live without an answer

Min tid har gått till annat än bloggande på senaste tiden. Jag ahr så mycket som ska göras. Jag borde sitta och läsa om Florence Nightingale eller plugga msuik till provet imorgon men jag sitter och laddar upp bilder på Facebook och lyssnar på The Mars Volta.
Jga kanske ska försöka berätta lite om Ukraina för er som är lite intresserade. Det var sjukt bra. Vekcan kändes som en månad. Vi gick på museer, var med på TV, åkte nattåg, rökte, drack, umgicks, fick massa nya vänner och grät. De var en så lyckad vecka. Förutom gråt delen. Men vi var ju tvungna att åka därifrån. Men vi ska tillbaka. De var bara så underbart.
När vi var i Sapp så bodde vi hos en tjej som hette Anna Vorobjeva. Hon var jätte gullig. Vi blev ganska bra kompisar med henne så hon började gråta tre gånger för att vi skulle åka. Fett sorgligt. Jag grät på bussen. Sne skulle vi bo hos Olga men dom renoverade så vi fick på hos nån anastacia som inte var så bra. Men vi överlevde eftersom vi umgicks med Olga och hennes brorsa Roman som var the hottest.  Sjukt.

Anna, Nikita Banana, Ägg carro, Victoria, Frida Dashas pojkvänn och Dasha.

Victoria, Olga och Roman.
jag dör. Jag vill tillbaka.
Nu ska jag försöka sova innan klockan 11. Vi får se om jag lyckas.
Puss
Valb

Jag älskar ukraina!!

Hemma igen.
Jag orkar inte skriva om allt nu eftersom jag har varit vaken sen halv tre i natt typ(ca 20 timmar). Då hade jag bara sovit 2 timmar. Och jag var inte bara trött hea dagen.. detaljer kommer sen men resan var den bästa. de finns få såker som skulle kunna gjort den bättre. Men den var grym!
Puss

oh yes!

Imorgon smäller de!!
idag har dagen känts oändligt lång tycker jag. Men den är snart över och de betyder UKRAINA!! Har nästan packat klart, eller inte. Massor är i tvätten. Men de mesta är klart. Jag och Victoria drog till stan för att köpa massa godis till resan. Vi plockar ihop godiset och ställer oss för att betala. När jag lägger upp godiset på vågen ser jag att de kostan 60kr(!).
Då skriker killen i kassan "60 KRONER!!!" och låter vääldigt förvånad. "Du räddade våra liv!". HAHA!
Sen åkte jag hem och började packa.
Igår var jag på KatteMusikalens genrep med en av dom tuffaste. Den var lite crazy, men bra. Sen blev de grillkväll på alnäs med massa trevliga människor.
Jag kommer troligtvis inte blogga på typ två veckor. Troligtvis lite mindre. Men alla får ha de så bra och sakna mig!
Pusss

Foh shizzel

Ukraina på Onsdag. de är typ två dagar kvar.. eller typ bara 36 timmar tills vi ska vara på centralen!:O

I'm so lost without you

Min dag har varit super seg! Jag har skurat och burit och titat på tv. Sen på kvällen kom Maria. De var mysigt. Vi tittade på världens gayigaste film och körde Eyetoy. Jagn vann. Typ.
Disneychannel är de bäästa jag vet! (nästan) De är så bra!
Imorgon blire grillning på Alnäs tror jag. Myspys.
Sen är de skolan på tisdag men sen! Då är de UKRAINA!!
puss

som om du skulle lyssna

Halloj!
Idag har jag fått nya skor och satt upp studsmattan och haft en väldigt mysig kväll på alnäs med kompisar.
Jag vaknade väl vid tolv och satte mig framför tv:n dirket. Sen kom pappa och sa att påskharen hadde varit här och sagt att jag skulle få nya skor och de tackade jag ju inte nej till. Då åkte jag och mamma och erik till boländerna(<3) och shoppade. De blev ett par adidas classic. När vi kom hem tvingade mamma oss att sätta upp studsmattan. Vi ämpade med de en kvart sen åt vi godis och gosade med bill. efter middagen spelade jag ticket to ride med mina föräldrar och förlorade stort. Efter en stor förlust drog jag till Lyssnarängen och träffade Julia Svante Tobbe och Anna. Vi drog vidare till Anläs där vi rökte vattenpipa och snackade. De var mysigt. Så gott. Sen cycklade jag hem ensam och lyssnade på "Time of your life" hela vägen hem. Tror de blev sju gånger. Nu är jag lite snurrig och trött. Imorgon tror jag att de blir att jag träffar maria. Eller hon har en dejt med min studsmatta och jag med hennes godis.
Igår färgade jag Carros hår och tittade på Wildkids hela kvällen. Mys.
Nu ska jag sova.Puss

Sensuell

Idag ska jag träffa Carro. Jag ska färga hennes hår. De blir roligt. Sen är de ju trots allt långfredag så vi tänkte ha lite tråkigt också nämligen plugga.
Just nu sitter jag och lyssnar på "La Bomba - King Africa". Party låt. Lyssna på den. Nu blev det "Mambo Nr 5". Så pigg är jag. Jag ska ta bussen som går tio i två. Sen blir de något av de mysigaste ställena(wtf) i Uppsala, typ Ica Maxi eller gränby eller någtt sånt.

