vårshow

Jag är helt slut! Har nu haft vårshow respektive repetioner hela veckan. Jag har knappt någon röst kvar men känner att jag har gjort ganska bra ifrån mig ändå. Och är fett imponerad av alla skådisarna:P skit bra jobbat. Och sedan så var det danserna, Sofia sofia och mikaelas dans var ju skit bra och dansgruppens var kul! Jag vill kunna dansa ffs.. vi har haft skitkul och jag har fått nya vänner jao... Men nu är jag helt slut och ar nån infektion av något slag(låter värre än va de är!)

Idag hade jag de trevlit med Matilda och Livvi vid lunch hade värsta intressanta diskutionen ju! Sedan var det SO. Och vårat arbete ska vara klart på Onsdag. ONSDAG!! Hur fan ska jag hinna??
Sen så var der idrott, mikaela hade lektion. Vi fick lära oss nlite ragga, de var skit kul även om jag sög hårt.

I'm in the business of misery

Ja, Mikaela har slutat på musiken. Igen, man ba to bad for you fishface. Det var tråkigt men vi kom inte överens riktigt. Men inte mitt problem. så måste vi få Julia att ta i ordentligt, från tårna. För nu kommer hon att behövas.
 Var på stan med Anna både idag och igår. Sedan så lämnade jag tillbaka de skorna som jag köpt och bytte mot ett par nästan likadana men med rosetter på och eftersom anna och köpte skor så var det lixm 3 för 2 så då fick jag ett par andra också=D jag köpte en vit vårjacka också. Den var fin! Imorgon så ska jag ringa 3 viktiga samtal komunen gnejsen och frissan. Ska ju färga håret, hur????? De är frågan! förslag någon!??

mm, ja.. så ska man kolla på Gossip Girl oh desperate housewives senare då da! sen så har jag spelat in en tokio hotel grejs. De ska jag kolla på snart:D
Sitter och kollar massa konstiga videos på Youtube.

"Basically a gian ponytail holder"  lol

Paramore äger btw:)
puss hej


Missnöjd? Alltid!

I fredagskväll så lockade jag håret och tog lite bilder som kommer att läggas upp senare. Sedan var det dags för ishockey som vi förlorade då da. Sen påLördagen lockade jag håret igen och åkte sedan iväg på 50 års fest. Det var ganska drygt men kul ändå. det var en jätte söt kille där:) han hette max btw. Sen var det en nästan lika söt 3åring som hette Edvin som lekte med mig"Spring då rwip rwip rwip" sa han hela tiden. Men det var ganska värt tror jag, jusste Jag kollade på Bazil mus 3 gånger också. Sedan idag så har jag spelat Buzz med hanna och siri och erik, jag sög men de var kul:) Sen kom farmor och vi åt tårta som bestod av maränger och grädde, det var väldigt mättande. Sedan kollade jag och farmor på mina gamla framträdande som t ex julkonsert 2004 och öppet hus och ISB idols.

Jag har grubblat ganska mycket. Varför behandlade hon mig på det sättet? Vad kunde jag ha gjort för att undvika de? Vad kan jag göra nu? Vad kan jag göra åt mig själv? Vad kan jag göra åt mitt liv? Hur kan jag påverka mina minnen från 9:an? och jag kom inte fram till något. Bara att jag är en känslig mes som hatar sigsjälv.
puss på er


thats what you get

Igår firade vi mammas fördelsedag genom att äta tårta och åka gokart och käka på JAVA. Maten och tårtan var god och Gokarten var kul förutom att jag låg bakom Hanna hela hela tiden(och hon kör inte så fort och då kan intejag göra de heller). Senare runt tio gick jag ut och träffade Anna vi skulle kolla läget i gropen men de var dött när vi kom dit. Men Marsan var där och var packad och skulle precis gå till sina föräldrar. Hoppas de gick bra. Sen gick jag och anna runt i sunnersta och snackade. Sen så gick jag hem och la mig.
Ingetning fungerar idag. Även fast jag fick sommarjobb var det kanske inte direkt det jag ville ha, men man ska vara gla ändå. Jag ska jobba på ett äldreboende. Men ett jobb är ett jobb. Sen så är mamma bajs och fitta på livet lixm.

