall en tröja som jag fick ha på mig hela kvällen. Sen gick vi in och satte oss och tog lite bilder och väntade på att de skulle börja. De släcks ner och "The Answer" intar scenen och spelar några låtar. Sen var det åter väntan. Sen närmare 2045 släcks det och en kort film började visas. Sen stog dom där! Den rushen jag fick. De var häftigt. Efter första låten ställde vi oss upp och började vissla och skrika och hoppa och sjunga med. Så stod vi och höll på så hela konserten. Sen bar det av hemmåt. Vi han med första tunnelbanan. Den var fullproppad med folk (som väntat). Sen hann vi med sista tåget. Snipp snapp slut så var den sagan slut. eller just de, jag hade blinkande horn också

Sen var det ju skidveckan. den var så lång så jag måste göra den kort!
Det var roligt, riktigt roligt! Jag och maria + min familj åkte upp till Fjätervålen för att åka skidor. Det fanns några saker som är värt att nämna.
- Förts av allt så kunde man köpa nötkräm i lösvikt på Ica Maxi i Mora!!1!
- Sen så är det mycker roligare att åka offpist uptäckte jag och Maria första dagen.
- Den är det sjukt jobbigt att ramla när man åker offpist speciellt när man åker bräda.
- I fjätervålen finns det en ankarlift och tvp knappliftar.
- Det var mycket folk, kallt och dålig åkning i Idre.
- Jag och Maria hann inte tröttna på varandra, but we ran out of things to talk about.
- Disney channel äger.
- Jag har railat.
Det räcker väl så!

Idag var jag på Bio med några i klassen för att fira Sara A som fyller år idag. Innan så åt jag på cupido med Carro och Frida.

 

Vackra du, livet är till för att göra misstag som man ångrar och sedan lär sig av. Om man inte lär sig första gången så gör man det förr eller senare.

breaking dishes

home sweet home..
Då var man hemma igen, efter en lång vecka i Fjätervålen. Och det finns inte en kroppsdel som inte värker på mig just nu men de är så de ska vara eller hur!
Jag berättar om veckan senare för nu sk jag på fest tror jag!
Puss

How could I ever?

Nu ligger jag här med snygga Maria! Imorgon åker vi. Maria ska åka i takboxen. Så de blir lugnt i bilen, de blir skönt!
Idag gick jag med stan med Carro Och Frida. Vi letade preseter och gröna tingeling saker. Vi hittade nästan aööt vi letade efter. Sen skulle jag träffa Anna ch de slutade med att vi satt på Åhlens och åt Willys rulltårta. De var mys. Sen köpte jag lack skor och anna storshopade stövlar och lite annat smått. Sen drog vi hem till respektive familjer och åt och sen pakcade jag som en galning tills Anna kom och vi fixade massa fint. Jag spleade lite och sjöng medans hon fixade typ.. Sen kom Maria och Anna blev tyst. Vi åt semlor och drack mjölk, i alla fall två tredjedelar av oss.
Nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen!
Puss och hej!
Nu kanske jag inte kommer skriva på en vecka eller så men de är väl bara bra!

I got so brave drinking

Idag är det kärleksdag! Mys...
Det var nån komiker som snackade om när han fick hår på snoppen och nån konstig föreläsning av nån tjej,...
Nu ska vi pyssla i 30 minuter! Kulkul..
Jag är trött! Maria sover hos mig idag och sen imorgon åker vi till Fjällen!! De kommer wbli awsome!
Jag skrev på planket idag också



PUSS!


120209

Imorgon är det temadag på skolan vilket i vårt fall innebär föreläsning i idrottshallen och pyssel och poesi. Ska bli intressant.
Kemiprov idag iallafall. Det gick lagom.. inte så värst bra men de gick bättre när jag gjorde de andra gången. Eftersom jag aldrig orkar dubbelkolla mina prov så upptäcker jag inte alla småfel som jag gjort första gången. De måste jag börja göra, annars förlorar jag en massa poäng.
Nu ska jag ta en låång dusch!

till dig
Jag valde dig! Kom ihåg de! Jag valde dig över alla andra! Jag valde bort alla andra för dig! Show some appreciation girl!