Jag vill fylla 18!


Mitt lov är nu över.

Pallar inte...
Kom hem från Maria för ca 45 minuter sen. mamma och pappa ville ta ett snack med mig. Dom hittade min Sourz. Kul. Så nu blir de inge mer sova över hos någon. Och jag måste säga vart jag går och vad vi ska göra. Palla de liksom.
Jag och Maria tittade iallafall på "Sliding doors" Den var lite crazy men ganska bra ändå. Hade de väldigt trevligt om jag får säga det själv. 
NU blev jag grymt depp.
Mitt lov är nu över.

Leende guldbruna ögon

Nu är jag hemma från en 24 timmarskryssning till Mariehamn. Det fanns farligt lite snygga killar på den båten. Jag kanske såg tre. OCh då är självklart Tony Irving inräknad. Han hade sin dansskola där. Han körde samma skämt hela tiden typ. Men han var lite kul. Men han gick iallafall runt i publiken och drog upp folk. Då "Gick erik på toa". Sen dansade jag och pappa några danser och sen blev det helt plötsligt 18årsgräns där så vi drog vidare till en pub. Men jag och hanna gick och la oss eftersom våran plan var att vi skulle äta frukost i Mariehamn. Men så blev de inte eftersom mamma och pappa försov sig. Så vi gick till nån tråkig kafeteria och tog oss en macka och spelade lite kort. sen blev de mera Tony och Wallmans Schlagerbaren. Sen var de slut.

Jag har insett att Schlager och Dansband är en stor del av min repertoar. Jag kund varje låt som dom sjöng med Wallmans och en o0ch annan dansbands låt när dansbanden spelade. Bred musiksmak? Mm...

Mitt lov har till stor del bestått av Sara och Maria och de blir lite mer av de ikväll, jag sk anämligen träffa Maria. De blir trevligt. Men först ska vi baka pizza här hemma.
Adjö!

...

So it was a cover up?

Grym tjej



what's really going on below

Så gårdagen (söndags). Jag drog till Knutby med ett gäng tuffa brudar. När vi anlände till pastorns hemmaplan mötte sophie oss och vi drgo hem för singstar och mys hos henne. Jag sjöng en hel del. Dom hade massor av instrument. Bland annat en 12-STRÄNGAD GITTARR! Ljuvligt. Älskar den. Köp en till mig? Nästa morgon blev de mysig frukost och mera gittarr. Sen drog vi hem och jag åkte hem till mina brudar. Vi epilerade oss och åt glass och myste. Sen drog jag ehm och åt och spelade du ska inte tro de blir sommar och beautiful ones. Mix and match. Sen drog jag tillbaka till dom snygga och vi "mensade" ner marias säng och åt ostbågar och glass och tittade på "13 snart 30".
Nu ligger jag och lyssnar på "hallelujah-. Bon Jovi" och inser att jag åker till Ukraina snart. Sen är allt över.
Älskar mina brudz!
Bilder från helgen kommer kanske sen(:

D A Em D A G

Knocking on heavens door..
Maria sitter och spelar den för mig på gittarr, jag har lärt henne *Stolt*. Hon är en riktig naturbegåving! Låter riktigt bra faktiskt!
Sara drog hem för ett tag sen efter att vi hade epilerat både de ena och de andra. Skirver om gårdagen senare måste hem och käka nu! Den var iallafall toppen!
Pussi

Utkast: Nu är ...

Nu är jag hemma, trött och hungrig. Gårdagen var mycket mysig. Jag Sara och Maria plockade ut tv och madrasser till hennes lokal och sen hade vi filmkväll. Runt halv fyra aå drog vi till wille och hans skånepolare. Vi stannade där ett tag och straxt efter fem började vi traska hem genom skogen. Sen skulle vi pp tre timamr senare och städa. Men de klarade vi. Jag skurade duktig som jag är. När vi var klara gick vi hem till Sara (hih) och tittade på film tills min mamma kom.
Nu sitter jag på mitt rum och spelar ein bisschen guitar. Snart ska jag städa lite, kanske ta en dusch. Fresha till mig. Sen ska jag dra till Knutby. Mys mys.
Gårdagens väder var mumma!! Jag och Sara låg och solade på bryggan i staqdsparken. Puss på de!
Men idag är vädret inte på samma nivå. Skyll på Sara hon dödade en spindel igår!


1647
Jag har städat mitt rum. Duktig. Sen somnade jag och sov lite mer än två timmar. Så skönt! Jag har precis duschat och ska göra mig iordning för att ta bussen till KNutby för tjejkväll hos sofie!
Ha en trevlig kväll!

Utkast: Idag blire ...