Du tar allt ifrån mig
Alla säger "gå vidare", men hur ska jag göra de
När du är allt jag kan se
Fan va jag vill glömma dig
Men 9 år är mycket för mig
fan att de blev så här
Men man lever så länge man lär
det verkar inte beröra dig hur jag känner mig
hoppas att det var det här du ville ha
  -Anonym

tänk vad bara ord kan göra

dagen var lagomt braoig.  Först sjöng vi för blivande sexor som typ satt och sov när vi sjöng. På I'm yours så hade jag ägg(typ marackas) som jag stog och skakade och såg allmänt mesig ut. Sen bar det av mot Alnäs för sammarbetsbanan. När vi kom dit så mötte jag anna och vi satt och snackade och gick runt lite. Sen så gik jag iväg, blev sugen på att springa lite(härmis ja vet). Sen satt jag för mig själv ett slag. Sen gick jag och åt med Anna och Mawlinn. Sen var det dag för att börja med samarbetsbanan. det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Sen efter klättrandes och stapplandes och byggande så tog allt slut helt plötsligt. Då lurade jag med mig anna och vi GICK hem. Och på vägen så plockade vi massa fina blommor till min mamma som fyller imorn. när jag sen kom hem fixade jag med blommorna och åkte iväg och handlade med mamma. Sen var det typ 2 timmars kör. Jag fick ett fint solo:D i don't know how to love him. Den e skit fin. Och det är en tjej på kören, ag döööör. Hon skriker och de kan vara ifnt ibland men de är bara för mycket. Så ska man upp tidigt imorn också!  Så ska väl sova också! menSelisha vann ju:) det var väl ganska bra:)
puss och kram.


de är bara ord

Dagen gick an. Ingen lunch men tjockade mig med brorsan hemma istället. Har slått in mammas paket, och kommit överens med mina syskon om att jag ska plocka blommor på mammas födelsedag medans som ska baka scones. De betyder att jag måste gå upp typ kvart över sex och de blir jobbigt efersom de är onsdag innan och då är de massa bra på TV men får väl spela in de istället. Så ego ska jag inte vara. Vad ska man göra nu då, mer än att plugg in Bad Day och I'm Yours? N kan ju om den få lust berätta vad jag vill veta!

Do you know how it feels
when you can't tell your best friend that you love her
have you every had the feeling
that what you think doesn't matter
that what you think and feel doesn't effect anyone else but you
when what everyone else thinks and feels is the only thing that matters to you
                                                                                                      -Anonym

"men ibland var det faktiskt bättre förr."

Jag måste fan bestämma mig. Jag är helt knasig. Make up your mind, bitch. Jag verkar typ desperat men i själva verket så bryr jag mig bara! Men så mycket kan jag säga att I don't love you like i did yesterday!
Jag mste accpetera att folk inte gillar mig och att dom önskar att jag kunde bo på Mars men tyvärr så gör jag inte de, varken bor på mArs eller accepterar de.  Jag skulle villja båda men tyvärr, men det är inte många som känner mig så det finns inte många som borde tycka så.

Jag bad inte henne ta tillbaka dig utan jag och vi andra hade klarat oss utan dig! Du får den uppmärksamhet du vill ha!

So True!<3

wir wollen tokio Hotel

Bloggoholic-Sorry

Mamma var skitstressad när hon kom hem och inget blev bra, köttfärsen smakade skit och Hanna bråkade. Mamma hade iallafall lovat mig och skjutsa mig och NC till Friskis & Svettis, vilket hon gjorde. Jag körde 7 km på crosstrainern och lite mage och armar. jag kom på att jag måste börja träna mera nu för jag har ju "vadet" med mina föräldrar som jag ska klara av. Men det kommer gå åt helvete!
 
Vad tycks om min nya design? Imponerande?
Jag gjorde de aldeles själv *Stolt*
Men Mawlinn ska få hjälpa mig lite mer någon gång.