L is for the way you look at me

idag är jag trött! Snoozade i 45 minuter sen blev de stress! Men jag hade tur vid bussen, malin och hénnes mamma åkte förbi precis när jag stod och vänta så jag fick skjuts. Tack!
Hade biologi precis där vi snackade om sexuella strategier. Mycket intressant.
 Jag har iallafall kemiprov idag och de ser jag inte frem emot. De ända jag kan är typ lite om organisk kemi. Och det räcker inte långt.
Imorgon slutar jag havl två, tema dag. Då vill jag träffa folk. Sen på Lördag så drar jag och min familj+ Maria till Fjätervålen!
NU ska vi ha matte i typ 80 minuter! weih...
pusski

ajm no supermän

Nu är jag irriterad. Pappa sa att han skulle komma hem runt åtta. Men så kommer han hem så sent som kvart i nio. Då blev jag sur! Men vi gick iallafall i genom kemin lite snabbt. Men jag kommer inte kunna lära mig allt till imorgon. Men jag får göra så gott jag kan.
men sluta.. jag orkar inte mer! Jag måste sluta vara sur. Jag blir bara.. surare. Imrgon slutar jag halv tre, träffa mig kanske?
Snart är det allahjärtansdag. Mys?
Snart är det fjällen! Hoppas det blir najs..
Nu ska jag sova. är trött.
buss och kran

fivehundredtwentyfivethousadsixhundred minutes

kulkul...
heute var lagom bra. Jag var inte på bra humör. Men dagen började iallafall med historia, kommer inte riktigt ihåg hur koncentrerad jag var men att jag inte kommer ihåg så mycket av den lektionen säger väl tillräckligt. Sen vare engelska, jag var effektiv. Läste med carro kollade på film svarade rätt(tyst) på några frågon och hjorde min musikläxa om mollskalor. Sen var det klassråd, då jacob var helt borta. Han svarade knappt på tilltal. Sen va de lunch men jag och johanna och Carro drog till Daga och fick en snabb genomgång i organisk kemi. Men först tog vi en sväng förbi hälsomässan på skolan och svarade på några frågor om livmodehalscancer och fick en kondom och en "matig muffins". Sen var det lunch. Och sen musik där vi lärde oss durpentatoniska skalor. I'll demonstrade.. C drupenta= CDEGAC. Enkelt. Ni får anteckna. Sen var de svenska där jag skrev en en och en halv sidas uppsats!! Utropstecken! JAG skrev en och en halv sida. *stolt*
Nu ska jag göra kemi med pappa. Jippi punkt punkt


The judges will deside

Jag har ingen lust att prata med någon. Och genom att skriva här så tvingar jag ingen att lyssna på mig. Så jag kommuniserar på så sätt med dom som vill veta genom bloggen.
Men jag orkar inte. Jag har pluggat kemi, organkemi. 2,2,3 trietylbutan..2,hexyloktan blah blah.. Det är sjukt krångligt men jag förstår lite iallafall.
Vi ska göra nått demokrati projekt grejs till Ukraina. Vi ska göra nått om klassrådet. Nu ska vi allt se till att det blir ordning och reda på Skrapan! Mjehe...
jusste idag spenderade jag halva franskalektionen på BDB vid skåpen och andra halvan inne på en toalett med Sara och Samuel. Jag och Samuel ska flytta ihop och vi ska adoptera Sara.De ska bli mysigt. Vi ska bo i en av skolans toaletter som är ca 1,5x1,5 m stor. Jag får måla en vägg och Sara får måla en vägg och Samuel får ta hand om dom andra två han är ju trots allt mannen i hushållet(hrm..). Vi ska ha datorn på toaletten.. så långt har vi kommit. Och vi kom också fram till att det kommer fungera eftersom vi har typ tre saker gemensamt och de räcker ju! Vi går båda i N1c och är båda blonda och har typ blåa ögon!
Nu måste jag sova så jag orkar allt imorgon!
Puss och kram!


