26.01.12

Jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innantill. Så hälsa ditt hjärta att allt är slut.

Idag är det ingen vanlig dag för det är Marias födelsedag idag. Grattis till den bruden!  Träffade henne på stan idag och födelsedagsfikade lite med sällskap av det andra födelsedagsbarnet denna vecka.
Igår var det onsdag och löning. Vad gör man liksom? Jo efter jobbet så åkte jag till Maria och chillade lite innan vi åkte till mig och gjorde i ordning mig. Sen åkte jag och 3l vin till Elin där vi drack upp det och hade det muchos trevligt. Sen blev det en sväng till terran innan det blev en sväng till Knivsta. Mycket trevlig kväll.
Imorgon har jag planerat in en sväng till gymmet. Får se hur de går. Ska jobba vid fyra men känner att min rygg behöver tas om hand.

Den vill jag ha.
Nu ska jag faktiskt ta och sova.
Natti

24.01.12

Din mamma borde lärt dig lite granna.

Vilken skön dag. Har legat och tokdegat framför OC och SATC hela dagen. Efter några timmar fick jag sällskap av en mentalt förvirrad blondin. Supermys. Nu ligger jag här helt död med världens träningsvärk efter mitt ofattbara gympass igår. Klapp på axeln där då! Resten av gårdagen spenderades med Emilia och Elin hos Elin med några boxar vin för att fira min finaste 21åring (snart har jag två). Vi förflyttade partyt till Terassen där vi hängde några timmar innan vi skiljdes åt. Det var en bra kväll.
Imorgon är det jobb som gäller så jag ska nog ta och lägga mig nu så jag kan ta ign lite förlorad sömn.
Natti natti!

15.01.12

Jag går runt i tröjan som du hatar.

Men jaa... 06:53 visar klockan och det är dags att sova! natti natti


12.01.12

Det är svårt att sakna n¨got man aldrig haft.

Jo men va då, dete är väl lagom dags att skriva nått nu va? Det nya året och allt. Jag orkar faktiskt inte sammanfatta allt jag gjort sen jag skrev senast så blickar framåt lite. Eller i alla fall till helgen. Imorgon är det, efter 11 h jobb, gasque på Norrlands som gäller och lördag salu kanske. Jo, jag är ledig i helgen så ska köra hårt. Jag är nämligen aldrig ledig längre.
Idag hade jag tenta som gick bättre än jag trodde. Men man ska aldrig säga att man tror att man klarade den för då gör man inte det så jag tror inte jag klarade den.. Sen träffade jag mitt lätt störda vän Maria och tog den galet lugnt hela dagen med OC och SATC. Sen åkte jag hem och fortsatte mitt nya musikprojekt, nämligen att arra The Moment I Met You- Vincent. Det är himla roligt ska jag berätta. Men jag har ett problem. Jag har nått maxstorleken på filen och jag är långt ifrån klar. What to do?

Nu ska jag sova för att palla jobba imorgon.
piz



RSS 2.0