31.08.11

I was the key who could use a little turning.

Tre timar musikteori imorse, krångligt med korstonarter och överstigande kvintar. Sen var det dags att träffa Eimi. Hon kom med ett tåget, jag var så nervös. Vi har liksom inte träffats på över fyra år. Men det var som inget hade förändrats, förutom att jag förhoppningsvis ser lite bättre ut än va jag gjorde då..... Vi gick runt Uppsala och jag visade slottet och universitetet, sen drog vi en lunch på Cupido. Sen dess har vi tittat på Michael Jacksson på konserten och lagade mat. Nu har vi tittat på Bridget Jones och Pretty Woman. Jag har även gjort lite läxa.. duktigt.
Vad händer i helgen då? Jag vill ut. Men jag har blivit med Japan.. vad gör man om man har en sån md sig?


30.08.11

Be the kind of guy you would want your sister to be with.

Vilken lång dag. Inte just för att jag haft mycket att göra men för att tiden bara har gått långsamt typ. Efter "skolan" som förövrigt var givande så träffade jag Emilia och fixade present till hennes mamma och cyklade ut till boländerna. Där lämnad jag in mn CV på Willys. Duktig jag är. Jag har precis suttit och gått igenom alla jobb på arbetförmedlingen och skciat in lite ansökninger. Känner mig så duktig!
Träffade Sara och Maria på kvällen också, myspys. Efteråt satt jag i studion ett tag och tog ut Turn The Tide på piano typ.
Eimi kommer imorgon!! Galet. Vad ska hon göra här i en vekca.. Don't get me wrong men kom igen.. 7 dagar i Uppsala? Aja.. ska bli spännande.. har inte träffat henne på över fyra år.

Jusste.. jag hade världens största fluga i mittbadrum som jag nu släppt ut efter att ha sprutat glittersprej på den. Sen gick jag på spindeljakt efter en sån där äcklig långbent jävel som skrämde livet i natt. Det tog ett tag men tillslut efter att ha blivit rädd för att som rört mig(mina armband speciellt) så skrämde den livet ur mig i duschen. Den satt i ett veck på duschdrapperiet. Då dödade min papa den. Den var stor.. typ 7x7cm.....

Nu måste jag sova. Natti!


29.08.11 vol. 2

Jag försöker men jag förlorar varje gång.

Första dagen i på universitetet avklarad. Skönt. Kan nog bli bra det där ska vi se. Finns inte så mycket mer att säga. Jo, jag cyklade imorse. Ångrade det när jag kom fram. Så svettig, även fast jag tog det hyffsat lugnt. Cykelturen hem på eftermiddagen var värre.. tog nästan 40min. så trött, svettig och så hade jag alldeles för tajta jeans. Inte bra. Men innan jag cyklade hem så träffade jag Sara och Anna på stan. Sara bokade tatueringstid och Anna och jag hämtade våra Maggio biljetter! Sen tog dom bussen och jag provade jeans på cubus. Något av deeet jobbigaste jag gjort på länge. Trött och svettig och tajta jeans.. nej.
På kvällen kom kusinmalin hit på middag. Sen satt vi och snackade tills det blev mörkt då hon skulle återvända till sitt rum i Årsta. Det är väldigt mysigt att hon har flyttat hit tycker jag!
Jusste, jag trodde att mitt abonnemang blev avstängt igen meeen det var bara knas med mobilen. Behövde bara starta om. Så jag ringde till kundetjänst i onödan typ. Jag var nummer 33 i kön. 33!! galet. Tog 35min..
Nu ska jag sova, har ju skola imorgon..
pis

29.08.11

Cause i am frightened too. I'm only asking you please..

Spenderade kvällen med Emilia. Blev kaffe och sen Jag Saknar Dig. Andra gången för mig. Denna gång utan mascara... Den var inte lika sorglig denna gång men grät mer, hm..
Imorgon börjar "skolan", kul. Jag är redo men ändå inte. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag ta och lista ut vart jag ska imorgon.. kan ju inte alla byggnader och sånt. 
Natti


28.08.11

I guess she gave you things i couldn't give to you.