I want you to want me

Gud va jag är trött eller nått. Jag är helt slut. Jag sitter längst bak i klassrummet och skriver min novell flitigt. Det är något fel på mig. Vivtoria gick hem den jävlen. Och maria är sjuk och sara är sjuk så jag vill inte gå och träna själv. Så jag ska vara hemma och plugga Kemi och Historia.
Jag har haft ganska mycket tur med provresultat idag. Matten gick ju bra och på engelskan så fick jag 53/54. Men jag är ändå inte glad.
Shit...mitt huvud är snett!

My one and only love...

Fysik, suck.
Fick tillbaka matte provet i början av fysik lektionen. Efter det jobbade ingen, förutom Sara N. Matte provet gick bättre än jag trott. Så jag är nöjd.
Igår var det crazy. Skridskor, de gick lagom bra. Fick ont i fötterna. Ramlade en gång. Samuel var elak och puttades hela tiden men jag lyckades stå emot alla gånger sen ramlade jag av mig själv en gång istället. Stolt*
Ukraina möte, Jag ska bo med Victoria i "zapp". De ska bli najs. Jag funderar på att varna dom som vi ska bo hos eftersom vi kan vara ganska flummiga dessutom snarkar och pratar vi i sömnen! Stackars ukrainare. Henrik tog alla mackorna och alla festisar i slutet, Fidda...
Hijazz, De jag kan minnas av min första låt var att jag sjöng fel text och att mina knän vägrade sluta skaka! Det var sjukt va dom skakade! Det var sjukt läskigt. Sen när jag skulle sjunga min andra låt var det skit trångt på scenen! jag fick stå snett typ. Men det gick ganska bra med den låten också. Det var jätte roligt iallafall.
Sen plockade vi ihop allting och jag åkte med Eriks bil till musiksalen där vi väntade på att Matti och sakerna skulle komma. Sen plockade vi ihop allting och jag kom hem halv tolv. Då tog jag ett äpple och gick och la mig. Så sköönt och sova.
Idag hade jag musik på morgonen vilket var hemskt!! Jag måste erkänna att när jag skulle sjunga på Grand så var jag verkligen inte alls nervös. Men idag när jag skulle klappa fyra takter på musiken så höll jag på att svimma! Seriöst jag är sjuk, typ omvänd.
Nu har jag franska... snusk...

En gång föll jag för dig, och jag har inte rest mig ännu.

Idag är det måndag. Inte vilken måndag som helst utan måndagen den nionde freruari. De ni! Idag händer de mycker som jag sa. Skridskor, Hijazz och Ukrainamöte.
Skridskor- På studenternas på idrotten. Vi ska "köttbulleåka". Kulkul.
Hijazz- Konsert med musikklassen. Det ska bli roligt men det är lite pirrigt eftersom jag ska sjunga en låt som jag abra har sjungit typ en gång tidigare. Och jag kan inte texten. Det ska bli spännande och se.
Ukrainamöte-Ja!! Gosigt. Vi ska bestömma hur vi ska sova i Zaporizhia. Vi har so far planerat att Victoria ska sova med Christian och Frida med Henrik jag med Fredrik och JOhanna med Erik Korvhead! Nej så är det faktiskt inte. Men de är det vi sak bestämma idag klockan frya!tih...¨
Nu sitter jag på Medicins Grundkurs utan lärare eftersom gerd är sjuk. Men snart ska vi dra och äta så att vi hinner byta om till Skridskoåkningen sen!
PUSS

I jakten efter kärlek

Idag ahr jag varit på stan med maria och Sara. Jag blev Marias personal shopper och Manager! De behöver hon kan ja säga. Sen fick jag en fin tröja av sara.Sen drog den lilla sjuklingen hem och jag och maria drog till Åhlens och drack shai te.Det var.. annorlunda. Sen drog jag till MusikDirekt med Anna! De var bra. Jag messade in till dom och så läste dom upp de! LOL....
Jag skrev" Du som sitter på sjunde raden på åttonde platsenfrån höger är mycket snygg! Puss " De var kul. Gud va jag garvade. Sen messade jag ineg och skrev "Du är också snygg Kent" de läste dom också upp! Haha, sen om dom kollar upp nummerna så kommer de stå att det är min pappa som ha skickat dom messen. HAHA!
Imorgon då är de massa saker. Spelning på Hijazz och Ukraina möte! Gosigt.

