i'm so excited

jag mår så himla illa så jag är hemma idag. Kul. Jag ska spendera hela dagen med fysikboken. Missar "argumentationen" på svenskan idag:( buhu...
Nu ska jag gå upp (har soviiiit) och äta lite frukost tror jag.

puss

Backa tillbaka

Dags att skriva något kanske. Vad skulle de kunna vara... Jo, jag har haft både matte och kemiprov. Matteprovet gick bra och kemiprovet gick okej. Jag tränade i tisdags och Sara och Maria åt här igår. Det va jätte mysigt. Vi gjorde massa vuxengrejer som till exempel titta på Barbie och Livet enlight Rosa, körde dansmatta och singstar. Hade jätteroligt som vanligt.
Kommande vecka:
Imorgon är det skola som gäller. På kvällen är de konsert på musikenshus med De Visa. Fri entré kl.190. På tisdag är det årsmöte med Musik klassen(med avista konsert!!). Onsdag är de fysikprov(<3) som gäller. Och på Torsdag är det årsmöte med De Visa. Och på lördag ska vi till farmor och fira hennes födelsedag. Och på Söndag åker vi till ITALIEN! Jag har fullt upp. Jag vill festa på fredag. Någon som har något förslag?

haha.. fett kortfattat inlägg.
Nu måste jag duscha och sen sova.
Natti

Automatisch

Detta skrev jag i lördags:
party party.
Igår var jag med victoria på konsert där diego spela. De va en orkester som spelade filmmusik och fy fan va bra de var! De var grymt! jag fick rysningar över hela kroppen. Eftersåt drog vi hem till emelée. Där blev musikmys med norrtälje killar. Sen när jag skulle hem missade jag bussen till stan ocfick springa till n annan busshållplats och vänta i 15 min. Sen var jag hemma.
idag har v städat hela huset som vanligt sedan ha rjag spenderat resten av dagen med att planera och packa inför ikväll. Ikväll blir det rock fest hos kajsa i jumkil. Och guess what? Jag får sova borta!! Jag har inte fått göra de sen dom hitta en flaska i mitt rum.

Söndags
Jag vill börja med att säga GRATTIS tll Kajsa och Henrik och tack för igår. Rockparty i jumkil. Det var jätte roligt. De kom dit 20 pers för mycket men tillsammans lyckades vi skicka ut alla. En ruta krossades och det var iskallt på natten man vafan man måste leva lite farligt.

Måndag:
Igår var det inte en bra dag. Inte någonstans. Fyfan va illa jag mådde. Men jag pluggade matte i tre timmar tror jag. Vi hade matteprov idag som inte gick toppen men vafan jag har några månader till på mig. Borde pluggat massor av kemi men icke sa nicke jag har tittat på tv och suttit framför datorn och övat på michael jackson skrik. Bra jobbat Sara!
Bilder från i lördags(tagna av maria):



Nu ska jag titta på lite mera tv:D
puss




Unkissed

Fan. jag vet inte hur jag ska hantera den här känslan. Vad ska jag göra? Hur ska jag hantera det. Ska jag säga något? Hur ska jag säga de? varför?

Dagen har varit lång och tradig. Rolig fysiklektion med victoria och potatis sallad:)
Efter skolan drog vi till stan en stund. Köpte present till hennes mamma. Mötte upp maria och simon.. Maria skulle få en överraskning typ. gulligt...

Jag vill till Schweiz, Ukraina och holland!

snart är det grey's!
puss hej

12

Kemi kemi kemi.. Wohoo!! Jag är bara såå pepp! Sen är det FYSIK! JAA. Bästa dagen ever!!Älskart'
Det finns inget att skriva. Jag saknar dig!

