we'll be there soon, so soon...


monsoon
de här är då den bilden som jag ska skicka in till Durch den monsun 5 års-videon! Skratta ni bara!!! JAg vet att jag ser typ död ut men de var den bästa som jag hann ta innan kameran immade igen! men vafan tell me if it is horrible, inte för att jag kommer att kunna göra något men iallafall! Sen nu återstår bara tha message! Inte mer än 120 tecken vare? hur fan ska jag kunna klara de? LAWL( de var ett riktigt LAWL-moment där!) Men kalla mig barnslig  eller galen eller vafan du vill men jag hade iallafall amssa skojj när jag tog bilden! Men kläder i duschen och kameran too.... kanske inte de bästa men den lever nu allafall!
pews

jag är ingen mes...


jaja, tog spruta idag, de gjorde  sådär lagom ont . Men efteråt kände jag ingenting, men jag var lite drogad tror jag, eller så är förklaringen kort: PLASEBO. eh... två låtar sattes ihop idarå en tog typ bara 15min för calle och danial att göra men nu ska jag börja döda calles text! moahahaha...host host halstablett!XD HAHA
medans vi repade fick anna höra och se lite, modern technology: videosamtal. Hon satt där och log och gjorde andra konstiga grimarser. Sen gick hon och bakade en kladdkaka på 8½ minut. Undra hur de blev. Schmarri schmarr..
puss och hej!

Knock knocking on heavens door....

show me your tits?
look what i can do with my thumb
stop wanking and take your hand out of your pants!
de beskriver väl våran "rep" tid idag!

du kan väl komma när trummorna kommer? Dom kommer på Tisdag...

so, now ma bro is officially in tha game!! Hah... på svenska: Nu är Erik med i SOLiD GAS! Som lead/rythm guitarist med danial. Sen så har vi köpt digitala trummor som kommer i mitten på veckan. Sen har vi köpt en BAS!!! HAHA... fett brao juh... Sen köpte vi lite andra smågrejjer. Sen så håller vi på att göra om garagerummet till replokal, inte ljudisolerat på något vis. Men de ska bli bra. Massssssa sladdar blir de, till mickrofonen pianot gitarrer bas och trummor. Så man får gå försigtigt. Sen har Danial köpt en ny gitarr en Black Devil, riktigt vacker om han får säga de själv och jag kan inget annat än at hålla med honom! At that point.... Vi hade fett kul idag iallafall, vi gjorde typ dubbelt så mycket som vi gjorde de två andra dagarna tillsammans!!! Men har haft skit kul idag. The Night e på G. Sen är de mammas och pappas bröllopsdag idag också. 12 år!
Ska sova nu, jobbar ju imorn. Jag har tröttnat redan, de är lite för segt för mig. Jag vill att de ska hända saker typ hela tiden. Men jag har bara 4 dagar kvar. Jusste sen tar jag livmoderhalscancer spruta imorn också. Sen åker jag till västerås på torsdag kväll och sen på tisdagen efter så åker Calle till Frankrike i 3 veckor och då får vi repa utan honom!:P
haha... lol
nu ska jag sova!
puss och hej!

SOLiD GAS...

Ja, sitter här och snackar med C-king och Gahz på msn(lawl) och smsar med anna och har det allmänt dystert. Men imorn så ska vi kanske köpa bas och trummor!!:D  Och så ska jag såklart träffa den finaste marian lixom!:D Nu ska danial förhöra mig om mitt "sommarjobb" haha...
FIN lawl
lawl är så töntigt! haha jag är töntig!

ja men inte Slash...

Sitter i min säng och tänker. Danial gick hem klockan 10 och Calle kvart över nio och Simon kom aldrig han var på sitt sommarställe. När dom kom så började Clle och Danial spela vad dom hade kommit på och sen började jag spela guitar hero och sen kom jag till ett(?) battle mot nån morello och de var skit svårt men vi gav inte upp, ingen middag innan vi hade slagit morello. Jag spelade och dom satt och sa coachade mig. De var kul, vi satt där och precis innan jag klarade de så kom pappa upp och se  skrek vi "YES!!" han ba: ? haha.. sen diskuterade vi om vad vi skulle spela, om vi skulle spela egen eller om vi skulle göra covers. De blev massa snack och lite verkstad:P aja sen åt vi och kollade vänner. Sen gick vi upp och kunde inte komma överens om vad vi skulle spela. Sen gick vi ner och kollade lite på "Sara sjunger" (lawl) och sen drog Calle och jag och Danial satt kvar och kollade på Kiss och sen visade jag inspelningarna med Tokio Hotel från MTV musicawards och han ba "Igen" och sen kollade vi från Conan O'Brian och på min Zimmer 483 DVD på dokumentären och diskuterade om dom var bra eller dåliga men jag bara satt och log och småskrattade hela tiden men om han sen sa " va kul om dom skulle pussas" eller "Bögar" då¨blev jag genast seriös. Men men ... han drog sen och då skulle jag städa där uppe bland sladdar och gitarrer. Sen åt jag och pappa upp mina Smothies och kollade klart på fotbollen som vanns av Spanien. När det var slut så kollade jag på ett inspelat avsnitt av Sex and the City och pappa satt i soffan och kollade också och så råkade det vara ett av dom där det är typ bara sex, sex och sex... haha... Oj nu blev det Amy Dimond... bajs... aja åker till peace and Love imorn, tydligen segt men vill ändå.
Vill bara säga att jag tycker så jävla synd om Linnéa och jag får magknip bara jag tänker på hur synd de är om henne! Sara, hon behöver dig massor nu!! Make her happy, the way only you can. R.I.P
Puss