Två öl take away!!

Igår var det bio med Sara och Maria, I taket lyset stjärnonra. Den var ganska bra. Maria hade inte stängt av mobilen, inte ens ljudet och hennes pappa ringde! Pinsamt.
Sen drog jag och Maria hem till henne och flummade oss. Sen drog ja hem och sov. Jag var sjukt trött.
Idag så ska min familj på middag men jag stannar hemma och Sara kommern hit, vi ska köra på två manna party och spa. De ska bli gosigt. Fast dagen har inte bestått av mycket än så länge, jag och mamma och Erik har kollat på nån film som binder ihos säsong sex och sju av 24. Sen har jag sovit typ.
Imorgon är det MusikDirekt. Ska troligtvis dit med Anna. Det ska bli trevligt.
Nu kollar jag på 24 marathon säsong fyra. De är spännande kan jag säga.
Pusski

vart där den?

It is over!
Jag har redovisat! De gick bra. De var skönt att ha det överstökar. Tekniken strulade lite men vi lyckades slå om från powerPoint till vhs till Powerpoint. Jag råkade dock ta shabnams bit men men.. skit sker!
Pusss

Nu r d ntlign Fredag!

ja. rubriken säger allt! Ironi...

040209

mjoh..
Fika med Anna efter skolan, hennes present typ. Jag har ingen fantasi när de gäller sånt längre.. suck..
Arbetet i skolan skulla vara klart idag men jag var elak och gick klockan 3 istället för att vara kvar.. Men jag har gjort väldigt mycket och kommer ha de sjukt jobbigt imorgonkväll. Bajs. Jag skjuter upp allting till sista sekunden. Dumt.
Anna kom hit på kvällen, vi musikade och jag delade med mig av vad jag hade.. de lät.. annorlunda. Men de går inge bra för mig... måste hitta det. Jag talar i gåtor. Hihi...
Nu ska jag sova så jag orkar imorgon!
FiNiS!

030209

I don't care if you are blond or brunette
or about your damn silhouette
 i don't care if you are rich or poor
as long as we are both sure
i love you

same damn thing

working on a new one... no matter what you say.
Jag borde pluggat och gjort katastrof idag men de ända jag gjorde var att klappa takten. Kul.Chok svårt. Jag ska lära mig en låt till på måndag. De ska väl gå. Hijazz då. De ska bli kul.
är jag fortfarande pepp? Borde jag vara?Jo, samma känslor bara mera insikt.

No matter what you say
it's what you do that matters
no matter what you sing
it is all about the same damn thing

Jag älskar dig det vet du. Men jag blev sårad. Förstå de. Försök att inte göra det igen är du snäll.

jag vill va med dig

shit va segt det går.
Sitter i skolan och jobbar med katastrofprojektet. Letar statistik. Chok onajs. 
Francis hatar klassen. Tjurig.
Jag vill ha godis. Ge mig. Sova.
Åh va jag inte är glad.

ROWHYPNOWL

Gud va hon snarkar, Vickzie alltså. Hon ligger på madrass brevd mig och klockan är 1238. Hon vill bara sova och sova.Så söt.
Igår hade hon och jag tvåmanna party. Det var gosigt. Vi körde singstar och dansade och blandade Drinkar. Sen shottade vi tequila. Inte gott kan jag säga. Men de var kul.
I fredags var det fest för maria! Det var kul, lugnt och inget drama. Men jag somnade på pingisbordet med sara och Vickzie. Men annars gick allt bra skulle jag nog säga.
 I torsdags så tränade jag med Maria på kvällen. Vi ska göra nå corebosu på eftermiddagen idag tror jag. Ska se hur de går.

Nu ska jag äta kakor och spela spel tills hon vaknar!

RSS 2.0