Dagens victoria:
Alla dagar du ler är bra dagar.


i met someone by accident

klockan är redan 2013! herregud. Jag har suttit och skrivit labb rapport i 3 timmar typ. Kul kul. Snart är det dags för the mentalist. Det är bra. Och sen är det säsongstart av Desperate houswives idag också men de får jag skippa.
Dagen har varit ganska seg eller helt okej seg skulle man kunna säga. Vi skulle berätta om våra böcker i skolan idag. Jag har inte läst min... Anna(lärare) satt vid våran grupp hela tiden typ. Men jag smörade och hon började prata om min bok istället typ. Jag bara instämmde och log. Hehe.. Buttkisser Sara.
Slutade vid halv fem, suck. Men det gick förvånasvärt fort ändå.

Imorse blev jag väckt 07:34 av att byggubbarna borrade/ sågade i väggen i pappas arbetsrum. Det ligger nästan brevid mitt. Jag skulle egentligen gå upp 08:45. Det lät som om dom borrade i mitt huvud! Jag blev sur!! Gick upp och la mig i mammas säng. Sen när jag ska gå ner iklädd endast morgonrock och snygg morgonfrilla möter jag en av killarna i trappen. Kul.

Nu ska jag titta lite på Ugly betty tror jag.

Rock party hos Kajsa i helgen:D

Victoria Soledad Olivares Dominguez

Jag älskar victoria. Hon är så gullig. Thank God att hon bytte från katte. Annars hade jag säkert blivit som resten av klassen och de vill vi ju inte. heh.. Tack kulturnatten 08. Eller jag kanske ska tacka alkoholen? Tack Gud för Alkoholen, och Victoria. I helgen ska vi ut på äventyr med walkie talkies och brandmän. Det blir party!

Älskar henne!
Nu har vi matte

I see you

Ja vill bara skriva men jag vet inte hur eller vad. Jag vill att folk ska bry sig men vad ska dom bry sig om? Hur ska dom bry sig? Varför?
Jag läste just en text om hur liten man egentligen är. Jag tycker man borde berätta för folk att man ser dom och inte alls skrattar åt dom eller viskar bakom ryggen. Då skulle man verkligen växa som person. Men vem vågar ta första steget? Jag tror nog jag är för feg. Eller ska jag? Eller har jag helt fel?
Jag ser iallafall nästan alla på bussen eller i skolan.  Jag har åsikter om nästan alla, iallafall en liten åsikt. Ja, jag kan döma folk men jag utesluter inte en "relation" med någon bara för att den pratar högt eller har fula skor. Jag tycker att det är viktigt att ge folk åtminstånde en chans. Jag tillexempel har tydligen gjort något jättehemskt mot några, som jag gick i samma klass med förut, och nu vägrar dom prata med mig. Vad är de liksom? Okej det kanske var drygt/idiotiskt/töntigt/jobbigt då. Men va är de dom gör mot mig nu då? Det var många(!) år sedan jag pratade med dom senast. Det måste verkligen varit hemskt.

Även om inte du ser mig så ser jag kanske dig.

jag blir ledsen

De blev inte plugga här inte. Kul. Jag kommer faila skolan. Betala tusen för att läsa om ämnen. Har lagat mat och gjort iste, jag får aldrig till de. Mamma tycker det smakar som medicin. Äcklig medicin. Tack mamma.
Jag SKA göra fysik och Matte nu.

fan va synd att jag inte får någon respons av er. Ni som betyder så mycket för mig. Bryr ni er?

Nu är maria. Hon hade det underbart.
<3

baby i did it all for you

tjolahopp
Kort dag idag. Skönt.  Först matte ganska chill. Fattade för en gångskull vad vi höll på med. Sen va det idrott, orientering and we were killin'. Alla kontroller på minde än en timme. Katching*

Jag har jus insett att jag intee kan logga in på min skoldator här hemma. Fan. Jag skulle ju jobba med Biologi och Kemi grejer som finns på den. Fan. Då får jag väl plugga matte då.

Jag åkte Amos buss idag. Åh va glad jag blev då.

Nu ska jag plugga tror jag.

Nederländerna.

Jag ville åka. Nu är dom där. Kul.

kanelbullens dag idag.