Liquid gas ffs...

Sitter och väntar på simon danial och calle som skulle komma för en kvart sen! HOST... Vi ska repa lite.. eller de blir nog mer snacka. Men nu kom Danial! Men ska rapportera mera sen:P LAWL ffs.. haha!

the most beautiful song in the world...

Jag fick lite ryck igår kväll... Men jag tönker inte på vad jag gör när jag gråter... men men Jobbade som vanligt idag. Jag bytte sängkläder inne hos doris och då såg jag foton på Malins kusiner så det visade sig att Doris är mormor till malins kusiner. Sen satt jag och kollade på TV och läste och sen så var de dags att gå hem. När jag går i centrum och förbi Bänken(<3) så sitter de några killar där som kollade på mig när jag gick förbi. Sen ropade en kille
- "Kan du inte sjunga lite"
jag: *fniss*
- Du sjunger skitbra jag svär
jag: Tack(men värsta leendet)
annan kille: Du är skitsöt också
jag:(med ännu större leende)Tack *fniss*
Dom ropade något mer men de hörde jag inte för att jag satte in proppen i örat igen.
Nu sitter jag bara här och gör ingenting. Men jag fick iallafall veta att jag ska åka till Peace and Love!! Yes... ska bli rowligt även om jag bara ska vara där ett dygn!
puss

I'm sorry...

Jag inser det nu! Förlåt! Jag måste be om ursäkt! Inte bästa sättet att skriva såhär kanske men någon gång måste de bli! Iallafall för de viktigaste peronerna i mitt liv. Läs det här och tänk er att jag sitter och storgrinar samtidigt, för de gör jag!
Anna: Förlåt älskade du, för att jag är tråkig och fantasilös. Men jag kan inte hitta på något kul varje gång, eller något nytt eller nytt folk. Jag kan bara iinte. Men snälla du är viktig för mig! Ge mig en chans till, jag kommer inte att kunna fixa folk men jag ska bättra mig bara... Snälla(a)
Malin: Förlåt finaste,  jag är en annorlunda person de kanske du vet vid det här laget. Förlåt att jag är inaktiv med möten och hajker men jag passar inte in. Jag har missaqt de viktigaste två åren.Förlåt. Men du klarar dig utan mig där du har kråkan och Linnea. Och Jag menar dig aldrig illa ska du veta. jag vet att jag har svårt att erkänna att jag har fel men ska bättra mig jag lovar! Don't leave me I really need you!
Maria: Förlåt bästaste, jag borde behandla dig bättre. Allt vi har gjort tillsammans, alla minnen! Vi får inte skiljas åt. Du+Jag Forever? Hell yeah!!! För du är en av de vitigaste i mit liv! Jag Lovar!
My: Du är så fin My! JAg vet jag e knasig och konstig och vi är olika men gillar dig ändå. Glömm inte mig där borta på andra sidan världen a.k.a Västerås. Lycka till med allt. Jag vill hälsa på dig. alla ba "men de är de man sägen men sen blir de inte" Men jag vill verkligen!
Och eftersom jag inte kommer att ha chansen att säga de till henne så gör jag de här(fegt?jag skulle kalla det ärlighet!)
Sara: Förlåt! Förlåt för alla gånger jag har kallad dig dum, korkad, slampa, hora. Jag har aldrig menat det.  Jag lovar. Jag kommer ihåg i schweiz när jag pratade om dig, jag kallade dig "Exeptionally Beautiful" typ ovanligt vacker. Jag var så stolt att någon som dig ens ville gå nära mig. Men du var min bästa vän, jag var så lycklig på insidan. Men kände mig bortglömd för jag var så långt borta men nu vet jag att du inte hade glömt mig. Jag har bara klagat. Men jag måste ha lite uppmärksamhet jag också, inte hela tiden men ibland måste jag veta att du behöver mig. Men det visade sig att du inte behövde mig tillslut. Jag förstod att de skulle hända någon gång. men alla gånger vi sa forever och föralltid fick mig att blunda för dom tankarna. Jag ville att det skulle vara föralltid. Men nu är de över, Linnéa har tagit min plats och du är lycklig. Men här står jag olycklig och med en ofylld plats, som var din och som nu kommer stå tom. Jag saknar dig. Älskade dig hur du än var, visst jag tyckte att det var onödigt att röka men de är ditt liv skulle inte sagt något om de. Men vi är visst för olika du och jag. Jag försökte vara oms dig, men blev total misslyckad istället. JAg klarade de inte hur mycket jag än ville. Men nu finns inte VI längre nu är det bara JAG utan DIG.  Alla säger glöm henne, men vadå "glöm" hur kan man glömma någon som man har älskat i 9 år och inte slutat än? Allt vi har gjort? hur kan man bara glömma? Det går inte..  Forever var de? Lämna mig aldrig? Älskar dig? Tycker att vi kunde ha börjat om på nytt men jag måste respektera ditt beslut! men tyvärr.. kan inte...  vill inte...går inte...
Förlåt helt enkelt finns inte mer jag kan säga! Älskar er!

