i broke them all for you

Alltså Grey's. Vad kan man säga. Så jääävla bra. Men lilla georgie.. Men det behövdes något sånt. Något stort som hände. Men att alla skrattad förstod jag inte riktigt. Men i can't wait tills nästa week!

Idol. När hela juryn hade sorbrillor på sig.. fjantigt, förutsägbart, tråkigt, töntigt, inte roligt alls. Och vad var grejen men "www.glömdet.se"? Kul? Nej.
Han rasmus är ju inte så ful. Och jag tycker att erik har en skit grym röst med dom högsta tonerna? De gick inte riktigt va? eller va de bara jag? Jag tycker att juryn måste ta upp sånna saker med alla även fast dom älskar dens röst.
Sitter och lyssnar på "The story" men Brandi Carlile. Den som Moa sjöng. Den är faktiskt riktigt bra. Jag har suttit och försökt spela dn på gitarr men de går väl sådär ganska bred låt.

Jag vill skriva en låt. vad ska jag skriva om? Inget oh baby oh yeah woo... Något annorlunda. "oh baby" klara jag själv. Jag tror jag ska ta och skriva en ikväll. Är litee sugen på de och har en del känslor som måste ut.

Fan va jag saknar Ukraina och alla människor. Bella, rebecka, Fredrik, Christian Olga, Anna, Roman...  Jag vill tillbaka. Sen vill jag ju till schweiz också. Ja pratade med Kitty och hon beehöveer tydligen mig. Hennes life är "a mess". Sportlovet kanske?

nu ska jag skriva smöriga låttexter.
hej då

mort

Nu sitter jag och gör de bästa jag vet.. Pluggar. Men bar alite grann. Jag ska snart dra till stan och köpa kanelknäcke till 40 pers. Sen sak jag träffa anna en stund tror jag. Sen är de kör som gäller. pepp
Vi kollar på The shining på engelskan. Är de ens lagligt? Hemskt.
Nu ska jag till stan!
Puss hej!!

you didn't see

jag har haft ont i hela kroppen idag. Dagen har varit sjukt seg. Börjad med Fysik där jag fick reda på att vi kommer ha 3 prov vecka 42. Kul. Sen klassråd vilket var ganska värdelöst. Till luch blev det pankaka med bröd och ost(?). Efter lunchen hade daga bestämt att vi skulle ha dubbelpass i Biologi. Min grupp gjorde ingenting. sjukt värdelöst.
Att sjuunga med Helena senare gick väldigt bra. När jag kom hem tittade jag på tv innan maria kom och plockade upp mig( med sin cykel;)). Vi gick på danspass vilket var väldigt roligt.
Nu ligger jag i min säng med två olika mascaror på mig och kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska ta. Får de av mamma som liten present.
Imorgon blir kör och kanelknäcke:D

aktiva jag!

Katy Perry- thinking of you

Jag är så aktiv här.
Dagen har varit helt okej. Ganska seg dock. Började med matte där jag faktiskt räknade sen var de lunch som bstod av pringles och cola(ajja bajja). Sen var de kondition på idrotten. Och sedan friskis. När jag sedan kom hem hade jag inget att göra. Jag kollade på tv typ. Kul liv jag har. det var mycket bättre för ett år sedan.

nighty

i'm suprised i'm still here

bättre att vara olyckligt förälskad i 4 killar än att inte vara kär alls?
Jag och malin och jag och victoria har kommit fram till att Johnny Depp, Adrien Brody, Robert Pattison Brian Hallisay, Jamie Bamber, Cam Gigandet, Hayden Christensen är dom hetaste på jorden tillsammans med Roman som är i gottsunda as we speak...

<3

löööve

Jag vill träffa tokio hotel!!
Vill du också? Here is your chance

RSS 2.0