always



God morgon Sverige!
Idag är jag i skolan. Var tvungen eftersom vi hade nationella imorse och sen har vi viktig musik och sen liiivsviktig kör. Imorgon är det VALBORG! Värt. Jag har bestämt mig för att ha en riktigt bra dag. Det kommre bli riktigt kul om ingenting går snett. I värsta fall blir det krogen på kvällen. Och det kan ju också bli najs.


jag förstår inte din logik

Imorgon ska jag till skolan. Måste till skolan. Har massa viktigt att göra. Nationella i engelska, musikklassen, kör hela kvällen. Men jag ser fram emot morgon dagen iallafall.
Nu är valborg lite mer planerad än tidigare. Jag vet fortfarande inte vad jag sak göra på kvällen. På morgonen är det champagne frukost hos mig på morgonen, najs. Sen ner på stan och titta på forsränningen och träffa människor. Sen runt fyra så blir det BBQ hos Lilje med våran lilla "vänskapskrets". Sen..?? ja sen då? Förslag?
Natti


I try to make myself belive

ligger hemma och sär sjuk idag också. Sug.
Jag väcktes av ett samtal från Helena som unrade hur biljettförsäljningen går. Hm.. jag kan ju inte dirket säga att den går bra. Vi har inte sålt någon än men vi har inte försökt än. Imorgon 14:00 finns det biljetter att köpa i Entren på Skrapan. Kom ihåg: det är billigare att köpa av oss än ticnet. Du tjänar 20kr!!
Jag förtjänar en guldstjärna. Jag har skrivit krönikan. SOm är mer än en månad försenad men... Fett dåligt av mig egentligen.
Nu ska jag titta på en film!


hot n cold

host.harkel.slem.nys.tårar.
Jag har varit hemma idag. Är jätte förkyld. Men det har blivit bättre underdagen efter en hel del piller. Får se om jag går till skolan imorgon också. Vill ju bli helt frisk tills torsdag men framförallt tills fredag. Valborg. Gud jag hoppas att det blir bra. Vi startar väl med champagne frukost hos mig sen drar vi ner till stan och checkar forsränningen bland annat. Sen drar jajg hem till Lilje på grillning.
Jag har lagt upp lite bilder på Facebook från kläppen.

;PPPppPpPp

What's up with the weather?
Jag har iallafall ganska precis kommit hem från afro dans med sara och maria. På vägen hem i regnet spådde jag in i deras framtid och maria kommer gifta sig och döda en 65årig gubbe och sen gifta sig med hans son. She'll end up in a Sommarstuga kkandes nudlar. Sara kommer bli en crackhora och bo i de hus som alla ungar busringer på. Sen kommer hon dö när hon är 30. Shit vi spårar alltid! Älskar det och er också egentligen.
Slutade 1015 då gick jag och käkade lunch för att sen sitta och vänta på carro i två timmar medans hon skrev prov. Sen åkte vi till Ikea och äventyrade med korv och glass. Sen åkte jag till friskis och väntade ännu längre och sen hem. Nu har jag fruktansvärt ont i kroppen och ska nog ta ett bad. Väärt! Bilder från ikea kommer förmodligen upp om ett tag!
pis

Hey soul sister

gahh.. allt försvann.... orkar inte...
Jag fick punka igår, sug. Men hämtade ut den och cyklade hem efter en lång och ganska najs dag i skolan. När jag kom hem limmade jag ringarna jag håller på med(ska visa bild sen) och sen drog vi(jag pappa och erik) och tränade. frääscht.
Igår solade jag och Sara solarium. Det var najs. Jag höll dock på all blåsa bort i den där lilla lådan. Jag vill sola mera.. hehe..
 
Roligaste grejen.
Pappa hörde på radio om några forskare som hade forskat om tomater. Dom hade på något sätt kunna räkna ut hur tomater kännde eller nått. Så dom upptäckte att en tomat som ligger brevid en tomat som blir skivad så blir den stressad! hahaha...

nu ska jag sova.

Ease on down the road

Kalas igår. Det var väl segt minst sagt. Men kvällen räddades väl någorlunda.
Jag och mina snygga kompisar

smokin'

Igår hade jag en supermysig kväll med Sara och Maria. Vi käkade pizza och tittade på film.
Idag är de kören som gäller, och imorgon.. Fast jagska träffa Carro på kvällen!
bild från i onsdags!

Fräscht!

Jag tänkte lägga upp lite mobilbilder nu. Heads up!


Frida och Carro i måndags på våran Powerwalk!

Såg då att det var översvämmning i fyrisån och blommor på andra sidan!



Bilden ovanför är från kläppen. Det är en bild på mina fina kusiner och syskon! Vi hade super roligt där uppe. Det är så synd att vi inte träffas oftare!

Boppen- August- August
Så himla söt han är. August alltså..

Jag och fina Tove! Grattis på tredje 17årsdagen!! hehe.. Vi måste ses snart igen!

Den här tatueringen vill jag ha!!



Jag och Victoria drog iväg till sydamerika och gjorde några djungelexpeditioner, also known as Botan...

V.I.P

Jag har skit snälla kompisar säger Mellanöstling.
Jag var på krogen för första gången igår. Det var super roligt. Roliga kompisar och goda drinkar gjorde kvällen. Första gången är alltid den bästa?
Nu har vi matte

eehstromphaa

aktiva jag.
Tisdag tusen dagar senare. Har haft engelska på morgonen och sitter nu på svenskalektionen. Slutar om 4 timmar. Kul.
Jag har haft en fantasktiskt rolig vecka i kläppen! Underbart men min mysiga kusiner!
NU ska vi presentera vårat PM.
Adjö


ta min hand, och håll den hårt

Glad Påsk!
Påskafton idag och det firades med lamm och vin. Jag tycker intee om lamm och vinet var inte nå värst gott de heller. Dagen har hur som helst spenderats väntande(i onödan visade de sig). Men jag hann med att städa rummet och resten av undervåningen, fixa cyklarna, övningsköra och skrivit och spelat in nästan en hel låt! Och allt detta bakis. Tycker att det vart mycket bra gjort av mig. Har spenderat timmar ute i "studion" och sen har jag blivit störd precis varje gång som jag blev fokuserad.
Övningskörning. Hah. Jag hade ångest innan men när jag väl började ville jag inte sluta. Men efter x antal motorstopp och fian svängar så drog vi oss hemmåt.
igår hade jag en supermysig kväll hos malin. Det var inflyttningsfest som gällde.
Ett gäng tjejer+ diverse alkohohaltiga drycker= Partey!
Väldigt rolig kväll. Vte dock inte hur den slutade då jag och Evelina tog bussen halv 1.
Nu ska jag titta på film med familjen!
puss


RSS 2.0