Numerous vacation...

Jag är trött men vill inte sova. Ska berätta om midosmmar en annan gångom någon är intresserad. Men idag så kom vi hem runt 5 och jag hoppade in i Duschen direkt. Skabb. sen åkte jag och pappa ut med lilla båte och fiskade! Men fick ingen fisk. Sen så har jag kollat på "Why i wore Lipstick to my mastektomi"(vet ej hur det stavas) Den var fin! Och så blev jag erbjuden att kolla på när erik och Danne okte moppe, jag ba Jippi.. NOT! Men men 22:22 passed by bara sådär.. haha... men men saknar typ ALLA! Vissa som jag inte borde sakna också! men skirver sen hejsvejs!

Utkast: Bara för ...

Bara för att irritera Anna så mycket som möjligt så skriver jag et till inlägg idag. Kollade på Eurotrip nyss.. den var gullig=) Jusste sen så glömde jag min telefon hemma idag och under dagen så hade någont blomster företag i typ frölunda ringt, jag har ingen aning om vad dom ville men om det var viktigt ringer dom nog igen. Och pappa kom hem nyss och började fråga ut om jobbet och om de var roligt och blahblah... Sitter och laddar ner lite musik så jag har någonting att göra medans vi är UPPE i krattemasugn, men förslag på musik någon?????  Jag håller också på att flörtar med någon snygging på Facebook men men nu ska jag sova sen ska jag packa imornbitti hade jag tänkt:P
pews...

M beggin' u 4 mercy...

Ghud. Nu har jag varit duktig eller ja.. jag har gjort mycket. Jag har knytit om rosetterna på skorna och redesignat min blgg men designen verkar inte synas... Malin? Snälla hjälp mig nån gång! Jag tror bara att jag kan. Men jag kan ju inte:_( Jaja... är de nått på TV?  Hoppas de, flr jag ska alldeles straxt förflytta mig  dit. Jag hade värsta konstiga drömmen inatt, jag drömde att jag och Sara började råslåss asså vi stog typ och sparkade på varandra.. haha.. De var en dröm eller hur?:P
puss och hej

Odd? yes i know, that's the point...

jag måste börja med att berätta att när jag var på skopunkten idag och fixade med skorna så spelade dom READY SET GO. För er som har noll koll så är de en av Tokio Hotels massa underbara låtar (a)... jaja jobbade som vanligt idag bara att jag kom lite sent eftersom jag försov mig, jag gick upp kvart i nio och jag börjar nio så... Slavrigt värre du. Min "kollega" blev lite irriterad på mig eftersom jag satt och läste min bok. Hon sa att jag skulle göra någonting istället typ gå ut och gå med gammmmlingarna istället. Andledningen till att jag läste min bok var att det inte fanns något att göra, jag visste väl inte att jag bara kunde ta en gamling och gå ut och gå. Och jag kunde inte sitta och konversera med dom eftersom dom knappt kan prata. Men jag tog med mig en gamling ut och gick i solen. sen skulle jag ha lunch och eftersom jag försov mig så blev det ICA. Och eftersom jag bara har en halvtimmes lunch så sprang jag typ så att jag skulle hitta köpa något och äta de. Jag gick mot bröden men de första jag ser när jag har passerat kylarna är ett bakhuvud som jag känner igen väl, mörkt vågigt långt och stort hår. Jag tänkte men jag var intesäker på att de var hon så jag gick lite närmare. Sen stäler jag mig 5 meter ifrån henne och säger "Towe?" lite sådär tyst så om de inte var hon så skulle ingen tänka nå speciellt på de. Men då vände honj sig om, och de var Towe! "heeej" sa hon med ett brett leende, då blev jag glad. Sen stog vi och pratade i tio minuter och sen tog jag ett äppleoch ett bröd och gick till kassan sen stog jag där i fem minuter och klockan tickade. Sen sprang jag nästan tillbaka och så kommer micke gående och jag pratar lite med honom. sen springer jag ut till baksidan och sitter i fem minuter och sen sprang jag in igen. Sen åkte jag till stan och fixade med skorna och sen så skulle jag åka hem eller till Gottsunda för att hämta min cykel. På bussen satt jag bredvid en uppsalaflickornaflicka och de var massor som hände. Det kom på en pappa, som de skrek"osäker" om, och hans dotter. Doterns började grina och han visste inte  vad han skulle göra.. Sen hände det massor men jag kommer inte ihåg, inte intressant iallafall.
Sitter nu och "chattar" med två killar från netlog(suck) båda tror att jag vill snacka och ena runkar och den andra spammar! kan livet bli bättre? JO de kan de! Men inte mitt =(
Pallar inte träna idag, har värsta huvudvärken.  Måste packa också, och ladda inför en sugig midsommar:( Nej den ska bli rolig, skitrolig har jag just bestämt mig för. Hur svårt kan de vara? Jag avslutar konstigt nog detta inlägg med ett MJAOOOOOO!