Well well läggdags antar jag! Det är ju en dag imorgon också, det blir mycket sjungande!                                               
Puss puss                                                                                                                                                                                            

HiLF MiR FLiEGEN

Söndagen var inte så dålig. (optimistiskt? always..) Jag vaknade typ 10(:O) och åkte med pappa till gränby dr vi köpte present till mamma och så köpte jag nylonstrumpor.

"På Lindex var nylonstrumporna mycket dyrare! där kostade dom 30 för två par men på Kappahl kostaded 5 par 39kr! Fatta vilket kap"

eftersom den andra presenten v skulle köpa till mamma inte fanns på gränby så åkte vi in till stan. Där gick vi in på DUKA och där hittade jag en present som var ganska ömtålig, mer kan jag inte säga! men iaf.. när jag sedan ska gå ut med påsen och min väska så fasnade dom i varandra och jag tappar påsen med den ömtåliga presenten på marken. "OPPSII!!" typ skriker jag och plockar upp påsen och typ småspringer ut där ifrån! Fatta va pinsamt! Men presenten klarade sig, var lugna:P Sen gick jag in på Gina tricot och provade en kjol och en tröja(?) men köpte ändast  kjolen pågrund av penga brist :/ Sedan åkte vi och kollade på Hannas KM (studsmatta) hon gjorde mellan hopp så hon fick inte så höga poäng!

Senare på söndagen så fick jag sma av NC" möte hos mig!" okejs tänker jag och börjar baka muffins. När jag typ precis skulle hälla upp dom i formarna så smsar han igen" det är sommar tema!" hm.. tänker jag. Jag häller då ner massa vaniljsocker och jordgubbar i smeten så blev de lite sommrigare. Dom var mycket populära... dom tog slut innan Lisa kom så hon fick inga! Sedan satt vi och kollade i en hundbok och drack bol med vindruvor i medans det regnade. När de sedan slutade regna så spelade vi kubb och plockepinn! fett kul jmen sorry to inform you jag förlorade! Sen tog man sig hem och kollade på sprängaren!

Och Den här dagen... den ska vi inte prata om.. den SÖG HÅRT! hemkunskap, jobbade i samma kök som Soma och Isak! PAIN!!! dom tjaffsade hela hela tiden. sedan svenska som var bajstråkig! Lunchen var helt okej till en början tills vändpunkten, de som fick mig att inse att jag inte behövs. Inte hos er iallafall... Jag vill tillbaka till Schweiz, så var dom tacksamma för de jag gjorde. Här är det något som saknas. I Schweiz hade killarna ingen respekt för mig( precis som här) jag hälsade på personer som jag visste inte brydde sig om mig( som här) men skillnaden är att jag alltid hade någon att prata med när jag var sårad, någon som jag alltid kunde berätta allt för, Någon som lyssnade på vad jag hade och säga och berättade lika ointressanta saker för mig. Där skulledom göra något för att få mig tillbaka Bara tanken att aldrig mer få träffa alla tillsammans igen får mig att ångra allt jag gjorde för att vi skulle flytta hit till sverige igen. Om man bara kunde spola tillbaka tiden eller börja om på nytt. Jag minns sista dagen på ISB, hur Michelle fick mig att gråta och torka hennes tårar och säga att jag skulle komma tillbaka! Fan också... varför kan inte livet vara bra och värt att leva??

mys!

Åkte till stadsparken men familej och åt lunch där badväkten från gottsunda barnet var med familj och barn. Erik hade tagit med gittaren och jag satt och spelade, rättvist? Life never is. Sen kom maria ner och vi drog intill stan. Där lämnade jag tillbaka mina skor som jag skulle ha på balen och köpte andra istället! dom sitter typ lika tajt men dom är bättre:P jag får gå in dom! Sedan tog vi bussen hem och vi kom precis efter sista 111 hade gått så det blev tjugo istället. Så jag gick av vid konsum och gick långvägen. det var fett jobbigt!
Lol på guber innte på Oasis livs "Hur mycket vill du betala? en miljon?" värsta dåligaste raggningsrepliken ju! han skulle andvänt "vet du hur länge lingon har funnits?" haha.. LOL
aja nu ska de bakas pizza! puss på dej!


Det är så härligt att gå i solen!