Idag skulle jag och Anna titta på My när hon spelade hockey men nej. Jag levde upp till min hårfärg och trodde att det var på Studenternas. Det var i gränby. Vi åkte till Gränby C men hittade inte. Vi gav upp och väntade. Men det visade sig att My var tvungen att åka hem direkt efter matchen. Men jag och Anna hade iallafall väldigt trevligt i Gränby. Köpte bullar godis och Vatten. Hon åker till Polen imorgon. kul. jag vill också.

Fixade med min skiva/singel/demo idag.. resultatet ovan:)

Nu ska jag äta bullar som hanna har bakat.
Puss

P.S
Jag saknar Maria.
D.S

körslaget

Världshistoriens segaste dag.
Idag har jag inte gjort någonting. Eller jag har försökt koppla in nya ljudkortet och mikrofonen men failat. Sen har jag tittat på TV. Körslaget, CSI Miami och Hemma Bäst.
Imorgon ska jag och Anna gå och titta på My när hon spelar Hockey. Saknar henne! Sen kommer ju anna åka till Polen nästa vecka och Halva min klass åker till Holland. Jag är avis. Jag vill Också. Men Anna kommer hit 4 november. De ska bli roligt. Men jag vill åka någonstans. På höstlovet blir det Italien med familjen. Det ska bli mysigt. Fan att jag inte har en kamera.
Nu ska jag sova.
Puss

patetisk

Det är mer än ett år sedan jag föll för honom. Jag har fortfarande känslor för honom. Är jag sjuk?

all of these lines

God morgon eller god förmiddag kanske man ska säga.
Jag är proppmätt efter att jag ätit makaroner och köttbullar och godis. Men det förtjänade jag eefteersom jag städade typ hela nedervåningen idag. Ganska skönt att få lite ordning i sitt rum.
Jag sitter och lyssnar på the story igen. Den är så bra. Jag dör. Jag ska nog ta och spela in den kanske. Appropå spela in, jag bad pappa köpa en kondensator mikrofon till mig (för mina pengar såklart). När jag kom hem står det en stor kasse från musikbörsen i hallen. När i låg ett mytt ljudkort+ mikrofon+sladd+mikrofonskydd. Jag dog lite. Och han sa de att han kunde betala det! Jag mådde lite dåligt över det. Han sa att den nya mikrofonen behövde dom här sakerna. Han är lite konstig men jätte snäll. Jag ska ut och installera och koppla in sen.
Victoria var här igår. Först hade vi "Roliga timmen" i skolan då vi tittade på The hangover och åt laktosfria bullar och popcorn. Sen åkte vi ner på stan med min brorsa och köpte jeans och drog hem. Hon åt hos oss och vi hade mycket trevligt. Hon fick känna på hur knasig min familj är.
Sitter nu och försöker göra en snygg framsida till min demo. Det går inge bra. Vi får se om jag lyckas.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Några förslag?


Smidiga jag

hellu..
Min dag har varit bra antar jag. Försov mig och missade franskan, otur hehe... Sen kom jag typ precis när matten började och försökte smyga in utan att vikarien skulle märka de. Det gick super ända tills jag skulle kliva över deennis datasladd. Först snubblar jag och fastnar med den ena foten sen när jag försöker ta mig ur de så fastnar jag med den andra foten också! Smidigtjej_92.
efter luchen var det sedan dags för The shining på engelskan. Inte okej. Jag hatar skräckfilmer. det borde inte vara tillåtet att visa skräckfilmer i skolan.
När jag slutat gick jag och malin på stan. Vi hade muchos trevligt när vi fikade och gick runt i affärer. Sedan skildes vi åt när jag skulle till kören och hon hem. På kören hade jag trevligt som vanligt. Lämnade in min låt till helena. Hoppas.
När jag kom hem blev deet idol direkt. Jag älskar tove. Hon är grym! Jag hoppas att hon går vidare.

Nu ska jag sova. Musik imorgon. Hoppas att vi inte ska göra något typ improvisationsövningsgrej eller klappa händerna solo i fyra takter..
Puss

RSS 2.0