tröströkning dödar också!

Sitter uppe nu tjugo över tolv och borde gå och lägga mig men orkar inte(huh?). Aja Anna åker till Dalarna i en vecka nu. Sen kanske jag ska jobba på Peace and Love nästa fredag! fatta!! men de är bara kanske.... Another dunderhit has been written kan jag säga. Schtolt. Hah.. nu ska jag sova! puss och hej..

Min dongel är svart. Och min är rosa. HAHA!

välkommen till den rowliga bloggen där jag berättar vad jag gör med gamlingar XD
Dagen har  gått långsamt. Kom tio minuter försent idag, suck. Jaja ingen blev sur men iaf... Jag fick mata lite till en början sen fick jag följa med in i en av lägenheterna för att se hur det går till. Sen skulle jag ut och hjälpa till at klä midsommarstången, jag fick hjälp av en gullit tant som hette Gun! Hon var jätte gullig. Sen dansade dom runt den och så. Evelinas mormor och morfar var där och spelade, hihi. Sen så skulle jag hem, fick värsta huvudvärken så kunde inte cyckla. Var lite dum också. Aja när jag kom hem så kände jag att jag luktade skit mycket rök, jävla tanter! Jaja så jag bytte kläder och så. Sen har jag spelat in lite och kollat på TV.
Igår skrev jag och calle en dunderhit via sms och msn. Djupt... hah
Snart är det midsommar och jag kommer att vara ensam med 40 plussare treåringer som går och lägger sig klockan sju och erik! Hjälp, följ med mig någon!!!! Snälla blev dissad av ebba igen. SUCK! Ja ja men de är sex and the City maraton idag!:D de ska jag fett se heh... så det blit tv hela kvällen. Lugnt och skönt. Aja nu ska jag upp och slipa på dunderhitten!!:D
Puwss


need to talk...

Jag har så himmmmmmla mycket att säga och massa jag vill säga men inte borde eller kan. Men vet ej vart jag ska börja! Det känns inte bra iaf... Ska inte säga för mycket. Men de går lite uppåt och jag vill att allt ska vara bra, jag vill ju ha en rolig sommar som knäcker förra sommaren för då hade jag jätte mys juh... Men massa har ändrats sedan dess, stora saker lxm..
jag vill att folk ska lita på mig och tro mig när jag säger att jag inte är samma person som jag var förr. Jag har förändrats som många andra människor, det är faktiskt normalt, eh? Hur får man folk att fatta?
buss o kram

slå henne på fingrarna då...

Dagen har varit seg. Men har fixat lite nu så att jag kommer bara att jobba sammanlagt 13 dagar dvs jag har jobbat 2/13. 11 dagar kvar. Jaja, idag år birgit själv(hah...) Och Brynolf blev sur på henne för att ho försökte ddra i duken hela tiden så då gjorde han de. Despite det så hjälpte Birgit Brynolf att ta en bok som låt mitt på bordet. Det var så gulligt att se för han sträckte sig med det gick precis inte och då sträckte sig birgit och hon nådde och puttade lite på boken så att brynolf kunde nå den. Det var lite gulligt. Sen var det efterätt och Birgit tyckte att det var massa gott så hon åt fort. Se tickade klockan och Harry frös och så.
Stödord för dagen:
blött
obehagligt
segt
desinfektion grejs
7 timmar
suck*
 
Gossip Gurl om en halvimme har missat två avsnitt så... men anna kanske har dom ska försöka göra inbrott och kolla på dom:P Men puss och hej nu ska jag spela lite piano!

Black white flashlight show me what you've got...

Jag vill jag vill jag vill....
Det är mycket jag vill ska jag säga! Men jag och Livvi bestäämde precis att om TH kommer till Norge så ska vi åka dit! haha.. kul de skulle bli i sånna fall!:D slut me de roliga. De blir tyvärr inge Sex and the City imorn, jag som hade sammlat alla mina små slantar. Men de blir väl av någon anna gång istället.  Nu ska jag sitta uppe och kolla på NCIS en timme sen ska jag sova!
Jag är uppe i 13 "speciella" läsare! hah... *NÖJD*
Jaja ska sova nu och jobba imorn och så ska jag ringa komunen för att kolla om man kan flytta arbetstimmar och typ jobba 7 timmar varje dag och vara ledig sista dagen eller så! För jag ska ju till västerås på typ classic carweek! som börjar redan på tisdagen och jag jobbar till på fredagen och ja.. hänger ni me:P? Aja de är ju typ stora dagen på fredagen och de skulle vara bra om jag kunde komma redan på tisdagen men vi får se hur de löser sig! puss och hej!

