Stilla natt

Fan, auktionerna som jag har spanati in i en vecka är nu avslutade sen två timmar tillbaka och det kom jag på nu! Fan. Det var en skitsnygg jacka som jag verkligen verklgen ville ha!
Idag har jag hunnit med massor. Först sov jag länge sen räknade jag matte med pappa. Sedan gick jag ut i musikrummet ett tag och spelade in en halv låt. Sen åkte hela familjen plus Calle till IKEA för julbord och att hälsa på Maria på jobbet. Hon smälte in och gjorde ett bra jobb! Sen åkte vi ner på stan och tittade på fyrverkerierna! Så himla häftigt. Och skitbra låtval! Sen tittade vi på Harry Potter som överraskade mig. Jag vill se mer! Efter det så drog vi till slottet och tittad på ljusshowen som var riktigt coolt det också. Sen åkte vi hem.
Nästa helg vill jag ut. Jag ska ut. Det ska bli kul. Då ska vi fan ut.

23 dagar kvar till Malaysia! Och EMILIA!!
Natti

Anyway the wind blows

Nu har jag inte skrivit sen i Måndags. Och ja, den här veckan har det varit full rulle. I tisdags blev det ingen träning då jag dels hade träningsvärk och dessutom två prov att plugga till. Men i onsdags eftet matteprovet så dorg jag och Victoria till gymmet och körde ordentligt i 1,5h. Det var roligt, massa catching up! Sen i torsdags hade jag den sämsta dagen på länge tror jag. Jag ville bara gråta. Men sen på kvällen, på De Visa blev det bättre. De Visa har julkoncert den 16 December ver inte riktigt vart men den kommer bli jättebra.  Efter repet så tittade vi på inspelingen av koncerten. Det var ju himla bra faktiskt, men det var synd att han som filmade zoomade så mycket. Man såg ju knappt halva Thriller-dansen. Det tyckte jag var lite tråkigt.
Idag har jag bara haft matte och musik och slutade ändå halv fem. Jobbigt. Musikklassen har julkoncert den 8 December på Grand. Jag ansvarar för biljettförsäljningen så kontakta mig och ni vill ha biljetter!

Nu ska jag sjunga lite tror jag nog!


Only just a dream

Jag och Maria har varit på gymmet ikväll. Och som vi kämpade, det kommer kännas i kroppen imorgon kan jag säga. Vi körde en och en halv timme, stenhårt! Jag är så stolt. Detta ska vi hålla uppe!
Men nu ska jag sova för jag börjar 0830 imorgon! Fast jag kommr nog sitta uppe ett tag till och pyssla med min CV då jag är väldigt avundsjuk på Maria..
PUSS

All i relly want is money in my pocket

Idag är det exakt en måad tills jag träffar Emilia, dvs 29 dagar tills jag åker till Malaysia! Hur najs?

Idag har jag, Anna och Malin käkat korv på IKEA. Sen tog vi en kaffe i resturangen och mötteupp Maria efter hennes jobbintervju där. Och guess what? Hon fick jobbet! Jag är så stolt äver henne!

Skoldagen var väldigt kort med bara två lektioner. På svenskan tittade vi på Matrix och på engelskan pratade vi om novellerna som vi, eller i min grupp jag, läst. Tydligen så tar våran Engelskalärare illa upp om man sägr att man är bäst. Hon tycker att det är oartigt^^


Just to prove a point: Kardemummabullar

Who the fuck is Alice?

God kväll,
Jag har nu ganska precis kommit hem från en riktigt mysig kväll hos Maria. Vi tittade på "Alla Älskar Alice" och gjorde varmchoklad bland annat. Hon är en väldigt söt och helt sjukt människa men jag tycker om henne ändå.
Dagen har varit väldigt lång. Den började med att jag försov mig och missade biologin. Sen hade jag lång matte och sedan musik. Sen bar det av hemmåt för pizzabak. När jag kom hem låg det ett stort paket på bänken, MINA SKOR! Dom var lite tajta och väldigt höga så jag får töja ut dom och ha dom på Annas Pride-skiva eller nått!

Jag längtar till julen. Jag längtar tills vi åker till Malaysia. Jag längtar till Koh Phanang. Jag längtar till ren lycka.