Nu sitter jag ute på altanen och solar mig lite. Klockan är 1140 och jag gick inte upp för så länge sen. Jag vaknade av att hanna knackade som en galning på förnstret. Jag pallade inte att gå  upp idag engentligen, jag hade ont i huvudet och ville sova mera. men jag måste ju gå upp. Så jag tog mig upp och försökte betämma mig för om det var Lördag eller söndag, och besmde mig för Söndag. Men när jag gick upp för trappen insåg jag att det inte alls var söngad utan lördag och att jag inte hade något att göra, eller planerat! Så om du vill leka med mig så ring:)
pusss

because of you

Dagen sög hårt! Men mawlinn made my day lixom! Hon är allt bra hon, kolla in hennes blogg btw http://Mawlinn.bogg.se. Den är fin den:)

Väljer man sina vänner? Det gör man va. Jag menar du väljer väl själv vem man vill vara med. Men det kan vara ganska svårt att välja eftersom man ska inte gå på vilket folk den umgås med eller om den är rik eller har moppe utan man ska gå på personligheten! Det är något som många kan ha svårt att se skillnad mellan en skitsnäll människa och en ganska snäll människa med bra kontakter. Ja har råkat ut för det.  Men jag tror också att jag valde rätt. Det kan kännas som att man har valt fel bara för att man är ensam med familjen och har tråkigt an fredagkväll eller så men bara för att man är ensam ibland behöver inte betyda att man har dåliga kompisar. Men om man är ensam allt för ofta, tyder det på att man har dåliga vänner?

Becasue of you
i find it hard to trus
t not only me 
but everyone around me
because of you, i am afraid

Hilf mir Fliegen Malin!

Älskade ängel!<3
               
Mawlinn.blogg.se

Ich bin hier irgendwo gelandet
Kann nicht mehr sagen, wer ich bin
Hab die Erinnerung verloren
Die Bilder geben keinen Sinn
Bring mich zurück, bring mich nach Haus
Ich schaff's nicht allein hier raus
 
Komm und hilf mir fliegen
Leih mir deine Flügel
Ich tausch' sie gegen die Welt
Gegen alles, was mich hält
Ich tausch' sie heute Nacht
Gegen alles, was ich hab

Erzähl mir alle Lügen
Mach es so, dass ich es glaub
Sonst krieg ich keine Luft mehr
Und diese Stille macht mich taub
Nur graue Mauern und kein Licht
Alles hier ist ohne mich
 
Komm und hilf mir fliegen
Leih mir deine Flügel
Ich tausch' sie gegen die Welt
Gegen alles, was mich hält
Ich tausch' sie heute Nacht

Ich find mich hier nicht wieder
Erkenn mich selbst nicht mehr
Komm und zieh mich raus hier
Ich geb alles dafür her
Ich hab Fernweh
Ich will zurück
Entfern mich immer weiter
Mit jedem Augenblick

Malin sluta nu! Lämna mig aldrig!<3<3<3
Mawlinn.blogg.se

fortsättning

Nu ska jag fortsätta klaga! Jag tycker att allt dåligt som kan hända om man delar de på två så har jag råkat ut för hälften av de! jag har inte råkat ut för t ex en familjemedlem som har dött de senaste åren eller gjort slut med någon pojkvän(nästan) eller varit med i en tsunami! de är några saker som inte har hänt mej! Men de jag försöker säga ar inte att ni ska hålla på och tycka synd om mig men jag måste få tycka sund om mej, okej du tycker kanske att ditt liv är värre än mitt. Visst, tyck de men hindra inte mej från att tycka att mitt suger mer.(va fan ör de här för inlägg) Iallafall jag vill ha bättre tider. Då det är "inga bekymer, man blir lycklig vardag" typ så! hur länge måste jag vänta? Det finns ingen någon kan göra (förutom en person kanske möjligtvis, eller jag kommer fortdarande vara sårad men de kanske hjälper lite) det är ingen som kan bestämma att de ska bli bra utan de bara blir de eller så blir de inte de! Jag skulle också vilja förbättre mitt självförtroende, det var på väg upp men.. den så sjönk de häromdan! jag ba nehjj.. så nu är det bara att start from scratch . Borde gå och lägga mig nu men jag vill inte! men ändå..
sen en annan grej, antingen så har jag fler människor än vad jag tror som läser min blogg eller så kollar malin bloggen 10 om dagen:P(kärlek till dig gumms!) Så jag skulle bli skit glad om ni skrev en komentar och sa vilka ni är som läser! och kom ihåg ni behöver inte läsa!  För jag vet att jag inte skriver någe bra eller intressant och jag ville bara ha någonstans att skriva av mig då och då!
Men puss på er som läser ändå!