"i don't need my best friend to make me feel like an idiot...

Första dagen på sommarjobbet idag då da. På avdelningen där jag jobbar finns det 3 gubbar och 3 gummor. Etelka, Rune, Harry, Birgit, Doris och Brynolf(vet inte hur man stavar alla namn:P). Alla 6 är dementa, vilket jag inte hade väntat mig. Det jag fick göra var att hämta mat och mata och gå på promenad typ. De var inte de roligaste man gjort men varför inte. Det är ganska mycket att bara sitta också. Men de ska nog gå bra.  Jag kommer att jobba från 0900-1500 sammanlagt 90timmar. Ska åka och gymma vid sjutiden. Ja ja...

take a bow...

Jag är inte sur och har inte gjort värsta grejen av de men jag vill inte att du ska sitta ensam i flera timmar. Jag skulle kunna göra värsta största grejjen av de här men jag varken vill eller har råd me de. Dagen sög för övrigt. Var hemma och snackade med emma Imbert(<3) och typ kollat på tv. de som gjorde min dag var när jag mamma och erik åkte och handlade på ICA MAXI ((L)). De var rowligt. jag älsakar ica maxi. Börjar jobba imorn. Mycket nervös kan jag säga. jaojao....
Nu sitter jag här ensam och depp. Överväger utvägarna.

It never ends that way too...

Skulle ha uppesittarkväll med anna och maria Vi kollade på Ondskan och Over the hedge men jag och maria ville sova en timme, men inte anna så anna skulle väcka oss efter en timme men gjorde inte de så jag sov typ tre timmar. Sen väcker dom mig och vi kollar på Noaks Ark (lame i no!) och sen drog anna till stan och sen maria och sen sov jag till ett och då åt jag mat. (interesting huh...?)
Fan att de ska förstöra hela jävla tiden. Jag vet inte vad jag ska göra. Hjälp! jag vill bara glömma men de är lättare sagt än gjort ska jag säga. Skit också... Glömm glömm... Men inte! Älskar älskar inte älskar älskar inte... Jag blir så jävla arg på migsjälv! jag är ju fan dum i huvudet. Jag var packad, jag rökte, minnseluckor, kom och se på mig kom och ta på mig "gör samma mot mig så jag får veta hur det känns." Det är lätt att minnas de dåliga men det är inte lät att glömma de roliga! Skaffa ett liv och några kompisar, kvinna!*Suck*
Aja inget är bra nu!
Ska börja jobba imorn iallafall... får se om de blir kul!

DO NOT COMMENT the kursive PLS...

yippi yaya...

Annna idag går de väl!:D

2059 bollar 2060 med den här...

Sov länge sen kollade jag på TV och åt korv till lunch. Jag har också uppdaterat bilddagboken om ni undrar. Sen drog jag til maria. Vi chillaed lite, sen började det att regna och då bestämde vi oss för att spöa varandra i schack! Och gissa vem som vann? Jag! Såklart, även fast jag suger på schack. <sen drog vi hem eftersom det var dags för en makeover på Hanna. Den här gången skulle hon vara Rihanna. Så jag sprejjade och sprejjade sen ar den svarta-hårfärgsflaskan slut. Sen var det dags för outfiten. Vi tog fram en kjoll och sen av någon konstig andledning så började jag och maria dansa med pom poms och sen helt plötsligt så kom pappa in. Sen så kom de flera tjejer och en tjej var utklädd till vanessa hudgens men såg ut som the grudge hah... Sen danssade vi lite mera med alla flickor och så kom vi på en ny lek jag och maria den heter tydligen "Alla på" haha... sen åt vi pizza och sen kladdkaka. Sen gick vi ut och mötte anna för att sedan gå till lyssnarängen och ha de mys. Vi kom så långt att vi hade tänt brasan så kommer det en gubbe vandrandes mot oss. Han närmar sig och illslut när han kommer fran så sätter han sig bredvid mig och så börjar han babbla om vädret och alla fotbollar han hade hittat och om hur han tvättade polisbilar. Sen efter 15 minuter så kom en till och då gick vi. Sen gick vi he till mig och kollade på lite bilder och spelade lite gitarr och schnackade. Nu ligger jag i soffan och kollar på en film om typ dom 101 golden retrivers:P nej men iaf småflickorna kunde inte sova, men nu sover alla. snart är det min tur! pussssss

Godmorgon eller ...?