Sent upplagd
Idag blire party med Sara och Maria! Hoppas verkligen att maria har frisknat till! Men nu först så ska jag på stan med Sara. Ut i vårsolen med en av dom bästa! Sen hoppas ajg verkligen att My hör av sig. Jag vill liksom hinna träffa henne innan hon åker till stora staden Chicago på måndag! Hoppas hoppas!

jubel?

Jag blir så irritera på min pappa! Han har ju kört med viktvätarna några månader nu och idag hade han nått sin målvikt. Jag har alltid sagt att han har varit duktig så nu sa jag bara grattis istället för att rita kors i taket och brista ut i sång. Då klagar han på att jag inte låter tillräckligt glad. "Men hur mycket jubel fick jag när jag gick ner 11,5 kilo alldeles själv`?" säger jag. "Tio kilo var de faktistk!" Säger han. Så mycket lyssnade han. Jag vet väl bäst hur mycket jag gick ner.  De han sa var  typ "bra" eller nått. Sen ska jag juba när han går ner.
shiit.

i don't see

Nu är skorna mina!! Direkt efter våra korta skoldag och efter att labbrapporten var klar så drog jag och Victoria till Gränby för att leta efter "mina" skor. Sen hittade jag dom inte och blev väldigt deppmen sen, helt plötsligt så stod dom där. Jag jag blev glad och bad om den andra och sen poff så köpte jag dom. Fett fina. Och nu blir jag väldigt lång också, 9cm klack. Efter gränby dorg vi till IKEA. Där käkade vi korv och köpte annan "mat". Sen bar de av hemmåt. Vi ska få gäster ikväll, vi får se hur de blir.
pusseli

best friend

Alltså vädret!! Jag blir så lycklig! Sagen har varit mycket seg. Jag var på bra humör på första lektionen men då fick jag veta att Hanna ska sluta som våran lärare!! Hon ska inte vara kvar på skolan heller! Hon är typ världens bästa lärare. Hon har gjort skolan rolig. Man ser fram emot biologilektionerna. Hon ha så bra kontakt med eleverna eftersom hon bara är 24 år. Men hon är så jävla bra. Den nyheten fick resten av min dag att suga.Jag blev trött, ofokuserad, och irriterad. Sen var de massa tråkiga lektioner. Efter skolan så var jag och Vickzie kvar i skolan och skrev labbrapport! duktigt! Fast dom är inte klara än, dom ska vara inne imorgon. Men vi stannar efter skolan. Sen sk ajag nog dra till Gränby  och kanske tjacka skorna nedan. Eller va säger ni? Ska jag? Dom har grymt hög klacka(9 cm) Men jag vill verkligen ha dom.Hur ska jag göra? Nån som vill följa med till Gränby imorgon?
13 dagar kvar till Ukraina!
Nu måste jag öva på franska glosor typ.

Puss

13 dagar kvar!


Vi var med i UNT.( Iallafall på nätet)

Big girls don't cry..

Trött!
Fick skjuts av pappa imorse så nu är jag i skolan jötte tidigt. Har redan varit här en kvart. Och om en kvart har vi Biologi. De är en ganska tråkig dag idag. Matte, kemi och medicin också.Men den slutar vi halv tre och de är skönt fast då ska jag sitta och jobba fram till minst halv fem. Sen har jag kör fram till säkert åtta eller nio. Jag har sovmorgon imorgon!! De har jag sökert sagt flera gånger, men jag har aldrig sovmorgon så de är väldigt lyxigt! Swen slutar vi typ tjugo över ett, Träffa mig? Det vore kul om jag fick respons där va.
Jag är glad från igår, dagen var bara så bra!
Pusski^^

Heja IKEA!!

VÅÅÅR!!!
Fan va skönt de var idag! Vi slutade kvart över elva och jag och Vickzie pixie pie drog till stan och käkade på Subway. Sen drog vi till din sko och på vägen hittade vi Sara och Adam som hänkade. Sen splittrades vi och jag och Vickzie drog till bryggan och solade! De var skit mysigt. Sol liksom. Sen skulle jag sjunga och efter de var de IKEA som gällde. Heja Ikea!! Fan va stoort och myysigt! Vi shoppade "mat" och vi (iallafall jag) åt middag där. Ikea korv liksom!?! Älska!  Sen tog vi bussen och mötte simon och maria. Sen gick jag hem och slöade. Har inte gjort så mycket bra idag. Skulle ha skrivit kemirapporten idag men så blev de inte. Men imorgon!
Idag filmade vi vårat klassråd. De var hemskt. Vi ska ha med de och visa de för ukrainarna när vi åker ner. Vi var däför tvungna att ta allt på engelska. Jag brukar inte ha problem med att prata men fyfan va mycket engelska jag har tappat. Sen behöver jag titta på de där sen! shit..
Nus ka jag nog sova tror jag. Jag kunde nämligen inte sova igårkväll eftersom jag gick upp halv två. Så jag låg och tittade på Wild Kids till halv ett medans någon skum snubbe messade mig på obegriplig "svenska". Han säger att mitt nummer fanns på hans mobil när han köpte den. Hur snodd är inte den då liksom?! Kul kille.
Du är väldigt lik henne. Men de är klart du inte förstår de.

RSS 2.0