Bra kväll igår. Började med kräftskiva hos snygga Julia. Där snappsades det OP och snackades både jobb och alkoholenspåverkan på kroppen med eller utan mat, typ. Efter att ha missat en och en halv buss så drog jag och Anna till Williams med kräfthattarna på. Där träffade vi alla möjliga människor, mycket trevligt. Efter att ha sprungit runt och hälsat och umgåtts med olika människor så satt jag ner ett tag och snackade med Alexander Kyckling. Ni vet han som är mästare i cykling?.... Tillslut tog jag Anna och Maria bussen hem och jag sov hos Maria och hade det super mysigt hos henne. Vi åt nudlar och snackade skit. Det bästa med hela kvällen var att jag inte var bakis idag! Men jag och Maria låg och flummade oss en timma innan vi gick upp och åt och tittade på Dreamgirls. Resten av dagen har jag spenderat i sängen och tittat på Pretty Little Liars.

Det blev inte många fina bilder från igår, tyvärr.

En sån där fånig "kvällens outfit"


27.08.11

Never mind, I'll find someone like you.

Hemkommen från Norge men fina Emilia. Hon hängde med tillbaka till Uppsala så tågresan hem blev mindre jobbig! Vi hade det supermysigt i Oslo. Helt klar behövlig semester. Det blev en del vin, konservmat och SATC.

Idag har jag varit i stan, först med Maria och sen träffade jag på Towe och Anna och bytte sällskap. Vi skrev in oss på Norrlandsnation och tittade på duktiga dansare på stan. På bussen hem bestämde sig jag och Anna för att gå på Maggio 2 November, så nu är biljetter bokade. Psych...
Imorgon är det kräftskiva hos ulia som gäller. Sen senare så ska jag till Williams med b la Maria och Emilia. Vi får se vilka fler som hänger på. Ska bli kul. Är så sugen på öl.


älskling



hm.. hittade denna... it sure brings me back..


Love hurts

Nu är jag framme i Oslo.
Det var en lång resa hit. Jag var sjukt trött och bakis. Blev nog nån snaps för mycket kanske. Men jag sov bort det, i intervall. Sov en halvtimma vaken en halvtimma osv.. Jag var så rädd att jag skulle missa stationen. Men det kunde man typ inte, tur det.
Jag hade ca 30kg packning.. bl a vin, fiskbullar och dator....
Nu tittar vi på minnesgalan för Utöya tragedin.
PIS

21.08.11

Nu är jag i princip på väg.
Min taxi kommer om 20min. Sen sitter jag på tåget om 60min. Gud va jag det ska bli kul! Jag är lite smått trött, dock. Släckte halvt fyra igår.. Att jag är trött övertalade jag mig själv när jag vaknade genom att ta sprejdeo i munnen. hm.. knas
Gårdagen var faktiskt väldigt kul. Vi hade kräftskiva här hemma men massor av vuxna och några småbarn. Jag hängde mest med dom vuxna vilket resulterade i en del snaps. De yngre barnen tyckt det var underhållande hur "full" jag var. Idag kanske jag ångrar några snaps.
PIS

20.08.11

Jag saknar dig.

Långt sedan sist nu. Jag har hunnit med en del.
Jag och Maria var i Öregrund över en helg. Helt fantastiskt att spendera kvalitetstid med den tjejer. Vi hade det suprmysigt,  vi badade, solade, softade och hängde på Terassen och lyssnade på snygga trubadurer. Sen blev det en snabbis till Hummelgrund, som är Öregrunds enda nattklubb, där vi träffade våra tillfälliga grannar och gick hem till oss och "spelade kort". Vi stannade till klockan sju på söndagen för att vara säkra på att alkoholhalten i Marias blod skulle vara på laglig körnivå. Vi gick flera kilometer till minigolfen på gräsö också. Jag vann, då va.. Vi hade det bara allmänt bra helt enkelt. Tack för den helgen Maria!
Den här veckan har jag inte gjort så mycket på dagarna. I måndags åkte jag ut till Gränby och träffade Anna. Sen mötte jag upp Sara för bio, Bridesmaids. Kul film. Onsdags kom malin hmee till mig coh käkade middag innan vi drog till Maria för att köra lite fuck the dealer för att ladda inför sista sommarkvällen på BJ. Där träffade vi b la Anna, Camilla, Elin, Carro, Olivia m fl. Jag hade en astrevlig kväll måste jag säga. Kvällen slutade med kebab med Maria och Anna och sedan taxi hem. ´
Idag har jag ungåtts med Anna och shopapt för 1000kr. På kvällen gick vi på bio, Jag saknar dig. Shit vilket stark film. Jag skulle börjat gråta och inte några jäkla cpn satt och skrattade genom dom starka scenerna. Jag ville bara slå dom. Visa lite respekt. Sen en sak med filmen som var lite komiskt är hennes lilla "sommarromans".. den känns sjukt bekant. sjukt
På söndag åker jag till OSLO!! Till Emilia! Fan va jag längtar. Jag saknar henne så mycket. Kommer bli så sjukt roligt.