Godmorgon eller förmiddag kanske jag ska säga. Men jag sov länge iallafall. Jag gick och la mig typ halv två eftersom alla mina sängkläder inklusive kuddar och täcken var fuktiga(dom har tvättats) och jag väntade på att de skulle torka. men det slutade med att jag sov med ett tunt täcke och typ mjukisbyxor och munkjacka på mig. Men jag kunde fortfarande inte sova, jag låg och tänkte på hur allt har varit vad som egentligen hände och vad som kommer att hända. Jobbigt att tänka på ska jag säga. Jag har ganska mycket som jag vill göra i sommar t ex tjäna pengar träffa kompisar träna osv. Svårt att hinna med allt. För på Måndag börjar jag klockan 0930 på björngårdens service hus i Gottsunda och jobbar där tre veckor sen i slutet av juni så ska jag till västerås på Powermeet. Sen i juli så ska vi upp till ångermanland och fira hannas födelsedag. Sen i slutet av Juli tror jag de är så ska jag till Mantorp och sedan Rättvik. och sen i augusti är de ju I uppsala också! Så tror jag att de kommer bli. Ska de bli burkplockning i Mantorp i år igen? De ser ganska fånigt ut jag vet men de är ändå några hundra man får på de liksom! Dessutom kan det vara ganska kul också! Jag har bestämt mig för att i slutet av sommaren så ska jag köpa massa kläder så jag slipper andvända samma tjocktröja flera dagar i rad. Och så ska jag skaffa något av en stil. LOL...
Aja ska försöka få tag på Anna nu. Jusste fan Hanna skulle ju ha fest hemma idag (haha.. de är de kladdkakan är till för, då måste man ju hålla sig hemma) jag skulle typ "fixa" henne. Heh... aja vi får se hur de blir. Nu ska jag ta lite egopics osso!

Pusss

I mean Music!

Idag har jag städat mitt rum. Men de betyder inte att det är städatXD

Idag har jag haft de lugnt. Gick till maria vid halv fem kanske. Vi gick ut med cesar och sen värmde vi en pizza oc kollade på TV. Sen messade anna och undrade vad jag gjorde och tillslut kom vi fram till att vi skulle ut och kolla festen på lyssnarängen. Så vi gick ner dit och där var det inte mycket folk men cilla linnea julia tobbe danial oscar rickard var där när vi kom. Sen kom Fredrik och någon festis(LOL) också. Vi satt och chillade och sncakade lite. Maria hade tappat en nagel och Tobbe hade kastat in en liten stearinbit i Danials gitarr. Sen drog vi oss hemmåt  jag linnea maria anna och rickard. Vi följde med linnea till bussen och sen drog alla hem till sig. Jag fick rada på attt Linnea har gått på samma dagis som jag, Kullen. Nu så ska jag bara bädda min säng och sen så ska jag sova! pusseli puss!

Lite bilder...


Vårbalen


Me and some guys from school, had a band and we tried real hard!

Sorgligt sorgligt.. nu är skolan slut! Kyrkan idag då, vi sjöng Sommartider och Summer of 69 för åttorna och sjuorna och bara sommartider för sexorna och sjuorna (Intresseklubben antecknar). Efter att jag hade sjungit Summer of 69 började jag att gråta men vet inte varför. Allt var bara så sorligt, allt hann liksom ikapp mig nu. Sen så gick vi till klassrummer oc fick tårta rimm och betyg. Så nöjd med mina betyg kan jag säga. Det blev ett litet missförstånd om mitt teknik-betyg då jag trodde att jag hade fått IG och då började jag gråta och sen blev det bara värre när man skule säga hej då till alla.Sen åkte jag och lämnade skolan i tårar. Men sen när jag kom hem så visar det sig att jag inte alls hade fått IG så jag hade sett fel. Sen fikade vi hemma och jag fick en.. DATOR! Den är gul och ascool! Sen sov jag 3 timmar och sen åkte vi och år mongolisk BBQ mums..(Antecknar)Igår var det bal. Fett kul kan jag bara säga. Tur att jag gick. Alla var så fina och glada. Vi åt kyckling och potatis och jätte god sås.(Intreseklubben sprängs av överblastning)Sen skulle det dansas, tog det lite lugnt i början som njag ångrar i efterhand. Redan efter första uppvärmningsdansen med Calle så fick jag sk*t ont i fötterna. Sen var det danstävling, Bit ihop klena jävel. Alla var duktiga. Sen var det Calle och jag som skulle ha våran uppvisning. Ett ord räcker AWESOME. Känslan när alla klappade och hejade typ. Det var kul iaf och då började det i kroppen jag hoppade runt och dansade och sjöng som jag aldrig gjort förut. Körde lite Greas med Calle också de var kul. Men sen var det helt plötsligt sista låten som.. sög! Sen var det efterfest? Skullle jag inte kalla de men de var lite mysigt iallafall. Övertalade mamma och pappa att dom inte skulle komma och bjuda på korv. Sen när jag kom hem så tog jag en kycklingkorv och gick och la mig. Skulle försöka behålla frisyren och jag lyckades. Sov på höger sida. Var dödstrött på morgonen men tog mig till Gottsundaskolan för sista gången. Snyft...