Apa

ja jag vte att jag skrev nyss men jag behöver verkligen skriva av mig! så.. here we go.. Jag kom på att jag är ganska ensam. För jag menar om någon frågar villka mina tio närmaste vänner är så skulle jag inte få ihop tio stycken, jag tror inte att jag skulle få ihop fem ens en gång. Jag vte inte ens om jag har 20 riktiga vänner. Och ja.. ni kna säga vd som helst men menar ni de, det vet ju inte jag. Jag har nämligen fått för mig att alla ljuger för mig för att få mig på bättre humör eller för att jag inte ska känna mig så dålig, men de fungerar inte de blir typ motsatsen. Men de är ju kul att få beröm och jag vill ha beröm men jag litar typ inte på någon. Det behöver inte alltid vara något som dom har gjort som gör att jag inte litar på dom utan de är något i mitt huvud.Men ghuuud.. va jag babblar om e massa skitsnack men om ni läser mig blogg så är de de ni får stå ut med, skit. Varför kan inte jag skriva vanliga blogg inlägg för, sånt som folk tycker är intressant? Jag vill kunna. Men de är en av många många saker jag inte kan. Jag kan inte så mycket förstår ni. och de lilla jag kan och gör duger aldrig!! Och det är verkligen inte kan försöker jag mig inte ens på utan total vägrar att göra. Och de gör jag bara för att jag ska slippa skämmas. Så tvinga mig aldrig att göra något som jag verkligen inte vill.  fortsättning följer!


LIfvet sucker!

Allting typ suger just nu. Men hoppas att de blir bättre någon gång iallafall! Men jag kom på... hihi.. vi har bara en riktig hel skolvecka kvar!:O fatta.. sen är de slut! Finito!! skönt som fan!

Såg en intervju med tokio hotel på TRL där dom pratar engelska! De låter skitgulligt men Bill har rösten tillbaka iallafall(nästan samma) men han har lite svårt att ta i när han sjunger. Men de var så gulligt. Sen var de ju den där tjejejn.. jag dog när jag såg henne... man ba..HAHAHA.

Jag önskar att hon bara kunde förstå hur jag känner.
Att jag menade allt jag sa.
 Att hon bara kan ta steget.
 Men nu är de tomt och hon har hittat en annan.


3 av 5! slå de

Jag kollade nyss på Desperate Housewives! Fan va hemskt, jag vill se nästa avsnitt. Jag såg också på House(mm jag vet) och tjejen hade fan en 7 meter lång mask i magen. Inte najs de. Det var ganska synd om henne eftersom hon inte kunde känna smärta eller värme eller kyla eller nått sånt! Ett liv utan smärta? Skulle man kunna leva utan smärtan. Tänk att inte lära sig av sina misstag, ett barn sätter handen på en varm spisplatta, de gör ont och barnet gör inte om de igen! Även om man kan tycka att smärta är helt onödigt så är den väldigt viktigt, tänk på de!!

Var hos Nicklas idag, och hälsade på hans lilla hitte-kanin Greta som jag har döpt den till. Den är sjukt söt, jag vill ha. Men mamma säger nej :( . Det var kul att umgås lite med Nicklas eftersom de inte blir av så ofta men de betyder inte att jag inte vill träffa honom, för de vill jag för han är snäll:)

Mår inge bra nu, fryser och har ont i magen men har förberett en idrottslektion nu, Bugg. Jag vet fan inte hur de kommer gå med den klassen som jag har och Calla skulle hjälpa till och ja... vi får se hur de går!
Buss och kran!
O o

Nya trenden

Det finns en ny trend som också är en klubb, gå med du också "HATA SARA"!

RSS 2.0