Haha.. Ett tvåå

Snygga brudarna

Tack!

11.08.11

Torsdag idag då. Imorgon åker jag och Maria till Öregrund! Fedt! Kommeer bli super roligt tror jag. Eller ja, jag är säker på det. Vi kommer ta skruttbilen imorgon tror jag och den har ingen cd spelare utan kassettsbandspelare.(uppdatering det blir intee sillburken utan volvon!) Och jag gick in på myrornas idag för att se om dom hade några men nej, inte ens myrornas har kassettband. haha.. Jag hittade även en skitsnygg skinnjacka där som passade jätte bra och var en gammal jofama, men den kotade 750kr och var lite trasig. Då kände jag att jag lika gärna kan köpa en heel jacka och lägga till lite.

Gårkvällen var väldigt trevlig med Malin och Camilla. Vi började på Pitchers men några öl och sen gick vi till Williams ett tag. Sen gick jag och Malin till Max och köpte lite mat.
Just nu sitter jag och lyssnar på The Moment i met you för 10e gången idag. Den är så bra. Jag är konstig på de sättet att om jag gillar en låt så lyssnar jag på den om och om och om igen.

10.08.11

Synd att alla bangaråå.
Vi skulle ut några stycken men hälften bangar så nu är vi tre, får se vad vi hittar på. Jag tänkte inviga min nya kamera ikväll.. och mina skor! Jag köpte iallafall en Canon IXUS 220 HS idag. En knallröd!
Jag var på arbetsintervju idag. Det kändes som att deet gick bra! i får se när hon hör av sig.
Jag sitter här sminkad och fixad och redo för utgång men det tar emot när man tittar ut. Men jag tänkter trotsa vädreet och åka in till malin iallafall. Jag är sugen på öl så nån öl blir det nog.
PIS

09.08.11

Jag kan inte fatta att sommaren är slut typ. Vad hände med allt jag ville göra liksom? Det får väl skjutas upp till nästa sommar? Eller varför måste allt roligt hända på sommaren, kan ju lika gärna göra det i vår eller i höst?
Idag var jag först hos Maria som var helt störd idag. Hon har ju sina bra och dåliga dagar.... Skoja.. Men vi bokade i alla fall stuga i öregrund till i helgen! Så kul att det kommer bli av. Vi ska dit och chilla och festa lite om allt går vägen. Annars blir det väl en mysig helg med Maria helt enkelt. Det är ju int helt fel inte.
Efter att vi bokat resan sprang jag iväg till bussen för att träffa Malin och Anna på stan. Vi käkade lunch på Cupido och sen fortsatte jag och Malin med att shoppa. Deet blev ett par jeans, ett par skor, en t-shirt, ett par byxor och en kavajliknande grej. Och en kalender! Vuxen poäng jaoo.. Jag ska ju ta och bli vuxen tänkte jag.
Jag vill köpa en kamera. Har tittat ut en som jag nog tar och köper imorgon när jag ändå är ute i boländerna!


Nästan exakt ett år sedan!

07.08.11

Tillbaka i Uppsala nu efter 10 dagar i Rättvik. Det har varit kul men jobbigt. Men man får ju tänka på pengarna. Nu är jag tät!Vi packade ihop disken igår natt, började vid tio och blev klara vid ett. Sen sov vi alla tre innomhus och åkte idag vid ett. Så skönt att vara hemma nu.
Maria kom förbi vid åtta idag och vi planerar våra spontana resa i helgen. Hoppas det blir av. Men vi börjar med Rusta imorgon iallafall. Så fyller pappa år imorgon också, ska väl fira honom lite med,
Ja vill aldrig mer bli kär typ. Det förstör ens omdömme totalt och varenda liten grej blir till värsta grejen. Men ja, detta hande jag kanske inte väntat mig direkt. As.

RSS 2.0