"Ett showband måste man ju ha, och i år va det extra bra!"

Lunch med lärarna idag då. Den var helt okej, lärarna sjöng lite och så. Sen blev det jobbigt, alla dansparen skulle upp och visa vad dom kuinde typ. SUCK. Jag kände hur hela kroppen bara sjönk ihop och hur det brände i ögonen. Det var säkert ett svart moln ovanför mitt huvud. Men dom slog iallafall rekordet .17 par blev det tillslut! sen gick vi till centrum och skulle kolla om dom hade tid för att sätta up mitt hår, de hade dom men sen sket jag i den(förlåt) och gick till min frisör. Så nu har jag en svinrygg som sitter fast på mitt huvud. Den är skit hård ju (pervon misstolkar). Sen mötte jag och malin Cilla och Linnea, cilla hade varit och klippt och färgat håret och smikat sig. Hon var skit fin. sen ville in busschauffören åka till sunnersta men vi van så tillslut gjorde han de. Och nu ska jhag försöka få pappa och mamma att inte åka till efterfesten och bjuda alla på korv. Suck återigen...
Mawlinn och Anna kom!!!!!!!!!!:D

Kvittot är typ från idag!

Sitter hemma hos maria nu efter en lång eftermiddag på stan! Skulle köpa hårnålar men det blev ett par jeans lösnaglar mascara och mat också!! SÅ nu har jag bara en sak jag ska köpa.. men det vet jag inte vad det är. Jusste jag kom ut från hemkunskaps salen och gick mot bänkarna och sa till Danial att jag hade tänkt att vi skulle öva lite idag och då sa Jogge "Hade du tänkt öva med förklädet på! haha..." och då kollar jag ner och ser att jag har förklädet på mig fortfarande! PINSAMT... Men men vi övade hela dagen typ. Sen städade jag skåpet lite granna och kollade på Vårshows inspelningen, jag är ganska nöjd men lät lite konstigt bara! Och jag får MVG i engelska dåra!! Höjer mig i svenska förresten!

Nothing else matters

Sitter i datasalen och lyssnar på Nothing else matters-Metallica. Den är väldigt fin men jag vet inte om vi ska köra den.. jag älskar refrängen! Calle tyckte att vi skulle skriva en låt men snälla var lite realistisk gubben... de är 2 dagar kvar! så det blev det inet och det var sååå nära att vi körde monsoon men den blev det inte heller"! Jag vill verkligen köra en smör ballad som man börjar gråta till!!! Dom andra ba varför? Men jag vet inte! Men jag känner att jag måste bevisa något.. jobbigt värre... men aja
C yah!

It's officially OVER!

Hänt i helgen:
- vi har köpt båt
- jag har trott att jag har haft borelia
- kommit fram till att jag inte har borelia
- bränt ENA armen
- Badat 3 gånger
- TÄNKT
- kommit på att balen kommer suga

Ja.. dagen har varit bra allt som allt. Vaknade av att farmor och Elviz kom in och väckte oss, sen var det snabb frukost och baj baj med dom:( sen åkte jag till maria. Vi chillade lite och jag sprutade ner maria med vattenslangen! sen åt vi pastasallad och bestämde oss för att gå hem till mig för att övertala pappa att vi skulle ut och åka båt men nej! så vi körde guitar hero och sen körde vi fiske spelet och ja... jag förlorade:P jag ledde med 8-4 och sen blev det 9-10:P haha... Bonus fisk bonus fisk:P*internt* sen sprutade jag vatten på pappa jag han dampade och jag och maria bestämde oss för att bada! så vi åkte ner till alnäs och badade. Det var jätte skönt i vattnet och vi stannade ganska länge. Sen bar det av hemmåt där vi kollade på Navy CSI och drack oboy:) sen åkte hon hem! Jag kollade på den där filmen med Jonnifer Lopez! Den var ganska förutsägbar, han fick henne och dom levde lyckliga i alla sina dagar. De är så tråkigt när man kan lista ut var so händer men egentligen så hade jag tyckt att filmen sög om han inte fick henne:P

Life sucks..... what more can i say?

GRATTIS

MAWLINN 16 år!!!!!
<3

fan...

hejsvejs i lingonburken

jaja hade rowliigt med matte non iallafall. Gick typ 5km och kom fram till oxtorget där jag och matilda stannade medans alla andra ämtade saker. Vi badade fötter och letade stockar som vi skulle lägga runt elden. sen kom alla andra och vi började laga mat, tacos. Det blev smarrigt. Sedan kom Andreas charli och Axel med axels båt. Sen skulle vi bygga upp tälten! Det visade sig efter 15 minuter att Sofia hade tagit fel pinnar så de stora tältet kungerade inte:P så vi fick ta det lilla tältet. Sedan körde vi maffia och dunken. Sen kollades det på Skräckfilm medans jag och malin låg och snackade i tältet. Sen var det natti natti och alla sov. Det var skitkallt och svårt och sova men va fan.. skit samma. Sen på morgonen åt vi frukost och badade! sen gick vi hem och jag hade ingen nyckel så jag låg och solade på baksidan. nu ska jag jobba med so!