It's a wee bit wiffy

Idag har vi haft de skrifliga nationellaprovet i svenska. Vi hade fem timmar på oss men jag gick efter halva tiden. Jag skrev om talängslan och scenskräck. Det var faktiskt ganska roligt att skriva om. Jag är nöjd med det jag skrev. Efter provet åkte jag hem och tittade på Rädda Willy 2. Åh va jag vill ha en späckhuggare! Dom är så söta, iallafall Willy. Vid tre hade jag sånglektion med musikklassen, nu har vi äntligen tagit oss igenom Bohemian Rhapody! När jag kom hem så käakde jag soppa och tittade på rädda willy 3!<3
Nu ska jag och Hanna titta på Välkommen åter. Älskar de programmet!

<3

So many things i should have said

God kväll,
Vilket jäkla väder det har varit idag då! Det har inte regnat och inte snöat utan det har slaskat. Och jag och Malin jag ju hurtiga så vi gick från skolan till IKEA. Jo men det ångrade vi när vi kommit 100m. Så genomblöta mötte vi upp Anna i IKEA-restaurangen och käkade lunch. Köttbullar och potatis blev det för min del. Det var ju gott!
Sen gick vi runt i affären och tittade och testade. Åh va sugen jag blev på att flytta hemifrån! Jag hittade iallafall en flaska som jag ska blanda shots i, toppen.
Nu är farmor hos oss också. Så jag har suttit och pratat med henne och hjälp henne med allt möjligt. Hoin stanna tills på onsdag då pappa kommer hem från Belgien. Sen på Söndag så kommer mamma hem från USA. Jag är inte avundsjuk.
Nu ska jag sova!
Natt natt

LÖV it!

Ytlig?

God kväll. Just nu är det fortfarande söndag. Ännu en seg söndag. Jag måste börja ha planer på helgerna annars slutar det med att jag bara slappar och inte gör någonting. Jag har inte gjort någonting denna helg. Men som tur var har jag haft toppensällskap när jag gjorde ingenting. Sara och Maria kom över på kvällen i lördags och då tittade vi på film och bakade och hade deet väldigt mysigt!
Idag har jag faktiskt pluggat lite och till och meed tränat. Jag crosstrainade i en halvtimme och svettades järnet. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet för första gången på aaas länge. Fast först har jag lunchdejt på IKEA. 
Nu ska jag nog ta och släcka lampan och försöka få lite sömn. Natti natti!

Mysiga minnen de där va!

Puss???


fredagkväll

Ikväll blev det fredagkväll med familjen. Först blev det vin och tacos och nu film, Mysigt. Jag har även lagt ett bud på skorna på bilden i inlägget innan (dom fanns på tradera). Just nu leder jag och auktionen är slut om exakt nio minuter.
Idag har jag haft en kort men bra dag. Eller mer en vanlig dag typ. Hade sovmorgon till 1140 och dagen bestod av två mattelektioner, soft. Sen åkte jag till stan och fikade med Anna. Lite catching up, trevligt.

Jag leder fortfarande auktinen. Inga andra bud men ändå. Deet är så här i sista minutrarna som risken finns att andra kommer in i spelet.

Ha en trevlig kväll!
Haha, gamal bild:)

Det är farligt med internet


Hur snygga?  AS!

It's written in the stars


Hittade några ringar på Style by Tyra som jag gärana skulle vilja ha. Men som jag har sagt; Ringar är värdelösa och man kommer aldrig använda dom. I have proven myself wrong. Jag använder ringar gärna och ofta. Så dom här skulle sitta fint. Vi får se om jag har råd och samvete att köpa allihopa men jag tror verkligen att jag kommer slinka och köpa nån iallafall.
Skolan känns så värdelös. Det är skönare att vara hemma och titta på tv. Men jag vcar i skolan idag och gick på mina tre lektioner. Greger tror att jag är bäst. Han tror att jag kan allt och kommer bli så besviken när han får reda på sanningen. Och jag håller på att bli en hejare på kongas.
Nu ska jag nog ta och ta mig en skål special K och titta på lite tv innan jag ska sova.
Natti natti

Tisdag 09/11/10

Nu tror jag att jag ska fortsätta.
Jag har varit allmänt opepp ett tag nu men jag hoppas att det gått över nu!
So starting tomorrow så ska jag tänka positivt och leva ett bra liv. Göra läxor, träna, vara spontan osv..  Vi får se hur det går.
Jag har nu varit sjuk i tre dagar så jag är hyffsat rastlös. Och under denna tid så har istiden tagit över stora delar av landet. Detta innebär att alla bussar kommer att vara försenade, vinterkläderna måste fram och det kommer vara väldigt svårt att gå upp på morgonen imorgon...Nu ska jag försöka sova för att göra det lättare.

RSS 2.0