"fett ovärt"

SUCK! fan va jag är trött, dagen var inte så kul eller halva dagen var bra. Först på bussen var de tårar och drama sen tåget till sthlm var tyst och sen gick vi från centralstationen till Nordiska(bajs) Musèet när vi fick varsin liten sändar-grunka och varsina hörlurar och så fick vi gå runt och lyssna. Sen så gick vi bort mot skansen och utanför fick vi köpa luch på s.k Mc Donalds. Sen gick vi in på skansen och åt. Och de var soligt och varmt och jobbigt. Men sen hade My lite problem med.. ah.. så vi fick vänta ett tag där(>P) och då sprutade en kille vatten på Anna. jag ba "FUCK.... YOU" och lät skitmesig! sen så gick jag och anna runt och kollade på nordiska djur som dom små bäjbi kaninerna som bara var 2 veckor och ur gulliga. Jag tog säkert 20 kort på dom, får lägga upp sen. Vi klappade getar(:P) och sen gick vi och satte oss på entren och ventade på att vi skulle åka. När vi fick gå så gik vi en annan väg till stan som vi knappt hittade till. Det var den tråkigaste gatan ever! Men!!! det fanns en COOP!! jag ba YÄÄSS! sen vandrade vi in till stan och köpte glass i gallerian och sen köpte jag diverse nylonprodukter(strumpor strumpbyxor och tights) hih... sen köpte vi kladdkaka och sprang till tåget som gick 30 minuter tidigare än va vi trodde! jusste sen blev vi nästan tagna av polisen men vi sprang ifrån domXP sen hade v de mysigt på tåget. vi gick igenom hela ådet för att hitta platser men hittade inga då gick vi tillbaka halva igen!haha... sen när vi kom fram åt vi kladdkaka vid fontänen och sen åkte vi hem! Nu gör jag so(not) och imorgon så ska vi till vårdsätrabadet och anna ska RÅKA knuffa i mig med kläderna på!:P
pussssss

Get ready cause here I come

Ja.. idag ska klassen till stockholm och gå på Nordiska museet och skansen. Ska väl bli.. ja.. okej? Aja Nu är kjell och hans polare här och hugger ner ett dött träd i våran trädgård. Min buss går om 25 minuter. Intresseklubben sprängs av överbelastning(!) aja ska väl ta och gå snart, packa min väska och gå till bussen. Undra hur dagen kommer att bli? Bra? Dålig? Ensam? Glad? Det får vi se!
TITTA EN GET!:O

It's my life, it's now or never!

Varför skulle jag sakna dig?
Vad har du egentligen gjort för mig?
Jag såg hur du drog in röken och tittade på mig
"Kolla på mig " skrek det om dig
Sen blåste du ut röken
Jag suckade innombords
jag förstår inte dig
Hjälp mig förstå
Hur kunde det bli så?
Ljög du för mig
Alla gånger du sa "jag älskar dig"
Alla gånger du sa att jag var fin
och att du behövde mig
så som jag behövde dig
i guess it's all a mistery
that ended in missery

hah!

Det är minst fyra personer som läser min blogg varje dag! De trodde jag inte!(kanske inte mycket för dig men för mig som är typ ointressant så är de massor!)

Fett varmt idag. Blir alldeles knasig när det är såhär varmt. Aja var hos kusinerna i Torshälla igår då, fett kul. Vi åkte runt 10 och då var bara august och Matilda hemma av barnen så August visade oss runt (han är tre). tYP "här är min krokodil han är farlig" och "Jimmy är ute och åker moppe"! Sen kom Malin och Tove och Malins kille Fredrik(han var väldigt snäll). Vi å smörgår tårta till lunch(första gången jag åt de) Sen hade vi vattenkrig XO. Hih.. de var kul men jag tror att jag förlorade. Sen så gick vi på promenad och kollade in ungdomsfestivalen som jag tyckte var ganska B! krusellerna var typ farliga. Sen gick vi hem och åt tårta eftersom Matilda fyllde tretton igår och malin fyller 18(!) på Tisdag! Sen kollade vi på Tjenare Kungen och åt middag och chips och åkte sedan hem. Och hanna somnade på vägen hem medans vi kollade på "super sebra" och så började hon typ prata och typ ta på mig. Jah ba hjälp(!). Sen så var vi äntligen hemma!
Idag har jag jobbat med SO arbetet och varit och handlat med mamma och erik. Och nu ska jag jobba med SO ännu mera.

ShululUlu  

RSS 2.0